Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 15:12)
nu man uztrunka ne ilgiau nei 5 min pagaminti salotas, nesneku apie pirkima , nes apsiperku karta savaiteje daugiau. nezinau ka tu su tom salotm darai, jei ilgiau gamini?

aha as amzina, susitaikyk mirksiukas.gif

Tai as jau supratau kaip ir ka tu valgai - viskas puodan, 10 -15 min ir liuobi. Skanaus, jei tau skanu 4u.gif .

Amzina kloune. Tas tikrai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 15:48)
po darbo namia, vaikai, valgio darymas, uzkaitei maista priziuri ir gali sau ramia parsyt kazka arb akina ziuriu, o tu nesugebi uzjauciu, man nereikai 30 min i puopda ziureti, kol vera, o uzkaisti kazka 10-15 min darbas  mirksiukas.gif
nu va matai imanoma mirksiukas.gif

Baisu. Kai mano vaikai buvo tavo vaiku amziaus NIEKADA nerasiau SM po darbo ar savaitgaliais. Tiesiog nei noro, nei laiko nebuvo. Po darbo vykdavo bendravimas su vaikais. Isivaizduoju kai tu pareini, uzkaiti maista ir vel SM ilindus. Ir taip kasdien. Dabar pasakyk kad kai rasineji tai vyksta kokybiskas bendravimas su vaikais? Tu gi viska moki.
Ir is viso kaip dar yra noras rasineti, kai jau visa diena sedi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 27 rugsėjo 2018 - 14:42
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 15:23)
Tai as jau supratau kaip ir ka tu valgai - viskas puodan, 10 -15 min ir liuobi. Skanaus, jei tau skanu 4u.gif .

Amzina kloune. Tas tikrai 4u.gif .

nei elementariso zinutes paie maisto gaimnima nesupratai, nu ka su suletintu mastymu ir suletintais veiksmasi iasku sunku suprasti kaip kiti vsika speja. sakiau paruosimas 10-15 minir verda apei 30 min, ka tu ilgiau darai su sriuba? bigsmile.gif

malonu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 13:45)
Gaila nebent todel, kad moteris smegenu neturi. Kazkoks alfonselis ja vede, dovanu buta Maskvoj gavo( alfonsas) ir dar viesai lovos reikalus aptarineja, kad neprotezai pas ja, o dantys savi...Kosmaras, ant kiek moteris gali saves negerbt.

Tai todel ir gaila, kad neturi smegenu. Arba jos praplautos.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:12)

aha as amzina, susitaikyk mirksiukas.gif

Prisijuokiau is to amzinumo Lutukes. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 15:36)
Baisu. Kai mano vaikai buvo tavo vaiku amziaus NIEKADA nerasiau SM po darbo ar savaitgaliais. Tiesiog nei noro, nei laiko nebuvo. Po darbo vykdavo bendravimas su vaikais. Isivaizduoju kai tu pareini,  uzkaiti maista ir vel SM ilindus. Ir taip kasdien. Dabar pasakyk kad  kai rasineji tai vyksta kokybiskas bendravimas su vaikais? Tu gi viska moki.
Ir is viso kaip dar yra noras rasineti, kai jau visa diena sedi?

Nori iteiksiu tau tobulos supermamos medali? first.gif kur man iki jusu su cambala tobulybiu lygintis? kasdiena po darbo bendraudavot su vaikais tiktai ir nieko kito neveikdavot nu dar valgyti po 2 valandas ruosdavot mirksiukas.gif
Aisku tada nevyksta, nebent kartu gaminam tada su jais ir bendrauju, vaikai lauke su draugais zaidzia dazniausiai, orai vis dar garzus pasmus mirksiukas.gif kiek jau ten su tokio amziaus vaikais bedrauti parom gal?
matai as su vaikais prabuvau gana ilgai intensyviai bendraudama, dabar jie turi savo draugu, savo veiklu, kas jiem idomu,neisikibe man i sijona, bendraujam kas vakar pries miega, savaitgali beveik kiekveina kazkur iseinam isvvaziuojam. O man bendravimo ir su suagusiais reikia, kaip sakiau gyvai labai retai susitinkam su draugem, nera kada visos su vaikais, darbais, grafikai skiriasi, o ir drauges geriausiso Lietuvoj likusios, tai lieka telefonas, internetas ir va jus mano geriausiosios, net mano drauges tiek nesirupina mano vaikais kaip jus, ka as be jusu daryciau biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 27, 15:58)
Prisijuokiau is to amzinumo Lutukes. lotuliukas.gif

