Kin, nu kaip cia dabar pasakius taktiskiau, nei jus zinot apie mano intymu gyvenima ir santykius seimoje, nei supratot, ka anoje temoje rasiau, ka cia tatitemopet. Jei jums bus ramiau surasysiu is kart viska, mes su vyru mylimes tiek, kiek tik leidzia buitis, darbai ir kitokios pareigos, Man seksas malonus uzsiemimas ir as kol kas nepatyriau nirvanos ar Budos samones lygio
, kad mokeciau generuoti kitokius dalykus ar galeciau be jo apsieiti, apie ka ten snekejau. Idomucia tik uzsiciklines uz temos, kuria rasiau pries 5 m ir sakiau, kad mums su vyru truksta sekso, nes tada vaikai dar maziukai buvo ir vyras gere, o su girtu ar pagiringu as myletis negaliu, o ir nuovargis buvo didesnis,kai vaiku prieziura 24 val ir as ne is tu moteru, kurios miegodamos duoda vyrui, man tai turi buti kokybiskas procesas, aplamai megstu kokybe, ne kiekybe. Anoje temoje rasiau, kad vyras skundziasi,kad per mazia, bet rasiau, kad ir man per mazai, o ta kazkaip zmones praleido, kurie labai megsta knistis po svetimus triusikus, o gere jis nes nesusitvarke su savim, del tuo metu zuklupusiu dideliu finansiniu problemu. Vyras jau senai nebegeria, mes susitvarkem savo bedas didziasias, taigi intymus santykiai sugrizo i normalia busena, aisku visko pasitaiko ir susipykstam, kaip ir visi kiti ir as nesimyliu, jei esam susipyke, nes man tai paprasciausiai nemalonu. O Idomucia nesaupranta, kaip moteris negali isskiesti koju ir ramiai paguleti ir netrukdyti, kol vyras pasilengvins, juk vyrui rekia, o moteriai pagal ji negali reiketi, ir pagal ji jei moteris myli, tai turi atsiduoti vyrui besalyiskai ir apie savo malonuma negali nei svajoti
nu kaip patenkinau smalsuma? aiskiau kas nors ar ta pati vis toliau varysit kaip cambala metus laiko toliau?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 12:18)
katalikybeje seksas yra nuodeme, kuri pateisnama tik del aukstesniu tikslu - naujosgyvybes sukurimo. Tuo tarpu kitose kulturose seksas yra savaime geris, jei jis vyksta mylincioje poroje, linkint vienas kitam ko geriausia.
Visiska netiesa, katalikybeje seksas yra normlai seimos dalis, nuodeme, jei juo uzsiimi nesusituokus, arba susituokus su nesutuoktiniu.
Pagal banzycia intymus rysis skirtas isreiskti meile veinas kitam ir pradeti naujai gyvybei, Katalikybeje nuodeme tik zudyti pradeta gyvybe.