Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:48)
Perlai gerai. Turiu tikru perlu net tris verinius-  viena iki putkos  biggrin.gif

Kodel tik iki putkos? O i ten neuztenka? Nelenda?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 23:47)
tai as ir sakau, kad nera nuotraukos mirksiukas.gif

O joj, tokia super it technologiju 3 io kurso doktorante ir negali arkurt nuogos kiaules su perlais?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:49)
Nezinau kaip ten is tikro, bet jeigu zmogus rimtai isgerineja, tai kazkaip nelabai gal etiska istisai tai pabrezti pasaipiai? g.gif

😂😂labas vakaras, mylimuke😚. Ar teiksites si vakar su manim virtualiai isgerti konjako, sampes ar kokios kruvinos meri kokteilio?
Cia sm naktinis barelis atsidaro😂😂. Paslapcia nuo Veryyyygos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:49)
Iskrypusi tu ciocia, burba. Su iskrypusiom smegenim, papais, kusiu ir mmm apsestu diedu.
Vsio, eiki praustis ir miegot, nes zvengas ima man irgi.

Tai kaip ten ta tavo draugė Marceliukė gyvena? biggrin.gif
Atsakyti
Kokia dar Merė, as bandau egzaminui mokytis, bet per jus negaliu niekaip susikaupt 🙄
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:58)
Tai kaip ten ta tavo draugė Marceliukė gyvena?  biggrin.gif

Tikrai nzn. Gal tu jau parasyk savo kristolinin rutulin pazehljus. Sumokesiu 10 virtualiu euru.
Atsakyti
nu pas mane tik 22, o pas jus Lt jau 24 tai ko mergos nemiegat? ka veikiat ryt i darbus nereikia? ka jusu vyrai veikia vieni ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:59)
Kokia dar Merė, as bandau egzaminui mokytis, bet per jus negaliu niekaip susikaupt 🙄

per garsiai snekam? lotuliukas.gif

koks egzaminas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:49)
Nezinau kaip ten is tikro, bet jeigu zmogus rimtai isgerineja, tai kazkaip nelabai gal etiska istisai tai pabrezti pasaipiai? g.gif

Ji turi pripazinti pati, kad yra alkoholike, kitaip greitu laiku prieis točkų nievozvrata. Diedas ja tik tempia zemyn ja girdydamas. Ji turi garsiai pasakyti - taip, as alkoholike. Jei tam reikalingi mano spyriai- as neissigasiu ir spirsiu. Jai reikia suprasti, kad ji alkoholike.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:59)

Tu nepilnamete? Nezinai kruvinos meres kokteilio?
Te, kai suaugsi, galesi pabandyt. Slykstus lb
http://www.kokteilin...inoji-meri.html
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:02)
nu pas mane tik 22, o pas jus Lt jau 24 tai ko mergos nemiegat? ka veikiat ryt i darbus nereikia? ka jusu  vyrai veikia vieni ? bigsmile.gif
Papildyta:

per garsiai snekam? lotuliukas.gif

koks egzaminas?

Nu vat mano "vyras" tai tijrai gali but pas kokia marceliuke, nes kartu negyvenam, mikroschemos dsr neistaciau lotuliukas.gif

Aoie kulturos pavelda

22 jau butu pats tas sumigdzius vaikus eit vyrui sekso duot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 rugsėjo 2018 - 23:04
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:03)
Ji turi pripazinti pati,  kad yra alkoholike,  kitaip greitu laiku prieis  točkų nievozvrata. Diedas ja tik tempia zemyn ja girdydamas. Ji turi garsiai pasakyti -  taip,  as alkoholike. Jei tam reikalingi mano spyriai-  as neissigasiu ir spirsiu. Jai reikia suprasti,  kad ji alkoholike.

Mm ..da. 😂😂😂
Ech, ir tau sparniukus pakirtau. Burbai, senai iskrypusiai burbai😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:03)
Tu nepilnamete? Nezinai kruvinos meres kokteilio?
Te, kai suaugsi, galesi pabandyt. Slykstus lb
http://www.kokteilin...inoji-meri.html

Taigi burbe sake, kad as jau viena koja grabe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:06)
Mm ..da. 😂😂😂
Ech, ir tau sparniukus pakirtau. Burbai, senai iskrypusiai burbai😂😂

Paaiskink kaip ir kokius sparnus pakirtai? Pšieprašam, nebaraškinu, as blaiva.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 28, 00:09)
Paaiskink kaip ir kokius sparnus pakirtai?  Pšieprašam,  nebaraškinu,  as blaiva.

Jau anksciau buvau uzsiminus.
Baraskink, prisimink.
Ka apie perlus? Nelenda?
Atsakyti