Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 16:20)
Aha, drauges tavo toli, o cia kiekviena diena sm pasakoji savo draugiu triusiku reikalus. Tai kada su jom " sneki"? Net siandien rasei, kad kazka ten vyrui ne ta nupjove😂. Tai turi draugiu ar issigalvoji ir tas drauges?

O tai darbe ka? Taigi rasei kaip ten su indusais, kur cielas vistas pietum suraito ir dar ant virsaus kazko uzvalgo, apie juodckius, kur neva tau ar tai rode ar tai pasakojo kokie anie geri meiluziai yra😂😂. Anie isbegiojo nuo tavo pliurpalu, nebeturi tu kolegu?

nu tai susirasom gi ir cia turiu draugiu, pazystamu, o kas?
tai va isejo mano daug valgantys draugai, gi rasiau, taip seki mane, o va praleidai , faini buvo vyrukai, pasnekedavom apei daug ka... unsure.gif jo netlaike mano pliurpalu ir net darbus pakeite biggrin.gif
ne, nu apei meiluzius cia jau visiskai nusikliediejai doh.gif

nu bet ar tikrai tau mano asmenybe toka idomi, jau man net paciai paie save atsibodo sneketi, o jums vis dar neatsibodo?
idomu, ka jus cia pacios per dienas darot? ka cia reikia veikti per dienas?nei prie kompu nedirbat, nei uzsieny , tai kokios priezastys?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 17:23)
Tai sakai, kad čia tau cirkas, jei taip linksma? O gal tu jame tada centrinis klounas? biggrin.gif

Tai tu ta is anksciau Ilgaplauke " amzinai jauna" ar ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 16:19)
Nu rimtai. Ir is kur tokia neapykanta atsiranda?  hmm.gif

nu, matai, as pasakiau, kad moterys daznai dazosi del kompleksu ir paskaiau,kad kt naudojama dazniausiai del noro paleistuvaut , tai abu dalykus cambala prisieme sau, niekaip negali moteris pamirsti matomai lotuliukas.gif
Is_Sviesos pasipiktino , kai pasakiau, kad as ne alkoholike, suprato, kad ja taip vadinu, aisku ir kt uzkliuvo nes irgi naudoja. O Aimeja, net nezinau neatsimenu, ka ji sau pasimatavo lotuliukas.gif gal siaip liudna moteriai gyventi tai iekso priekabiu.

mat tai tikrai, jei saziningai atsibodo, si tema bent buvo normali, o dabar balaganas irgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugsėjo 2018 - 16:34
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:27)
nu tai susirasom gi ir cia turiu draugiu, pazystamu, o kas?
tai va isejo mano daug valgantys draugai, gi rasiau, taip seki mane, o va praleidai , faini buvo vyrukai, pasnekedavom apei daug ka... unsure.gif jo netlaike mano pliurpalu ir net darbus pakeite biggrin.gif
ne, nu apei meiluzius cia jau visiskai nusikliediejai doh.gif

Gal praleidau, nes visu tavo paklidziu neskaitau. Tai tie indusai su arabais is tu it 'isniku isejo?
Bet tai rasei, kad arabai geri meiluziai. Tai is kur zinai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:33)
nu, matai, as pasakiau, kad moterys daznai dazosi del kompleksu ir paskaiau,kad kt naudojama dazniausiai del noro paleistuvaut , tai abu dalykus cambala prisieme sau, niekaip negali moteris pamirsti matomai lotuliukas.gif
Is_Sviesos pasipiktino , kai pasakiau, kad as ne alkoholike, suprato, kad ja taip vadinu, aisku ir kt uzkliuvo nes irgi naudoja. O Aimeja, net nezinau neatsimenu, ka ji sau pasimatavo lotuliukas.gif gal siaip liudna moteriai gyventi tai iekso priekabiu.

mat tai tikrai, jei saziningai atsibodo, si tema bent buvo normali, o dabar balaganas irgi...

Eik tu? Ar tikrai? O gal kazkam bus idomi ta tema, kur tu 700 psl privarei, ir ne mane, o visas is eiles isvadinai visokiom tokiom
.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 17:34)
Gal praleidau, nes visu tavo paklidziu neskaitau. Tai tie indusai su arabais is tu it 'isniku isejo?
Bet tai rasei, kad arabai geri meiluziai. Tai is kur zinai?

aha isejo ne arbai, induisai mirksiukas.gif
o kad arabai geri meiluziai irgi jau atsakiau, tokie pletkai sklando nuo riteriu laiku, pat sriteriu kultas butent ir kilo pasimokius pas arbaus, pe rkryziaus karus mirksiukas.gif , gal klaidingi nezinau, nemeginau lotuliukas.gif bet pas juos kulturoje svarbu patenkinti moteri, ne tik prievartauti, kaip Idomucia su Emiu cia aiskina, tai gal is tikro jie geri meiluziai? tu po Turkijas vaizneji - isbandyk ir zinosi, jei tau tai jau taip svarbu, kad pamirsti negali mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 17:37)
Eik tu? Ar tikrai? O gal kazkam bus idomi ta tema, kur tu 700 psl privarei, ir ne mane, o visas is eiles isvadinai visokiom tokiom
.

