Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai aš ir supratau, kad jau ne į temà kalbat. O aš jau užrašus atsinešiau, galvoju konspektuosiu, kad mokyta būčiau.  :P Bet receptai irgi gerai, man tik, kad rašyti būtų ką.

Maistui aš irgi mažiau dėmesio skiriu. Nors verdu, bet nebevergauju, pusfabrikačių nevalgom. Pagal nuotaiką laiko skiriu gamybai: norisi, tai ilgiau virtuvej sukuosi ir atvirkšiai.  

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 09 27, 20:00)
<p>Tai aš ir supratau, kad jau ne į temà kalbat. O aš jau užrašus atsinešiau, galvoju konspektuosiu, kad mokyta būčiau.  tongue.gif Bet receptai irgi gerai, man tik, kad rašyti būtų ką.
</p><p></p><p>Maistui aš irgi mažiau dėmesio skiriu. Nors verdu, bet nebevergauju, pusfabrikačių nevalgom. Pagal nuotaiką laiko skiriu gamybai: norisi, tai ilgiau virtuvej sukuosi ir atvirkšiai.  </p><p></p>

Geriau sakyk, mieliau stovi prie puodu ar guli po vyru? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 19:06)
Geriau sakyk, mieliau stovi prie puodu ar guli po vyrurolleyes.gif

Norejau rasyti: Kas kam, o alkanam duona. Bet prisiminiau, kad tos "duonos" turi su kaupu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 16:41)

Papildyta:

Ką čia gamint? 15 min. max ir yra biggrin.gif
https://www.gordonra...cipes/gazpacho/
Ar tu į gaminimą įskaičiuoji važiavimo į parduotuvę laiką? O gal budi naktį ir "gamini"? biggrin.gif Pirmame variante yra "leave overnight" smile.gif

As tau galiu gaspaco n receptu atrast, kur kazkas su blenderiu sumala pomidorus, agurkus, paprikas, imeta batona ir ta pliurza pavadina gaspaco. Asmeniskai man istirpes batonas kaip sniurglis pomidoruose. O jei dar viska permalt, - tai nekazka tikrai.
Pagal sita recepta tikrai skanu. Ir uzgaistama tikrai ne 15 min
https://m.sveikata.t...ba-gaspaco-8378

Mes kalbejom apie tai, kaip lutuje dienu dienas sedi sm, atsakineja i kuekvienis postus, bet tuo tarpu aiskina, kad speja ir dirbt ir vaikams valgyt padaryt ir visus kitus buities darbus nudirbt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 20:06)
,pvz buroku sriuba mano : sutarkuoji burokus, morkas -- verdi, bulves i atskira puoda- verdi viskas. paskui kai baigia, ipilu siek tiek aliejaus, druskos, prieskoniu pagal skoni.
tai cia ilgiausiai daroma sriuba, nes burokai ilgai tarkuojami.  mirksiukas.gif

Fui, fui kas tokia pliurze gali valgyt. biggrin.gif Man tavo sriuba, tai toks ant greicio bile kaip sumesta viskas ir greiciau i SM. biggrin.gif

Mano buroku sriuba trumpai. biggrin.gif Bulve i puoda kubeliais, vanduo, ekologiskas sultinys ( neturiu laiko virt savo) ir verdu. Tarkuoju morka, pjaustau krapu, svoguno laisko, cesnako skiltele, kartais petrazoles, kai turiu smulkiai 2 pievagrybius, dedu i keptuve, pakepinu su sviestu viska. Pilu i puoda. Verda. Dedu lauro lapa. biggrin.gif Naudoju virtus burokus (nevisada) perku turguje. Kai viskas paverda, dedu tarkuotus burokus. Ir baigiu virti. Valgom su grietine. Tuo metu neturiu laiko rasyt SM. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 27 rugsėjo 2018 - 19:41

Geriau sakyk, mieliau stovi prie puodu ar guli po vyru? rolleyes.gif

Kai nerūpi buitis, tai galima palepinti mylimą vyrą.Pačios suprantant kuo. :ax:

Nesu pamišusi dėl sveikos mitybos.Dėl sveikos gyvensenos taip pat.O tuos kelis prilipusius kg nukratysiu sporto klube.

.Šlamšmaisčio nevalgau, o,kad pavalgysiu kelius kartus restorane, tai manau,kad nenumirsiu.Tam ir atostogos,kad atsijungti nuo visko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 rugsėjo 2018 - 19:48
Monteverte,
gyreisi savo ilgais plaukais, kas kiek laiko kerpi galiukus?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 20:40)
Fui, fui kas tokia pliurze gali valgyt.  biggrin.gif Man tavo sriuba, tai toks ant greicio bile kaip sumesta viskas ir greiciau i SM.  biggrin.gif

Mane irgi sutuse pagalvojus apie lutukes barscius. Fui...
Turbut vaikai cipsais skoni kompensuoja, kol ta sm tryksta.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 20:50)
Monteverte,
gyreisi savo ilgais plaukais, kas kiek laiko kerpi galiukus?

Eikt tu. Ji gyriasi tuo ko neturi ir svajoja.
Atsakyti
Kaip gerai, kai yra receptai, kur prie plytkos nereikia stoveti valanda. Tegul jaunos stovi, o mums, kurioms virs 30 biggrin.gif , reikalo stoveti jau nera - vyrai patys pasidaro valgyti, kai nori.
Atsakyti

1. Mes gal tuo paciu vyru dalinamės? Kaip jo vardas? biggrin.gifbiggrin.gif

2. As tai labai dziaugiuosi, kad turiu analitini mastyma, jis pastoviai ziauriai pravercia gyvenima, o lialytės tegus kudakuoja apie 'kaip lialytes"

1. Nedraskyk man sirdies, as dar manau, kad jis man ir istikimas. :D

2. As irgi. O ir siaip man mano darbas ziauriai patinka, i nieka nemainyciau.

Atsakyti

Kaip gerai, kai yra receptai, kur prie plytkos nereikia stoveti valanda. Tegul jaunos stovi, o mums, kurioms virs 30 biggrin.gif, reikalo stoveti jau nera - vyrai patys pasidaro valgyti, kai nori.

Tai dalinkis jais prasom, bo as kai pradedu gaminti, tai man 30 min visiskas minimumas. :unsure:

Atsakyti

Kai nerūpi buitis, tai galima palepinti mylimą vyrą.Pačios suprantant kuo. :ax:

Tai cia tik pradziai. Veliau vyras atsibosta, o rupesciu nebuvimas buityje prisideda prie nuobodaus gyvenimo. Ir pamatai tik tustuma.O dar vyras buna priprates prie lepinimo ir jau nenori nieko keist kai tu isaugi ir uzsimanai.  Na bet tu dar netekejus, todel viska savo kailiu teks pereit ir patirt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 27 rugsėjo 2018 - 20:21