Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:17)
Pirma pasakyk kas tu tokia, kad rau tureciau paaiskinti.

Aš- tavo vyro svajonių moteris biggrin.gif
Atsakyti
bet idomu butu is tikro visom susitikti galiu duoti 200 proc, kad, nei panasiu poklabiu nebutu, butu visos kulturingos, tik blakstineom kapsetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:14)
nu va, o sakot, as cia daug rasau lotuliukas.gif

Ilgai buti nereiskia daug rasyti.

Dabar kai maziau darbo turiu, tai rasau panasiai kiek jus gal, bet tai darbe beveik nieko nepadarau. Darbas toks, kad susikaupt reikia, ne kokia sriuba maisyt, nezinau kaio jus darbus rimtus dirbat ir klaidu nepriveliat.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:17)
As buvau teisi -  ikali ir tada lovoj špagatus gali daryti. Is blaivios taves tokiu dalyku neisgirstum

Spagata man sporto salej padaryt nk nereiskia. Kodel tau sporta ir rekomenduoju pirmoj vietoj 4u.gif O paskui ir su tuo nuo mmm apsvaigusiu galesi praktikuot, mmm gal nereikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:19)
bet idomu butu is tikro visom susitikti galiu duoti 200 proc, kad, nei panasiu poklabiu nebutu, butu visos kulturingos, tik blakstineom kapsetu lotuliukas.gif

Jei cambala neatsives vyro, tai as I musu susitikima net neisiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:20)
Spagata man sporto salej padaryt nk nereiskia. Kodel tau sporta ir rekomenduoju pirmoj vietoj 4u.gif O paskui ir su tuo nuo mmm apsvaigusiu galesi praktikuot, mmm gal nereikes 4u.gif

O ka sportuoji? As irgi noriu spagatus daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:18)
Aš-  tavo vyro svajonių moteris  biggrin.gif

Kiaurai.
Mano vyro svajoniu moteris - cielkauskiene ubunte.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:20)

Dekavoju, cambala, uz tokia auksinę minti. Tiesiog isbuciuoti tave galeciau uz tavo isminti. Zemai lenkiuosi isreiksdama beeeeegalini dekinguma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:19)
Ilgai buti nereiskia daug rasyti.

Dabar kai maziau darbo turiu, tai rasau panasiai kiek jus gal, bet tai darbe beveik nieko nepadarau. Darbas toks, kad susikaupt reikia, ne kokia sriuba maisyt, nezinau kaio jus darbus rimtus dirbat ir klaidu nepriveliat.

nu man tas darbas skirtingais kruviais buna, nebutinai kas diena tiek pat darau, buna labai itemtu dienu, kai ir i tualeta nueiti pamirsti, ir buna visai laisvu periodu, pradzioje pries 2m buvo labai sunku, kol ipratau pramokau, o dabar daug tokio tik rasymo , bet jau galvos lauzymo ne tiek daug, o cia patinka uzeiti tada smegenys atsipalaiduoja, nu namuose jei dirbu tai koki kina isijungiu, nu as taip nuo vaikystes ir pamokas prie Tv ruosdavau, man taip geriau, gal pas mane koks hiperaktyvumas lotuliukas.gif
o klaidu aisku priveliu, bet tai ka darytu testuotojai, jei klaidu nebutu, darbo visiem reikia palikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:21)
Kiaurai.

O tai kaip tu tada, jei jis sapnuoja svetimas bobas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:21)
O ka sportuoji? As irgi noriu spagatus daryt biggrin.gif

Daug ka. Begioju, dviraciu minu, fitnesas.
O kam tau spagatas, jei jau viena koja grabe? Spagatui dvieju koju reikia..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:21)
Kiaurai.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
vou tai del to cia tokia pikta ant manes? lotuliukas.gif
Atsakyti