Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 16:34)
*4u.gif leksa, būk gera, pagrok biggrin.gif
** Širdau. jaučiausi nesaugi. sakau, ko dar galiu tikėtis?
*** juk jis gi verslinykas, konkretus žmogus, tai ir patikrina, ką į namus įleidžia.
**** ir kaskart po trečios viskio į testamentą liežuviu įrašinėja  bigsmile.gif
***** išsyk kvietė kartu vykt visur: pas brolį, mamą, pas vaikus, draugus. sakau, palaaaauk, ar mes tikri, kad kartu būsim, mums reikia laiko visų pirma patiems susipažint, o tik vėliau su gimine pažindintis. jis nesuprato, kas neaišku,
o jis stebėjos, kad bijau žmonių.

*va va doh.gif frusty.gif dar nors pianinu, tai kelias natas "suskelciau", kazka atsimenu nuo mokyklos laiku, o cia gitara! Joj stygiu maziau, nei natu, tai kaip ja grot???? blink.gif
**o kas gali jaustis saugus tokioj situacijoj? Niekas. O jei vyriskis pasirodys paranojikas? Tai ir seks visais imanomais budais.
***tai pats tegul ir tikrinasi, nes...o tai kaip kitaip moteris ji gali patikrint? Jei "babkiu" privaciam sekliui neturi? Tai ji su vyru pazindinasi, bendrauja su juo ir nuomone kazkaip susidaro. O vat vyras negali!
****reiketu jam kada primint: MES DARBAIS, O NE ZODZIAIS TEVYNE MYLIM. mirksiukas.gif
*****cia tai tikrai vyrams nesuprast doh.gif Mane mano pirmas vaikias per antra pasimatyma i namus nusityse seimai savo parodyt. Ir pristate: vo, busima jusu marti blink.gif Beveik ir atspejo, tiesa sakant. Po 2 metu draugystes zenytis ruosemies, gerai tik, kad man protas prasviesejo.
Atsakyti
ten nebuvo "nakvindimas", rene.
ten buvo sex with ex....keturis metus beveik.
žiauru.
reikėjo kažkada baigti viską.
buvau jo klausius: negi iki pensijos taip mylėsimės?

ir...kai atsidaro erdvė, tik...tada ir atsirado kitas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 12, 17:25)
ten nebuvo "nakvindimas", rene.
ten buvo sex with ex....keturis metus beveik.
žiauru.
reikėjo kažkada baigti viską.
buvau jo klausius: negi iki pensijos taip mylėsimės?
ir...kai atsidaro erdvė, tik...tada ir atsirado kitas.

nu jooo, gyvenimas genelis margas, ne pilka gegutė biggrin.gif
dėl nakvinimo tu kažką, matyt, tada mums pasakodama, buvai palikus tarp eilučių bigsmile.gif
taip jau nutinka, turi nuo kažko atsitraukti, kad galėtum prie kažko (arba kažkas prie tavęs) prieiti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 12, 16:58)

****reiketu jam kada primint: MES DARBAIS, O NE ZODZIAIS TEVYNE MYLIM.  mirksiukas.gif
*****cia tai tikrai vyrams nesuprast  doh.gif Mane mano pirmas vaikias per antra pasimatyma i namus nusityse seimai savo parodyt. Ir pristate: vo, busima jusu marti  blink.gif Beveik ir atspejo, tiesa sakant. Po 2 metu draugystes zenytis ruosemies, gerai tik, kad man protas prasviesejo.

tai aš bandau sakyt, kad laukt man nuobodu, kada jau tai nutiks, dabar norėčiau pagyventi. ir ruošiu atsakymus į klausimus, kuriuos, žinau išgirsiu. "Ką tau gimtadieniui nupirkt?" https://autoplius.lt...as-5997251.html
štai ax.gif
ir kuogi tas tavo jaunikis prastas buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 16:41
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 16:51)
ko čia parinatės, kuo daugiau turtingų kaimynų, tuo geriau. galėsim eiti druskos ir degtukų pasiskolint. juk sakė, kaimynai dėl to, kad turtingi bigsmile.gif

lutuke, reikia tau senų kojinių? išsiardysi, siūlai adymui dar tiks. ne? tada paklausiu leksos arba given lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

tiktu su mano mama lotuliukas.gif ji viska taip irgi saugo, o mazu prireiks, dabar jau link senatves kazkaip mokosi nekaupt, ko nereikia, bet ir as panasiai , gaila ismest daiktus tikrai , jei galiu kazkam atiduodu, tik va exu neturim, bet yra giminaiciai , draugai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 11:15)

