Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 01:23)
nu man tas darbas skirtingais kruviais buna, nebutinai kas diena tiek pat darau, buna labai itemtu dienu, kai ir i tualeta nueiti pamirsti, ir buna visai laisvu periodu, pradzioje pries 2m buvo labai sunku, kol ipratau pramokau, o dabar daug  tokio tik rasymo , bet jau galvos lauzymo ne tiek daug, o cia patinka uzeiti tada smegenys atsipalaiduoja, nu namuose jei dirbu tai koki kina isijungiu, nu as taip nuo vaikystes ir pamokas prie Tv ruosdavau, man taip geriau, gal pas mane koks hiperaktyvumas lotuliukas.gif
o klaidu aisku priveliu, bet tai ka darytu testuotojai, jei klaidu nebutu, darbo visiem reikia palikti lotuliukas.gif

Ar tu pati tiki tuo ka rasai? Va mylimuke paraso tiesa, tai ir kabintis nera ko. O tu kliedi. Kokiu pas tave itemptu dienu? Jei nera nei vienos dienos, kad cia nerasytum ir istisai, ne po viena posta per diena. Bet kas 15 min. Tai kiek tu per diena tas smegenis atpalaiduoji? Rasai kaip mazas vaikas. Na sakytum, kad tikrai laisva visa diena. Kad darbas yra tik imitacija. Toks atsedet diena. Niekas nesikabintu. Bet kai vaidini dirbncia, o visiems akivaizdu, kad ne, tai juokingai atrodo tavo smegenu atpalaidavimai ir itemptos dienos. biggrin.gif

Savaitgalis. Mars visos knygu skaityt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 22:24)
Ne iskart supratau, tu juokais ar rimtai.
As nesuprantu lindimu i ekranus vien del to, kad tavo vyras/zmona ten, kai tu pats is saves neturi ka pasiulyti.

Norejau pritarti, nes man jos rubu kolekcija visai nepatiko, bet Is Sviesos pateike platesni vaizda apie ja. Nieko nezinojau apie ja. Nesidomejau. Tik zinojau, kad ji Meiruno zmona. mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 22:37)
su popiezium kartu buvau atvykus, nematet? lotuliukas.gif

Gera humoro jausma turi Lutuke. mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 23:02)

per garsiai snekam? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Isismarkavot merginos vakar, kad net visi 3 vyrai is temos pabego. Neturejo kur isiterpti. Siandiena tik pasivijau jus. blink.gif lotuliukas.gif

Mylimuke Sekmes egzamine! 4u.gif
Atsakyti
Vakar tsip ir nepasimokiau, bet egza islaikiau, lengvi klausimai papuole biggrin.gif
Pagaliau penktadienis...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 20:40)
Fui, fui kas tokia pliurze gali valgyt.  biggrin.gif Man tavo sriuba, tai toks ant greicio bile kaip sumesta viskas ir greiciau i SM.  biggrin.gif

Mano buroku sriuba trumpai. biggrin.gif  Bulve i puoda kubeliais, vanduo, ekologiskas sultinys ( neturiu laiko virt savo) ir verdu. Tarkuoju morka, pjaustau krapu, svoguno laisko, cesnako skiltele, kartais petrazoles, kai turiu smulkiai 2 pievagrybius,  dedu i keptuve, pakepinu su sviestu viska. Pilu i puoda. Verda. Dedu lauro lapa.  biggrin.gif Naudoju virtus burokus (nevisada) perku turguje. Kai viskas paverda, dedu tarkuotus burokus. Ir baigiu virti. Valgom su grietine. Tuo metu neturiu laiko rasyt SM.  biggrin.gif

tai kad pas tave labiau fui. Kam tas bulves kartu į puodą su visa sriuba kišti? Kaip skanu šalia, atskirai išvirtos "sukritusios" tokios bulvytės tongue.gif
Tas pats su kopūstų sriuba ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 20:50)
Monteverte,
gyreisi savo ilgais plaukais, kas kiek laiko kerpi galiukus?

kaip kada. Kartais kas du (net gal kas tris) mėnesius, kartais gal net kas mėnesį. Nuo augimo fazių priklauso
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 21:12)
Eikt tu. Ji gyriasi tuo ko neturi ir svajoja.

