Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(emiss @ 2018 09 28, 17:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1538141621" data-cid="72216761" data-author="mylimuke!"><div><p>O tai ka, negali buti seksas malonus abiems tuo paciu metu? Ir kad megautis abu galetu iskart?</p></div></blockquote><p>Gali, bet ne visi to nori. </p>

o kodel to galima butu nenoreti?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 28, 19:05)
Ne alkoholike, o narkomane. O siaip vardan info, tai tu ten man rasei ta komentara, o ne siaip i ora. Ir is to kaip jis suformuluotas buvo, bet kuris normalus zmogus suprastu, kad anot taves as narkomane, nes pasakiau, kad man vynas skanus. smile.gif

ups persiprasau, narkomane tu musu mazoji lotuliukas.gif neina niekaip atsigauti, taip buvus izeistai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 28, 19:12)
Negaliu pakęsti vyrų su areštinės šukuosena.Tipiškas morozas.
</p>

o man super grazu, bet ne bet kuriam vyrui, turi buti grazus ir galva garzios formos tongue.gif
nu bet ar pagal sukuosenas reikia zmones pravardziuoti?
budistai vienuoliai taip kerpasi pvz, jie irgi morozai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:22)
nu tai aisku savaitgali pasisnekam ir viduryje savaites pasisnekam, bet tai man tiek neuztenka  biggrin.gif
Kaimyniu yra pora su kuriom kieme susitikusios pasisnekam, bet tikrai ne drauges, cia turiu irgi kelias drauges, bet tai irgi susimatom retai dazniau susirasom, susiskambinam, pas visas vaikai, darbai.
O drauges su kuriom gali urimtia nuo sirdies pasisneketi - Lietuvoje, o tokie plepalai kaip cia gyvai man nepatinka, gaila laika svaistyti, o cia kartu su darbais, tai specialiai tam laiko skriti nereikia.
Supranti yra zmoniu, kuriem reikia daugiau bendravimo, nei karta i menesi ar karta i savaite, cia kaip su seksu, paaiskink emiui, kad uztenka karta i menesi pasimyelti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

zinok yra internete vietu, kur gali rimtai padiskutuoti (SM - ne vienintelis tinklalapis pasaulyje), bet tau per daug sudetinga tokiu paieskoti, geriau bukai SM paklodes rasyti ir verkti, kad niekas nenori rimtos diskusijos su tavim. gal todel nenori, kad tu kisi pro kur nesueina savo tiesas ezoterines, tai net ir i rimtas pretenduojancios pasnekoves issilaksto.
siaip idomu, kas cia per rimti pokalbiai ir kiek daug tu jau ten rimtom temom sneketum?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:33)
nu, matai, as pasakiau, kad moterys daznai dazosi del kompleksu ir paskaiau,kad kt naudojama dazniausiai del noro paleistuvaut , tai abu dalykus cambala prisieme sau, niekaip negali moteris pamirsti matomai lotuliukas.gif
Is_Sviesos pasipiktino , kai pasakiau, kad as ne alkoholike, suprato, kad ja taip vadinu, aisku ir kt uzkliuvo nes irgi naudoja. O Aimeja, net nezinau neatsimenu, ka ji sau pasimatavo lotuliukas.gif gal siaip liudna moteriai gyventi tai iekso priekabiu.

mat tai tikrai, jei saziningai atsibodo, si tema bent buvo normali, o dabar balaganas irgi...

gal kai nustosi sneketi tokius briedus,tai apturesi ir SM rimtu pokalbiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

lutuke123, 28 Rgs 2018 - 18:39, parašė: ups persiprasau, narkomane tu musu mazoji lotuliukas.gifneina niekaip atsigauti, taip buvus izeistai? lotuliukas.gif
Man nereikejo atsigauti, nes SM anonimu komentarai nedaro jokios itakos. Ir sita tema VEL uzvedziau ne as, o tu. Taip, kad matyt pati negali atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 19:20)
Malonus aisku abiem, cia problema OO momente, kai jis kartu tai nieko gero...

