QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 13:19)
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 14:10)
nu tai sakau, ne tik sau, o ir vaikams marmalus gamini, nors ant kitų badai. Gi viską į vieną puodą pyli, jie net bulvės turbūt jau nebeatskiria, kad tai bulvė toje sriuboje. Galėtum ir netingėt atskirai išvirti ir pašildyti vėliau krosnelėje (tik ne mikrobangų, ok? nenuodyk vaikiukų, gal bent jie žmonės išaugs, jei tau sunkiai sekėsi )
Ir nepalikinėt reikėjo mažų vienų namie, kokia tu motina? Atsisuk pagaliau į save, į kitus nebadydama
Ir nepalikinėt reikėjo mažų vienų namie, kokia tu motina? Atsisuk pagaliau į save, į kitus nebadydama
Jau tau apie motinyste tai tik patylet. TIngiu sneket. Nesamones rasai.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 14:29)
nu ir as taip supratau, o vis siurbas verda i svakaro, vaikai svieziu patys negali issivirti
[b]Papildyta:
O tavo kodel neverda patys?
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 13:25)
<p>Nu jo idomiausia butu ,kaip arbuzas soks viliotini </p><p>visgi ta apatine dalis dominuoja bet geriau nei rietis . </p><p>O tai as turiu klausima , turit namuose diedus ,bet vistiek gundo i svetima paziuret o gal ir ne tik ?</p>
neįsijausk, mes tave tik iš mandagumo užkalbinom
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 13:26)
Tai visgi bijai konkurenciu graziu, su kotlietais ir kepsniais pasitinkanciu?
Tai negi kaip tu, kaip lenta gulėsiu? Todėl taviškio ir nėra namie naktimis
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 13:34)
nu tau labiau patyleti, nei jai
nu tai mano mazi, bet taip verda kartais. O tu sakei jau suauge tavo vaikai ar klystu?ir vis dar jiem gamini?
as supratau ,kad is mandagumo.
mano profesija kitokia,reiktu i repetecijas vaiksciot menesi
man negrazu vyru striptizas. daug labiau gundo, kai pvz kokias malkas kapoja
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 13:34)
Nu tai teip, babytės visos jau pavargę, ilsėkis
apie moteriskuma darant karjera, apie ta kitoki buda ir kelia , ko mums labai truksta ir apie tai kokios mes europietes nemoteriskos, siek tiek apie feminizma ir ka is tirko reiskia buti moterim ir daryti ,ka nori
Dare to be feminine for gut's sake! | Kaouthar Darmoni | TEDxEde
Kaouthar Darmoni is the founder of Feminine Capital & Goddess Dance organisation. She is also Assistant Professor in Gender Capital & Media at the University of Amsterdam and a proliferous speaker about Feminine Capital.
https://www.youtube....h?v=x3AwnkR92EA
ps kam nors idomu rimtesnes diskusijos?
Dare to be feminine for gut's sake! | Kaouthar Darmoni | TEDxEde
Kaouthar Darmoni is the founder of Feminine Capital & Goddess Dance organisation. She is also Assistant Professor in Gender Capital & Media at the University of Amsterdam and a proliferous speaker about Feminine Capital.
https://www.youtube....h?v=x3AwnkR92EA
ps kam nors idomu rimtesnes diskusijos?
cia i tema
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:35)
Papildyta:
Tai negi kaip tu, kaip lenta gulėsiu? Todėl taviškio ir nėra namie naktimis
Is to ka rasai, tai suprantu, kad tu is tu, kurie per rakto skylute procesa stebi?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 13:35)
nu tau labiau patyleti, nei jai
nu tai mano mazi, bet taip verda kartais. O tu sakei jau suauge tavo vaikai ar klystu?ir vis dar jiem gamini?
Kodel Monteverde turetu diskutuoti apie vaiku auginima ir mityba, jei ji tu vaiku neturi?
Jaazau, tai ar paaugs tie tavo vaikai ar ne kada nors? Kaip mazi, taip mazi, tiek pas Sani nicu, ties pas ubuntiene. Nu nueik tu nuo kompo, isvirk tu tiems vargsams ka nors, gal augt prades .
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 13:41)
Cia i montevertes sumegzta panasus
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 13:46)
Is to ka rasai, tai suprantu, kad tu is tu, kurie per rakto skylute procesa stebi?
Pagal save visus teplioji? Seniai čia mano šeimą stebėjai? plaukus kedenai, nužiūrinėjai, vyrą lydėjai, šuns meniu nusirašinėjai, vaikų (ne)gimdyme dalyvavai?