Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 27, 15:18)
As turejau galvoje zmones, KURIEMS RUPI DARBAS, o ne moteris kurios i darba ateina parodyti savo apredu.

Man namie dirbti visai patinka. Turiu tam atskira kambari, kuris skirtas ir darbui ir hobiams ir dar stovi bendra rubu spinta...
Kai vasarojam prie juros tai dirbu is apartamentu prie juros. Biski teko padirbti ir sustojus prei prekybcentriu kelioneje. Sefas dirba vaziuodamas traukiniu...
Kazkaip jus tikrai atsilikus. Taip bus darbu kurr reikia eiti i darba, bus kur reikia vaziuot i komandiruotes, bet jus nematot, kiek daugeje darbu kur to jau nereiks

Taip, as einu i darba tik del sukneliu ir bateliu. nail.gif

As atsilikus, nes nedirbu prie juros, kelionese, savaitgaliais, vakarais, prekybcentriuose, nes as tada ilsiuosi, megaujuosi laiku su artimaisiais, apsiperku, valgau, pramogauju, leidziu gerai laika, dziaugiuosi vaizdais pav. prie ezero. Nes tada koks privalumas darbo namuose jei turi ikurti ofisa ir dar praktiskai visa laika dirbti. As uzdarau duris ofiso ir visas laikas mano ir laisvas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 14:31)
Nu žinai ką. Jūs abi žioplės kažkokios su Aimeja, ar bent iš namų išeinat kada ir apsidairot kas pasaulyje dedasi? Pvz. mano gera pažįstama dirba viename grožio salone, kuris yra nuosavame name įkurtas. Salonas pirmame aukšte, įėjimas iš gatvės pusės, o namiškiai gyvena antrame aukšte, įėjimas iš kiemo pusės. Yra pilna vietos tom mašinom, nesuvažiuoja gi visi klientai vienu metu biggrin.gif
Arba ta pati pagarsėjusi tarkime Bloznelytė. Ji puikiausiai savo name priiminėja netgi ligonius, dirba su lazeriais. Ir irgi visi sutelpa, nes niekas nesusikviečia 100 žmonių vienu metu, ne koncernas gi ten koks biggrin.gif

Cia kaip kam patogiau tas taip ir dirba. Man patinka namuose privatumas, mano valdos, be jokiu pasaliniu akiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 15:24)
Namai namams nelygūs. Pasidarai įėjimą iš šono į ofisinio tipo kambarį/kabinetą ir tiek žinių. Prie ko čia kiti šeimos nariai viską girdi? Tai kas per namas su vienu dideliu kambariu? biggrin.gif

O kam man daryt darbdaviui savo name ofisa? Jis nuoma mokes? O jei ir savo verslas tai manau sugebeciau isinuomoti administracines patalpas, kad ir nedideles, bet ne namuose.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:16)
Ir tik kvailys tuo gali dziaugtis. O tai pav. darbdavys moka nuoma uz darbo vieta, elektros sanaudas, superka baldus, kai tu dirbi is namu? O dar jei reikia koki klienta priimti tai is vis kosmaras. Mano namai yra mano. O ne viesa vieta. Nes juose gyvena ir daugiau nariu. Kodel jie turetu visa tai matyti, klausyti tel. pokalbiu darbiniu ir pav gal net elgtis tyliai, nes vistiek normaliai dirbant norisi tylos ir ramybes. Aisku jei darbas tik SM tai rasinet komentarams netrukdo, bet as kalbu apie rimtus darbus.

niekas nevercia, tai kas nori tai ir dziaugiasi, kad turi tokia galimybe.
Del pinigu visaip buna, mano pazysamos vyras dirba is namu, tai visa kambari irenge darbdavys ofiso baldai, iranga.
Ir klientu niekas namie nesutikineja ir asilui aisku.
Darbovieteje, kur anksciau dirbau, tai 80 proc darbuotoju dirba is namu visame pasaulyje, kartais atvyksta i pagrindini ofisa, keliones apmokamos, atlyginimai dosnus, kas nori dirba ofise, kas nori namuose, su klientai susitikinejama dazniausiai klientu darbo vietose, arba tam yra viesbuciuose spec kambariai, arba centriniam ofise, su bendradarbiais bendrauji per slacka, jei zinot toki smile.gif musu menedzeris gyveno uz 200km matem ji gal 3 kartus, o kasdiena per video call susisnekedavom.
tai snekat kaip is praeito amziaus mirksiukas.gif sakot dirbusi namuose, bet nelabai orientuojates, nebent ten mezget baretes, tada jo nesusivokiat, kaip darbas vyksta is namu ir nelabai orientuojates, kaip suspeti viska galima, nu baretes megzti nelengva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2018 - 13:43
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:34)
Taip, as einu i darba tik del sukneliu ir bateliu. nail.gif

As atsilikus, nes nedirbu prie juros, kelionese, savaitgaliais, vakarais, prekybcentriuose, nes as tada ilsiuosi, megaujuosi laiku su artimaisiais, apsiperku, valgau, pramogauju, leidziu gerai laika, dziaugiuosi vaizdais pav. prie ezero. Nes tada koks privalumas darbo namuose jei turi ikurti ofisa ir dar praktiskai visa laika dirbti. As uzdarau duris ofiso ir visas laikas mano ir laisvas.

