Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 12:37)
Manai tai protingas sakinys diskusijai?

tai ne tema diskusijai. tai tezė, teiginys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 11:38
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 11:38)
tai ne tema diskusijai. tai tezė, teiginys ax.gif

Dar dadek keiksmazodziu.

Tiesiog parodai savo primityvuma ir kitos mintys tada atitinkamai vertinamos.
Zmones vengia tersti savo mintis asmeniniais kitu dalyviu TIESIOGINIAIS izeidinejimais, nes krinta verte ir kitu minciu.

Tiesiog taip rasydama pasidarei kitu akyse pigesne ir tiek. Nori toliau eiti dar pradek keiktis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 20:59)
kaip fainai, tai daug sesiu turit ir dar broliu?

man cia daugiau bobiskas bruozas, nei vyriskas lotuliukas.gif vyrai gal daugiau varzosi kas geresnis, o ne liezuviais mala.  MOtery stai nuolat giriasi, kas kur buvo, ka paisdare, ka nusipirko, ka vyras nupirko ir t.t. lotuliukas.gif  net geles per valentinke siunciamos i darbo vietas, kad pasigirti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu va rupinasi lotuliukas.gif nu bet jei pati taip elgiates tai ka jam zinoti, vyrai visiskai kartais nesusivokia, jei as sergu , nu taip dar nemirstu, nesupranta dazniausiai mano siaip tinginiauju lotuliukas.gif
kaip ten tas anekdotas, kai vyrai turi 37 t tai moterys ji gali suprasti, kaip jis kencia gimdydamos lotuliukas.gif

Nu jau kas kas bet Rene tikrai ne primityvas  biggrin.gif

sveika, lutuke. turiu dvi seses ir braliukų du. vestuvės dukterėčios buvo, tai kiti dėl visokių ten asmeninių ar finansų reikalų, nedalyvavo, tik aš ir vyresnioji sesė,- nuotakos mama. labai širdau, kad taip nesugebėjom susirinkti, juolab nuotaka- emigrantė, jai norisi šaknų, savų. tai foto toj, kur aš ir sesė, dar pripiešiau pirštu abudu brolius ir jaunėlę. na, kas belieka bigsmile.gif

taip, ir viską kelia į fb. tuomet atrodo man, kad jos nesijaučia tvirtai ir rodydamos urbi et orbi savo laimes, pirmiausia nori pačios tuo patikėti, įsikalbėti, kad mums viskas gerai. iš tikro visiems dzin, kiekvienas savo daržo žiūri.

įsipjovė vyras pirštą- vyras miršta biggrin.gif
manasis kai 37, užsivelka pižamą biggrin.gif (velnias žino, iš kokios ligoninės ten jų 16 nukosėjęs su užrašais "minzdrav" ir atsigula. tada nekyla niekam abejonių, kad jis- patentuotas ligonis. biggrin.gif

dėkinga už gerus žodžius, lutuke, bet, pripažįstu, primityvas. užteko man to jo pasakymo, kad lupo žmoną, man jau neįdomu dėl ko, netgi labai nenoriu sužinot jokių detalių, net nesigilinau tolesnį prierašą, kad žmona sakiusi, jog buvo už ką ir vos ne prašė dar. joks smurtas man nėra pateisinamas. ir žmogus šitaip pasielgęs man nėra žmogus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 12:45)
Dar dadek keiksmazodziu.

Tiesiog parodai savo primityvuma ir kitos mintys tada atitinkamai vertinamos.
Zmones vengia tersti savo mintis asmeniniais kitu dalyviu TIESIOGINIAIS izeidinejimais, nes krinta verte ir kitu minciu.

Tiesiog taip rasydama pasidarei kitu akyse pigesne ir tiek. Nori toliau eiti dar pradek keiktis.

tu savo moterį gali vadint visaip, o aš tavęs tuo pat žodžiu kodėlgi neturėčiau?

tu rūpinkis savo akimis, o kiti tegu savo akimis rūpinasi ir žiūri kiek ten aš esu nuakcijuota. žinai, mes nieko neperkam be akcijos, o jeigu atpigau, tuoj mane ims bigsmile.gif

bėda, kad keiktis aš nemoku, gal pamokytum, gyvenime, pravers, na jei kada gyvenime sutikčiau kokį idomucį mirksiukas.gif
o jei rimtai, tai mano akcijos krinta vien už tai, kad aš čia su tavim išvis kalbuosi. ale, kad mergos dirba, aš čia biški nuobodžiauju, nėr daugiau su kuo čia pleptelti, o tu rašai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 12:10
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 12:08)
joks smurtas man nėra pateisinamas.

Blogiau uz smurta yra zmones su kuriais be smurto neina bendrauti.
Deja tokiu yra, patinka kam ar ne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 13:10)
Blogiau uz smurta yra zmones su kuriais be smurto neina bendrauti.
Deja tokiu yra, patinka kam ar ne.

