Mano viena drauge iesko gerai atrodanciu, su raumenukais vyru. Randa. Pasivartymui. As jai sakau - bišky kitokio tipo vyru ieskok, jei nori gyventi kartu, gi paciai jau net ne 30 . O va kita drauge i isvaizda neziurejo - toki nuostabu zmogu susirado, tikrai tikiu, kad iki senatves su juo nugyvens
QUOTE(emiss @ 2018 09 29, 12:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72217330" data-time="1538209578"><div><p>Gal eikit rietis i kita tema?</p></div></blockquote><p>Kin, ar esi kur nors uziregistravus kokioje pazinciu svetaineje? Siaip tik idomu kokio tipo moterys ten registruojasi ir ko jos tikisi, nepagalvok, I tave tikrai netaikau.
</p><p></p><p> Kad barakudu ir kurviaskiu ten pilna tai cia ne paslaptis, bet va idomu ar normaliu ten yra ar ne, ir ant kiek tos anketos visos tikros. Man toks itarimas yra kad jei normali moteris nori susirasti vyra tai ji nesiregistruos jokiuose pazinciu portaluose, na bent jau Lietuvoje. </p>
</p><p></p><p> Kad barakudu ir kurviaskiu ten pilna tai cia ne paslaptis, bet va idomu ar normaliu ten yra ar ne, ir ant kiek tos anketos visos tikros. Man toks itarimas yra kad jei normali moteris nori susirasti vyra tai ji nesiregistruos jokiuose pazinciu portaluose, na bent jau Lietuvoje. </p>
Turiu siek tiek svetainiu patirties. Bendraujant su vyrais paaiskejo, kad dauguma moteru yra arba pupos uz pinigus, arba nesvietiskos princeses ant zirnio, su kuriom norint susitikti neuztenka net devyngalvi slibina nugaleti. Galbut sios moterys yra atba istekejusiis, arba nuobodziaujancios ir visai nesiekiancios jokiu realiu santykiu.
Zinoma didele dalis vyru yra labai nekokie, arba perdetai demonstruoja finansinius sugebejimus, arba seksualinius, daznai vede, didele dalis muzikai, nesurezgsntys sakinio be klaidos, mazai kuo besidomintys.
As ir su ex draugu, ir su dabartiniu susipazinom internetu. Tiesa su ex ne pazintyse,o siaip.
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 29, 11:21)
Tai tyciojimasis is zmoniu tau yra viena is pasilinksminimo formu? Prie ko cia man nesilankyt. Net mano dukra taip nesilinksmina,matyt daugiau protelio turi uz tave ;)
Prabilo šventuolė Tu gal pasižiūrėk ką pati rašinėji? O gal ir tu pas Popus lakstai, o ką darai nematai?
Nu ką aš galiu pasakyti, tema pilna užsimerkusių individų
QUOTE(emiss @ 2018 09 29, 11:01)
Kad barakudu ir kurviaskiu ten pilna tai cia ne paslaptis, bet va idomu ar normaliu ten yra ar ne, ir ant kiek tos anketos visos tikros. Man toks itarimas yra kad jei normali moteris nori susirasti vyra tai ji nesiregistruos jokiuose pazinciu portaluose, na bent jau Lietuvoje. </p>
Vyrai apie moteris, moterys apie vyrus taip sneka. Kad vyrai nori tik sex. Tai ka tada daryti tuose pazinciu portaluose su tokiu, isansktiniu nusistatymu? Nei viena, nei kita puse i pasnekova nuo pat pokalbio pradzios, neziures rimtai.
Viena mergina, perkopusi 40, ilgai iesko irgi, kaip sako rimtiems santykiams. Bet is visu, jai parasiusiu vyru, issisaipo. Draugem pasakoja kokie jie durni, bet vistiek sedi ten.
