Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 29, 09:12)

O dar pyksti, kai Aimeja sako, kad pas tave paaugles protelis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 29, 09:49)
O dar pyksti, kai Aimeja sako, kad pas tave paaugles protelis biggrin.gif .

nu su babytėm nepasiginčysi, jos viską žino, o apsisukę jau žiū ir pamiršo smile.gif
nors tu susiimk, gal dar spėtum? o tai šlykštu tavo nesąmones visiems skaityti, negi nematai? kaip pradėjai dieviškoje temoje putotis, taip vis nebaigi. Ko vertas buvo tavo vizitas pas Popiežių? Apsimetėlė esi? ax.gif Pati sau meluoji? ax.gif Ir tipo čia protingas žmogus tada esi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 29, 09:58)
nu su babytėm nepasiginčysi, jos viską žino, o apsisukę jau žiū ir pamiršo smile.gif
nors tu susiimk, gal dar spėtum? o tai šlykštu tavo nesąmones visiems skaityti, negi nematai? kaip pradėjai dieviškoje temoje putotis, taip vis nebaigi. Ko vertas buvo tavo vizitas pas Popiežių? Apsimetėlė esi? ax.gif Pati sau meluoji? ax.gif Ir tipo čia protingas žmogus tada esi? biggrin.gif

😂😂😂
Ar taip menulis veikia ar rimciau kazkas?
Atsakyti
Bet rimtai jus, moteriškės, esat su psichikos nukrypimais. Vat kieno zodis paskutinis ir vsio. Ne viena nenusileidzia. Kaip jus vyrai kencia, tai jeibogu nesuprantu. Turbut pas juos meiluziu šniūrai nusitęsę kilometrais, turint tokias zmonas. Nenustebciau. Cia sakau jums - cambala, lutuke, monteverte...ir Aimeja tikrai jau tuoj bus galima priimti i jusu buri.
A jus diedai blogai pavarto, kad tokios bertės pasidarėt. Nu jeibogu jau net šlykštu skaityti. Turginės kaimas kryžkelėj.

Visas tris jus baninciau pusmeciui- forumas pailsetu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 29, 10:04)
😂😂😂
Ar taip menulis veikia ar rimciau kazkas?

Tai vat aš ir svarstau, ant kiek žmogus turi būti su savimi ir pasauliu susipykęs, kad lankytis pas Popiežių, vaidinti tikintį, semtis neva geros energijos, paguodos kažkokios ar ko ten iš to Popiežio tikimasi? ir po to vėl iš naujo ir iš naujo ateiti į forumus ir tepti viską aplinkui šūdais? o kiek dar tepi ką nors realiame gyvenime? baisu ir pagalvoti.
Suprasčiau, jei Velnią garbintum, tai nieko ir nesakyčiau, o dabar esi absoliučiai neadekvati ir nenormali.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 29, 10:49)
Tai vat aš ir svarstau, ant kiek žmogus turi būti su savimi ir pasauliu susipykęs, kad lankytis pas Popiežių, vaidinti tikintį, semtis neva geros energijos, paguodos kažkokios ar ko ten iš to Popiežio tikimasi? ir po to vėl iš naujo ir iš naujo ateiti į forumus ir tepti viską aplinkui šūdais? o kiek dar tepi ką nors realiame gyvenime? baisu ir pagalvoti.
Suprasčiau, jei Velnią garbintum, tai nieko ir nesakyčiau, o dabar esi absoliučiai neadekvati ir nenormali.

😂😂as nebegaliu nui zvengo😂😂.
Tu pasiskaityk kada save is sono, kai nurimsi trp 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 29, 10:49)
Cia sakau jums -  cambala,  lutuke,  monteverte...ir Aimeja tikrai jau tuoj bus galima priimti i jusu buri.

Visas tris jus baninciau pusmeciui-  forumas pailsetu

Mane tai mane, atrasiu kitur kur pazvengt, bet va lutukej bus blogai - neturi su kuo pasikalbet.
O Menkavsrte rase, kad ji foruma taip gelbeja, nes sis numirs be jos.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 29, 10:49)
Nu jeibogu jau net šlykštu skaityti. Turginės kaimas kryžkelėj.

O tavo, burba, visi posli juokeliai zemiau juosmens ir pastovus riebus keiksmazodziai - cia elitines inteligentes moters? biggrin.gif
Atsakyti

kam ka asmeniskai kisu? aiskinu, kaip su zmona seksu jums uzsiimti? klausineju kas kiek laiko uzsiminejat? nuolat aiskinu, ko tu zmonos normaliai nepamyli?

te

Na viska ka cia isvardinai kisai man asmeniskai ir dar daug daugiau.  Nezinojai tikros situacijos, galvojai cia taip kaip motina sunui patarsi kad reikia suneli but geram ir pasiaukot del savo moters jai tokia nori turet. Ir kai jau nepaklausiau tai pradejai cia ragus statyt, ne nezinodama kas kur ir kaip. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 29, 09:12)
seniai jau čia kalbėjai, kad į šį forumą for fun ateini? biggrin.gif
ir tau su atmintėle jau ne kas? kai ką blogai šis forumas veikia, gal nesilankykit tada? mirksiukas.gif

Tai tyciojimasis is zmoniu tau yra viena is pasilinksminimo formu? Prie ko cia man nesilankyt. Net mano dukra taip nesilinksmina,matyt daugiau protelio turi uz tave ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 rugsėjo 2018 - 10:25
Gal eikit rietis i kita tema?
Atsakyti

As apie Montverte susidariau irgi ne koki vaizda. Tai tokia moteris kuri yra kaip pagalys- ji neturi jokio lankstumo, ikyriai visiems persa savo prasto skonio nuomone ir kai atsiranda nesutinkanciu(dauguma) griebiasi smurtines puolimo praktikos. Tai toks moters tipas kurio vengia visi vyrai, jas geriau palikti sirpti savo sultyse vienas. 

Atsakyti

Gal eikit rietis i kita tema?

Kin, ar esi kur nors uziregistravus kokioje pazinciu svetaineje? Siaip tik idomu kokio tipo moterys ten registruojasi ir ko jos tikisi, nepagalvok, I tave tikrai netaikau. 

Kad barakudu ir kurviaskiu ten pilna tai cia ne paslaptis, bet va idomu ar normaliu  ten yra ar ne, ir ant kiek tos anketos visos tikros. Man toks itarimas yra kad jei normali moteris nori susirasti vyra tai ji nesiregistruos jokiuose pazinciu portaluose, na bent jau Lietuvoje. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 09 29, 12:01)

</p><p></p><p> Kad barakudu ir kurviaskiu ten pilna tai cia ne paslaptis, bet va idomu ar normaliu  ten yra ar ne, ir ant kiek tos anketos visos tikros. </p>

Yra normaliu. Mano drauge uzsiregisyravusi, normali jos anketa. Ji normali, tikrai grazi mergina, tik 30 su trp metu jai, bet vaika turi. Isko normaliems ilgalaikiams santykiams vyro. Neranda
Arba vieniems iskart vaikas kliutis, kitiems tik del mylejimosi. Nusivylusi ji tais pazinciu portalais.
Atsakyti