Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 29, 14:13)
tai jau geryn eina reikalai? kokio amziaus vaikeli isivaikinsi? mazuliuka visai?

Gaunasi, kad mazuliuka.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 29, 14:42)
Gaunasi, kad mazuliuka.

Vargelį vargsi, bet laimė neišpasakyta bus. Pamatysi. Tik laikykis sunkiais momentais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 29, 14:42)
Gaunasi, kad mazuliuka.

vau kaip faina, tures maziukas savo mama, tai labai nuostabu. wub.gif

O zinai kur jo tevai? ar tik vienas ar neturi sesiu , broliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 rugsėjo 2018 - 14:26
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 29, 15:25)
vau kaip faina, tures maziukas savo mama, tai labai nuostabu. wub.gif

O zinai kur jo tevai? ar tik vienas ar neturi sesiu , broliu?

Aš Kin vietoje i tokius klausimus net neatsakineciau.
Atsakyti

Kin, ar esi kur nors uziregistravus kokioje pazinciu svetaineje? Siaip tik idomu kokio tipo moterys ten registruojasi ir ko jos tikisi, nepagalvok, I tave tikrai netaikau. 

Kad barakudu ir kurviaskiu ten pilna tai cia ne paslaptis, bet va idomu ar normaliu  ten yra ar ne, ir ant kiek tos anketos visos tikros. Man toks itarimas yra kad jei normali moteris nori susirasti vyra tai ji nesiregistruos jokiuose pazinciu portaluose, na bent jau Lietuvoje. 

Kazkada su vienu bosu prie arbatos per pietus issisnekom ,kad vienas kolega sedi ir saudo tas panas pazinciu portale ,sako ;visos jos q  ....vos .. 

As su ex susipazinau gatveje ,ir net neitariau kad ji ten sedi . kai paaiskejo visuose kiek yra sedi ,vienas romanas baigiasi tuoj uzmezga kita ,tiksliau palaiko rysy ir persoka i kita lova . na jai lengviau gyvent ,nes ir medaus menuo ir valgyt nereikia pirkti :)))  ir kaip sake ;tik kas biski ne taip ikeli i pazinciu portala foto -ten pilnu geru vyru . o ten vyru  laabai daug 

Atsakyti

Aš Kin vietoje i tokius klausimus net neatsakineciau.

Ne tik,kad neatsakinėčiau, bet net nesidomėčiau kur ko išbarstyto yra.

Mano draugės kadras net 12 vaikų šeimos.Apie tėvą nieko nežino, o 'mamą' pirmą kartą :oh:  pamatė karste gulinčią.Kai pasakojo, tai baisiai skambėjo.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 29, 13:39)
Yra patarlė -  kiekvienas puodas turi savo dangti. Reikia tik jį surasti.

Tai nesamoningiausias mitas.
Geresnis yra - daugumai puodu is nuperkamu zagotovkiu galima pagaminti dangti.

Bet dabar medziagos prastos, sunkiai pasiduoda apdirbimui...
Atsakyti

Ne tik,kad neatsakinėčiau, bet net nesidomėčiau kur ko išbarstyto yra.

Mano draugės kadras net 12 vaikų šeimos.Apie tėvą nieko nežino, o 'mamą' pirmą kartą :oh:  pamatė karste gulinčią.Kai pasakojo, tai baisiai skambėjo.

Jo vat ,nuo to ir prasideda apkalbos tarp moteru ir vyru...

Jis gali buti grazus ,sekmingas ; bet apkalbant pabaigoje prides - bet jis is 12 nariu seimos be tevo .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 29 rugsėjo 2018 - 16:11

Gaunasi, kad mazuliuka.

mazas geriau ,bent mama nuosirdziai vadins . o kiek sutikau is vaiku namu uzaugusius -jiem to kulturingo bendravimo truksta.maugliai ..

Atsakyti
Zinau, ka man reikia ir kiek imanoma zinoti. Nes vaikui vis tiek kazkada klausimu kils, noriu tureti, ka papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 29, 16:41)
Tai nesamoningiausias mitas.
Geresnis yra - daugumai puodu is nuperkamu zagotovkiu galima pagaminti dangti.

Bet dabar medziagos prastos, sunkiai pasiduoda apdirbimui...

As kalbu apie vienetinius puodus, o ne konvejerinius biggrin.gif

Bet is tikruju, tai teisybes tikrai yra. Ziurek kokia nu debiliu debilė, o atsiranda kam va butent tokios ir reikejo. Arba atvirksciai - atrodo kas gali ziureti i koki nors degradą, o yra tokiu, kurios gyvena su jais.
Atsakyti

Jis gali buti grazus ,sekmingas ; bet apkalbant pabaigoje prides - bet jis is 12 nariu seimos be tevo .

Ne, ne taip supratai.Jokios pašaipos ir jokio pasmerkimo iš mano pusės nėra.Vyrukas labai vykęs, gal tik kiek bendravimo įgūdžių trūksta.Be kita ko, draugė su juo susipažino kažkokiame pažinčių tinklalapyje.Bendrauja ir nesigaili.

Atsakyti