Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 22:46)
Tu nepergyvenk,  as cambalos nesuėsiu. As tik seip bišky ja
paerzinsiu  . Nekramtyk nagu  biggrin.gif
Papildyta:

Kodel tu apie save taip gerai galvoji, kad gali/ etum mane paerzinti?
Cia as tave erzinu - pienas ir kraujas tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:47)
Mes kartais kavinese pietaujam ir ka? Yra dienos pietus, yra pica, yra cepekai, yra karbonadas, yra bulv blynai... ir ka?

Nu jin tik ir zinoma, kaip nelabai sveiko proto, nes yra stora, nekazka atrodo, ir vietoj to , kad but aukstesnio lygio  ir normalaus proto kaip Vitulskiene, save nuogina ir deda savo slykstybes i fb ar kitaip garsina. Plintusinis lygis.

Ka tu valgai ir ka tu galvoji man giliai dzin. Man rupi tavo vargšas vyras.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 19:58)
Tu sriubu milijonai receptu. Jei kokia mandresne, tai ir gaminasi ilgiau.

Lutuke kad uzsivede receptais dalintis, lyg gimnazistes cia susirinke butu lotuliukas.gif

pvz?

nu tai sakau mokykites, kol gyva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 22:48)
O kuo pienas nusikalto?

Lutujes paklausk. Ana daugiau pueno bakteriju isnagrinejus.
Sako ziauriai nesveika.
Atsakyti

Geriau sakyk, mieliau stovi prie puodu ar guli po vyru? rolleyes.gif
Va imsiu ir pasakysiu visas paslaptis :P . Galima ir prie puodų ir kitaip... nejauniklės gi esat  :hihihi:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 27 rugsėjo 2018 - 21:54
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:49)
Kodel tu apie save taip gerai galvoji, kad gali/ etum mane paerzinti?
Cia as tave erzinu - pienas ir kraujas tu 4u.gif

Manes tu nedomini, mane domina kokio tipo vyrai gyvena su tokio tipo moterimis kaip cambala.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 22:50)
Ka tu valgai ir ka tu galvoji  man giliai dzin. Man rupi tavo vargšas vyras.

Tai jau tavo pabego pas gazele papu statyt?
Nu ne, mano vyras ne tau vienai rupi. Rupejo jis ir Montevertei, ana net pas davo dievukus jo isvaizdos klausinejo.
Mano vyras yra mano tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:47)
Mes kartais kavinese pietaujam ir ka? Yra dienos pietus, yra pica, yra cepekai, yra karbonadas, yra bulv blynai... ir ka?

Nu jin tik ir zinoma, kaip nelabai sveiko proto, nes yra stora, nekazka atrodo, ir vietoj to , kad but aukstesnio lygio  ir normalaus proto kaip Vitulskiene, save nuogina ir deda savo slykstybes i fb ar kitaip garsina. Plintusinis lygis.

Man tai Vitulskiene neatrodo labai auksto lygio irgi.
Ka ji turi eteriui pasiulyt idomaus, kad lindo i telika. Buvimas zmona ne profesija. O dar tas atseit pasitenkinimas savo svoriu, bet sportavo kaip isdurnejus pries kameras, tik. Nieko jai nesigavo numest turbut.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 20:40)
Fui, fui kas tokia pliurze gali valgyt.  biggrin.gif Man tavo sriuba, tai toks ant greicio bile kaip sumesta viskas ir greiciau i SM.  biggrin.gif

Mano buroku sriuba trumpai. biggrin.gif  Bulve i puoda kubeliais, vanduo, ekologiskas sultinys ( neturiu laiko virt savo) ir verdu. Tarkuoju morka, pjaustau krapu, svoguno laisko, cesnako skiltele, kartais petrazoles, kai turiu smulkiai 2 pievagrybius,  dedu i keptuve, pakepinu su sviestu viska. Pilu i puoda. Verda. Dedu lauro lapa.  biggrin.gif Naudoju virtus burokus (nevisada) perku turguje. Kai viskas paverda, dedu tarkuotus burokus. Ir baigiu virti. Valgom su grietine. Tuo metu neturiu laiko rasyt SM.  biggrin.gif

verdu taip jau n metu sriubas, taip daug sveikiau ir skaniau ir taip vaikai valgo, jei per duag pirmakaluota, viakai nevalgo, ir taip nuo gimimo, jie nevalge tu grustu makaluotu kosyciu

nevalgytu vaikai tavo sriubos , jau del to,akd su svogunais ir cesnakais, ir as nevalgyciau, ne tik kad su sultiniu, man enskanu irgi tokiso primakaluotos, o cesnakai ri svogunai irgi neskanu i sriubas. Aplamai labai retai valgau cesnaku, tai vaistas greiciau ne maistas. O burokus tarkuoju zalius. Labai skanu siaip is tikro pameginkit ir zinosit.

nu va matai kaip tau nepasiseke biggrin.gif
Atsakyti

Pramonine ir civiline statyba. Dirbu dabar ne pagal specialybę. Bet dirbau.

Civiline inzinerija (bent jau taip vadinosi, kai stojau) pas mane stojimo sarase 3iu numeriu buvo, bet istojau i pirma pasirinkima.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 22:52)
Manes tu nedomini,  mane domina kokio tipo vyrai gyvena su tokio tipo moterimis kaip cambala.

Manes tai visiskai nedomina kokie asiliukai gyvena su ciocem, kurios mmm savo teliukus apgirdo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 22:54)
Tai jau tavo pabego pas gazele papu statyt?
Nu ne, mano vyras ne tau vienai rupi. Rupejo jis ir Montevertei, ana net pas davo dievukus jo isvaizdos klausinejo.
Mano vyras yra mano tongue.gif .

Oi ne, nestovetu man ant tavo vyro. Zmogus, kuriam tinka gyventi su amzina burbekle, man neasocijuojasi su tikru vyru.
Seip idomu kokiu vyru reikia buti. O jis save skaito seimos galva?
Atsakyti