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 29, 11:35)
Mano viena drauge iesko gerai atrodanciu, su raumenukais vyru. Randa. Pasivartymui. As jai sakau - bišky kitokio tipo vyru ieskok, jei nori gyventi kartu, gi paciai jau net ne 30 . O va kita drauge i isvaizda neziurejo - toki nuostabu zmogu susirado, tikrai tikiu, kad iki senatves su juo nugyvens
Pritariu. Tos kurios nekelia neimanomu reikalavimu, tos suranta lb. net tinkamus vyrus ir negali jais atsidziaugti.
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 29, 12:51)
Prabilo šventuolė Tu gal pasižiūrėk ką pati rašinėji? O gal ir tu pas Popus lakstai, o ką darai nematai?
Turi astru prota, gaila kad ji isnaudoji netinkamai,atvirai arba subtiliai izeidinedama, menkindama kitus.
SM yra tema apie pazintis su vyrais is interneto ir daug merginu yra sukurusios grazias seimas, su vyrais is pazinciu svetainiu.
As pastebejau, kuo daugiau sedi portaluose, tuo labiau pavirsutiniskas daraisi, "metai" kandidatus i kaire desine net nelabai pasigilines, kazkoks sportinis interesas. Vienas draugas ta pati man kazkada sake, kad ir vyrams panasiai. Kuo didesne kartele, kuo ikgiau renkiesi, nuo netinkamesni visi atrood.
O siaio geriausia, kai viskas realybeje vyksta, bendravimas tikresnis, viskas greiciau pasinato ir atsisijoja. Geriau vienas susitikimas negu menesiai pliurpalu.
O siaio geriausia, kai viskas realybeje vyksta, bendravimas tikresnis, viskas greiciau pasinato ir atsisijoja. Geriau vienas susitikimas negu menesiai pliurpalu.
Yra patarlė - kiekvienas puodas turi savo dangti. Reikia tik jį surasti.
QUOTE(emiss @ 2018 09 29, 12:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72217330" data-time="1538209578"><div><p>Gal eikit rietis i kita tema?</p></div></blockquote><p>Kin, ar esi kur nors uziregistravus kokioje pazinciu svetaineje? Siaip tik idomu kokio tipo moterys ten registruojasi ir ko jos tikisi, nepagalvok, I tave tikrai netaikau.
Nesu.
Ir artimiausiu laiku nesiregistruosiu. Keistai vyrai reaguotu, jei i pasimattma vezima atsistumciau
O normaliu zmoniu yra visur. Tik kartais juos sunku rasti maseje visu kitu.
Yra netgi geru. Juis dar sunkiau rasti.
QUOTE(emiss @ 2018 09 29, 11:12)
Na viska ka cia isvardinai kisai man asmeniskai ir dar daug daugiau. Nezinojai tikros situacijos, galvojai cia taip kaip motina sunui patarsi kad reikia suneli but geram ir pasiaukot del savo moters jai tokia nori turet. Ir kai jau nepaklausiau tai pradejai cia ragus statyt, ne nezinodama kas kur ir kaip. </p>
bet tai tu normalus? pirma kokiam sunui? tu uz mane vyresnis, bent taip teigi, antra pats iskelei tema, pats pasakojai apie savo probelmas ir klausei patarimu .
nu bet tai kokiu nesveiku zmoniu ant svieto, ir dar cia ateina skustis nu apgailetina ir kaip su tavim zmona iskencia?
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 29, 13:06)
Pritariu. Tos kurios nekelia neimanomu reikalavimu, tos suranta lb. net tinkamus vyrus ir negali jais atsidziaugti.
tai, kad emiss dar su zmona issiskirti nespejo, o jau iesko, tai koks normlaus cia variantas?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 29, 13:06)
Turi astru prota, gaila kad ji isnaudoji netinkamai,atvirai arba subtiliai izeidinedama, menkindama kitus.
Mylimuke, gal uztenka kitus mokinti? mes cia kuri nors kitokia?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 29, 14:01)
Nesu.
Ir artimiausiu laiku nesiregistruosiu. Keistai vyrai reaguotu, jei i pasimattma vezima atsistumciau
tai jau geryn eina reikalai? kokio amziaus vaikeli isivaikinsi? mazuliuka visai?