QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 08:47)
Ar tu pati tiki tuo ka rasai? Va mylimuke paraso tiesa, tai ir kabintis nera ko. O tu kliedi. Kokiu pas tave itemptu dienu? Jei nera nei vienos dienos, kad cia nerasytum ir istisai, ne po viena posta per diena. Bet kas 15 min. Tai kiek tu per diena tas smegenis atpalaiduoji? Rasai kaip mazas vaikas. Na sakytum, kad tikrai laisva visa diena. Kad darbas yra tik imitacija. Toks atsedet diena. Niekas nesikabintu. Bet kai vaidini dirbncia, o visiems akivaizdu, kad ne, tai juokingai atrodo tavo smegenu atpalaidavimai ir itemptos dienos.
Savaitgalis. Mars visos knygu skaityt.
Savaitgalis. Mars visos knygu skaityt.
Nu va matai, o as galvojua mane zinai kiek uzdirbu dar nezinai? jei butu kitaip tai ir rasyciau kitaip, o kaip yra taip ir rasau, mano gyvenimas ir darbas nebutinai turi buti toks kaip tavo arba kaip tu suvoki, pagal savo siaura pasauleli, gali tiketi, gali netiketi man pa barabanu, bet va kodel tau, kuri sake, kad as jai dzin, tiek rupintis manim? tavo toks darbas gal? mano gyvenimas, mano seima, ka jie valgo, kiek mes bendraujam, kiek, kaip ka dirbu.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 28, 09:16)
Norejau pritarti, nes man jos rubu kolekcija visai nepatiko, bet Is Sviesos pateike platesni vaizda apie ja. Nieko nezinojau apie ja. Nesidomejau. Tik zinojau, kad ji Meiruno zmona.
Gera humoro jausma turi Lutuke.
Isismarkavot merginos vakar, kad net visi 3 vyrai is temos pabego. Neturejo kur isiterpti. Siandiena tik pasivijau jus.
Mylimuke Sekmes egzamine!
Gera humoro jausma turi Lutuke.
Isismarkavot merginos vakar, kad net visi 3 vyrai is temos pabego. Neturejo kur isiterpti. Siandiena tik pasivijau jus.
Mylimuke Sekmes egzamine!
as visai atsilikus nuo Lietuvos izymybiu gyvenimo , nieko nezinau praktiskai
dekui kas belieka siame gyvenime