Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 13:46)
Kodel Monteverde turetu diskutuoti apie vaiku auginima ir mityba, jei ji tu vaiku neturi?

koks skirtumas, kas ka turi, yra zmones ismintingi ir gali apie daug ka diskutuoti ir yra kas ne, manot kokia chrone, kuri pagimdo jau gali diskutuoti apie motinyste?
o tau labai rupi turi ji vaiku ar ne, nu koks tau skirtuma,s va as paraisua kad turiu ir kabinejates, geriau nebuciau nieko rasiusi, Monteverte paparsciausiai pasielege portingiau siuo klausimu, nieko nerasydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 14:38)
Nu tai teip, babytės visos jau pavargę, ilsėkis 4u.gif

Taip, taip visos sios temos pagal tave babytes pavarge-lutuke, rene, burbanti, given ir virga su LIsiteja su anukais, ir kitos. biggrin.gif Nu pagal tave babytes. Man tai dzin. Bet ka tu cia amzina jauna mergyte su mumis babytemis darai. biggrin.gif GI tipo noredama ikasti man.
Ryskiai zemini kitas cia. Nesusimastai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 13:51)
koks skirtumas, kas ka turi, yra zmones ismintingi ir gali apie daug ka diskutuoti ir yra kas ne, manot kokia chrone, kuri pagimdo jau gali diskutuoti apie motinyste?
o tau labai rupi turi ji vaiku ar ne, nu koks tau skirtuma,s va as paraisua kad turiu ir kabinejates, geriau nebuciau nieko rasiusi, Monteverte paparsciausiai pasielege portingiau siuo klausimu, nieko nerasydama  mirksiukas.gif

Uztat, kad isminties pas tave nerasta. Pirma parasai, tik po to pagalvoji. O rasai jau bile radyt, nesvarbu ka ir apie ka. Aiskus pvz apie vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:35)
Tai negi kaip tu, kaip lenta gulėsiu?

Reikia ramiai gulet, nekrutet, neblaskyti vyro ir leisti jam pasimegauti, patirti malonuma.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 13:54)
Taip, taip visos sios temos pagal tave babytes pavarge-lutuke, rene, burbanti, given ir virga su LIsiteja su anukais, ir kitos.  biggrin.gif Nu pagal tave babytes. Man tai dzin. Bet ka tu cia amzina jauna mergyte su mumis babytemis darai.  biggrin.gif GI tipo noredama ikasti man.

Tai ryskiai nervine. Ne veltui vadinu menkaverte. Kazkada ja Moonte nusodino, tai ta neturedama jau ka rasyt is anos amziaus issisaipe.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 13:26)
tai kad nieko nesnekejom zmoniskai, tik uzgriebem lengvai, o tema idomi.

ne pats protas aisku neturi, bet moters ir vyro tas protingumas buna skritingas, mano daugiau vyriskas tas protingums lotuliukas.gif

O kaip? Nu kaip sagotis, kad nezudyti ir kad malonumas butu toks pat ?
Papildyta:

as uz lotuliukas.gif

Kiekvienam. Savas budas patogiausias. Bet speju tu reksi kad dauguna budu yra zudymas.
Mano ex pasidares vazektomija, dabar geriu KT,ne tik del apsisaugojino priezascius, paskui pereisiu prie spirales gal. Man svarbiausia, kad reiktu kuo reciau galvoti apie sauguma, kad nevarzytu veiksmu laisves.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 14:00)
Reikia ramiai gulet, nekrutet, neblaskyti vyro ir leisti jam pasimegauti, patirti malonuma.

Nichuja sybia!
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 14:04)
Nichuja sybia!

Na visur kisat naturaluma, tai ir pacios taip elkites. patele turi ramiai palaukti. Va jums pavyzdelis:

https://www.youtube....h?v=loGJ0waz4K8
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 14:08)
Na visur kisat naturaluma, tai ir pacios taip elkites. patele turi ramiai palaukti. Va jums pavyzdelis:

blink.gif Jus lyginat zmones su gyvunais?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 14:08)

Eik eik...tikri vyrai nesitursina kaip triusiai. Jie smegenis ištaško.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 14:04)

Mano ex pasidares vazektomija, dabar geriu KT,ne tik del apsisaugojino priezascius, paskui pereisiu prie spirales gal. Man svarbiausia, kad reiktu kuo reciau galvoti apie sauguma, kad nevarzytu veiksmu laisves.

O tavo ex turi vaiku?
Siaip idomus tas klausimas. Va vyras issiskyre, jei nores vaiku su kita moterimi - kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 13:54)
Taip, taip visos sios temos pagal tave babytes pavarge-lutuke, rene, burbanti, given ir virga su LIsiteja su anukais, ir kitos.  biggrin.gif Nu pagal tave babytes. Man tai dzin. Bet ka tu cia amzina jauna mergyte su mumis babytemis darai.  biggrin.gif GI tipo noredama ikasti man.

o buti babyte ar pavargusiai jau pazeminimas blink.gif
Atsakyti