Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:02)
nunu ras ras lotuliukas.gif nu man ne ras ras, kai gaminu ir ryte ir per pietus ir vakare ir siaip vaikai i tarpus valgo ir puodu daug
Papildyta:

Nemeluok. Kada tu gamini, jei tu ryte, per pietus ir vakare sm plyysauji visose temose atsakydama i kiekviena posta kiekvienai? Tavo vaikai nebent kokio slamsto nusiperka, kad badu nenumirt, kol ju motka klava minko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 14:06)
Nemeluok. Kada tu gamini, jei tu ryte, per pietus ir vakare sm plyysauji visose temose atsakydama i kiekviena posta kiekvienai? Tavo vaikai nebent kokio slamsto nusiperka, kad badu nenumirt, kol ju motka klava minko.

as tai nemeluoju, tu tik nepergyvenk del svetimu vaiku, savo dar pasigimdyk, jei toks poreiksi arba isivaikink, nors koki gera darba padrysi sioje zemeje mirksiukas.gif

ar tu kaip robotas, jei sm rasai, tai siurbos isvirti tuo metu negali? lotuliukas.gif

dar viena Aimejos drauge, jei jus abi, kada sugebesit nepaminet musu su Monteverdes asmeninio gyvenimo, seimu, vyru, sunu,savo zinutese, suprasim, kad jau pagaliau islipot is savo bedu didziuliu. mirksiukas.gif o iki tol stiprybes jums abiem, kazkada baigsis ir jusu sunkumai...(tikiuosi) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2018 - 13:15
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 15:02)

papasakok musu pormociutem lotuliukas.gif
kaip gyvenimas pasikeite is esmes per 100 paskutiniu metu, taip gali pasikeisti per kita 100m. daugumai specialybiu tirkai nereikai iseiti is namu,kad kazka padaryti,  jau dabar mums paskaitos trasnliuojamos internetu pvz, apsipirkti beveik viska galim ainternetu,net gydytoju konsultacijos jau kai kuriuos daromos internetu, jau nesneku apie ofisinius darbus jiem is vis prasmes nera kazkur vaziuoti, ir dauguma dalyku gales daryti robotai, biorobotai.

Ir tik kvailys tuo gali dziaugtis. O tai pav. darbdavys moka nuoma uz darbo vieta, elektros sanaudas, superka baldus, kai tu dirbi is namu? O dar jei reikia koki klienta priimti tai is vis kosmaras. Mano namai yra mano. O ne viesa vieta. Nes juose gyvena ir daugiau nariu. Kodel jie turetu visa tai matyti, klausyti tel. pokalbiu darbiniu ir pav gal net elgtis tyliai, nes vistiek normaliai dirbant norisi tylos ir ramybes. Aisku jei darbas tik SM tai rasinet komentarams netrukdo, bet as kalbu apie rimtus darbus.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 13:53)
  Kita vertus savo namus paversti ofiso dalimi yra kvailyste. Man namai yra namai, kuriuose gyvenu ne viena, o ne darbo vieta. Niekada nenoreciau dirbti is namu (esu dirbusi), nes man patinka pasipuosti, apsirengti ne naminiais rubais, bendrauti su zmonemis gyvai ir t.t.

As turejau galvoje zmones, KURIEMS RUPI DARBAS, o ne moteris kurios i darba ateina parodyti savo apredu.

Man namie dirbti visai patinka. Turiu tam atskira kambari, kuris skirtas ir darbui ir hobiams ir dar stovi bendra rubu spinta...
Kai vasarojam prie juros tai dirbu is apartamentu prie juros. Biski teko padirbti ir sustojus prei prekybcentriu kelioneje. Sefas dirba vaziuodamas traukiniu...
Kazkaip jus tikrai atsilikus. Taip bus darbu kurr reikia eiti i darba, bus kur reikia vaziuot i komandiruotes, bet jus nematot, kiek daugeje darbu kur to jau nereiks
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 15:02)

aga ir tave i sekretores priimsiu  mirksiukas.gif
nustebsiu, jei kada atejusi i kokia tema nepaminesi manes ar Monteverdes, reiskiasi busi susitvarkiusi gyvenima  mirksiukas.gif

Monteverdes biggrin.gif

Kai tu nors savaite nerasysi SM nuo ryto iki vakaro, reiskuasi busi susitvarkiusi gyvenima ir tikrai dirbti pradejusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:12)
as tai nemeluoju, tu tik nepergyvenk del svetimu vaiku, savo dar pasigimdyk, jei toks poreiksi arba isivaikink, nors koki gera darba padrysi sioje zemeje  mirksiukas.gif

ar tu kaip robotas, jei sm rasai, tai siurbos isvirti tuo metu negali? lotuliukas.gif

Ok, aciu, kad patarei. Be taves nezinociau kokius gerus darbus galima nuveikt Zemeje.

Nu sm kada rasau, tai sriubos tikrai neverdu. Nepasakok pasaku, tu neturi ka veikt, pati gi anoj temoj prisipazinai sm vienintele tavo bendravimo vieta, neturi su kuo bendraut. O fiziskai neimanoma tiek forume sedet, dirbt ir rupintis seima. Visi ta supranta.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:16)
Ir tik kvailys tuo gali dziaugtis. O tai pav. darbdavys moka nuoma uz darbo vieta, elektros sanaudas, superka baldus, kai tu dirbi is namu? O dar jei reikia koki klienta priimti tai is vis kosmaras. Mano namai yra mano. O ne viesa vieta. Nes juose gyvena ir daugiau nariu. Kodel jie turetu visa tai matyti, klausyti tel. pokalbiu darbiniu ir pav gal net elgtis tyliai, nes vistiek normaliai dirbant norisi tylos ir ramybes. Aisku jei darbas tik SM tai rasinet komentarams netrukdo, bet as kalbu apie rimtus darbus.

