QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 13:38)
o man indaplovė iš viso nesuprantamas rakandas. Na pas tave du vaikai, bet ir tai
Aš kai negaminu jokių ten dalykų su kraujais, tekančiais sviestais, grietinėmis ar pan., tai tie indai beveik švarūs, ras ras ir išplauta
nunu ras ras
nu man ne ras ras, kai gaminu ir ryte ir per pietus ir vakare ir siaip vaikai i tarpus valgo ir puodu daug i rleksciu daug, kas dien apridedu pilna indaplove, tai vien vandens daugiau isnaudoji , rnakom nebai geria nuola tiek plauti ir net ekologiski indu plovikliai veikia, sausina. ne vsigi man geriau indaplove
O i indaplove jau ir vaikau susideda indus ir iskrausto.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 13:47)
Visa diskusijos esme ne kad plesytis viska daryti per puse su vyrais, o kad daryti tai, ka megstame, kas mums patinka.
Zinoma, yra tu neva vyrisku moteru, kur tai matyti is sono, ir tu moterisku vyru. Bet tai neturi rysio su jokiom jusu ezoterinem prielaidom,kokias cia bandote pritempti.
Kas is tikro patinka, o ne primesta gyvenimo aplinkybiu, tevu, steriotipu, baimiu, butinybiu.
turi, pastebek ilgiau zmones, kas kuom suserga.
Moteriskumas ir vyriskumas tai energijos, kurios arba laisvai kunu teka arba mes jas blokuojam, kai blokujam , gaunasi probelmos. Musu kunas supranta tikras musu mintis ir pagal jas prisitaiko, tiesiogiai.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 13:26)
Puikus planai. Bus patogiau sedeti SM. Tiksliau galesi pradeti anksciau.
aga ir tave i sekretores priimsiu
nustebsiu, jei kada atejusi i kokia tema nepaminesi manes ar Monteverdes, reiskiasi busi susitvarkiusi gyvenima
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 13:53)
Koks skirtumas ka tu manai ar kas bus ateityje , tiesiog tradicines specialybes, kai darbuotojas turi buti savo darbo vietoje sudaro didziaja dauguma darbuotoju.
Kita vertus savo namus paversti ofiso dalimi yra kvailyste. Man namai yra namai, kuriuose gyvenu ne viena, o ne darbo vieta. Niekada nenoreciau dirbti is namu (esu dirbusi), nes man patinka pasipuosti, apsirengti ne naminiais rubais, bendrauti su zmonemis gyvai ir t.t.
papasakok musu pormociutem
kaip gyvenimas pasikeite is esmes per 100 paskutiniu metu, taip gali pasikeisti per kita 100m. daugumai specialybiu tirkai nereikai iseiti is namu,kad kazka padaryti, jau dabar mums paskaitos trasnliuojamos internetu pvz, apsipirkti beveik viska galim ainternetu,net gydytoju konsultacijos jau kai kuriuos daromos internetu, jau nesneku apie ofisinius darbus jiem is vis prasmes nera kazkur vaziuoti, ir dauguma dalyku gales daryti robotai, biorobotai.