Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As dabar susimasciau, kad esu SM nuo 2006,tai su kai kuriom cia siknom trinames ne tiek mazai metu, gyvai su zmogum tiek ilgai nebendrauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:57)
Kodel tik iki putkos? O i ten neuztenka? Nelenda?

Cambala, jabytute! Gerai, kad sedejau, bo buciau nukritus, jei buciau stovejus. Sodoma ir Gomora!!!
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:04)
Nu vat mano "vyras" tai tijrai gali but pas kokia marceliuke, nes kartu negyvenam, mikroschemos dsr neistaciau lotuliukas.gif

Aoie kulturos pavelda

22 jau butu pats tas sumigdzius vaikus eit vyrui sekso duot

kaip nuobodu biggrin.gif

o gal man vyras turi sekso duoti? bigsmile.gif nera mano vyro namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:07)
Taigi burbe sake, kad as jau viena koja grabe biggrin.gif

As ne lutuke. As neskaitau kiekvieno nario kiekvieno oisto.
Grabe tai grabe. Ka padarysi. Visi grabe busim
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:12)
Cambala,  jabytute! Gerai,  kad sedejau,  bo buciau nukritus,  jei buciau stovejus. Sodoma ir Gomora!!!

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:13)
kaip nuobodu  biggrin.gif

o gal man vyras turi sekso duoti? bigsmile.gif  nera mano vyro namie  mirksiukas.gif

Irgi per marceliuke? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:12)
Cambala,  jabytute! Gerai,  kad sedejau,  bo buciau nukritus,  jei buciau stovejus. Sodoma ir Gomora!!!

Pirma susikisk, paskui plysauk
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:12)
As dabar susimasciau, kad esu SM nuo 2006,tai su kai kuriom cia siknom trinames ne tiek mazai metu, gyvai su zmogum tiek ilgai nebendrauji biggrin.gif

nu va, o sakot, as cia daug rasau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:12)
Jau anksciau buvau uzsiminus.
Baraskink, prisimink.
Ka apie perlus? Nelenda?

Primink, primink. Nieką nesupratau ka norejai pasakyti. Taip susikaupk, sutelk visa apyblaivi demesi ir grait paaiskink
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:14)
Irgi per marceliuke? lotuliukas.gif

nu ka gali zinoti lotuliukas.gif darbas pas ji toks, nebent marceliute perveda atlyginima i saskaita kas savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:14)
Pirma susikisk, paskui plysauk

As buvau teisi - ikali ir tada lovoj špagatus gali daryti. Is blaivios taves tokiu dalyku neisgirstum
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:15)
Primink,  primink. Nieką nesupratau ka norejai pasakyti. Taip susikaupk,  sutelk visa apyblaivi  demesi ir grait paaiskink

Pirma pasakyk kas tu tokia, kad rau tureciau paaiskinti.
Atsakyti