Vėl treenkeisi į stulpą ir daug žvaigždučių pamatei, o mane tarp jų? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 21:49)
Tai tavo diedas tada storas nuo tokio kiekio cepelinu , garantuoju  biggrin.gif

Tai aišku, kad vos kruta. Todėl ir nepamyli jos, o jin pikta vaikšto, forume atsigrajina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:10)
Jo svoris 82, mano 59 dabar. Ugis 182, 175.
Abu sportuojam, vaikui gaminau sveika, subalansuota maista. Netingejau ir bulkutem is pardes su pienu nesereriau. Ir tau rekomenduouju sportuot, begiot, subalansuot mityba. Nereiks tada forume " reklamuoti" saves su  virsvoriu 4u.gif

Vaikui sveikai, o vyrui bele kaip, ot meilė. Gal todėl toks mažius pagal tave, nedamaitini, tave vos praaugo biggrin.gif
Atsakyti

Tai cia tik pradziai. Veliau vyras atsibosta, o rupesciu nebuvimas buityje prisideda prie nuobodaus gyvenimo. Ir pamatai tik tustuma.O dar vyras buna priprates prie lepinimo ir jau nenori nieko keist kai tu isaugi ir uzsimanai.  Na bet tu dar netekejus, todel viska savo kailiu teks pereit ir patirt. 

Klysti,labai klysti.Esu palaidojusi vyrą,mačiusi šilto ir šalto.

Be buitinių rūpesčių yra pilna veiklos.O dabar atostogauju su draugu,esu lepinama, ir visai jaučiuosi to nusipelniusi.

.Mylimuke, sveikinu su išlaikytu egzaminu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 23:06)
tai va ko jus visos cia piktos, nedavalgiusios  lotuliukas.gif

taikliai 4u.gif
kas čia dar žoles valgo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:14)
Aš taip ir sakiau.  biggrin.gif
Tik apsvaiges nuo alkoholio zmogus gali rasineti tokias nesamones.
Pala,  o tai vyro nera tokiu laiku,  kad viena sededama geri? Ajajaj koks negeras vyras. Turbut pas Marceliukę

Jinai kasdien iki pirmos ar net ilgiau SM sėdi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:24)
Ne iskart supratau, tu juokais ar rimtai.
As nesuprantu lindimu i ekranus vien del to, kad tavo vyras/zmona ten, kai tu pats is saves neturi ka pasiulyti.

Nu kai kam? O ko Stonkuvienė irgi bėgo, nors tokia nekokia... tikrai neteleviziška.
Todėl, kad vyrus joms nuvilios, jei jos liks nežinomos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 23:25)
Maciau as ta lutuke.  biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:27)
Tikrai? Kur?
*****, idomiau uz Popieziu

Iš serijos, kokios mes krūtos, kaip turime savo nerealius gyvenimus ir kiek draugų už forumo ribų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nors realiai vien tik forumiečius medžiojam.

Nu kaip taip savigarbos net neturėt? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:04)
Aoie kulturos pavelda

Mokykis, gal kultūringesnė patapsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 10:44)
tai kad pas tave labiau fui. Kam tas bulves kartu į puodą su visa sriuba kišti? Kaip skanu šalia, atskirai išvirtos "sukritusios" tokios bulvytės tongue.gif
Tas pats su kopūstų sriuba ax.gif

