QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 27, 15:18)
As turejau galvoje zmones, KURIEMS RUPI DARBAS, o ne moteris kurios i darba ateina parodyti savo apredu.
Man namie dirbti visai patinka. Turiu tam atskira kambari, kuris skirtas ir darbui ir hobiams ir dar stovi bendra rubu spinta...
Kai vasarojam prie juros tai dirbu is apartamentu prie juros. Biski teko padirbti ir sustojus prei prekybcentriu kelioneje. Sefas dirba vaziuodamas traukiniu...
Kazkaip jus tikrai atsilikus. Taip bus darbu kurr reikia eiti i darba, bus kur reikia vaziuot i komandiruotes, bet jus nematot, kiek daugeje darbu kur to jau nereiks
Man namie dirbti visai patinka. Turiu tam atskira kambari, kuris skirtas ir darbui ir hobiams ir dar stovi bendra rubu spinta...
Kai vasarojam prie juros tai dirbu is apartamentu prie juros. Biski teko padirbti ir sustojus prei prekybcentriu kelioneje. Sefas dirba vaziuodamas traukiniu...
Kazkaip jus tikrai atsilikus. Taip bus darbu kurr reikia eiti i darba, bus kur reikia vaziuot i komandiruotes, bet jus nematot, kiek daugeje darbu kur to jau nereiks
Taip, as einu i darba tik del sukneliu ir bateliu.
As atsilikus, nes nedirbu prie juros, kelionese, savaitgaliais, vakarais, prekybcentriuose, nes as tada ilsiuosi, megaujuosi laiku su artimaisiais, apsiperku, valgau, pramogauju, leidziu gerai laika, dziaugiuosi vaizdais pav. prie ezero. Nes tada koks privalumas darbo namuose jei turi ikurti ofisa ir dar praktiskai visa laika dirbti. As uzdarau duris ofiso ir visas laikas mano ir laisvas.