Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 27, 14:01)
O kam i ta darba vazinet kasdiena? Laikai keiciasi.

Tai aisku, kam i darba vazineti kasdien medikams, mokytojams, darzelio aukletojams, visam ligoniniu, mokyklu personalui, viesuju ar valstybiniu istaigu tarnautojams, prekybcentriu darbuotojams, kirpejos, virejos, barmenai, vairuotojai, gamyklu darbuotojams ir t.t. Ar dar vardint? Nu jie visi gali dirbti is namu. Nes laikai keiciasi pagal Idomucia arba visi gi dirba tik IT srityje. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 14:02)

mano ateities planai , dirbi is namu  biggrin.gif

Puikus planai. Bus patogiau sedeti SM. Tiksliau galesi pradeti anksciau. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 13:13)
As jauciuosi gerai  biggrin.gif
O hobis mano toks:

tai ir gerai
nu va gi sakiau juvelyrika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 12:07)
dabar indaplove sugedusi, naujam name doh.gif tai prisiminiau indu plovimo dziaugsma  biggrin.gif

o man indaplovė iš viso nesuprantamas rakandas. Na pas tave du vaikai, bet ir tai smile.gif
Aš kai negaminu jokių ten dalykų su kraujais, tekančiais sviestais, grietinėmis ar pan., tai tie indai beveik švarūs, ras ras ir išplauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 13:26)
Tai aisku, kam i darba vazineti kasdien medikams, mokytojams, darzelio aukletojams, visam ligoniniu, mokyklu personalui, viesuju ar valstybiniu istaigu tarnautojams, prekybcentriu darbuotojams, kirpejos, virejos, barmenai, vairuotojai, gamyklu darbuotojams ir t.t. Ar dar vardint? Nu jie visi gali dirbti is namu. Nes laikai keiciasi pagal Idomucia arba visi gi dirba tik IT srityje.  biggrin.gif

Medikai manau tures dalinai dirbti su informacija, gal seseles tures vazinet i darba. Mokytojus darba reikia atskirti nuo priziuretoju, tai irgi svieciasi puse laiko ne darbe.
Na taip kai kurios specialybes tures eiti i darbo vietas, bet gal jieems daugiau mokes uz toki varga?

Mano dabartinis darbas buvo ne IT kai pradejom, bet dabar jis pasidare IT. Taip bus ir daug kitu darbu.
Jus per daug akcentuojate kai kurias tradicines specialybes. Ju dabar yra ivairiu

"More than two-thirds of people around the world work away from the office at least once every week, according to researchers.

A study released Tuesday by Zug, Switzerland-based serviced office provider IWG found that 70 percent of professionals work remotely — a phenomenon known as telecommuting — at least one day a week, while 53 percent work remotely for at least half of the week."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 27 rugsėjo 2018 - 12:40
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 12:07)
Kodel -  jabytute,  mattvoju,  bl kv bb ir nx zvaigzdutemis nezymi? Debilai.

biggrin.gif iki tokių adminai dar nedaaugo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 09 27, 12:16)
Ale kas per moterys siais laikais, jau galvoja kad vyras kaip koks karo generolas, prisistato ir sautuva prie galvos priremes ultimatumus desto... Ar jus bent atsimenat ka prie altoriaus saket? Grandines ten jums ant riesu kabino ar zieda auksini move?</p>
Lygiai kaip ir moterys kurios nedirba-cia jau savaime suprantamas faktas kad joms reikia savu pinigu, apie kuriu isleidima vyrui nereikia zinoti nei kam nei kada. Gal kas nors tai irgi galetu vadinti kad is vyro reiklauja pinigu, o as tai pavadinciau savaiminiu vyro supratimu kad ir moteris kuria jis islaiko turi poreikiu, apie kuriuos vyrui zinoti nebutina, nes vyrui visikai nesvarbu ka ji ten savo malonumui uz juos pirks ir kada. 

Tai tu dar ir mirkčioji? biggrin.gif Jau tada geriau su šautuvu (ir antrankiais dargi). Pamirkčiotų man taip vyras, tai tikrai į akį gautų. Jau kaip man šlykštu tie mirkčiojimai, tarsi vargšę, be patirties "ant saldainio" mergytę viliojant blink.gif ax.gif
Atsakyti
Visa diskusijos esme ne kad plesytis viska daryti per puse su vyrais, o kad daryti tai, ka megstame, kas mums patinka.

Zinoma, yra tu neva vyrisku moteru, kur tai matyti is sono, ir tu moterisku vyru. Bet tai neturi rysio su jokiom jusu ezoterinem prielaidom,kokias cia bandote pritempti.

Nors man daug kas sako, ne tik vyrai, bet ir moterys, kad as labai moteriska, priimu tai kaip komplimenta del to, kad jie ji tokiu laiko, paciai smagiau, kai konkreciai ivardija, kokia savybe manyje patinka. Nes astrus protas, kurybingumas, humoro jausmas, issilavinimas lyties juk neturi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 12:28)
ne atvirsckiai, moetriska moetris nesimokys atsuktuvu naudotis, jei yra toks poreikis, ne butinybe reiskia to moteriskumo ne daug like  biggrin.gif
mus mintys ir veiksmai mus formuoja, jei ilgai kazka veiki, tai atsispindi paskui ir veide ir veiksmuose, judesiuose, mastyme...

O man atsuktuvai buvo visai idomu, mane tevas moke, sake, gyvenime viskas pravercia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 27 rugsėjo 2018 - 12:53
QUOTE(kin @ 2018 09 27, 13:47)
O man atsuktuvai buvo visai idomu, mane tavas moke, sake, gyvenime viskas pravercia.