*Blogiau už smurtą yra tik žmonės, kurie be smurto negeba bendraut.
Nebeįdomu, idomucia
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 13:08)
įsipjovė vyras pirštą- vyras miršta biggrin.gif
manasis kai 37, užsivelka pižamą  biggrin.gif (velnias žino, iš kokios ligoninės ten jų 16 nukosėjęs su užrašais "minzdrav" ir atsigula. tada nekyla niekam abejonių, kad jis- patentuotas ligonis. biggrin.gif

jei čia rimtai, tai ne kas smile.gif gal jau geriau tada agresyvokas Idomucia? smile.gif
Atsakyti
Rene, pas mane dar ne taip būna. draugės man sako: iš savo gyvenimo laisvai knygą gali parašyt.
papasakosiu, kada netingėsiu. kai ką galiu tik asmeniškai.
kai kas jau pasakota čia, prieš n metų. biggrin.gif

tave jis irgi su praeitim priėmė.
nebuvai išlikus draugais su ex? (iš reikalo, be reikalo, nes šiaip fainas žmogus?) neturi tokios patirties?
jei tavieji buvusieji mirė ar dingo į krūmus - lengva tau. bet ar įdomu? ką apie save parašytum? (čia jau aš lb ego-proud parašiau) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 birželio 2018 - 13:22
QUOTE(given444 @ 2018 06 12, 14:22)
Rene, pas mane dar ne taip būna.  draugės man sako: iš savo gyvenimo laisvai knygą gali parašyt.
papasakosiu, kada netingėsiu. kai ką galiu tik asmeniškai.
kai kas jau pasakota čia, prieš n metų.  biggrin.gif
tave jis irgi su praeitim priėmė.
nebuvai išlikus draugais su ex? (iš reikalo, be reikalo, nes šiaip fainas žmogus?) neturi tokios patirties?
jei tavieji buvusieji mirė ar dingo į krūmus - lengva tau.  bet ar įdomu? ką apie save parašytum? (čia jau aš lb ego-proud parašiau)  rolleyes.gif

Prisimenu kaip nakvinai tu savo buvusį. Bet aišku smalsu daug daugiau žinoti bigsmile.gif
Maniškiai mirę. Ir vyras ir sugyventinis. Tai jei ko pradeda po praeitį knisinėtis, sakau, imk kastuvą, eik išsikask ir pasiklausinėk. biggrin.gif
Oi priėmė mane. Su triūbom ir fanfarom. Labai reikėjo mano duomenų skubiausiai (pavardės, adreso, darbdavio). Po poros mėnesių tik sužinau, esą kažkoks ten morka jam 200€ skolingas buvo, tai pasiuntė jis jį surinkt apie mane info. Sakiau, gyvenime tau to nedovanosiu, tu klausinėk manęs, bendrauk, pats nuomonę susidaryk apie mane, moralines vertybes. (Bet neatleidi tol, kol didesnės šunybės nepadaro. Paskui ankstesnės jau nebesvarbu). Nesupratau, ko jis ieškojo, ko tikėjosi, gal vyrai ar ne smurtine mirtim nuo mano rankos krito. bigsmile.gif ta info buvo šiaip sau. Kažkur tikra, kažkur nekonkreti, kažkas visai į pievas. Neaiškinau netikslinau ir netaisiau. Sakau, tu ją nusipirkai, turi tokią, už kokią sumokėjai. Vėliau jei ko paklausia, pasakau, - 200€ ir pasakysiu bigsmile.gif oi kaip pyksta biggrin.gif
Bet, kaip suprasti, patikrą praėjau, prieš barščius srebiant žiurknuodžių testo nebedaro. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 14:38
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 15:23)
. Labai reikėjo mano duomenų skubiausiai (pavardės, adreso, darbdavio). Po poros mėnesių tik sužinau, esą kažkoks ten morka jam 200€ skolingas buvo, tai pasiuntė jis jį surinkt apie mane info. Sakiau, gyvenime tau to nedovanosiu, tu klausinėk manęs, bendrauk, pats nuomonę susidaryk apie mane, moralines vertybes

Vėliau jei ko paklausia, pasakau, - 200€ ir pasakysiu bigsmile.gif oi kaip pyksta biggrin.gif

ir as uzpykciau. Visos, ko gero supyktu. Ir buvau irgi pikta, kai suzinojau, kad vienas mano gerbejas apie mane irgi info rinko. Tik nezinau is kokiu saltiniu, nes dalis ne manes liete, o pvz. mano brolio arba drauges. Pamenu, kaip net isputes akis aiskino, kad jis gi zino, as tikrai moku grot gitara! Kuola i galva tasyk, jis geriau uz mane zino ir viskas biggrin.gif O as gitaros net rankose nelaikius. Kazin kiek nesamoniu taip tie "sekliai" dar pririnke buna.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 22:54)
Nuo tada kai sovietu pasienieciai neblokuoja juros susisiekimo
Na ka ten parduotuvese ismoksi? Jaunesne karta gal nelabai moka?

