Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 16:10)
nu va tau gerai, man taip nera gyvenime, drauges toli, vyras irgi daug dirba, mazai matomes, o darbe ne tokie zmones su kuriasi is vis kazka apart darbo gali pasikalbeti.  tai kas man belieka? unsure.gif

Aha, drauges tavo toli, o cia kiekviena diena sm pasakoji savo draugiu triusiku reikalus. Tai kada su jom " sneki"? Net siandien rasei, kad kazka ten vyrui ne ta nupjove😂. Tai turi draugiu ar issigalvoji ir tas drauges?

O tai darbe ka? Taigi rasei kaip ten su indusais, kur cielas vistas pietum suraito ir dar ant virsaus kazko uzvalgo, apie juodckius, kur neva tau ar tai rode ar tai pasakojo kokie anie geri meiluziai yra😂😂. Anie isbegiojo nuo tavo pliurpalu, nebeturi tu kolegu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 15:25)
Nu ji nesijuokia is paaugliu.
O kad pas tave paaugles protas - tai tikrai. Pazek i savo elgsena - keli kazkokios panos foto ir aiskini kad tavo plaukai dar grazezni😂😂ir nepriauginti, o naturalus😂😂.  Tau paciai nejuokinga atrodo? Mes tai momykloj taip darydavom.
Vnz tu didele lele 4u.gif .

A, tai ji gerbia paauglius? Ok, tada užskaitau, kad ji man čia kompliomentus dalina, vargšė babytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 16:22)
A, tai ji gerbia paauglius? Ok, tada užskaitau, kad ji man čia kompliomentus dalina, vargšė babytė biggrin.gif

Jinai tave snd labai isnervavo, ania?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 15:28)

O kodel vyrui trukdo, kai moteris isreiskia megavimasi seksu?

Blasko demesi...
Be to man atrodo, kad tokiai moteriai tikk ji pati sau rupi.

Todel jei jau stengiamasi del moters tai galim ir stengtis ir pasidziaugti, kaip jai gera. Bet tai kas kita, nei asmeniskas malonumas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 16:10)
nu va tau gerai, man taip nera gyvenime, drauges toli, vyras irgi daug dirba, mazai matomes, o darbe ne tokie zmones su kuriasi is vis kazka apart darbo gali pasikalbeti.  tai kas man belieka? unsure.gif

nors siaip, jei saziningai nesi panasi i tokia, kuri daug bendrautu rimtom temom  biggrin.gif

Nezinau kas yra daug. Bendrauju kiek man reikia. Bet ne apie ezoterika, tai mume ne pakeliui, faktas biggrin.gif

Tai negi neturi jokiu draugiu, kaimyniu, visi darbe netinkami? Nesuprantu, cia reikia miske gyventi, jeigu tik sm gali pasikalbet. Negi net savaitgali vyras su tavim nepasisneka?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 15:54)
Taikliai biggrin.gif
As rimtom temom prisisneku sociai, tam yra vyras, draugai. SM nebent pasikudakuot gali, darbe irgi panasios nesamone, tik kad vyriskas kolektyvas biggrin.gif

Ką taikliai? Kad jis ir atsidarė pats savo gyvenimo problemos temą smile.gif Juk ne anekdotų.
Tu ką, irgi pakvakai, kad jau neįskaitai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 16:25)
Blasko demesi...
Be to man atrodo, kad tokiai moteriai tikk ji pati sau rupi.

Todel jei jau stengiamasi del moters tai galim ir stengtis ir pasidziaugti, kaip jai gera. Bet tai kas kita, nei asmeniskas malonumas.

O tai ka, negali buti seksas malonus abiems tuo paciu metu? Ir kad megautis abu galetu iskart?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 16:24)
Jinai tave snd labai isnervavo, ania?

nia biggrin.gif o tavia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 16:34)
nia biggrin.gif o tavia? bigsmile.gif

Mane tai linksmina. Ypac tavo reakcija.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 16:30)
Ką taikliai? Kad jis ir atsidarė pats savo gyvenimo problemos temą smile.gif Juk ne anekdotų.
Tu ką, irgi pakvakai, kad jau neįskaitai? biggrin.gif

Tai kad klajoklio cia net nebera. O 500 psl tikrai nusibos vien apie tai kad jolis kazko iesko ar neiesko skaityt.
Pati gi irgi ne apie klajoklio problema rasineji.
Atsakyti

O tai ka, negali buti seksas malonus abiems tuo paciu metu? Ir kad megautis abu galetu iskart?

Gali, bet ne visi to nori. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 16:30)
Nezinau kas yra daug. Bendrauju kiek man reikia. Bet ne apie ezoterika, tai mume ne pakeliui, faktas biggrin.gif

Tai negi neturi jokiu draugiu, kaimyniu, visi darbe netinkami? Nesuprantu, cia reikia miske gyventi, jeigu tik sm gali pasikalbet. Negi net savaitgali vyras su tavim nepasisneka?

nu tai aisku savaitgali pasisnekam ir viduryje savaites pasisnekam, bet tai man tiek neuztenka biggrin.gif
Kaimyniu yra pora su kuriom kieme susitikusios pasisnekam, bet tikrai ne drauges, cia turiu irgi kelias drauges, bet tai irgi susimatom retai dazniau susirasom, susiskambinam, pas visas vaikai, darbai.
O drauges su kuriom gali urimtia nuo sirdies pasisneketi - Lietuvoje, o tokie plepalai kaip cia gyvai man nepatinka, gaila laika svaistyti, o cia kartu su darbais, tai specialiai tam laiko skriti nereikia.
Supranti yra zmoniu, kuriem reikia daugiau bendravimo, nei karta i menesi ar karta i savaite, cia kaip su seksu, paaiskink emiui, kad uztenka karta i menesi pasimyelti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 16:33)
O tai ka, negali buti seksas malonus abiems tuo paciu metu?  Ir kad megautis abu galetu iskart?

matai gyvenime yra visokiu sutrikimu, kazkam gi sado mazo patinka ir ka tu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 16:39)
Mane tai linksmina. Ypac tavo reakcija.

Tai sakai, kad čia tau cirkas, jei taip linksma? O gal tu jame tada centrinis klounas? biggrin.gif
Atsakyti