Kai vaikas buvau, tai benzina megau uostyti, atsisukus tevo krano benzobaką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 27, 14:39)
Medikai manau tures dalinai dirbti su informacija, gal seseles tures vazinet i darba. Mokytojus darba reikia atskirti nuo priziuretoju, tai irgi svieciasi puse laiko ne darbe.
Na taip kai kurios specialybes tures eiti i darbo vietas, bet gal jieems daugiau mokes uz toki varga?

Mano dabartinis darbas buvo ne IT kai pradejom, bet dabar jis pasidare IT. Taip bus ir daug kitu darbu.
Jus per daug akcentuojate kai kurias tradicines specialybes. Ju dabar yra ivairiu

Koks skirtumas ka tu manai ar kas bus ateityje , tiesiog tradicines specialybes, kai darbuotojas turi buti savo darbo vietoje sudaro didziaja dauguma darbuotoju.
Kita vertus savo namus paversti ofiso dalimi yra kvailyste. Man namai yra namai, kuriuose gyvenu ne viena, o ne darbo vieta. Niekada nenoreciau dirbti is namu (esu dirbusi), nes man patinka pasipuosti, apsirengti ne naminiais rubais, bendrauti su zmonemis gyvai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 13:38)
o man indaplovė iš viso nesuprantamas rakandas. Na pas tave du vaikai, bet ir tai smile.gif
Aš kai negaminu jokių ten dalykų su kraujais, tekančiais sviestais, grietinėmis ar pan., tai tie indai beveik švarūs, ras ras ir išplauta smile.gif

nunu ras ras lotuliukas.gif nu man ne ras ras, kai gaminu ir ryte ir per pietus ir vakare ir siaip vaikai i tarpus valgo ir puodu daug i rleksciu daug, kas dien apridedu pilna indaplove, tai vien vandens daugiau isnaudoji , rnakom nebai geria nuola tiek plauti ir net ekologiski indu plovikliai veikia, sausina. ne vsigi man geriau indaplove biggrin.gif
O i indaplove jau ir vaikau susideda indus ir iskrausto.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 13:47)
Visa diskusijos esme ne kad plesytis viska daryti per puse su vyrais, o kad daryti tai, ka megstame, kas mums patinka.

Zinoma, yra tu neva vyrisku moteru, kur tai matyti is sono, ir tu moterisku vyru. Bet tai neturi rysio su jokiom jusu ezoterinem prielaidom,kokias cia bandote pritempti.

Kas is tikro patinka, o ne primesta gyvenimo aplinkybiu, tevu, steriotipu, baimiu, butinybiu.

turi, pastebek ilgiau zmones, kas kuom suserga.
Moteriskumas ir vyriskumas tai energijos, kurios arba laisvai kunu teka arba mes jas blokuojam, kai blokujam , gaunasi probelmos. Musu kunas supranta tikras musu mintis ir pagal jas prisitaiko, tiesiogiai.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 13:26)

Puikus planai. Bus patogiau sedeti SM. Tiksliau galesi pradeti anksciau.  clap_1.gif

aga ir tave i sekretores priimsiu mirksiukas.gif
nustebsiu, jei kada atejusi i kokia tema nepaminesi manes ar Monteverdes, reiskiasi busi susitvarkiusi gyvenima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 13:53)
Koks skirtumas ka tu manai ar kas bus ateityje , tiesiog tradicines specialybes, kai darbuotojas turi buti savo darbo vietoje sudaro didziaja dauguma darbuotoju.
  Kita vertus savo namus paversti ofiso dalimi yra kvailyste. Man namai yra namai, kuriuose gyvenu ne viena, o ne darbo vieta. Niekada nenoreciau dirbti is namu (esu dirbusi), nes man patinka pasipuosti, apsirengti ne naminiais rubais, bendrauti su zmonemis gyvai ir t.t.

papasakok musu pormociutem lotuliukas.gif
kaip gyvenimas pasikeite is esmes per 100 paskutiniu metu, taip gali pasikeisti per kita 100m. daugumai specialybiu tirkai nereikai iseiti is namu,kad kazka padaryti, jau dabar mums paskaitos trasnliuojamos internetu pvz, apsipirkti beveik viska galim ainternetu,net gydytoju konsultacijos jau kai kuriuos daromos internetu, jau nesneku apie ofisinius darbus jiem is vis prasmes nera kazkur vaziuoti, ir dauguma dalyku gales daryti robotai, biorobotai.
Atsakyti
https://m.delfi.lt/v...php?id=79131281
Va cia tai siaubelis...
Kazi nepabijojo numirt tokio amziaus nuo rimtu plastiniu operaciju
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 13:53)
Kai vaikas buvau,  tai benzina megau uostyti,  atsisukus tevo krano benzobaką  biggrin.gif

sako gelezies truksta,, kai tokie kvapai patinka. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 27, 13:47)
O man atsuktuvai buvo visai idomu, mane tevas moke, sake, gyvenime viskas pravercia.

mane tetis viska apie elektra ismoke biggrin.gif daug ka zinau toje srityje, bet nedirbu nieko, nu lemputes aisku pasikeiciu jei reikia biggrin.gif bet siaip gerai gaudytis, net dabartiniam darbe pravercia biggrin.gif
bet tai as saves nelaikau moteriska, nu po gimdymu siek tiek kai kas pradejo girti,kad moteriskai pagaliau atrodau, kad isgrazejau, matyt hormonai savo daro vis tiek biggrin.gif
Atsakyti