QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 20:40)
Fui, fui kas tokia pliurze gali valgyt.
Man tavo sriuba, tai toks ant greicio bile kaip sumesta viskas ir greiciau i SM.
Mano buroku sriuba trumpai.
Bulve i puoda kubeliais, vanduo, ekologiskas sultinys ( neturiu laiko virt savo) ir verdu. Tarkuoju morka, pjaustau krapu, svoguno laisko, cesnako skiltele, kartais petrazoles, kai turiu smulkiai 2 pievagrybius, dedu i keptuve, pakepinu su sviestu viska. Pilu i puoda. Verda. Dedu lauro lapa.
Naudoju virtus burokus (nevisada) perku turguje. Kai viskas paverda, dedu tarkuotus burokus. Ir baigiu virti. Valgom su grietine. Tuo metu neturiu laiko rasyt SM.
verdu taip jau n metu sriubas, taip daug sveikiau ir skaniau ir taip vaikai valgo, jei per duag pirmakaluota, viakai nevalgo, ir taip nuo gimimo, jie nevalge tu grustu makaluotu kosyciu
nevalgytu vaikai tavo sriubos , jau del to,akd su svogunais ir cesnakais, ir as nevalgyciau, ne tik kad su sultiniu, man enskanu irgi tokiso primakaluotos, o cesnakai ri svogunai irgi neskanu i sriubas. Aplamai labai retai valgau cesnaku, tai vaistas greiciau ne maistas. O burokus tarkuoju zalius. Labai skanu siaip is tikro pameginkit ir zinosit.
nu va matai kaip tau nepasiseke