QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 21:18)
tai kaip neskaiciuoti, viska skaiciuoju, ar verta, visapusiskai finasiskai, ekologijos prasme, patikimumo ir t.t.. O del patikimomo su naujom irgi kaip matom ne tiek jau daug garantiju,pvz avarija su nauja toyota, kur neissikleide pagalves. Zinau is patikimo zmogaus, kad net Airijjoje kai pardavineja naujas masinas, ne visada jos naujos buna , nuomos bendroves ir masinu salonu bendroviu savininkai buna tie patys, ir skaiciukus net naujom masinom atsuka.
Tai mano vyras kai sutvarko viska zino apie masina, tai tikrai ramu , va pernai ne tik skersai LIetuva, skersai Europa vazinom ir vsikas gerai. O is nauju ne tiek daug ir patikimu, jos prasciau padarytos, nei senesnes, taip vyras sako, o jis zino
Papildyta:
tai va as ir taip sakau
nu nesakykit, daug faktoriu visa tai itakoja tikrai ne genetika viena. ir mityba, ir gerimas, rukymas, ir uzsiemimai, hobiai ir t.t.
Tai mano vyras kai sutvarko viska zino apie masina, tai tikrai ramu , va pernai ne tik skersai LIetuva, skersai Europa vazinom ir vsikas gerai. O is nauju ne tiek daug ir patikimu, jos prasciau padarytos, nei senesnes, taip vyras sako, o jis zino
Papildyta:
tai va as ir taip sakau
nu nesakykit, daug faktoriu visa tai itakoja tikrai ne genetika viena. ir mityba, ir gerimas, rukymas, ir uzsiemimai, hobiai ir t.t.
Gerimas rukymas apskrotai kenkia, o ne vercia moteri i vyra.
O kaio idomu hobiai gali padaryt ir moters vyra ir atvirksciai? Man atrodo hobii paskirtis yra daryti zmogu laiminga atoalaoduoti, nuraminti, suteikti ziniu.
O ka jei moteriai patinka tie dalykai, kurie neva yra vyriski, ar jai reiktu per prievarta uzsiimt moteriska veikla?