Nezinau ar jus suvoksit, kad esme visai ne saka, exe ar akmuo uz kurio uzkliuvau ir uzsigavau pirsta. Esme, kad nesinori po miska vaikscioti, nes pirstus skauda

Taip gyvenime buna skauda, bet tik tam,kad atvertume savyje ivairius klodus, kuriu matau dar nesat atrades, kad suprastume, kad kazka ne taip darome, kad priisimtume atsakomybe ismoktume myleti ir savo egozima apzabotume, ir negalvotume apie exes, daiktus, akmenis , miskus, o apie save , nekeiktume akmens uz kurio uzkliuvom ar misko kuriame vaikstom, o atsiprasytume jo, kad ji pasipyrem...nezinau ar suprasit.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 12:45)
Tiesiog taip rasydama pasidarei kitu akyse pigesne ir tiek. Nori toliau eiti dar pradek keiktis.

jus kokia apklausa atlikot ar tik rasot nuo saves daugiskaita?

nelabai suprantu, jei rasot, kad kitas zmogus jums pasidaro tik daiktas, o jus daiktu pavadinus jau gaunasi izeidimas?kodel? kitiem jus negalit pasidaryti tik daiktas?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 13:08)
sveika, lutuke. turiu dvi seses ir braliukų du.  vestuvės dukterėčios buvo, tai kiti dėl visokių ten asmeninių ar finansų reikalų, nedalyvavo, tik aš ir vyresnioji sesė,- nuotakos mama. labai širdau, kad taip nesugebėjom susirinkti, juolab nuotaka- emigrantė, jai norisi šaknų, savų. tai foto toj, kur aš ir sesė, dar pripiešiau pirštu abudu brolius ir jaunėlę. na, kas belieka bigsmile.gif

taip, ir viską kelia į fb. tuomet atrodo man, kad jos nesijaučia tvirtai ir rodydamos urbi et orbi savo laimes, pirmiausia nori pačios tuo patikėti, įsikalbėti, kad mums viskas gerai. iš tikro visiems dzin, kiekvienas savo daržo žiūri.
įsipjovė vyras pirštą- vyras miršta biggrin.gif
manasis kai 37, užsivelka pižamą  biggrin.gif (velnias žino, iš kokios ligoninės ten jų 16 nukosėjęs su užrašais "minzdrav" ir atsigula. tada nekyla niekam abejonių, kad jis- patentuotas ligonis. biggrin.gif

dėkinga už gerus žodžius, lutuke, bet, pripažįstu, primityvas. užteko man to jo pasakymo, kad lupo žmoną, man jau neįdomu dėl ko,  netgi labai nenoriu sužinot jokių detalių, net nesigilinau tolesnį prierašą, kad žmona sakiusi, jog buvo už ką ir vos ne prašė dar. joks smurtas man nėra pateisinamas. ir žmogus šitaip pasielgęs man nėra žmogus.

kaip smagu, man dideles seimos atrodo taip graziai smile.gif
taip siu dienu realijos isblaskyta musu tauta po pasauli...as pati negalejau i brolio vestuves nuvvykti i Lt studijavau tuo metu, vein del savaitgalio uz kelione seimai sumoketi virs 1000e kazkaip nesinorejo. sakiau zenyjasi ne laiku lotuliukas.gif nors siaip as gyvenime nesureiskimu svenciu, smagiau siaip be ju pire arbatos pasedeti ir pasneketi su zmonemis.

lotuliukas.gif jusu tas vyras ziuriu visai fainas zmogus , toks prie jumoro lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu jus irgi
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 13:10)
Blogiau uz smurta yra zmones su kuriais be smurto neina bendrauti.
Deja tokiu yra, patinka kam ar ne.