Tai, kad tu nesuvoki, jog parasiau viena is budu. Verdu visaip. O toks variantas gerai vaikams, patogiau pasisildyti viska viename. Tai tau sunku suprast, kad prie vaiku reikia taikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:19)
bet idomu butu is tikro visom susitikti galiu duoti 200 proc, kad, nei panasiu poklabiu nebutu, butu visos kulturingos, tik blakstineom kapsetu lotuliukas.gif

cambala pirma imtų visų atsiprašinėti, ypač mano plaukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 28, 10:07)
Tai, kad tu nesuvoki, jog parasiau viena is budu. Verdu visaip. O toks variantas gerai vaikams, patogiau pasisildyti viska viename. Tai tau sunku suprast, kad prie vaiku reikia taikytis  mirksiukas.gif

Dabar jau gyniesi? tai kokie tie kiti būdai tada? Anot tavęs gaunasi, kad irgi marmalai, bet svarbiausia buvo kitą asmenį įžeisti savęs nematant, ania?
Eik pažiūrėk, nuo bjaurumo dar trys raukšlės tau išdygo tongue.gif
Atsakyti
Kodel 7 cm skirtumas yra vyras mazius? Notmaliai. MB panasaus ugio, kuo blogai, man tinka

Beje del svorio, kazkur skaiciau tyrima, kad didesnio svorio vyrai yra pajegesni lovoje ar net 13 min ilgiau negu kudi. Cia manau zinoma nejo kalba apie toki svori, kur net apskritai pajudeti sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 10:43)
Kodel 7 cm skirtumas yra vyras mazius? Notmaliai. MB panasaus ugio, kuo blogai, man tinka

Beje del svorio, kazkur skaiciau tyrima, kad didesnio svorio vyrai yra pajegesni lovoje ar net 13 min ilgiau negu kudi. Cia manau zinoma nejo kalba apie toki svori, kur net apskritai pajudeti sunku biggrin.gif

dabar kablai madoje po 12-14 cm tongue.gif ką, nežinojot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 10:15)
cambala pirma imtų visų atsiprašinėti, ypač mano plaukų biggrin.gif
Papildyta:

😂😂😂nutempciau tave pas kirpeja, ji tau pabandytu atgaivint tas tavo triusenas, kol sedetum kedej, rankas surisciau ir po prievarta maitinciau visaverciu maistu.

Va tada gal po metu ir galetum savo galiukus pasikrpt.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 10:15)

Dabar jau gyniesi? tai kokie tie kiti būdai tada? Anot tavęs gaunasi, kad irgi marmalai, bet svarbiausia buvo kitą asmenį įžeisti savęs nematant, ania?
Eik pažiūrėk, nuo bjaurumo dar trys raukšlės tau išdygo tongue.gif

O tu pabuk objektyvi, o ne muskis i krutine. Paskaicius lutujes buroku sriuba jokio apetito nekelia. Fui.
Aisku kodel jos vyras atskirai gaminasi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 11:15)
😂😂😂nutempciau tave pas kirpeja, ji tau pabandytu atgaivint tas tavo triusenas, kol sedetum kedej, rankas surisciau ir po prievarta maitinciau visaverciu maistu.

Va tada gal po metu ir galetum savo galiukus pasikrpt.

biggrin.gif eik tu vėpla, tiesinkis tas garbanas savo pagaliau (įskaitant ir smegenų garbanas), ko vaikštai tokia visa somietmečio po bigudi ir nemadinga? biggrin.gif
mano plaukai kaip pas kokią Burlinskaitę, tik skirtumas, kad mano tokie natūralūs, o pas ją priauginti biggrin.gif tongue.gif
https://www.15min.lt...ja/41342/841770
ir to, pas mane net tikrų galai vešlešni, užtat turi ir spangsti iš pavydo, savo triušenas garbanodamaa, kad daugiau atrodytų biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 11:18)
O tu pabuk objektyvi, o ne muskis i krutine. Paskaicius lutujes buroku sriuba jokio apetito nekelia. Fui.
Aisku kodel jos vyras atskirai gaminasi.

nu man tai šlykšti su sviestu ax.gif
Atsakyti