Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

va kaip reikia ,ir nesukit galvos

https://www.xvideos....network_1.07min

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 14:26)
o buti babyte ar pavargusiai jau pazeminimas  blink.gif

nu, gerai, kad ji paauglių nežemina. Aiškina, kad pas mane paauglės protas. O paauglė jau vūn kokia gali būti, olimpiadų laureatė ir pan.
Žodžiu, kaip visada į kitą bado, savo glušumo nemato smile.gif
Atsakyti
Man atrodo kai motera laiminga, buna su savim taikoj, tai jai bet koks amzius yra aukso.
As dabar jauciuosi gerai ir visai n3bijau tu 40,50,net kazkuria dalim laukiu, nes kiekvienas laikas atnesa kazka grazaus.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 14:43)
Man tai zinok nuosirdziai px. Mano dabar aukso amzius. Bet Menkaverte vis bando parodyti, kad ji jauna mergyte, o zmogus turintis studenta t.y. apie 40 m. yra jau senas.  biggrin.gif Kai pati jau ryskiai link tokiu paciu metu. Bet vaidina mergyte. Sovietmecio lentynas pamena gerai. Tai paskaiciuokit.  biggrin.gif

Aš nieko nebandyčiau parodyti ar įrodyti, jei tu nerašytum briedo suknisto. Nu kiek galima? Tu vieną kartą, kai tau atrašiau, nesupratai, kad pagal mano amžių mano vaikas niekaip studentas negalėtų būti kaip tavo? Nedašuto? biggrin.gif
Baisiausiai užsišikai, kad esi vyresnė ir dabar suraukus subinę puldinėji biggrin.gif Pati mane paauglę vadini, o kai tave babyte pavadinu jau raudi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 15:04)
Tikrai senatvinis jau pas tave, juokų nebesupranti biggrin.gif

Va va, uztat abidvi su ubuntiene ura.gif draugikes kanareles smegenim.
Ana irgi kai paniurgdoma - tai " o as cia prieko"
wacko.gif .
O siaip visiem viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 15:07)
nu, gerai, kad ji paauglių nežemina. Aiškina, kad pas mane paauglės protas. O paauglė jau vūn kokia gali būti, olimpiadų laureatė ir pan.
Žodžiu, kaip visada į kitą bado, savo glušumo nemato smile.gif

Tai tu cia pas mus gal viena is tu laureaciu bigsmile.gif?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 15:12)
Tai tu cia pas mus gal viena is tu laureaciu  bigsmile.gif?

ne, aš tik Aimejos durnumo demaskuotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 09 28, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72216603" data-time="1538132430"><div><p>Reikia ramiai gulet, nekrutet, neblaskyti vyro ir leisti jam pasimegauti, patirti malonuma.</p></div></blockquote><p>Aš suprantu, kad su savo senais kaulais jau nespeju su jauniklėm, tiek čia pridiskutavo moterys. Bet jau čia kvepia viduramžiais. Absurdų absurdas. Siaaaaubas</p>

Ramiai pamastykit, ar tai jau toks baisus vyro noras? Paguleti...
Be to gal vyras pasirupina moters norais pries tai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 15:07)
nu, gerai, kad ji paauglių nežemina. Aiškina, kad pas mane paauglės protas.

Nu ji nesijuokia is paaugliu.
O kad pas tave paaugles protas - tai tikrai. Pazek i savo elgsena - keli kazkokios panos foto ir aiskini kad tavo plaukai dar grazezni😂😂ir nepriauginti, o naturalus😂😂. Tau paciai nejuokinga atrodo? Mes tai momykloj taip darydavom.
Vnz tu didele lele 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 15:15)
ne, aš tik Aimejos durnumo demaskuotoja smile.gif

Idomu, ka galima pasakyti apie tuos, kuriu gyvenimo tikslas kitu durnuna demaskuoti lotuliukas.gif
Kaip ten sako-jei aplink visi durniai - tu centrinis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 15:22)
Ramiai pamastykit, ar tai jau toks baisus vyro noras? Paguleti...
Be to gal vyras pasirupina moters norais pries tai?

O kodel vyrui trukdo, kai moteris isreiskia megavimasi seksu?
Atsakyti

tai kin į australiją išvažiuos? aš čia gal jau į traukinį pavėlavau ir nieko nežinau? biggrin.gif

Yep, kita savaite jau pasitinku oro uoste  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 14:43)
Man tai zinok nuosirdziai px. Mano dabar aukso amzius. Bet Menkaverte vis bando parodyti, kad ji jauna mergyte, o zmogus turintis studenta t.y. apie 40 m. yra jau senas.  biggrin.gif Kai pati jau ryskiai link tokiu paciu metu. Bet vaidina mergyte. Sovietmecio lentynas pamena gerai. Tai paskaiciuokit.  biggrin.gif

tai siais laikais ir nuotrauku yra, nebutina viska atsiminti paciam biggrin.gif o amzius tai priklauso nuo sirdies, kai kuriso ir 30 jau kaip babytes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 15:07)
Man atrodo kai motera laiminga, buna su savim taikoj, tai jai bet koks amzius yra aukso.
As dabar jauciuosi gerai ir visai n3bijau tu 40,50,net kazkuria dalim laukiu, nes kiekvienas laikas atnesa kazka grazaus.

va cia teisingai pasakei, reikia dziaugtis tame kur esi.
Papildyta:

nu nejau niekas nenori kazka idomiau pasisneketi, nejau tik pasikandziojimai domina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugsėjo 2018 - 14:44