Nuo tada kai mus politikai priskyre siaures europos salims - skandinavams lotuliukas.gif
Lenku mok ajauciu kas gyvena Vilniuje.

Nezinau kodel, bet lenku man labai erzinanti kalba, gal proteviu genams netinka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 11, 23:17)
man turkų kalba visai graži, irgi tokia melodinga.
vat kur baisios, tai vokiečių, kapota tokia.

pritariu, ziuriu turku serialus ir zaviusoi ju kalba smile.gif
nepatinka nei vokieciu , nei prancuzu man, angu grazi, ypac amerikieciu akcentas.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 10:25)
-Tau reikia šitos skrybėlės?
-ne
-tai žmonai (buvusiai) pasiūlysiu, gal jai reikia.
.
-Tu valgysi tą medų?
-ne
- tai sugyventinei (buvusiai) paskambinsiu, ji sunaudos.
.
. -nešiosi tą megztinį?
-ne
-tai žmonai arba sugyventinei gal tiks.
.
bigsmile.gif  kasdienis klausimynas bigsmile.gif . Given, ar ir tu tarp buvusių vyrų skristai viską, kad neduokdie geras daiktas neprapultų?
Papildyta:
4u.gif gerai gerai gerai jau. Jūs visos trys čia teisios dėl to atleidimo - paleidimo apskritai leidimo kartą per savaitę nusipraust blusėtam diedui. bigsmile.gif

nu bet tai koks ukiskas ir rupestingas ir kaip tikras sultonas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 birželio 2018 - 15:20
QUOTE(Leksa @ 2018 06 12, 15:49)
ir as uzpykciau. Visos, ko gero supyktu. Ir buvau irgi pikta, kai suzinojau, kad vienas mano gerbejas apie mane irgi info rinko. Tik nezinau is kokiu saltiniu, nes dalis ne manes liete, o pvz. mano brolio arba drauges. Pamenu, kaip net isputes akis aiskino, kad jis gi zino, as tikrai moku grot gitara! Kuola i galva tasyk, jis geriau uz mane zino ir viskas  biggrin.gif O as gitaros net rankose nelaikius. Kazin kiek nesamoniu taip tie "sekliai" dar pririnke buna.

4u.gif leksa, būk gera, pagrok biggrin.gif
Širdau. jaučiausi nesaugi. sakau, ko dar galiu tikėtis? (juk pilna įvairiausių sekimo programėlių, kad galima surinkti viską, kas pasakyta ir parašyta telefonu ar šalia jo).
bėda, kad mes, moterys turim dievo dovaną (ar naštą) suprast kitus, pateisint ir atleisti. juk jis gi verslinykas, konkretus žmogus, tai ir patikrina, ką į namus įleidžia. Aš gi merga iš pažinčių portalo, galiu būt prostė, vagė ar melagė. bigsmile.gif
o nuomonę jis susidarė apie mane tokią: esą aš geras žmogus, tik labai nevertinta ir nuskriausta buvusių. Paliko jie mane mat pliką basą. biggrin.gif . Tai jau jis manęs nenuskriaus. (ir kaskart po trečios viskio į testamentą liežuviu įrašinėja) bigsmile.gif
bet jau kai priėmė, tai priėmė tvirtai. išsyk kvietė kartu vykt visur: pas brolį, mamą, pas vaikus, draugus. sakau, palaaaauk, ar mes tikri, kad kartu būsim, mums reikia laiko visų pirma patiems susipažint, o tik vėliau su gimine pažindintis. jis nesuprato, kas neaišku, viskas gerai, mes kartu esam, būsim. o aš kasdien, kaip jau sakiau, rinkau savo dantų šepetukus. bigsmile.gif Taip pirmą pusmetį drakonų kovos vyko,- aš atsisakinėjau su jo gimine pažindintis, o jis stebėjos, kad bijau žmonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 15:46
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 12, 16:20)
Nuo tada kai mus politikai priskyre siaures europos salims - skandinavams lotuliukas.gif

nu bet tai koks ukiskas ir rupestingas ir kaip  tikras sultonas lotuliukas.gif

ko čia parinatės, kuo daugiau turtingų kaimynų, tuo geriau. galėsim eiti druskos ir degtukų pasiskolint. juk sakė, kaimynai dėl to, kad turtingi bigsmile.gif

lutuke, reikia tau senų kojinių? išsiardysi, siūlai adymui dar tiks. ne? tada paklausiu leksos arba given lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti