Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 11:15)

Dabar jau gyniesi? tai kokie tie kiti būdai tada? Anot tavęs gaunasi, kad irgi marmalai, bet svarbiausia buvo kitą asmenį įžeisti savęs nematant, ania?

Eik pažiūrėk, nuo bjaurumo dar trys raukšlės tau išdygo tongue.gif

Ka ginuosi? Esi gaminusi vaikams? Nu ne. Tai va. Prie ju reikia prisitaikyyi. Prie amziaus. Pasisildymo galimybiu. Kai verdu savaitgali, tai is vis bulves kepu orkaiteje, net neverdu. Nes pagamini ir valgai. O kai jau zinai, kad pasisildyt reiks, tai ir pritaikai. Nu kaip nesuvokt tokiu dalyku. blink.gif

Eik paziurek, nuo tavo bjaurumo ir kontroles pavarges vyras pas protinga moteriske kotletukus kemsa. Ir sriubos normalios gauna. O ne pliurzes.
Atsakyti
Lutuke tu sakei nesi moteriska. Bet tai visia darai pagal savo ezoterinius isitikinimus, namie tvarkaisi, vaikus augini, gimdai kiekdievas duoda, vyriskais darbais neuzsiimi. Tai ko gi tau truksta iki moteriskumo?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 12:42)
*neidomi

vargsiuke, nesupranti ar ne?  unsure.gif
Papildyta:

laimejo eimio loterijoje matyt  biggrin.gif

Cia kaio zalia korta laimet i amerike? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 12:42)
Ka ginuosi? Esi gaminusi vaikams?  Nu ne. Tai va. Prie ju reikia prisitaikyyi. Prie amziaus. Pasisildymo galimybiu. Kai verdu savaitgali, tai is vis bulves kepu orkaiteje, net neverdu. Nes pagamini ir valgai. O kai jau zinai, kad pasisildyt reiks, tai ir pritaikai. Nu kaip nesuvokt tokiu dalyku.   blink.gif

Eik paziurek, nuo tavo bjaurumo ir kontroles pavarges vyras pas protinga moteriske kotletukus kemsa. Ir sriubos normalios gauna. O ne pliurzes.

nesveika sildytas maistas ir ypac bulves sildytos mirksiukas.gif
tai tavo vaikiukai tokie maziukai,kad jiem dar reikia gaminti ? nepasigamina patys? bigsmile.gif

vaje isradingumu nepsizymit, cambalos iismetytus perlus tik renkat lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 12:45)
Lutuke tu sakei nesi moteriska. Bet tai visia darai pagal savo ezoterinius isitikinimus, namie tvarkaisi, vaikus augini, gimdai kiekdievas duoda, vyriskais darbais neuzsiimi. Tai ko gi tau truksta iki moteriskumo?
Papildyta:

nu as niekad nesijauciau labai moteriska, o kokia esu nezinau, is sono gal geriau kitiem matosi biggrin.gif , as tai darau ne del savo ezoteriniu isitikinimu, o del to, kad tai man patinka, megstu skaniai valgyti ir svariai gyventi.
O vaikai gi laime kaip ju negimdyti? blink.gif ka siulai daryti zudyti?

as nezinau ko man truksta iki moteriskumo biggrin.gif . Pas mane per didelis loginis mastymas, protas labai dominuoja, ne jausmai, emocijos.
O kaip tu supranti moteriskuma? Kaip nupasakotum moteriska moteri?

sakiau ta tema man gana sviezia, ne taip senai apie tai pradejau mastyti...daug ka tiesiog jauciu, dar zodziais sunku ivardinti ...

aga vadinasi , gerai duosi gyvensi rojuje australijoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugsėjo 2018 - 11:55
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 12:42)
*neidomi

vargsiuke, nesupranti ar ne?  unsure.gif
Papildyta:

Zinok, tavo apspangusios rebusus deliot ne is lengvuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 12:52)
Zinok,  tavo apspangusios rebusus deliot ne is lengvuju biggrin.gif

vadinasi skirtinguose blaivumo kondicijose esam lotuliukas.gif reiktu vienodai pagert tada gerai suprastume viena kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 12:52)
megstu skaniai valgyti ir svariai gyventi.

