QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 12:42)
Ka ginuosi? Esi gaminusi vaikams? Nu ne. Tai va. Prie ju reikia prisitaikyyi. Prie amziaus. Pasisildymo galimybiu. Kai verdu savaitgali, tai is vis bulves kepu orkaiteje, net neverdu. Nes pagamini ir valgai. O kai jau zinai, kad pasisildyt reiks, tai ir pritaikai. Nu kaip nesuvokt tokiu dalyku.
Eik paziurek, nuo tavo bjaurumo ir kontroles pavarges vyras pas protinga moteriske kotletukus kemsa. Ir sriubos normalios gauna. O ne pliurzes.
nesveika sildytas maistas ir ypac bulves sildytos
tai tavo vaikiukai tokie maziukai,kad jiem dar reikia gaminti ? nepasigamina patys?
vaje isradingumu nepsizymit, cambalos iismetytus perlus tik renkat
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 12:45)
Lutuke tu sakei nesi moteriska. Bet tai visia darai pagal savo ezoterinius isitikinimus, namie tvarkaisi, vaikus augini, gimdai kiekdievas duoda, vyriskais darbais neuzsiimi. Tai ko gi tau truksta iki moteriskumo?
Papildyta:
Cia kaio zalia korta laimet i amerike?
nu as niekad nesijauciau labai moteriska, o kokia esu nezinau, is sono gal geriau kitiem matosi
, as tai darau ne del savo ezoteriniu isitikinimu, o del to, kad tai man patinka, megstu skaniai valgyti ir svariai gyventi.
O vaikai gi laime kaip ju negimdyti?
ka siulai daryti zudyti?
as nezinau ko man truksta iki moteriskumo
. Pas mane per didelis loginis mastymas, protas labai dominuoja, ne jausmai, emocijos.
O kaip tu supranti moteriskuma? Kaip nupasakotum moteriska moteri?
sakiau ta tema man gana sviezia, ne taip senai apie tai pradejau mastyti...daug ka tiesiog jauciu, dar zodziais sunku ivardinti ...
aga vadinasi , gerai duosi gyvensi rojuje australijoje