QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:12)
LT moterys namu darbams praleidzia 6 kartus daugau laiko nei vyrai. Todel as sakau, kad skirstymas pagal 20o amziaus pradzia yra nelogiskas ir daugeliui seimu nebetinka, nebent moteriai ok dirbti darbe ir visu kruviu namie. Man tai ne ok. Ir ne ok butu jei vyras kaip koks invalidas vienas likes nei valgyt nemoketu pasidaryt, nei namu susitvarkyt, nei marskiniu issilygint.</p>
tai tokie vyrai tada lepsiai, o moterys pacios kaltos, kad susigriebe viska, As jau cia lyg rasiau, kad lietuves kaip vakarietes verziasi i darbus, plius kaip rytietes prisiima viska namuose. Aisku riekai sveiko proto, jei vyras dirba koki nesunku darbuka tiek pat valandu kiek moteris ir grizes nieko neveikia, nu tai moteri smazu maziausiai kvaila, kad vsika daro.
Mano vyras niekad neturejo daugiau laisvo laiko nei as, visada dirbdavo daugiau ir uzdirbdavo daugiau, o jei ne darbe, randa irgi ka namuose nuveikti, arba su vaikais kur isvaziuoja aktyvaus poilsio.
Valgyti daryti aplamai nesunku ir vyras megsta daryti ir skaniai padaro, va susitvarkyti namie po darymom, jau kita sneka, susitavrko, bet mano akim ziurint nedasitvarko
O lyginti tai nera ka lyginti, jei vyras dirba ne ofise kokiam su kostiumu, vyro nieko nelyginu ir pats nelygina, o ir sau, vaikam kas tik butiniausia
va lyginimo tai nemegstu is visu buities darbu labiausiai, o visa kita tai tokie meditaciniai darbai , galva pailsi, tik laiko rasti reikia
dabar indaplove sugedusi, naujam name
tai prisiminiau indu plovimo dziaugsma
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:15)
O kas tos lialytes? Inzinieres darbas nereiskia, kad atrodai kaip rutulio stumike.
Tik tiek, kad as tiek studijuodama, tiek darbe matau koks absurdiskas tas isivaizdavimas, kad moteris varzto isukti negali ar suprasti kokio prietaiso veikimo principo. </p>
viska moteris gali, bet nenori suprasti, o kam man suprasti?nera idomesniu veiklu gyvenime?