Buroku sriubos recepta jau vakar parasei. Dar jei valgyt tokioj aplinkoj tarp tu tavo isplautu/ isdziaustytu skurliuku - tai tiesiog wow biggrin.gif .
Papildyta:
Reiktu kin mergvakari organizuot.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 12:56)
vadinasi skirtinguose blaivumo kondicijose esam lotuliukas.gif reiktu vienodai pagert tada gerai suprastume viena kita lotuliukas.gif

Apsaugok viespatie nuo tokio kosmaro...
Atsakyti

Buroku sriubos recepta jau vakar parasei. Dar jei valgyt tokioj aplinkoj tarp tu tavo isplautu/ isdziaustytu skurliuku - tai tiesiog wow biggrin.gif.
Papildyta:
Reiktu kin mergvakari organizuot.

gerai butu ,viliotini susokciau :))))

Atsakyti
nesveika sildytas maistas ir ypac bulves sildytos  mirksiukas.gif
tai tavo vaikiukai tokie maziukai,kad jiem dar reikia gaminti ? nepasigamina patys? bigsmile.gif

vaje isradingumu nepsizymit, cambalos iismetytus perlus tik renkat lotuliukas.gif
Papildyta:

nu as niekad nesijauciau labai moteriska, o kokia esu nezinau, is sono gal geriau kitiem matosi  biggrin.gif , as tai darau ne del savo ezoteriniu isitikinimu, o del to, kad tai man patinka, megstu skaniai valgyti ir svariai gyventi.
O vaikai gi laime kaip ju negimdyti?  blink.gif ka siulai daryti zudyti?

as nezinau ko man truksta iki moteriskumo biggrin.gif . Pas mane per didelis loginis mastymas, protas labai dominuoja, ne jausmai, emocijos.
O kaip tu supranti moteriskuma? Kaip nupasakotum moteriska moteri?

sakiau ta tema man gana sviezia, ne taip senai apie tai pradejau mastyti...daug ka tiesiog jauciu, dar zodziais sunku ivardinti ...
aga vadinasi , gerai duosi gyvensi rojuje australijoje  biggrin.gif

Jau apkalbejom sita tema cia pries pora dienu, neber ka naujo pasakyt.
Protas neturi lyties, protinga moteris nereiskia, kad bus vyriska.
Vaiku siulau ne zudyti, o saugotis nuo pastojimo.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 12:42)
Ka ginuosi? Esi gaminusi vaikams?  Nu ne. Tai va. Prie ju reikia prisitaikyyi. Prie amziaus. Pasisildymo galimybiu. Kai verdu savaitgali, tai is vis bulves kepu orkaiteje, net neverdu. Nes pagamini ir valgai. O kai jau zinai, kad pasisildyt reiks, tai ir pritaikai. Nu kaip nesuvokt tokiu dalyku.  blink.gif

nu tai sakau, ne tik sau, o ir vaikams marmalus gamini, nors ant kitų badai. Gi viską į vieną puodą pyli, jie net bulvės turbūt jau nebeatskiria, kad tai bulvė toje sriuboje. Galėtum ir netingėt atskirai išvirti ir pašildyti vėliau krosnelėje (tik ne mikrobangų, ok? nenuodyk vaikiukų, gal bent jie žmonės išaugs, jei tau sunkiai sekėsi mirksiukas.gif )
Ir nepalikinėt reikėjo mažų vienų namie, kokia tu motina? Atsisuk pagaliau į save, į kitus nebadydama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 13:05)

Reiktu kin mergvakari organizuot.</p></div></blockquote><p>gerai butu ,viliotini susokciau smile.gif)))</p>

Nu va kaip fainai biggrin.gif
Kas dar kokiu pasiulymu turit?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 12:45)

čia geriau, ten kortą laimi ir nežinai kas laukia, o čia kai laiki, tai su stovinčiu jau pasitinka orouoste biggrin.gif
Papildyta:
nesveika sildytas maistas ir ypac bulves sildytos  mirksiukas.gif

jinai jau čia apie anūkus svaigsta, o vis kaip nėr, taip nėr. Neturit kur save padėt nuo vienatvės smile.gif
Atsakyti
A jus baiksit rietis, kliunkos? Kiba diedai vakar nepavarte, kad ir vel burbat is pat ryto? biggrin.gif
Atsakyti