aha mes su cambala neiskiriamos bigsmile.gif dar va Aimeja priimsim i bureli ir bendrausim ir kitame gyvenime sm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 15:52)
nei elementariso zinutes paie maisto gaimnima nesupratai, nu ka su suletintu mastymu ir suletintais veiksmasi iasku sunku suprasti kaip kiti vsika speja. sakiau paruosimas 10-15 minir verda apei 30 min, ka tu ilgiau darai su sriuba?  bigsmile.gif

malonu susipazinti mirksiukas.gif

Siaip tai as sriubu kasdien neverdu. Sriuba sriubai nelygi. As tokiu sriubu kur i piena sumesti zirnelius, morkas ir bulves neverdu. Tuos pacius saltibarscius ar gaspaco uztrunka pagamint. O dar bulves isvirt ar prancuzisko batono sviezio, minksto nupirkt.
O kad tu negamini, tai as ta irgi senai supratau. Tu tik daug kalbi apie nieka. Tokia sveikuole, sveiko maisto propaguotoja, kuriai pienas ir mesa yra nuodas, tik viena kart i savaite uzsiperka maisto bigsmile.gif . Tu daug sbeji tysciai. Kai jau tau primenama ka rasei - pradedi vartyris. Va sitas ir juokingiausia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 16:01)

aha mes su cambala neiskiriamos  bigsmile.gif dar va Aimeja priimsim i bureli ir bendrausim ir kitame gyvenime sm  bigsmile.gif

Nu jau ne, aciu, i savo bureli ieskokis tokios pat kaip pati. Tik kazi ar antra toki egzemplioriu rasi 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 27, 15:58)

Idomu ta moteris turi vaiku ar ne?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 16:08)
Siaip tai as sriubu kasdien neverdu. Sriuba sriubai nelygi. As tokiu sriubu kur i piena sumesti zirnelius, morkas ir bulves neverdu. Tuos pacius saltibarscius ar gaspaco uztrunka pagamint.  O dar bulves isvirt ar prancuzisko batono sviezio, minksto nupirkt.
O kad tu negamini, tai as ta irgi senai supratau. Tu tik daug kalbi apie nieka. Tokia sveikuole, sveiko maisto propaguotoja, kuriai pienas ir mesa  yra nuodas, tik viena kart i savaite uzsiperka maisto bigsmile.gif . Tu daug sbeji tysciai. Kai jau tau primenama ka rasei - pradedi vartyris. Va sitas ir juokingiausia.
Papildyta:
Nu jau ne, aciu, i savo bureli ieskokis tokios pat kaip pati. Tik kazi ar antra toki egzemplioriu rasi 4u.gif .

o as verdu beveik kas dien sirubas, nes man patinka ir vaikam manau gerai, tik is darzoviu, be jokiu pienu. kartais padarau saltibarscius, nu tai kiek trunka burokelius sutarkutoi ir agurkus supjaustyti? blink.gif
kuo maziau makaluoju, kuo trumpiau darau tuo vaikai egirua valgo, matyt jaucia sveikensi maista.
u o koks tikslas kas dien vazineti i parduotuve? blink.gif aisku buna kazko pritruksti ar kakzo uzsimanai ir nuvaziuoji, bet didziaja dali nusiperki viena karta.Aisku sveikuole, todel ir neverdu kelia svalandas pietus biggrin.gif

ai tai juk radom viena kita, ka jau cia dabar, neslepk savo jausmu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 16:18)
o as verdu  beveik kas dien sirubas, nes man patinka ir vaikam manau gerai, tik is darzoviu, be jokiu pienu. kartais padarau saltibarscius, nu tai kiek trunka burokelius sutarkutoi ir agurkus supjaustyti?  blink.gif
Aisku sveikuole, todel ir neverdu kelia svalandas pietus  biggrin.gif

Tai i saltibarscius kiausiniai, krapai, svogunai nesideda pas tave? Tik burokai ir agurkai? Bulviu neverdi?

Pabandyk gaspaco pagamint. Virt is vis ten nieko nerwikia. Per pusvalandi gal ir apsisuksi, sveikuole.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 16:01)
aha mes su cambala neiskiriamos  bigsmile.gif dar va Aimeja priimsim i bureli ir bendrausim ir kitame gyvenime sm  bigsmile.gif

nepalikit ir manęs cry.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 16:31)
Pabandyk gaspaco pagamint. Virt is vis ten nieko nerwikia. Per pusvalandi gal ir apsisuksi, sveikuole.

