Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 14:17)
O tavo ex turi vaiku?
Siaip idomus tas klausimas. Va vyras issiskyre, jei nores vaiku su kita moterimi - kaip tada?

Jis turi 3 vaikus, 2 jau suauge.
Noreti neuztenka. Reikia ir islaikyti juos, uzauginti, ir siaio vidines energijos, noro tureti tu vaiku. Tai neturetu buti santykiu pradzios chemijos padiktuoti sprendimai. Todel gali myleti nauja moteri, bet nenoreti vaiku vistiek.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 14:04)
Kiekvienam. Savas budas patogiausias. Bet speju tu reksi kad dauguna budu yra zudymas.
Mano ex pasidares vazektomija, dabar geriu KT,ne tik del apsisaugojino priezascius, paskui pereisiu prie spirales gal. Man svarbiausia, kad reiktu kuo reciau galvoti apie sauguma, kad nevarzytu veiksmu laisves.

nu vazektomija, jau kai nenori vaiku, nors irgi ne visada apsaugo, nesenai viena drauge pastojo, po vyro vazektomijos lotuliukas.gif kazka kazkur ne ten nupjove matyt lotuliukas.gif

pire ko cia reksi, pasiskaitykit gamintoju aprasyma vaistu, kurious geriat, deja hormonai taip,turi abortatyvini poveiki, man netinka. Ir be to iskreipia pojucius, uztenka cia temoje pasiskaitai, kaip jie moteris veika, isdarko hormonus, kenkia kunui, nu koks malonumas, kai zinai, kad sau kenki, ryti vaistus ir baimese gyventi?
dar pasiulymu bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 14:26)
o buti babyte ar pavargusiai jau pazeminimas  blink.gif

Tau tai pofik, tu net pati zeminancius juokelius apie moteris laidai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 14:32)
Noreti neuztenka. Reikia ir islaikyti juos, uzauginti, ir siaio vidines energijos, noro tureti tu vaiku. Tai neturetu buti santykiu pradzios chemijos padiktuoti sprendimai. Todel gali myleti nauja moteri, bet nenoreti vaiku vistiek.

o jei ta moteris nores vaiku?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 14:33)
Tau tai pofik, tu net pati zeminancius juokelius apie moteris laidai.

bet tai kokia as iskirtine cia, nieka skita szmeinanciu juokeliu neleidzia siame forume lotuliukas.gif

o bet taciau vsi tiek nesupratau, kodel buvimas babyte ar pavargimas turetu buti zeminancio?

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 14:08)
Na visur kisat naturaluma, tai ir pacios taip elkites. patele turi ramiai palaukti. Va jums pavyzdelis:

https://www.youtube....h?v=loGJ0waz4K8

tu su kiskiukais dulkiniesi? blink.gif ar save su kiskiuku lygini?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 14:32)

Tai viskas aisku tada. Exas, kaip suprantu jau ne jauniklis, 3 ju vaiku per akis. Jei susiras kita moteri - tai irgi greiciausiai nebus 18 ikine.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 14:37)

o bet taciau vsi tiek nesupratau, kodel buvimas babyte ar pavargimas turetu buti zeminancio?

Zuvi lengviau ismokyt kalbet, nei tau kazka suprast.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 15:26)
o buti babyte ar pavargusiai jau pazeminimas  blink.gif

Man tai zinok nuosirdziai px. Mano dabar aukso amzius. Bet Menkaverte vis bando parodyti, kad ji jauna mergyte, o zmogus turintis studenta t.y. apie 40 m. yra jau senas. biggrin.gif Kai pati jau ryskiai link tokiu paciu metu. Bet vaidina mergyte. Sovietmecio lentynas pamena gerai. Tai paskaiciuokit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 14:43)
Man tai zinok nuosirdziai px. Mano dabar aukso amzius. Bet Menkaverte vis bando parodyti, kad ji jauna mergyte, o zmogus turintis studenta t.y. apie 40 m. yra jau senas.  biggrin.gif Kai pati jau ryskiai link tokiu paciu metu. Bet vaidina mergyte. Sovietmecio lentynas pamena gerai. Tai paskaiciuokit.  biggrin.gif

Tu cia senai forume. Kai as prisiregistravau - irgi buvo tokia "amzinai jauna" Ilgaplauke saveme stiliukyje. Karstais cia ne ta pati?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 14:32)
nu vazektomija, jau kai nenori vaiku, nors irgi  ne visada apsaugo, nesenai viena drauge pastojo, po vyro vazektomijos lotuliukas.gif kazka kazkur ne ten nupjove matyt lotuliukas.gif

pire ko cia reksi, pasiskaitykit gamintoju aprasyma vaistu, kurious geriat, deja hormonai taip,turi abortatyvini poveiki, man netinka. Ir be to iskreipia pojucius, uztenka cia temoje pasiskaitai, kaip jie moteris veika, isdarko hormonus, kenkia kunui, nu koks malonumas, kai zinai, kad sau kenki, ryti vaistus ir baimese gyventi?
dar pasiulymu bus?  bigsmile.gif

O ka as sakiau.
Nesu tobula krikscione, zudau, ka padarysi.
Ir jokiu pojuciu man neiskreipia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 14:37)
o jei ta moteris nores vaiku?

Tai ir be vazektomijos vienas gali noreti, o kitas ne. Ir ka tada? Gimdytum,jei nenoretum?
Tokius dalykus reik apkalbet iskart, santykiu pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 14:15)
blink.gif Jus lyginat zmones su gyvunais?

Siaip zmogus yra gyvunas. Kiek labiau pasivystes, bet gyvunas.
Atsakyti

Nu, babytė, aš na ir kas?Nuo mirties ir senatvės vaistų, šitie dalykai ateis kiekvienai.

Kai man buvo 20-25 metai, žiūrėdavau aš į moteris ,kurioms virš 50 ir galvodavau, na kam joms viso to reikia?Žiūrės gi kas į tas senas tarkas.

O dabar žiūriu į 20-25 metų moteris ir galvoju, na kam tom pacankėm to reikia?

Ir tada galvodavau,kad 50+ moterys nebenori nieko, nei naujo skuduro, nei kosmetikos, nei galų gale sekso.O dabar pati tą amžių pasiekiau ir žinau,kad labai dar norisi tų mano išvardytų dalykų.Net ir sekso.Ir dar yra su kuo tai daryti.
Taip ,Aimėja, nuo 40 iki 50 yra moters aukso amžius.Džiaukis šiuo laiku.Visi laikai turi savo pliusų ir savo minusų,svarbu sveikata visų būtų gera.

Atsakyti

Reikia ramiai gulet, nekrutet, neblaskyti vyro ir leisti jam pasimegauti, patirti malonuma.

Aš suprantu, kad su savo senais kaulais jau nespeju su jauniklėm, tiek čia pridiskutavo moterys. Bet jau čia kvepia viduramžiais. Absurdų absurdas. Siaaaaubas

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 13:54)
Taip, taip visos sios temos pagal tave babytes pavarge-lutuke, rene, burbanti, given ir virga su LIsiteja su anukais, ir kitos.  biggrin.gif Nu pagal tave babytes. Man tai dzin. Bet ka tu cia amzina jauna mergyte su mumis babytemis darai.  biggrin.gif GI tipo noredama ikasti man.
Ryskiai zemini kitas cia. Nesusimastai.

Tikrai senatvinis jau pas tave, juokų nebesupranti biggrin.gif
Atsakyti