cia is dalies pritariu. nors kartais smagu kartu issitaskyt smegenis, bet megautis kitu gera, kai pats nesi virsunej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 19:40)
zinok yra internete vietu, kur gali rimtai padiskutuoti (SM  - ne vienintelis tinklalapis pasaulyje), bet tau per daug sudetinga tokiu paieskoti, geriau bukai SM paklodes rasyti ir verkti, kad niekas nenori rimtos diskusijos su tavim. gal todel nenori, kad tu kisi pro kur nesueina savo tiesas ezoterines, tai net ir i rimtas pretenduojancios pasnekoves issilaksto.
siaip idomu, kas cia per rimti pokalbiai ir kiek daug tu jau ten rimtom temom sneketum?

pvz kur? ir kodel tureciau ieskoti?
o ko jums trukdo, kur ka kaip as diskutuoju? cia kartais visai idomiai padiskutuojam, kai neisiveliam i mano gyvenimo nagrinejima lotuliukas.gif
nu as gi neverkiu, jus verkiat, kad as daug rasau,kad as rasau kas kai kam nepatinka, man tai viskas gerai, nezinau tik ko jum negerai? lotuliukas.gif Matai tau ezoterika nesamones, man realybe, ir jei nesneket apie dvasinius dalykus, tai temos ir tera pavirsutines, ir tikrai mazai zmoniu gali apie jas diskutuoti, bet tai as ta jau senai zinau ir nesistebiu. mirksiukas.gif

pvz idejau linka i vienos moters paskaita, labai idomiai sneka, idomu butu panagrinet jos issakytas mintis kaip mes tai suprantam, kaip musu gyevnime tai atsisipindi ar matom savyje tuos dalykus.
Atsakyti

gal kai nustosi sneketi tokius briedus,tai apturesi ir SM rimtu pokalbiu biggrin.gifbiggrin.gif

Pirstu i aki. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 19:43)

gal kai nustosi sneketi tokius briedus,tai apturesi ir SM rimtu pokalbiu  biggrin.gif  biggrin.gif

tai tame ir esme, jei jus nesuvokiat tokiu elementariu dalyku, ka su jumis galima rimtai diskutuoti? siaip tik papliurpti galima ir tiek , nesusireiksmink taip Mylimuke mirksiukas.gif
Atsakyti

nu bet ar pagal sukuosenas reikia zmones pravardziuoti?
budistai vienuoliai taip kerpasi pvz, jie irgi morozai? blink.gif

Dirbu su žmonėmis, konkrečiai su vyrais,grožio srityje.Tai puikiai žinau tuos tipažus,kurie taip kerpasi.Negana, tio,kad šito vyruko galva randuota.Negražu plika galva ir taškas.

Kareiviai ir vienuoliai yra atskira sritis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugsėjo 2018 - 18:55
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 17:32)
Tai tu ta is anksciau Ilgaplauke " amzinai jauna" ar ne?

Aha, ta, tik Trumpaplaukė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 19:50)
tai tame ir esme, jei jus nesuvokiat tokiu elementariu dalyku, ka su jumis galima rimtai diskutuoti? siaip tik papliurpti galima ir tiek , nesusireiksmink taip Mylimuke mirksiukas.gif

As jums jau tur but metai bandau isaiskinti, kad zmona vyrui privalo duoti, bet jus to patalogiskai nesuvokiat.
Akcentas siuo atveju ne davimas nedavimas, o jusu nesuvokimas.

Toliiau jusu fanatine prorusiska propoganda. Na kyla klausimas ar jums rusiski protalai TV praplove smegenis ar jums moka.

Toliau visoks plugo teoriju grubus kisimas "Vsio Jasno" tipo.

Buvo kitas forumas, ten buvo toks religinis fanatikas irgi beprsmiska buvo diskutuoti
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 28, 19:53)
<p>Dirbu su žmonėmis, konkrečiai su vyrais,grožio srityje.Tai puikiai žinau tuos tipažus,kurie taip kerpasi.Negana, tio,kad šito vyruko galva randuota.Negražu plika galva ir taškas.</p>
<p>Kareiviai ir vienuoliai yra atskira sritis.</p>

Man vienas is labiausiai nemegstamu dalyku gyvenime kai zmones grupuojami pagal isvaisda, tauta, rase, ai jie visi tokie , nu ne tikrai ne visi mirksiukas.gif visokiu zmoniu yra, visokiu sukuosenu ir sukuosena visikai visiskai nieko nepasako apie zmogaus geruma, jei plaukai svarus.
Man paparsciausiai grazu ir viskas, ir randai pas vyra tikrai vyro negadina isvaizdos. ir siam konkreciam vyrui man si sukuosena labai graziai tinka biggrin.gif
Atsakyti