QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 16:51)
tiktu su mano mama
ji viska taip irgi saugo, o mazu prireiks, dabar jau link senatves kazkaip mokosi nekaupt, ko nereikia, bet ir as panasiai , gaila ismest daiktus tikrai , jei galiu kazkam atiduodu, tik va exu neturim, bet yra giminaiciai , draugai
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 11:15)
Nezinau ar jus suvoksit, kad esme visai ne saka, exe ar akmuo uz kurio uzkliuvau ir uzsigavau pirsta. Esme, kad nesinori po miska vaikscioti, nes pirstus skauda
Taip gyvenime buna skauda, bet tik tam,kad atvertume savyje ivairius klodus, kuriu matau dar nesat atrades, kad suprastume, kad kazka ne taip darome, kad priisimtume atsakomybe ismoktume myleti ir savo egozima apzabotume, ir negalvotume apie exes, daiktus, akmenis , miskus, o apie save , nekeiktume akmens uz kurio uzkliuvom ar misko kuriame vaikstom, o atsiprasytume jo, kad ji pasipyrem...nezinau ar suprasit.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 12:45)
Tiesiog taip rasydama pasidarei kitu akyse pigesne ir tiek. Nori toliau eiti dar pradek keiktis.
jus kokia apklausa atlikot ar tik rasot nuo saves daugiskaita?
nelabai suprantu, jei rasot, kad kitas zmogus jums pasidaro tik daiktas, o jus daiktu pavadinus jau gaunasi izeidimas?kodel? kitiem jus negalit pasidaryti tik daiktas?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 13:08)
sveika, lutuke. turiu dvi seses ir braliukų du. vestuvės dukterėčios buvo, tai kiti dėl visokių ten asmeninių ar finansų reikalų, nedalyvavo, tik aš ir vyresnioji sesė,- nuotakos mama. labai širdau, kad taip nesugebėjom susirinkti, juolab nuotaka- emigrantė, jai norisi šaknų, savų. tai foto toj, kur aš ir sesė, dar pripiešiau pirštu abudu brolius ir jaunėlę. na, kas belieka
taip, ir viską kelia į fb. tuomet atrodo man, kad jos nesijaučia tvirtai ir rodydamos urbi et orbi savo laimes, pirmiausia nori pačios tuo patikėti, įsikalbėti, kad mums viskas gerai. iš tikro visiems dzin, kiekvienas savo daržo žiūri.
įsipjovė vyras pirštą- vyras miršta
manasis kai 37, užsivelka pižamą
(velnias žino, iš kokios ligoninės ten jų 16 nukosėjęs su užrašais "minzdrav" ir atsigula. tada nekyla niekam abejonių, kad jis- patentuotas ligonis.
dėkinga už gerus žodžius, lutuke, bet, pripažįstu, primityvas. užteko man to jo pasakymo, kad lupo žmoną, man jau neįdomu dėl ko, netgi labai nenoriu sužinot jokių detalių, net nesigilinau tolesnį prierašą, kad žmona sakiusi, jog buvo už ką ir vos ne prašė dar. joks smurtas man nėra pateisinamas. ir žmogus šitaip pasielgęs man nėra žmogus.
kaip smagu, man dideles seimos atrodo taip graziai
taip siu dienu realijos isblaskyta musu tauta po pasauli...as pati negalejau i brolio vestuves nuvvykti i Lt studijavau tuo metu, vein del savaitgalio uz kelione seimai sumoketi virs 1000e kazkaip nesinorejo. sakiau zenyjasi ne laiku
nors siaip as gyvenime nesureiskimu svenciu, smagiau siaip be ju pire arbatos pasedeti ir pasneketi su zmonemis.
jusu tas vyras ziuriu visai fainas zmogus , toks prie jumoro
nu jus irgi
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 13:10)
Blogiau uz smurta yra zmones su kuriais be smurto neina bendrauti.
Deja tokiu yra, patinka kam ar ne.
blogam sokejui ir batai kliudo
ar kaip ten sako, kaip bendraujat priklauso ne nuo kitu, bet nuo jusu.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 16:34)
leksa, būk gera, pagrok
Širdau. jaučiausi nesaugi. sakau, ko dar galiu tikėtis? (juk pilna įvairiausių sekimo programėlių, kad galima surinkti viską, kas pasakyta ir parašyta telefonu ar šalia jo).
bėda, kad mes, moterys turim dievo dovaną (ar naštą) suprast kitus, pateisint ir atleisti. juk jis gi verslinykas, konkretus žmogus, tai ir patikrina, ką į namus įleidžia. Aš gi merga iš pažinčių portalo, galiu būt prostė, vagė ar melagė.
o nuomonę jis susidarė apie mane tokią: esą aš geras žmogus, tik labai nevertinta ir nuskriausta buvusių. Paliko jie mane mat pliką basą.
. Tai jau jis manęs nenuskriaus. (ir kaskart po trečios viskio į testamentą liežuviu įrašinėja)
bet jau kai priėmė, tai priėmė tvirtai. išsyk kvietė kartu vykt visur: pas brolį, mamą, pas vaikus, draugus. sakau, palaaaauk, ar mes tikri, kad kartu būsim, mums reikia laiko visų pirma patiems susipažint, o tik vėliau su gimine pažindintis. jis nesuprato, kas neaišku, viskas gerai, mes kartu esam, būsim. o aš kasdien, kaip jau sakiau, rinkau savo dantų šepetukus.
Taip pirmą pusmetį drakonų kovos vyko,- aš atsisakinėjau su jo gimine pažindintis, o jis stebėjos, kad bijau žmonių.
o as nepykciau, jokio kriminalo nematau, kad zmogus pasidomi, siais laikai ir i googli irasius pavarde zmogaus daug galim atrasti, jei specialiai neuzsislaptines, jei ne is to pacio miesto ir ne kaimynai , visikai logiska, kad pasidomi daugiau. O va pasidoemjo, suprato kad ne kokia plastake ir prime i namus ir sirdi, kaip tikras jis man zemaitis. Nelabai suprantu, o ko pykti, o kaip tam zmogui suzinoti, ka i namus priima, ar su kuo draugauja? sakot paklausti, nu jei butumet aferiste, tai duotu kazka?
jauni ,kai tik susipazine turi daug laiko susipazinti, neturi dar turtu, isipareigojimu ir t.t. o tokiam amaziui su visa seimyna priimta kokia beprote gal juk zalos gali daug padaryti, juk ant kaktos neparasyta.