Ką čia gamint? 15 min. max ir yra biggrin.gif
https://www.gordonra...cipes/gazpacho/
Ar tu į gaminimą įskaičiuoji važiavimo į parduotuvę laiką? O gal budi naktį ir "gamini"? biggrin.gif Pirmame variante yra "leave overnight" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:02)
Kas is tikro patinka, o ne primesta gyvenimo aplinkybiu, tevu, steriotipu, baimiu, butinybiu.

turi, pastebek ilgiau zmones, kas kuom suserga.
Moteriskumas ir vyriskumas tai energijos, kurios arba laisvai kunu teka arba mes jas blokuojam, kai blokujam , gaunasi probelmos. Musu kunas supranta tikras musu mintis ir pagal jas prisitaiko, tiesiogiai.

Tai va butent, kad anksciau moterims viskas buvo primesta, net balsuot negalejome. Gyvenimo scenarijus buvo primestas tevu, nes jie laimino jauniki, buvo ir dabar tebera gajus stereotipai kas vyriska ir kas moteriska.
O dabar moteris vis dazniau gali rinktis, ka jai veikti, kaio mastyti ir kaio gyvebti. Vienos ir toliau lieka namus puoselejancios šeimininkes, kitoa apskritai renkasi vaiku netureti.

Zmones stebiu, bet vargu ar gali is tiek susidaryti statistika apie ligas. Nesu linkus tiek listi visiem i asmeniskumus, apie ligas zinau artimu giminiu ir draugu.

Ir siaip visai dzin, ka jus sakote, as pati sau pakankamas irodymas, kad "vyriska" veikla, darbas, hobiai nebutinai atima moteriskuma. Kitaip vyrai salia manes, o ne forumo ezoterikes butu geriau ir greiciau tai nustate biggrin.gif Nereikia nei prie puodu stoveti, nei uzuolaidu siuvineti, kad buciau moteriska. O ir jauciuosi tokia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:05)
sako gelezies truksta,, kai tokie kvapai patinka. unsure.gif
Papildyta:

mane tetis viska apie elektra ismoke  biggrin.gif daug ka zinau toje srityje, bet nedirbu nieko, nu lemputes aisku pasikeiciu jei reikia  biggrin.gif bet siaip gerai gaudytis, net dabartiniam darbe pravercia  biggrin.gif
bet tai as saves nelaikau moteriska, nu po gimdymu siek tiek kai kas pradejo girti,kad moteriskai pagaliau atrodau, kad isgrazejau, matyt hormonai savo daro vis tiek  biggrin.gif

Nepabijojai tapt vyriska prisilietus prie elektros lemputes? Ar susirgt kuom nors?
Atsakyti
O tai jus tik sriubas ir salotas valgot per 15min sumestas? Lutuke?

Vakar virem sriuba, tai si ta pakept reikejo, sita pavirt, skirtingu laiku sudet produktus, nes skirtingai verda, ir tt nu tikrai ne 15 min uztrukom.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 15:08)
Idomu ta moteris turi vaiku ar ne?

Turi. Dukte buvo laidoje. Verke, kad mama nepadeda. Ji rodos sesers du vaikus augina. Sunkiai gyvena.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Kiap gerai, kad mes sriubu neverdame ir nevalgome. Galiu dar ilgiau SM sedeti. mirksiukas.gif

O siaip as irgi greitai darau valgyti. Uztrunku 30 min. Cia NO ismokau prie plytos nestoveti. NO nei cepelynus daro, nei bulviniu blynu niekas nekepa. Dazniausiai i orkaite imeta mesos smota su bulvemis ir darzovemis. Arba koki mesos troskini su darzovemis.O vyras jei nori isikepa kotletu ar kepeneles kokias daro, dazniausiai kai mane snebuna namie. Tai jis jau ilgiau uztrunka prie puodu.

Siandiena pas mus bus zuvis su bulvem fri orkaiteje, vyrui. Man salotos. I salotas dedu viska. Ir avinzirnius. Ir pupeles. Bet as ju pati neverdu. Perku gatavus. Uztruksiu daugiu daugiausiai 30 min. ax.gif

Atsakyti