Niekas visa laika nedirba. Darbas nuo 9.00 iki 22.00 reiskia tik, kad kartais kazka reikia padaryt.
Tai praktiskai visos dienos gaunasi laisvalaikis iskyrus, kai ofise dirbi.

Kaip as dirbu matot is sedejimo SM, tiesa kelias dienas manes nebuvo tai vaziavau nuo Adrijos juros namo, tai su darbu nesusije
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:40)
O kam man daryt darbdaviui savo name ofisa? Jis nuoma mokes?

Sakysim gyveni Lietuvoje, sutaupai i menesi 800 euru ar 1000 svaru ir dar noretum nuomos uz darbo stala? Tai skatikai palyginus su alga ir islosimu, nuvaziavimas i darba irgi susitaupo
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 27, 14:30)
O siaip man gaila jos. Jis lb. jai vadovauja. Tiesiog manau negerbia ir nemyli jos. Arba tada jo ta meile iskrypusi. Te
P.s. Ten antroje nuotraukoje, apacioje, ji jau po operacijos?

Gaila nebent todel, kad moteris smegenu neturi. Kazkoks alfonselis ja vede, dovanu buta Maskvoj gavo( alfonsas) ir dar viesai lovos reikalus aptarineja, kad neprotezai pas ja, o dantys savi...Kosmaras, ant kiek moteris gali saves negerbt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 14:21)
Ok, aciu, kad patarei. Be taves nezinociau kokius gerus darbus galima nuveikt Zemeje.

Nu sm kada rasau, tai sriubos tikrai neverdu. Nepasakok pasaku, tu neturi ka veikt, pati gi anoj temoj prisipazinai  sm vienintele tavo bendravimo vieta, neturi su kuo bendraut. O fiziskai neimanoma tiek forume sedet, dirbt ir rupintis seima. Visi ta supranta.

as sakiau bendraut neturiu su kuo tiek gyvai, kiek prieinamas sm, ar as i darba gal drauge atsivesiu ir salia pasisodinsiu ir plepesim? aplink vein vyria su jais tik labai maai bendrauju,. nu ka su ais bendrauti? po darbo namia, vaikai, valgio darymas, uzkaitei maista priziuri ir gali sau ramia parsyt kazka arb akina ziuriu, o tu nesugebi uzjauciu, man nereikai 30 min i puopda ziureti, kol vera, o uzkaisti kazka 10-15 min darbas mirksiukas.gif
nu va matai imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 14:27)
Tai ko tokia nerangi? Sumesk produktus ir rašyk, jie gi patys verda. Šalia stovėk tik, kad neišbėgtų.
Išmok sveikai gaminti, o ne kokįr gaidį į puodą krauk, tai ir galėsi rašyti tada mirksiukas.gif

Nu tai kad tu su lutuke ir verdat ir kepat ir dirbat ir ta dar dviem vaikais rupinasi kol sm paklodes raso - tai cia faktas. Tik jus dvi taip ir tesugebat, nes realiai daugiau nieko neveikiat. Gal tu dar ir veiki truputi kazka kartais, bet ana tai nic nieko.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:48)
as sakiau bendraut neturiu su kuo tiek gyvai, kiek prieinamas sm, ar as i darba gal drauge atsivesiu ir salia pasisodinsiu ir plepesim? aplink vein vyria su jais tik labai maai bendrauju,. nu ka su ais bendrauti? po darbo namia, vaikai, valgio darymas, uzkaitei maista priziuri ir gali sau ramia parsyt kazka arb akina ziuriu, o tu nesugebi uzjauciu, man nereikai 30 min i puopda ziureti, kol vera, o uzkaisti kazka 10-15 min darbas  mirksiukas.gif
nu va matai imanoma mirksiukas.gif

Kazi kodel nerandi atseit " darbe savo" pokalbiu temu su kolegomis vyrais? Normaliai tie vyrai bendrauja, su jais apie bet ka kalbetis galima.

Ja ja, imeti i puoda morka, bulve, buroka, isverda po 10 - 15 min, suverti viska kruvon i bliuda ur pucijat kaip parsai. Jokiu garnyru, jokiu salotu, padazu, prieskoniu. Tada tikrai speji 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:40)
O kam man daryt darbdaviui savo name ofisa? Jis nuoma mokes? O jei ir savo verslas tai manau sugebeciau isinuomoti administracines patalpas, kad ir nedideles, bet ne namuose.