blogam sokejui ir batai kliudo mirksiukas.gif ar kaip ten sako, kaip bendraujat priklauso ne nuo kitu, bet nuo jusu.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 16:34)
4u.gif leksa, būk gera, pagrok biggrin.gif
Širdau. jaučiausi nesaugi. sakau, ko dar galiu tikėtis? (juk pilna įvairiausių sekimo programėlių, kad galima surinkti viską, kas pasakyta ir parašyta telefonu ar šalia jo).
bėda, kad mes, moterys turim dievo dovaną (ar naštą) suprast kitus, pateisint ir atleisti. juk jis gi verslinykas, konkretus žmogus, tai ir patikrina, ką į namus įleidžia. Aš gi merga iš pažinčių portalo, galiu būt prostė, vagė ar melagė.  bigsmile.gif
o nuomonę jis susidarė apie mane tokią: esą aš geras žmogus, tik labai nevertinta ir nuskriausta buvusių. Paliko jie mane mat pliką basą. biggrin.gif . Tai jau jis manęs nenuskriaus. (ir kaskart po trečios viskio į testamentą liežuviu įrašinėja)  bigsmile.gif
bet jau kai priėmė, tai priėmė tvirtai. išsyk kvietė kartu vykt visur: pas brolį, mamą, pas vaikus, draugus. sakau, palaaaauk, ar mes tikri, kad kartu būsim, mums reikia laiko visų pirma patiems susipažint, o tik vėliau su gimine pažindintis. jis nesuprato, kas neaišku, viskas gerai, mes kartu esam, būsim. o aš kasdien, kaip jau sakiau, rinkau savo dantų šepetukus. bigsmile.gif  Taip pirmą pusmetį drakonų kovos vyko,- aš atsisakinėjau su jo gimine pažindintis, o jis stebėjos, kad bijau žmonių.

o as nepykciau, jokio kriminalo nematau, kad zmogus pasidomi, siais laikai ir i googli irasius pavarde zmogaus daug galim atrasti, jei specialiai neuzsislaptines, jei ne is to pacio miesto ir ne kaimynai , visikai logiska, kad pasidomi daugiau. O va pasidoemjo, suprato kad ne kokia plastake ir prime i namus ir sirdi, kaip tikras jis man zemaitis. Nelabai suprantu, o ko pykti, o kaip tam zmogui suzinoti, ka i namus priima, ar su kuo draugauja? sakot paklausti, nu jei butumet aferiste, tai duotu kazka?
jauni ,kai tik susipazine turi daug laiko susipazinti, neturi dar turtu, isipareigojimu ir t.t. o tokiam amaziui su visa seimyna priimta kokia beprote gal juk zalos gali daug padaryti, juk ant kaktos neparasyta.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 17:45)

*tai aš bandau sakyt, kad laukt man nuobodu, kada jau tai nutiks, dabar norėčiau pagyventi.

** ir kuogi tas tavo jaunikis prastas buvo?

*gal bijo, kad jei testamenta parasys, tai teks sriubas kaskart analizei del nuodu priduot istirt bigsmile.gif
** jaunikaitis mano visos gimines paziba buvo. Isvaizdus, galantiskas, bet... tinginiu pantis. Jau tada man aiskino moters vieta seimoje (eit kasdien ir darba, uzdirbinet pinigus kaip ir jis, o grizus visa namu ruosa ir vaiku prieziura priklauso tik jai). As ji palikau, bet nabageliu jis tikrai nera. Susirado tokia, kuri ir dirba, ir namie viska daro. O tas tik sedi po darbo prie kompo ir net pirstu nepajudina, kad ka nors namuose padet, nes tai NEVYRISKA! (mazam miestely nuslept nelabai ka galima). O zmona jo uzdirba lygiai tiek, kiek jis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 12, 18:34)

o as nepykciau, jokio kriminalo nematau, kad zmogus pasidomi,
O va pasidoemjo, suprato kad ne kokia plastake

jei sugalvosiu kada plastake but, tai tyliai susurasiu 1 ar kelis pastovius klijentus ar sponsorius ir FB to nepaskelbsiu. Tai, kad tokia informacija iskapstyt, jau rimtesnio seklio reikes. O tai jau skirtumas, ar zmogelis kompe informacijos iesko, kuria mes pacios skelbiam, ar "tiesiai per aplinkui". Mane tai net per policijos duomenu baze tikrino. Ir ka? Nu, nebausta! Bet kokias gi aferas galiu regzt ir nebut net itariamuju tarpe. Tai ka duos, tie ju "filtravimai"? Tik zmoniu paranoja rodo.
Atsakyti
lotuliukas.gif

tiktu su mano mama lotuliukas.gif ji viska taip irgi saugo, o mazu prireiks, dabar jau link senatves kazkaip mokosi nekaupt, ko nereikia, bet  ir as panasiai , gaila ismest daiktus tikrai , jei galiu kazkam atiduodu, tik va exu neturim, bet yra giminaiciai , draugai

