Lutuke, ar tau nelaikas jau gyvent pradet? Jei gerai pasiziuresi per langa, tai ten zinok yra realus pasaulis, nebijok iseiti i kiema. Del saugumo aisku gali laptopa po pazastim pasiimt, kad ta rysi dar vistiek su SM jaust, bet laikyk uzvertus pradziai. Veliau pereisim prie antros terapijos stadijos.
QUOTE(emiss @ 2018 09 28, 15:44)
<p>Lutuke, ar tau nelaikas jau gyvent pradet? Jei gerai pasiziuresi per langa, tai ten zinok yra realus pasaulis, nebijok iseiti i kiema. Del saugumo aisku gali laptopa po pazastim pasiimt, kad ta rysi dar vistiek su SM jaust, bet laikyk uzvertus pradziai. Veliau pereisim prie antros terapijos stadijos.</p>
Dekui uz rupestinguma, ka tik buvau pasivaiksciot, o va dabar toliau dirbti reikia, kad dziaugtis pasauliu paskui, zinai yra toks amzius, kai negali istisai daryti, ka tik nori, jau kai is vaikystes isaugi, jau laikas savus vaikus auginti, jei augintum zinotum
o tau nelaikas is cia iseiti ir eit gyvenimo gyventi?
o tau nelaikas is cia iseiti ir eit gyvenimo gyventi?
Jau pats laikas, tu kaip motina-kaip pasakei taip ir bus. Tau juk nepatinka kai kas nors tavo gyvenimiskas "tiesas" ignoruoja, kuriu tu online prisimokei ir pati sventai tiki.
<p>Lutuke, ar tau nelaikas jau gyvent pradet? Jei gerai pasiziuresi per langa, tai ten zinok yra realus pasaulis, nebijok iseiti i kiema. Del saugumo aisku gali laptopa po pazastim pasiimt, kad ta rysi dar vistiek su SM jaust, bet laikyk uzvertus pradziai. Veliau pereisim prie antros terapijos stadijos.</p>
Taikliai
As rimtom temom prisisneku sociai, tam yra vyras, draugai. SM nebent pasikudakuot gali, darbe irgi panasios nesamone, tik kad vyriskas kolektyvas
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 15:44)
nu nejau niekas nenori kazka idomiau pasisneketi, nejau tik pasikandziojimai domina?
O apie ka su tavim sneket? Negi tu rimtai galvojo, kad esi idomus ir protingas pasnekovas?
Uzsuku pazvengt ir tiek
Kas buvo idomu paklausiau adekvacios nares, gavau atsakyma ir ka cia temt ta pati per ta pati
Papildyta:
😂😂😂
Tu galvoji ja galima isgydyti?
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 12:36)
tai kin į australiją išvažiuos? aš čia gal jau į traukinį pavėlavau ir nieko nežinau?
Nea, ten jau buvau
Vaziuiju dabar kitur. Iraso savo profilyje keisti
QUOTE(kin @ 2018 09 28, 15:59)
Del to, apie ka jau diskutavom, ar isteki? 🤔
QUOTE(emiss @ 2018 09 28, 15:52)
Jau pats laikas, tu kaip motina-kaip pasakei taip ir bus. Tau juk nepatinka kai kas nors tavo gyvenimiskas "tiesas" ignoruoja, kuriu tu online prisimokei ir pati sventai tiki.</p>
kazka nusisvaigai
man nelabai patinka tokie tusti pliurpalai, bet kad niekas nenori rimciau padiskutuoti...
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 16:06)
kazka nusisvaigai
man nelabai patinka tokie tusti pliurpalai, bet kad niekas nenori rimciau padiskutuoti...
Nepatinka, bet istisai cia sedi ir rasai paklodes? Kurios nelabai intelektu ziba.
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 15:54)
Taikliai
As rimtom temom prisisneku sociai, tam yra vyras, draugai. SM nebent pasikudakuot gali, darbe irgi panasios nesamone, tik kad vyriskas kolektyvas
nu va tau gerai, man taip nera gyvenime, drauges toli, vyras irgi daug dirba, mazai matomes, o darbe ne tokie zmones su kuriasi is vis kazka apart darbo gali pasikalbeti. tai kas man belieka?
nors siaip, jei saziningai nesi panasi i tokia, kuri daug bendrautu rimtom temom
tai kin į australiją išvažiuos? aš čia gal jau į traukinį pavėlavau ir nieko nežinau?
Pakol virei bulves atskirai, traukinys nuvaziavo. 😏😂
As irgi nespejau i traukini, nors bulves kepiau orkaiteje. 😂
Mylimuke tai forumad turi ir pliusu. Egzamina islaikei. Su tuo ir sveikinu.
Panos ar jums nenusibodo is tuscia i kiaura pilstyti? Jau tiek metu, ta nesantaika vyksta ar turite dar ka naujo pasakyti viena kitai? 😳
QUOTE(virga @ 2018 09 28, 16:14)
Panos ar jums nenusibodo is tuscia i kiaura pilstyti? Jau tiek metu, ta nesantaika vyksta ar turite dar ka naujo pasakyti viena kitai? 😳
Nu rimtai. Ir is kur tokia neapykanta atsiranda?