Kokią nesąmonę čia dabar parašei? Jei ofisas tavo, tai tu ir jo savininkė, o ne kas nors kitas smile.gif
Jos tavo darbdavys tavęs tikrai neprašys jam ofiso daryti, nebent koks gudrus durnius.
O jei tu sau pasidarysi ofisiuką, pasamdysi dar kokią kolegėlę ir pvz. užsiimsite kokia printerių aptarnavimo veikla. Kuo tau čia nerealu ir nepatinka taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 rugsėjo 2018 - 14:04
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 14:53)
Nu tai kad tu su lutuke ir verdat ir kepat ir dirbat ir ta dar dviem vaikais rupinasi kol sm paklodes raso - tai cia faktas. Tik jus dvi taip ir tesugebat, nes realiai daugiau nieko neveikiat. Gal tu dar ir veiki truputi kazka kartais, bet ana tai nic nieko.
Papildyta:

Kazi kodel nerandi atseit " darbe savo" pokalbiu temu su kolegomis vyrais? Normaliai tie vyrai bendrauja, su jais apie bet ka kalbetis galima.

Ja ja, imeti i puoda morka, bulve, buroka, isverda po 10 - 15 min, suverti viska kruvon i bliuda ur pucijat kaip parsai. Jokiu garnyru, jokiu salotu, padazu, prieskoniu. Tada tikrai speji 4u.gif .

nu kiek salotas trunka padaryti doh.gif 5 min,
taip mano kumyras Oliveris ir daug jo video kaip pasidaryti maista per 30
as gera, draugiska ir su tavim pasidalinsiu, kad ismoktum efektyviai dirbti mirksiukas.gif
https://www.youtube....h?v=v-QViDHFE54

ir net 15 min
https://www.jamieoli...5-minute-meals/

nu jo apie futbola, hurlinga, dviracius, gali sneketi su jais kiek nori biggrin.gif nu su mano bendradarbiasi ne apie bet ka, ne ta aplinka ir ne tie zmones, kur apie bet ka kalbetu, tiesa pradzioje buvo musu 4 komanda dirbom prie vieno projekto, tai apie daug ka pasisnekedavom, pamenat tada manes cia nebuvo biggrin.gif deja isejo jie vis kitur.
leistu is namu dirbti tai namsuoe bent pasidaryciau daug darbu, nes tiesioginio darbo nera taip kaip kokioje parduotuveje, kur reikia uz kasos sedeti yra siuoliais labai itemta diena, savaite ar kelios valandos, o paskui vel tusciau, bet nesuprasi, nedirbusi nieko panasaus... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:19)
Kai tu nors savaite nerasysi SM nuo ryto iki vakaro, reiskuasi busi susitvarkiusi gyvenima ir tikrai dirbti pradejusi.  mirksiukas.gif

ne, tai tik reiks ,kad vyksta projekto pakopos pabaigimo etapas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 15:04)
nu kiek salotas trunka padaryti doh.gif 5 min,
taip mano kumyras Oliveris ir daug jo video kaip pasidaryti maista per 30
as gera, draugiska ir su tavim pasidalinsiu, kad ismoktum efektyviai dirbti  mirksiukas.gif
https://www.youtube....h?v=v-QViDHFE54

ir net 15 min
https://www.jamieoli...5-minute-meals/

nu jo apie futbola, hurlinga, dviracius, gali sneketi su jais kiek nori  biggrin.gif nu su mano bendradarbiasi ne apie bet ka, ne ta aplinka ir ne tie zmones, kur apie bet ka kalbetu, tiesa pradzioje buvo musu 4 komanda dirbom prie vieno projekto, tai apie daug ka pasisnekedavom, pamenat tada manes cia nebuvo  biggrin.gif deja isejo jie vis kitur.

Nu teip teip, jei kazkojias salotas uztrunka padaryt 5 min kol per telika rodo, tai realiai zymiais ilgiau. Nes reikia susipurkt produktus, juos nusiplaut, paskui tik gamint.
Nei tu gamini pagal ta Oliveri, nei tu cia nuorodas deliok.

As tik pamenu kai taves sm nebuvo puse metu tik tada, kai iskoneveikei foruma, adminus, moderatorius, privarei ant Lietuvos pries kazkokia svarbia svente. Tada tave ismete.
Daugiau tu visada sm esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 15:09)
Nu teip teip, jei kazkojias salotas uztrunka padaryt 5 min kol per telika rodo, tai realiai zymiais ilgiau. Nes reikia susipurkt produktus, juos nusiplaut, paskui tik gamint.
Nei tu gamini pagal ta Oliveri, nei tu cia nuorodas deliok.

As tik pamenu kai taves sm nebuvo puse metu tik tada, kai iskoneveikei foruma, adminus, moderatorius, privarei ant Lietuvos pries kazkokia svarbia svente. Tada tave ismete.
Daugiau tu visada sm esi.

nu man uztrunka ne ilgiau nei 5 min pagaminti salotas, nesneku apie pirkima , nes apsiperku karta savaiteje daugiau. nezinau ka tu su tom salotm darai, jei ilgiau gamini?

aha as amzina, susitaikyk mirksiukas.gif
Atsakyti