Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:51)
Lutujes paklausk. Ana daugiau pueno bakteriju isnagrinejus.
Sako ziauriai nesveika.

Nenoriu tu ezoteriniu nesamoniu klausyt. Dar ims ir pasakys, kad nuo karves pieno telyciom pavirsim.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 21:46)
Lutuke sake kazkada, kad ji sriuba verdama programuoja. smile.gif

?
sriuba programuoju? blink.gif
Atsakyti

Neturi ka veikti?

Siaip turiu, bet nenoriu to veikti. Noriu ta veikti, ko siaip visai netureciau.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 22:58)
?
sriuba programuoju?  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 22:55)
Man tai Vitulskiene neatrodo labai auksto lygio irgi.
Ka ji turi eteriui pasiulyt idomaus, kad lindo i telika. Buvimas zmona ne profesija. O dar tas atseit pasitenkinimas savo svoriu, bet sportavo kaip isdurnejus pries kameras, tik. Nieko jai nesigavo numest turbut.

Kazkada as apue ja panasios nuomones buvau. Pirmi interviu Meruno namuose, sedi, nagai netvarkyti, nukramtyti... Tada pagalvojau, pries kameras susitvarkyt galetu. Su metais pazanga, progresas, dabar simpatiska dama, kazka sukurusi savo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 22:55)
Man tai Vitulskiene neatrodo labai auksto lygio irgi.
Ka ji turi eteriui pasiulyt idomaus, kad lindo i telika. Buvimas zmona ne profesija. O dar tas atseit pasitenkinimas savo svoriu, bet sportavo kaip isdurnejus pries kameras, tik. Nieko jai nesigavo numest turbut.

Jus dar apie Adele papasakokit kaip jai trukdo jos vingiai buti pasaulinio masto dainininke ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:00)
Kazkada as apue ja panasios nuomones buvau. Pirmi interviu Meruno namuose, sedi, nagai netvarkyti, nukramtyti... Tada pagalvojau, pries kameras susitvarkyt galetu. Su metais pazanga, progresas, dabar simpatiska dama, kazka sukurusi savo.

neseku visai lt zvaigzdyno, tai ka ji sukure.?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:01)
Jus dar apie Adele papasakokit kaip jai trukdo jos vingiai buti pasaulinio masto dainininke ir t.t.  biggrin.gif

Man tai dzin tie ju vingiai, svarbu kad zodziai su veiksmais sutaptu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 22:57)
Oi ne,  nestovetu man ant tavo vyro. Zmogus,  kuriam tinka  gyventi su amzina burbekle,  man neasocijuojasi su tikru vyru.
Seip idomu kokiu vyru reikia buti. O jis save skaito seimos galva?

Su burbancia veltis diskusijon - arba but lutuke ar visisku neadekvatu.
Pasiunti nx ir keliauji toliau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:57)
Manes tai visiskai nedomina kokie asiliukai gyvena su ciocem, kurios mmm savo  teliukus apgirdo.

Kurios cia girdo mmm? Jau vaidenasi, vel ikalus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 23:02)
Papildyta:

Orimideliavi rubu xxxl ciocem
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 22:38)
Eik eik. Svertu ji 70 prie savo 175  tai sakyciau tikrai proporcinga. O dabar. Anoreksikes proporcijos. Kokiam normaliam  vyrui  tai gali patikti?

NU va ir as pagalvojau, ko tas Veryga jai teslius atrodo, bet tai jos vyras is vis teslius tada pagla Veryga , vargei veryga sveria 80kg lotuliukas.gif
o su tokiu ugiu sveria tikrai per mazai, normalus svoris butu bent 65, ir tai jau butu labai liekna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2018 - 22:11

Du vaikus. O ka tokio ji turetu sukurti? As nelabai supratau.

Atsakyti