Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:14)
Aš taip ir sakiau.  biggrin.gif
Tik apsvaiges nuo alkoholio zmogus gali rasineti tokias nesamones.
Pala,  o tai vyro nera tokiu laiku,  kad viena sededama geri? Ajajaj koks negeras vyras. Turbut pas Marceliukę

jin sake jos vyras dirba iki nakties, del to visur tos meiluzes jai ir vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:09)
Reiskiasi tu nieku gyvu jam neleistum paimti seimos vadeliu i savo rankas. Mdaaaas. Vargšas vyras. Nors ne...ne vargšas,  o durneeeeeeelis

Durnelis yra tas, kuri boba mmm apgirde. Nes nu jis tikrai smegenytem apnestom

As nemegstu viesai girtis seimos bendruna. Man to nereikia. Nes laime megsta tyla.
Pas tave gi atvirksciai - kiek cia sm prisigyrus kad tau vyras turta aprase, namas tavo vardu? Apgailetina Bileviciute is UK biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 23:15)
jin sake jos vyras dirba iki nakties, del to visur tos meiluzes jai ir vaidenasi biggrin.gif

Jo, ir dabar i kompa ilindes.
Su meiluze kokia kiaulaite burba.
Atsakyti
Nusipiese man lutukes vaizdas- verda beskones pliurzes, vaiksto su tympom ir beformem tunikom, visai nesidazo, vyrui sekso neduoda, megztamiausias uzsiemimas tvarkyt namus. Ai ir dar Sm paklodes rasyt.

Is kur lutuke pas tave gali but atsikises pilvas jeigu tu taip sveikai valgai?
Kazka cia meluoji. Turbut bulkas pasislepus kemsi nakti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 rugsėjo 2018 - 22:19
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:15)
Durnelis yra tas, kuri boba mmm apgirde. Nes nu jis tikrai smegenytem apnestom

As nemegstu viesai girtis seimos bendruna. Man to nereikia. Nes laime megsta tyla.
Pas tave gi atvirksciai - kiek cia sm prisigyrus kad tau vyras turta aprase, namas tavo vardu? Apgailetina Bileviciute is UK biggrin.gif  4u.gif

Aaaaaaaaaaaa biggrin.gif biggrin.gif turtą aprašė? biggrin.gif biggrin.gif ir dar net namă? biggrin.gif
Vsio, cambala, tu rytoj neprisiminsi ka siandien rasei. Negerk, tau jau uztenka

Juokas juokais, bet moteru alkoholizmas - baisi liga.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:14)
Taigi rase cambala, kad kazka savo sukure.
Bet aisku, vaikai irgi tam tikra prasme kurinys lotuliukas.gif

O kas tau juokinga? Sukure seima, pradzioj vyra palaike, paskui apsivaikavo, paskui su savo vizija ( drabuziu kurimu apkuniom) pradejo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:17)
Nusipiese man lutukes vaizdas- verda beskones pliurzes, vaiksto su tympom ir beformem tunikom, visai nesidazo, vyrui sekso neduoda, megztamiausias uzsiemimas tvarkyt namus. Ai ir dar Sm paklodes rasyt.
Is kur lutuke pas tave gali but atsikises pilvas jeigu tu taip sveikai valgai?
Kazka cia meluoji. Turbut bulkas pasislepus kemsi nakti

tu manai, kad galima kazka tau atsakyti i sitas nesamones?
geriau tu atsakyk, kodel tau taip patinka prisigalvoti nesamoniu apie mane? bigsmile.gif
ai ir kaip po namus vaikscioti gal su baline suknele?
i darba einu sudzinsais, po namus kaip patogiau, o kaip tu vaikstai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:19)
O kas tau juokinga? Sukure seima, pradzioj vyra palaike, paskui apsivaikavo, paskui su savo vizija ( drabuziu kurimu apkuniom) pradejo.

Ne iskart supratau, tu juokais ar rimtai.
As nesuprantu lindimu i ekranus vien del to, kad tavo vyras/zmona ten, kai tu pats is saves neturi ka pasiulyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:18)
Aaaaaaaaaaaa  biggrin.gif  biggrin.gif  turtą aprašė?  biggrin.gif  biggrin.gif  ir dar net namă?  biggrin.gif
Vsio,  cambala,  tu rytoj neprisiminsi ka siandien rasei. Negerk,  tau jau uztenka

Juokas juokais,  bet moteru alkoholizmas -  baisi liga.

Kazkaip man atrodo, kad tu ta liga ir sergi, nes zinai kad mmm jauno vyro, tokia kokia tu esi, nesulaikysi. Nepades ir tavo iskrypimai lovoj ir visur kitur. Ta ir bendraamzes ur jaunesnes sugeba. Tai kad sluostykis nisi, plauk kanopas ir mars miegot kiaules uodega issivalius ir i pizama susikisus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 00:13)

blink.gif sakai sveika mityba nesmone, geriau valgysi makaloses, paskui pilva pus, pykciai kamuos, ar zinai kaip veikia cesnakai ir svogunai daznai valgomi?
aciu tv senai neziuriu, o kam?

Tau su galva negerai jei sakai, kad svoguno laiskas ir skiltele cesnako sriubos puode pucia pilva ir sukelia pykcius. biggrin.gif
O tu si karta paziurek. mirksiukas.gif
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 00:17)

Maciau as ta lutuke. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:24)
Ne iskart supratau, tu juokais ar rimtai.
As nesuprantu lindimu i ekranus vien del to, kad tavo vyras/zmona ten, kai tu pats is saves neturi ka pasiulyti.

Kazkada man jos lindimas juokingas atrode. Su metais pakeiciau apie ja nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 23:25)
Tau su galva negerai jei sakai, kad svoguno laiskas ir skiltele cesnako sriubos puode pucia pilva ir sukelia pykcius.  biggrin.gif
O tu si karta paziurek.  mirksiukas.gif

Maciau as ta lutuke.  biggrin.gif

Smarkiai prasoviau? biggrin.gif

Apie ka ten tv?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 23:25)

Maciau as ta lutuke.  biggrin.gif

Tikrai? Kur?
*****, idomiau uz Popieziu
Atsakyti