Namai namams nelygūs. Pasidarai įėjimą iš šono į ofisinio tipo kambarį/kabinetą ir tiek žinių. Prie ko čia kiti šeimos nariai viską girdi? Tai kas per namas su vienu dideliu kambariu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 14:16)
O tai pav. darbdavys moka nuoma uz darbo vieta, elektros sanaudas, superka baldus, kai tu dirbi is namu? O dar jei reikia koki klienta priimti tai is vis kosmaras. Mano namai yra mano. O ne viesa vieta. Nes juose gyvena ir daugiau nariu. Kodel jie turetu visa tai matyti, klausyti tel. pokalbiu darbiniu ir pav gal net elgtis tyliai, nes vistiek normaliai dirbant norisi tylos ir ramybes. Aisku jei darbas tik SM tai rasinet komentarams netrukdo, bet as kalbu apie rimtus darbus.

Elektros sanaudos tikrai nedideles, baldai tai juk darbo stalas kuri naudoju kitiems dalykams, kompas tas pats ir darbui ir SM...
Bet nereikia niekur vaziuot, kai nera darbo galii daryt ka nori.

As dar pasirinkau darba nuo 9 iki 22. Tai net nereikia namuose buti, nebent kazkas uzsako laika.
Klientai sutinkami tikrai ne namuose, bet jie ir i ofisa nevaziuos, nes per toli.
Jei reikia susitikti, tai yra profesionalios susitikimu vietos, kurios uzsakomos patogioje vietoj.
Namuose tai klientus priima kokie vargsai... NEt ofise pas mu nera padorios vietos, ten ateina tik is akreditacijos atstovai (na reikia buti nariais tam tikru profesiniu organizaciju).

MB sako, kad tikrai nepersidirbu, greiciau ji nezino uz ka man pinigus moka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 14:24)
Namai namams nelygūs. Pasidarai įėjimą iš šono į ofisinio tipo kambarį/kabinetą ir tiek žinių. Prie ko čia kiti šeimos nariai viską girdi? Tai kas per namas su vienu dideliu kambariu? biggrin.gif

O namo kieme svetimi zmones nevaiksto, automobiliu neparkuoja? Verslinyke tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 14:21)
Nu sm kada rasau, tai sriubos tikrai neverdu.

Tai ko tokia nerangi? Sumesk produktus ir rašyk, jie gi patys verda. Šalia stovėk tik, kad neišbėgtų.
Išmok sveikai gaminti, o ne kokįr gaidį į puodą krauk, tai ir galėsi rašyti tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 27, 09:09)
Bet po to galima nuoširdžiai pasipiktinti “aš dėl tavęs ir vaikų savo gyvenimą paaukojau, viską dariau! O tu!!!”
Tenka girdėti, ypač kai vyras pabėga nuo viską darančios pas “kalę, kuri net šaukšto sriubai nepaduoda”

Pritariu. O tas As savo gyvenima paaukojau, tai man nesuprantamas. Ar kas prase aukoti? O jei ir aukojo savo noru, tai kokios pretenzijos? blink.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 11:42)
Tai kaip su tuo mano hobiu-  jis vyriškas?

Jau pati issidavei. O norejau rasyti, labai moteriskas ir grazus hobis. wub.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 12:53)
Kai vaikas buvau,  tai benzina megau uostyti,  atsisukus tevo krano benzobaką  biggrin.gif

Kai buvau vaikas, gyvenau Kauno senamiestyje. Tada dar stodavo autobusai pries mano nama. Daznai eidavau uostyti benzino. ax.gif

QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 13:02)
https://m.delfi.lt/v...php?id=79131281
Va cia tai siaubelis...
Kazi nepabijojo numirt tokio amziaus nuo rimtu plastiniu operaciju

Maciau ta laida. Moters kunas, figura, pagal jos amziu, grazi. Is veido tik ne. Bet po plastines operacijos manau bus lb. pasikeitusi. O siaip man gaila jos. Jis lb. jai vadovauja. Tiesiog manau negerbia ir nemyli jos. Arba tada jo ta meile iskrypusi. Te
P.s. Ten antroje nuotraukoje, apacioje, ji jau po operacijos? Nes studijoje buvo sisas veidas subintuotas.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 13:05)
sako gelezies truksta,, kai tokie kvapai patinka. unsure.gif
Papildyta:

Nezinojau sito. Beje man benzinas ir dabar kvepia, nors gelezies nertuksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 14:27)
O  namo kieme svetimi zmones nevaiksto, automobiliu neparkuoja? Verslinyke tu biggrin.gif

Nu žinai ką. Jūs abi žioplės kažkokios su Aimeja, ar bent iš namų išeinat kada ir apsidairot kas pasaulyje dedasi? Pvz. mano gera pažįstama dirba viename grožio salone, kuris yra nuosavame name įkurtas. Salonas pirmame aukšte, įėjimas iš gatvės pusės, o namiškiai gyvena antrame aukšte, įėjimas iš kiemo pusės. Yra pilna vietos tom mašinom, nesuvažiuoja gi visi klientai vienu metu biggrin.gif
Arba ta pati pagarsėjusi tarkime Bloznelytė. Ji puikiausiai savo name priiminėja netgi ligonius, dirba su lazeriais. Ir irgi visi sutelpa, nes niekas nesusikviečia 100 žmonių vienu metu, ne koncernas gi ten koks biggrin.gif
Atsakyti