Kai mano zyzimu buvo apvalyti visi pakampiai, išvežta sena buitinė technika, kaip tyčia prireikė viryklei degikliukų, kokius 86 kartus buvo pasakyta NIEKO ŠIAME GYVENIME NEGALIMA IŠMESTI. Lyg kitame gyvenime jau galima bus. bigsmile.gif Ir spėkit kas ausis suglaudęs tylėjo ir jautėsi truputį kaltas. bigsmile.gif
Papildyta:

kaip smagu, man dideles seimos atrodo taip graziai smile.gif
taip siu dienu realijos isblaskyta musu tauta po pasauli...as pati negalejau i brolio vestuves nuvvykti i Lt studijavau tuo metu, vein del savaitgalio uz kelione seimai sumoketi virs 1000e kazkaip nesinorejo. sakiau zenyjasi ne laiku lotuliukas.gif nors siaip as gyvenime nesureiskimu svenciu, smagiau siaip be ju pire arbatos pasedeti ir pasneketi su zmonemis.

Na bet vistiek tas jūsų brolis tai iš tikro prie sesutės padiderinti galėjo. Taip, žinoma, be galo miela prie arbatos, bet gali dažniau susėsti, o šeimą žmogus kuria, dieve duok, tik vieną kartą ir savų palaikymo komanda juk labsi svarbi.
Papildyta:

o as nepykciau, jokio kriminalo nematau, kad zmogus pasidomi, siais laikai ir i googli irasius pavarde zmogaus daug galim atrasti, jei specialiai neuzsislaptines, jei ne is to pacio miesto ir ne kaimynai , visikai logiska, kad pasidomi daugiau. O va pasidoemjo, suprato kad ne kokia plastake ir prime i namus ir sirdi, kaip tikras jis man zemaitis. Nelabai suprantu, o ko pykti, o kaip tam zmogui suzinoti, ka i namus priima, ar su kuo draugauja? sakot paklausti, nu jei butumet aferiste, tai duotu kazka?
jauni ,kai tik susipazine turi daug laiko susipazinti, neturi dar turtu, isipareigojimu ir t.t. o tokiam amaziui su visa seimyna priimta kokia beprote gal juk zalos gali daug padaryti, juk ant kaktos neparasyta.

Tikrai nepyktum nė trupučio net iš pradžių? bigsmile.gif
Taigi reikėjo su manim truputį padraugaut ir būtų sužinojęs. rolleyes.gif
Tai gal reikėjo dar ką užsakyt, kad mane lovoj pratestuotų? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 12, 18:57)

jei sugalvosiu kada plastake but, tai tyliai susurasiu 1 ar kelis pastovius klijentus ar sponsorius ir FB to nepaskelbsiu. Tai, kad tokia informacija iskapstyt, jau rimtesnio seklio reikes. O tai jau skirtumas, ar zmogelis kompe informacijos iesko, kuria mes pacios skelbiam, ar "tiesiai per aplinkui". Mane tai net per policijos duomenu baze tikrino. Ir ka? Nu, nebausta! Bet kokias gi aferas galiu regzt ir nebut net itariamuju tarpe. Tai ka duos, tie ju "filtravimai"? Tik zmoniu paranoja rodo.

Žiūrėk, tai visos mes čia patikras praėjusios, tik štampus dar ne visos turim bigsmile.gif
Nors šį savaitgalį vos versdamas liežuvį mane gyrė ir sakė mano statusas dabar toks, bet gali pasikeisti. Paklausiau, būsiu prezidentė ar prezidentienė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 19:37)

Tai gal reikėjo dar ką užsakyt, kad mane lovoj pratestuotų? bigsmile.gif

taigi rimtai!!! Mazu visai kokia netiksa, kam laika gaist? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 19:37)

Nors šį savaitgalį vos versdamas liežuvį mane gyrė ir sakė mano statusas dabar toks, bet gali pasikeisti. Paklausiau, būsiu prezidentė ar prezidentienė bigsmile.gif

na taiiiiip.... o tai tipo tavo sutikimo nereikia? Kaip nutars, taip ir bus biggrin.gif ale ir pasitiki savim vyriokas biggrin.gif

