QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 20:06)
,pvz buroku sriuba mano : sutarkuoji burokus, morkas -- verdi, bulves i atskira puoda- verdi viskas. paskui kai baigia, ipilu siek tiek aliejaus, druskos, prieskoniu pagal skoni.
tai cia ilgiausiai daroma sriuba, nes burokai ilgai tarkuojami.
Fui, fui kas tokia pliurze gali valgyt.
Man tavo sriuba, tai toks ant greicio bile kaip sumesta viskas ir greiciau i SM.
Mano buroku sriuba trumpai.
Bulve i puoda kubeliais, vanduo, ekologiskas sultinys ( neturiu laiko virt savo) ir verdu. Tarkuoju morka, pjaustau krapu, svoguno laisko, cesnako skiltele, kartais petrazoles, kai turiu smulkiai 2 pievagrybius, dedu i keptuve, pakepinu su sviestu viska. Pilu i puoda. Verda. Dedu lauro lapa.
Naudoju virtus burokus (nevisada) perku turguje. Kai viskas paverda, dedu tarkuotus burokus. Ir baigiu virti. Valgom su grietine. Tuo metu neturiu laiko rasyt SM.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!