Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:10)
Gi viską į vieną puodą pyli, jie net bulvės turbūt jau nebeatskiria, kad tai bulvė toje sriuboje. Galėtum ir netingėt atskirai išvirti ir pašildyti vėliau krosnelėje

Gali trp smulkiau - tai tu verdi sriuba ir pas tave visi ingridientai atskirose lekstese ant stalo? 5 lekstes, vienoj vanduo, kitoj bulves, trecioj morka ir kitose dar kazkas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 13:05)
gerai butu ,viliotini susokciau smile.gif)))

su vyniuku tu drąsus (kaip kokia cambala), o be jo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 13:14)
Gali trp smulkiau - tai tu verdi sriuba ir pas tave visi ingridientai atskirose lekstese ant stalo? 5 lekstes, vienoj vanduo, kitoj bulves, trecioj morka ir kitose dar kazkas? blink.gif

nu gi ne aš marmalais kitų normalias sriubas išvadinau. Jinai išvadino, dabar tegu ir suką uodegą biggrin.gif
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72216507" data-time="1538128768"><div><p>Buroku sriubos recepta jau vakar parasei. Dar jei valgyt tokioj aplinkoj tarp tu tavo isplautu/ isdziaustytu skurliuku - tai tiesiog wow vartotojo įkelta nuotrauka.
Papildyta:
Reiktu kin mergvakari organizuot.</p></div></blockquote><p>gerai butu ,viliotini susokciau smile.gif)))</p>

Rodyk ką moki

https://youtu.be/n9nt-6ckQB4
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:16)

Papildyta:

nu gi ne aš marmalais kitų normalias sriubas išvadinau. Jinai išvadino, dabar tegu ir suką uodegą biggrin.gif

Lutukes buroku sriuba " normali" blink.gif ? Man tai grynai kaip kiaulems i tvarta pagal aprasa.
Uodega ne aimeja suka, o tu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 13:19)
Lutukes buroku sriuba " normali" blink.gif ? Man tai grynai kaip kiaulems i tvarta pagal aprasa.
Uodega ne aimeja suka, o tu.

aišku, kad normali. Įprasta, naminė sriuba.
Nenormali čia tik... (ai, prirštais nerodysim, visi ir taip mato smile.gif )

aiškuk kad suku, prieš gražų vyrą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 rugsėjo 2018 - 12:23
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:22)
aišku, kad normali. Įprasta, naminė sriuba.
Nenormali čia tik... (ai, prirštais nerodysim, visi ir taip mato smile.gif )

" tos normalios sriubos" vireja ax.gif
Atsakyti

Nu jo idomiausia  butu  ,kaip arbuzas soks viliotini  :D  :D  :D 

visgi ta apatine dalis dominuoja  :rolleyes:  bet geriau nei rietis .  

O tai as turiu klausima , turit namuose diedus ,bet vistiek  gundo i svetima paziuret  o gal ir ne tik   :B​ ?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 13:09)
Jau apkalbejom sita tema cia pries pora dienu, neber ka naujo pasakyt.
Protas neturi lyties, protinga moteris nereiskia, kad bus vyriska.
Vaiku siulau ne zudyti, o saugotis nuo pastojimo.

tai kad nieko nesnekejom zmoniskai, tik uzgriebem lengvai, o tema idomi.

ne pats protas aisku neturi, bet moters ir vyro tas protingumas buna skritingas, mano daugiau vyriskas tas protingums lotuliukas.gif

O kaip? Nu kaip sagotis, kad nezudyti ir kad malonumas butu toks pat ?
Papildyta:
gerai butu ,viliotini susokciau smile.gif)))

as uz lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:22)

aiškuk kad suku, prieš gražų vyrą tongue.gif

Tai visgi bijai konkurenciu graziu, su kotlietais ir kepsniais pasitinkanciu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 13:12)
čia geriau, ten kortą laimi ir nežinai kas laukia, o čia kai laiki, tai su stovinčiu jau pasitinka orouoste biggrin.gif
Papildyta:

jinai jau čia apie anūkus svaigsta, o vis kaip nėr, taip nėr. Neturit kur save padėt nuo vienatvės smile.gif

lotuliukas.gif

nu ir as taip supratau, o vis siurbas verda i svakaro, vaikai svieziu patys negali issivirti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 13:13)
A jus baiksit rietis,  kliunkos? Kiba diedai vakar nepavarte,  kad ir vel burbat is pat ryto?  biggrin.gif

aisku nepavarte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 13:25)
O tai as turiu klausima , turit namuose diedus ,bet vistiek  gundo i svetima paziuret  o gal ir ne tik   cool.gif​ ?</p>

Klausimas gal ne visai man, nes turiu ne dieda, o vyra ir ne namuose kazkur uzslepta, o gyvenime.B bet atsakysiu - manes negundo. Pastebiu grazius vyrus lygiai taip pat kaip ir grazias moteris. Pasiziuri ir tiek, nk daugiau.
Atsakyti

su vyniuku tu drąsus (kaip kokia cambala), o be jo? smile.gif
Papildyta:

Dar nespejau , aisku nuogos lakstytumet tai gal ir vyniuko nereiktu. o vyniukas reikalingas kad grozi suteikt procesui ir dalyvem :)​ 

Atsakyti