As turiu pazistama, kuri buvo karta istekejus, o dabar gyvena su 4 draugu. Kai su antru skudurus susimete, bet nesusituoke, keista buvo. Bet dabar suprantu ir pritariu. Na, butu dabar 5 karta istekejus blink.gif daugoka... ne visada butina tuoktis gi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 12, 20:20)
taigi rimtai!!! Mazu visai kokia netiksa, kam laika gaist?  biggrin.gif
Papildyta:

na taiiiiip.... o tai tipo tavo sutikimo nereikia? Kaip nutars, taip ir bus  biggrin.gif ale ir pasitiki savim vyriokas  biggrin.gif

As turiu pazistama, kuri buvo karta istekejus, o dabar gyvena su 4 draugu. Kai su antru skudurus susimete, bet nesusituoke, keista buvo. Bet dabar suprantu ir pritariu. Na, butu dabar 5 karta istekejus  blink.gif daugoka... ne visada butina tuoktis gi.

Tai niekas manęs vest nesiruošia. bigsmile.gif ir aš nenoriu, painiavos tik prasidėtų su vaikais, su palikimais, visokių valachitų jau esu turėjus, soti, kam to reikia.
Čia gerą triuką pasakojo viena draugė. Vienai damai pasipiršo, ji sutiko. Tai kai kas ima klausinėt, kada jau tos vestuvės, ar tu nublūdai, sako, kam man reik, aš žiedo tik norėjau bigsmile.gif
O tavo pažįstamos atveju, gal su antru, trečiu tebegyventų. Skyrybos- gaišatis, o ir gal pinigėlių advokatams gaila. biggrin.gif O susimetę,- lyg nesvarbūs viens kitam, neįsipareigoję, nepasižadėję, tai neužsilaiko.
Nors būtų gal įdomu- 5 stori vestuviniai albumai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 19:53
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 19:36)
Nors būtų gal įdomu- 5 stori vestuviniai albumai biggrin.gif

tokie dalykai sunaikinami pirmiausia.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 12, 19:20)

As turiu pazistama, kuri buvo karta istekejus, o dabar gyvena su 4 draugu. Kai su antru skudurus susimete, bet nesusituoke, keista buvo. Bet dabar suprantu ir pritariu. Na, butu dabar 5 karta istekejus  blink.gif daugoka... ne visada butina tuoktis gi.

Va ir sakau, kad geriausia NEKALTA. Jei gyveno su 5 tai koks skirtumas kaip popieriai buvo iforrminti.

Jei paimsime automobili is salono, kuriuo 5 metus naudojosi 10 firmos darbuotoju savo reikmem, pravaziavo 300t. km, bet oficialiai nepardave, tai gal jis dar naujas?

Arba auto, kuri pora metu vairavo pirkejas, poo to juo be dokumentu naudojosi visokie perejunai, taksavo veziojos statybines medziagas, tai gal cia auto vieno savininko?

kam save apgaudinet.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 21:01)

Jei paimsime automobili is salono, kuriuo 5 metus naudojosi 10 firmos darbuotoju savo reikmem, pravaziavo 300t. km, bet oficialiai nepardave, tai gal jis dar naujas?

Arba auto, kuri pora metu vairavo pirkejas, poo to juo be dokumentu naudojosi visokie perejunai, taksavo veziojos statybines medziagas, tai gal cia auto vieno savininko?

kam save apgaudinet.

Su kokiu senu blerbalu save palygintum? Kiek kartų rida buvo atsukta ir kaip ten tavo karburatorius? biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta: Žiūrėk, tai visos mes čia patikras praėjusios, tik štampus dar ne visos turim bigsmile.gif Nors šį savaitgalį vos versdamas liežuvį mane gyrė ir sakė mano statusas dabar toks, bet gali pasikeisti. Paklausiau, būsiu prezidentė ar prezidentienė bigsmile.gif
Na imtu ir parasytu ta testamenta pagaliuau. O tai numirs tfu, tfu, tfu taip ir neparases. Ir tu jam priminkit, nes gal jis neatsimena? 😂 virga dar Lietuvoje. Nori susitikti? 😏 Smagiai perskaiciau jusu pokalbius. Turime gera humoro jausma merginos. Idomu su jumis bendrauti. 🌺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 12 birželio 2018 - 21:00
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 21:01)
tokie dalykai sunaikinami pirmiausia.

nespresk pagal save.
Pvz. vyro puske ant vyro "fiziomordijos" lipduks uzklijavo, bet albuma turi. Kita pazistama jau 3 vyra turi, bet vestuviu nuotraukos dar visos yra. As savo buvusiu vaikinu irgi visas foto turiu.
Atsakyti