Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 21:42)
Beja, nuo kada skandinavai kaimynai? Vel kazka praleidau?

Nuo tada kai sovietu pasienieciai neblokuoja juros susisiekimo

Lenkiskai LT irgi daug kas moka, apsipirkt gi vazineja tautieciai.

Na ka ten parduotuvese ismoksi? Jaunesne karta gal nelabai moka?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 22:32)
o arabu kalba atgrasi ir ne musu regiono.

nu kad visai faina, tarsi dainuojanti tokia ax.gif La ilaha illa Allach (nėra kito Dievo, tik Alachas biggrin.gif ) Azza wa Jal (didingas ir dar didesnis biggrin.gif )

čia jei tektų pas juos peršokti, prisidėti, norint išgyventi biggrin.gif
Atsakyti
man turkų kalba visai graži, irgi tokia melodinga.
vat kur baisios, tai vokiečių, kapota tokia.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 22:42)
as lenkiskai moku  biggrin.gif
Idomucia, niepierdol tutaj głupot, twoich bredni i tak tu nikt nie rozumie.

Aš irgi lenkiškai suskelsiu: co to ja, co to kamzėlka maja bigsmile.gif
Prieina gruzijoj gruzinas, sako: labas, mano mama gyvena kaune. Mes visi wow, kaip miela. Tai viskas, ką aš moku lietuviškai, sako. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 22:16)
As kartais sumaisau, kurioje valstybeje tuo metu esu. Atsikeliau vakar Vokietijoje, siandien Lietuvoje. Pramiegojau darbo susirinkima, nes sumaisiau laikus. Lietuviai gyvenantys Vokietijoje paprastai vokieciu moka.

Dzin tas darbo susirinkimas, bile čia suspėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 22:27)
Aš irgi lenkiškai suskelsiu: co to ja, co to kamzėlka maja bigsmile.gif
Prieina gruzijoj gruzinas, sako: labas, mano mama gyvena kaune. Mes visi wow, kaip miela. Tai viskas, ką aš moku lietuviškai, sako. bigsmile.gif
...

Dzin tas darbo susirinkimas, bile čia suspėjai

As priklausau biski senesniai kartai. Tai iki satelito atsiradimo apie 1990 Lietuvoje, vienintele normalesne TV buvo lenku. Po to dar pora knyguciu perskaiciau, tai geriau uz rusu mokejau. Tik su rasymu beda. Nezinau kaip rasosi.

Aisku dzin, butu noreje butu i mobilka paskambine... Pasidejau prie lovos

Atsakyti
jaaazau, neturiu kada net rašyt, vos perskaitau....

QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 15:23)
Iš pradžių tai bandžiau sakyt, kad man tai nėra malonu, ar tau patiktų, jei aš savo buvusius susisodinčiau į eilutę. jis sako, tai neįmanoma, jie mirę. blink.gif  Na, o jo nemirusios, tai įmanoma ir čia viskas yra gerai.  biggrin.gif

jungiuos su tavuoju. ax.gif biggrin.gif
manasis dabartinis turi"iškęsti" manuosius buvusiuosius. taip, gyvenimas yra įdomus, ir kažkuria prasme buvusių nebūna. brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 19:00)

Atleist = į širdį įsileist.

nebūtinai ir netapatu.
atleisti tai visų pirma, pa-leist, leist kvėpuoti, visų pirma irgi sau.

atleidžiama visada dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 12, 09:11)
jungiuos su tavuoju. ax.gif  biggrin.gif
manasis dabartinis turi"iškęsti" manuosius buvusiuosius.  taip, gyvenimas yra įdomus, ir kažkuria prasme buvusių nebūna.  brunette.gif

-Tau reikia šitos skrybėlės?
-ne
-tai žmonai (buvusiai) pasiūlysiu, gal jai reikia.
.
-Tu valgysi tą medų?
-ne
- tai sugyventinei (buvusiai) paskambinsiu, ji sunaudos.
.
. -nešiosi tą megztinį?
-ne
-tai žmonai arba sugyventinei gal tiks.
.
bigsmile.gif kasdienis klausimynas bigsmile.gif . Given, ar ir tu tarp buvusių vyrų skristai viską, kad neduokdie geras daiktas neprapultų?

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 12, 09:25)
nebūtinai  ir netapatu.

