QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 20:59)
kaip fainai, tai daug sesiu turit ir dar broliu?
man cia daugiau bobiskas bruozas, nei vyriskas
vyrai gal daugiau varzosi kas geresnis, o ne liezuviais mala. MOtery stai nuolat giriasi, kas kur buvo, ka paisdare, ka nusipirko, ka vyras nupirko ir t.t.
net geles per valentinke siunciamos i darbo vietas, kad pasigirti
nu va rupinasi
nu bet jei pati taip elgiates tai ka jam zinoti, vyrai visiskai kartais nesusivokia, jei as sergu , nu taip dar nemirstu, nesupranta dazniausiai mano siaip tinginiauju
kaip ten tas anekdotas, kai vyrai turi 37 t tai moterys ji gali suprasti, kaip jis kencia gimdydamos
Nu jau kas kas bet Rene tikrai ne primityvas
sveika, lutuke. turiu dvi seses ir braliukų du. vestuvės dukterėčios buvo, tai kiti dėl visokių ten asmeninių ar finansų reikalų, nedalyvavo, tik aš ir vyresnioji sesė,- nuotakos mama. labai širdau, kad taip nesugebėjom susirinkti, juolab nuotaka- emigrantė, jai norisi šaknų, savų. tai foto toj, kur aš ir sesė, dar pripiešiau pirštu abudu brolius ir jaunėlę. na, kas belieka
taip, ir viską kelia į fb. tuomet atrodo man, kad jos nesijaučia tvirtai ir rodydamos urbi et orbi savo laimes, pirmiausia nori pačios tuo patikėti, įsikalbėti, kad mums viskas gerai. iš tikro visiems dzin, kiekvienas savo daržo žiūri.
įsipjovė vyras pirštą- vyras miršta
manasis kai 37, užsivelka pižamą
(velnias žino, iš kokios ligoninės ten jų 16 nukosėjęs su užrašais "minzdrav" ir atsigula. tada nekyla niekam abejonių, kad jis- patentuotas ligonis.
dėkinga už gerus žodžius, lutuke, bet, pripažįstu, primityvas. užteko man to jo pasakymo, kad lupo žmoną, man jau neįdomu dėl ko, netgi labai nenoriu sužinot jokių detalių, net nesigilinau tolesnį prierašą, kad žmona sakiusi, jog buvo už ką ir vos ne prašė dar. joks smurtas man nėra pateisinamas. ir žmogus šitaip pasielgęs man nėra žmogus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 12:45)
Dar dadek keiksmazodziu.
Tiesiog parodai savo primityvuma ir kitos mintys tada atitinkamai vertinamos.
Zmones vengia tersti savo mintis asmeniniais kitu dalyviu TIESIOGINIAIS izeidinejimais, nes krinta verte ir kitu minciu.
Tiesiog taip rasydama pasidarei kitu akyse pigesne ir tiek. Nori toliau eiti dar pradek keiktis.
tu savo moterį gali vadint visaip, o aš tavęs tuo pat žodžiu kodėlgi neturėčiau?
tu rūpinkis savo akimis, o kiti tegu savo akimis rūpinasi ir žiūri kiek ten aš esu nuakcijuota. žinai, mes nieko neperkam be akcijos, o jeigu atpigau, tuoj mane ims
bėda, kad keiktis aš nemoku, gal pamokytum, gyvenime, pravers, na jei kada gyvenime sutikčiau kokį idomucį
o jei rimtai, tai mano akcijos krinta vien už tai, kad aš čia su tavim išvis kalbuosi. ale, kad mergos dirba, aš čia biški nuobodžiauju, nėr daugiau su kuo čia pleptelti, o tu rašai