QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 29, 15:45)
Aš Kin vietoje i tokius klausimus net neatsakineciau.
dzyni, tai cia ne koki aapklausa policijoje
, aisku gali neatsakineti, ko nenori, siaip mastau garsiai
kiek pati esu tuo klausimu masciusi, galvoju, jei isivaikinti viena is brloliu ar sesiu tai reikia imti visus, jei tokiu yra, kad galetu augti visi bendrai, aisku, jei jau 12, kaip cia minejo, butu sudetinga. Ir kaip bebutu reikia zinoti tevus, nes uzaugus dauguma nori susirasti ir tevus ir seseris brolius, vis tiek kraujo rysys yra kraujo, vienetai, kurie nenori suzinoti, ypac, jei maziukai uzauginti, nemate tu baisumu seimoje.
Ka ir kokia gera globeja butu, vaikui vis tiek labai svarbu ir mamos meile, rysys su mama ir tas jausmas ,kad paliko, atsisake, neriekalingumo visa gyvenima islieka, niekur nedingsta, as tiketinai susirasciau mama ir meginciau megsti ir ju rysi, kartais gi galetu matytis.
Daug ivairiu pamastymu turiu ta tema, todel isivaikinimas man labai sudetingas dalykas ir labai saunu, kas tam rystasi...
bet tikrai is nieko niekad cia nereikalauju atsakymu
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 29, 19:19)
nesakau kad smerkiat,bet liaudyje megsta sklisti informacija apie zmogu.geriausia nepasakot ,dar geriau susikurti paveiksla nuostabiajai liaudziai.
mano tetis taip sakydavo, kai zmones suzinodavo,kad jis is vaiku namu, skirtingai ziuredavo, tai jis paskui niekam ir nepasakodavo..daznai zmones mesgta skirstyti, nuteisti pries pazindami zmogu, ka net cia matosi