4u.gif gerai gerai gerai jau. Jūs visos trys čia teisios dėl to atleidimo - paleidimo apskritai leidimo kartą per savaitę nusipraust blusėtam diedui. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 12 birželio 2018 - 09:31
QUOTE(given444 @ 2018 06 12, 08:25)
jungiuos su tavuoju. ax.gif  biggrin.gif
manasis dabartinis turi"iškęsti" manuosius buvusiuosius.  taip, gyvenimas yra įdomus, ir kažkuria prasme buvusių nebūna.  brunette.gif

IR

QUOTE(given444 @ 2018 06 12, 08:25)

Net keista skaityti. Pirma dalis - isvardintos rimtos problemos, o antroje sapaliojama apie leidima ju nematyti.

Ir dar tas zodis "ATLEISTI". Skaitau ir nesuprantu.
Kai jus cia paskaitot apie exe, tai gal tikrai manot, kad svarbiausia kazkoks pyktis, neapykanta. Kad visai jus nesuprantat, tai giliau ir su exe visai nesusije.
Nors taip gali jums atrodyti.

Paimkim fantastini varianta, exe sukure ateiviai ir ji padarius savo darba isnyko. Na ateiviu galima nekesti. Geriau, sakysim exe sukure kokios gamtos jegos. (Cia jau pamascius visai tikra). Nu ir kas tada, ko nekesti? Sakysim eini misku, uzkliunii uz sakos ir uzsigauni pirsta.
Galima pradet spardyti ta saka, ar gal miska padegti? Neprotinga...

Taigi viskas giliau, exe tik reiskinio pavadinimas, o ne konkretus asmuo.

Einam toliau. Miske uzkliuve uz sakos ar akmens ir jiems kersydami, tuos daiktus suasmeninam. Pradedam santykiauti su jais, ne kaip su negyvos gamtos kliutimis o kaip su asmenybemis.

Taigi galiu ivardinti savo problema: vedziau ir gyvenau atrodo su mergina, o pasirodo, ten buvo DAIKTAS. Koks ablomas.
Dabar gyvenu su zmona ir galvoju, ar ji daiktas ar asmenybe, ar veel nedarau klaidos, suasmeeninant daiktus.
Tarp kvepuojanciu, edanciu ir besitustinanciu daiktu ir asmenybiu yra labai neaiski riba. Kartais tos vaiksciojancios mesos parodo asmenybes bruozu, kartais nemazai, bet uzeina kazkas ir tampa daiktais.

Nezinau ar jus suvoksit, kad esme visai ne saka, exe ar akmuo uz kurio uzkliuvau ir uzsigavau pirsta. Esme, kad nesinori po miska vaikscioti, nes pirstus skauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 birželio 2018 - 10:18
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 12, 11:15)
Nezinau ar jus suvoksit, kad esme visai ne saka, exe ar akmuo uz kurio uzkliuvau ir uzsigavau pirsta. Esme, kad nesinori po miska vaikscioti, nes pirstus skauda

Tai kam einat į mišką? Juk kuo gilyn, tuo daugiau medžių ir šaknų. Gyvenkite vienas ir nelįskite į miškus smile.gif Šiais laikais juk niekas taip ir nebado: "senbernis, senbernis".
Atsakyti
IR
Taigi galiu ivardinti savo problema: vedziau ir gyvenau atrodo su mergina, o pasirodo, ten buvo DAIKTAS. Koks ablomas.
Dabar gyvenu su zmona ir galvoju, ar ji daiktas ar asmenybe, ar veel nedarau klaidos, suasmeeninant daiktus.
Tarp kvepuojanciu, edanciu ir besitustinanciu daiktu ir asmenybiu yra labai neaiski riba. Kartais tos vaiksciojancios mesos parodo asmenybes bruozu, kartais nemazai, bet uzeina kazkas ir tampa daiktais.

Pats dideliausias daiktas iš mėsos tai esi čia tu doh.gif frusty.gif frusty.gif frusty.gif
Papildyta:
IR

na, šitą sakinį aš priimu. 4u.gif
kai skauda, nesinori. nesinori, kad vėl skaudėtų. bet girioj būta (būna) nuostabių dalykų, tu juos prisimeni, idealizuoji ir ilgiesi. ir vėl į girią norisi bigsmile.gif sakai, oi ne, nelįsiu aš į girią, pavaikščiosiu truputį pakraščiukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 11:27)
Pats dideliausias daiktas iš mėsos tai esi čia tu doh.gif  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

Manai tai protingas sakinys diskusijai?

Atsakyti