Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:28)
Kukli tu.
Norejau pasakyti " pasimylim" mirksiukas.gif

Aik, aik...diedui tavo paskusiu tave
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:29)
su Burbancios perlais? lotuliukas.gif

Zinai ka, as savo perlu cambalos putkos flora ir fauna negadinsiu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:23)
nu man tas darbas skirtingais kruviais buna, nebutinai kas diena tiek pat darau, buna labai itemtu dienu, kai ir i tualeta nueiti pamirsti, ir buna visai laisvu periodu, pradzioje pries 2m buvo labai sunku, kol ipratau pramokau, o dabar daug  tokio tik rasymo , bet jau galvos lauzymo ne tiek daug, o cia patinka uzeiti tada smegenys atsipalaiduoja, nu namuose jei dirbu tai koki kina isijungiu, nu as taip nuo vaikystes ir pamokas prie Tv ruosdavau, man taip geriau, gal pas mane koks hiperaktyvumas lotuliukas.gif
o klaidu aisku priveliu, bet tai ka darytu testuotojai, jei klaidu nebutu, darbo visiem reikia palikti lotuliukas.gif

Nezinau kokios tavo klaidos, bet manosios kainuoja pinigus, ir kartais gali ir gyvybe.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:29)
su Burbancios perlais? lotuliukas.gif

Tai jo. Negi tu galvoji, kad tavo sexo pozos "piestukas su piestuku horinzontaliai " kazka jaudina?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:33)
Tai jo. Negi tu galvoji, kad tavo sexo pozos "piestukas su piestuku horinzontaliai " kazka jaudina?

Kas cia per poza? Kamasutroj tokios ner
Atsakyti
Nu gerai, mergisčios, spektaklis baigėsi. Visoms praustis ir drunkt - rytoj nauja diena.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:29)

oi ne ne kaip pas tave, pas mus bus smagiau mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:31)
Aik,  aik...diedui tavo paskusiu tave
Papildyta:

Zinai ka,  as savo perlu cambalos putkos flora ir fauna negadinsiu

o ji taip svajojo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:31)
Nezinau kokios tavo klaidos, bet manosios kainuoja pinigus, ir kartais gali ir gyvybe.

mano programines, pvz paspaudus mygtuka ekrane niekas nepasidarys arba ne ta lentele atsidarys, nieko baisaus, turim testuotoja pratestuoja, paskui taisau klaida si rviskas, niekm gyvybes tikria nekainuoja. Ai kam man tokiu darbu reiktu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:35)
Nu gerai,  mergisčios,  spektaklis baigėsi. Visoms praustis ir drunkt -  rytoj nauja diena.

labos nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:34)
Kas cia per poza? Kamasutroj tokios ner

Tss, tyyyliau. Lutujes pasauly kamasutros nera, sexo tokio, kaip ir sovietmety nera...
Tai apie ta "piestuku poza" ji gal tau az tyyyliai tyyyliai parasys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:38)
Tss, tyyyliau. Lutujes pasauly kamasutros nera, sexo tokio,  kaip ir sovietmety nera...
Tai apie ta "piestuku poza" ji gal tau az tyyyliai tyyyliai parasys.

kamasutra tai mano pasaulyje yra, tik va apie piestukus ten nieko nerasoma lotuliukas.gif
o tu bent zinai, kam ta kamasutra?
Atsakyti
Siandien daug visko suzinojau, aoie perlus putkoj ir oiestuku poza, bei mmm vyro sriuboj, bet kad ryt egzui sito neoanaudosiu... O ir egzaminuotojas senas storas negrazus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:40)
Siandien daug visko suzinojau, aoie perlus putkoj ir oiestuku poza, bei mmm vyro sriuboj, bet kad ryt egzui sito neoanaudosiu... O ir egzaminuotojas senas storas negrazus... biggrin.gif

tai mokykis mirksiukas.gif nors geirua eik miegoti, vis tike tikriausiai mokeis iki sios dienos, nakti ismokta info vis tike ne kazin ka pades...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:40)

Kokia nesupratinga... O dar prisistate save kaip jau " viena koja grabe".
Tai vaizduotej pasiglemzk tuos perlus kazkur, pozas kaip tau patinka ir isivaizduok egzamunuotoja kaip savo svajoniu vyru. Turetum islaikyt egza. Nuosirdziai linkiu sekmes ir gero rezultato 4u.gif . Parasyk kaip kas smile.gif .
Atsakyti
Pliurpos biggrin.gif
Atsakyti