ka as be taves daryciau, nu kas man dar tiek demesio skirtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:43)
aha isejo ne arbai, induisai  mirksiukas.gif
o kad arabai geri meiluziai irgi jau atsakiau, tokie pletkai sklando nuo riteriu laiku, pat sriteriu kultas butent ir kilo pasimokius pas arbaus, pe rkryziaus karus mirksiukas.gif , gal klaidingi nezinau, nemeginau lotuliukas.gif bet pas juos kulturoje svarbu patenkinti moteri, ne tik prievartauti, kaip Idomucia su Emiu cia aiskina, tai gal is tikro jie geri meiluziai? tu po Turkijas vaizneji - isbandyk ir zinosi, jei tau tai jau taip svarbu, kad pamirsti negali  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nu ne, aciu, man arabo nereikia. Man patinka kulturingi europieciai, kurie savo moterim gali pasirupint, o ne tie babajai kur uk ar airijoj tik ir kabina tokiom kaip tu makaronus, kad pilietybe gaut.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 17:48)
Nu ne, aciu, man arabo nereikia. Man patinka kulturingi europieciai, kurie savo moterim gali pasirupint, o ne tie babajai kur uk ar airijoj tik ir kabina tokiom kaip tu makaronus, kad pilietybe gaut.

As sneku apei Turkija ir turkus, tu dabar apie Uk ir nezinau ka lotuliukas.gif kokia pilietybe? niekas neduoda pilietybes net susituokus is kur ispesei?
Tai ko tiek kartu ta pati klausi apie tuos arabus, kaip meiluzius,jei taip neidomu? lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu gal gristam galu gale i vryu tema?? pagaliau... mirksiukas.gif

kalbant apie turkus ir vyrus, nu ko prastas vyras?

https://www.youtube....h?v=xXENfpl1J9w

vos ne vyro idealas, grazus, strainas, teisingas(personazas) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugsėjo 2018 - 16:55
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:54)
As sneku apei Turkija ir turkus, tu dabar apie Uk ir nezinau ka lotuliukas.gif kokia pilietybe? niekas neduoda pilietybes net susituokus is kur ispesei?
Tai ko tiek kartu ta pati klausi apie tuos arabus, kaip meiluzius,jei taip neidomu? lotuliukas.gif

Ar arabai geri meiluziai as neklausiau ir manes jie nedomina. Cia tu kelis kartus akcentuoji kad jie geri meiluziai. Net Tau vienas arabas darbe mat komplimenta pasake bigsmile.gif . Tai va tu apie tuos arabus nic nieko nezinai, bet aiskini issijuosus biggrin.gif
Tai turkai arabai ar ne?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 17:59)

vos ne vyro idealas, grazus, strainas, teisingas(personazas)  ax.gif

Sita irgi isiremink kaip ir emsio foto. Viena nakti su vienu, kita nakti su kitu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 18:04)
Ar arabai geri meiluziai as neklausiau ir manes jie nedomina. Cia tu kelis kartus akcentuoji kad jie geri meiluziai. Net Tau vienas arabas darbe mat komplimenta pasake  bigsmile.gif . Tai va tu apie tuos arabus nic nieko nezinai, bet aiskini issijuosus biggrin.gif
Tai turkai arabai ar ne?
Papildyta:
Sita irgi isiremink kaip ir emsio foto. Viena nakti su vienu, kita nakti su kitu.

ne as tai tik parasiau viena karta ir visai ne tada, kai kalbejau apie savo darba , o tu jau apie tai klausi koki 10 k lotuliukas.gif
tai aisku nieko nezinau, o noretum, kad zinociau? bigsmile.gif nusivylei, nu teks paciaip pameginti lotuliukas.gif
Atsakyti

Is_Sviesos pasipiktino , kai pasakiau, kad as ne alkoholike, suprato, kad ja taip vadinu, aisku ir kt uzkliuvo nes irgi naudoja. O Aimeja, net nezinau neatsimenu, ka ji sau pasimatavo lotuliukas.gifgal siaip liudna moteriai gyventi tai iekso priekabiu.

Ne alkoholike, o narkomane. O siaip vardan info, tai tu ten man rasei ta komentara, o ne siaip i ora. Ir is to kaip jis suformuluotas buvo, bet kuris normalus zmogus suprastu, kad anot taves as narkomane, nes pasakiau, kad man vynas skanus. :) 

Atsakyti

vos ne vyro idealas, grazus, strainas, teisingas(personazas) ax.gif

Negaliu pakęsti vyrų su areštinės šukuosena.Tipiškas morozas.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 16:33)
O tai ka, negali buti seksas malonus abiems tuo paciu metu?  Ir kad megautis abu galetu iskart?

Malonus aisku abiem, cia problema OO momente, kai jis kartu tai nieko gero...
Atsakyti