Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 08:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72214972" data-time="1538022937"><div><p>Skaitau,skaitau, nu jūs panos ir duodat.Prie mašinos nelendu,po kapotu man didžiulė paslaptis.Moku tepalus pasitikrinti ir langų ploviklio prisipilti,na ir kurą žinau kur parduoda.Net netraukia ten knaisiotis.Bet turiu superinių meistrų telefonus,kurie mane konsultuoja ir mašiniuką remontuoja.</p><p>.Moku susisukti, susikalti, susikrauti, turiu tam jėgos ir sumanumo, bet jei horizonte matosi bent vienas vyras, ir principo to nedarau.Aš moteris ir taškas.Kai sūnus paaugo ir terbomis nevaikščiojau,lai neša.Žinoma, svoris būdavo proporcingas jo jėgoms.</p></div></blockquote><p>As tai dirbu inziniere, tai nera mano darbo esme, bet vistiek gana daznai reikia isrinkti-surinkti prietaisus ir pan, tai zinoma, kad namuose man tikrai nebus problemos, kad ir vienai kokia komoda surinkti. Apie vinies ikalima as jau nekalbu. Mechanika yra viena is sriciu, kur as turiu baziniu ziniu, ne eksperte aisku, nes tam darbe mechanikos inzinieriai yra. Bet va vakar su kolega turejom beda kaip tik su mechanika ir teko ryte suprasti kas ne taip, o po pietu susukioti viska i vieta. </p><p>O del tasiu nesiojimo pas mus taisykles MB nustate ir jis nesa. As nesedziu nagucius atkabinus, jei reikia i masina 5is kartus suvaiksciot, bet sunkiais svoris jis pasirupins. Ir ne tik mano. Kai keliaujam, nei mano mama, nei sesuo, nei mociute savo lagaminu nenes. Paskutini karta su tokia mergina keliavom, tai jis ir jos lagaminus nesiodavo, ji man net sake, kad jai nepatogu tipo kaip cia maniskis jos daiktus nesu. </p><p>Ir dar jis salsa sokti moka.  wub.gif </p>

Mes gal tuo paciu vyru dalinamės? Kaip jo vardas? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72215017" data-time="1538028366"><div><p>nu tai viskas tuo ir pasakyta tada vartotojo įkelta nuotraukajūs inžinierės - kietos bobos, o mes - lialytės vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kas tos lialytes? Inzinieres darbas nereiskia, kad atrodai kaip rutulio stumike. smile.gif Tik tiek, kad as tiek studijuodama, tiek darbe matau koks absurdiskas tas isivaizdavimas, kad moteris varzto isukti negali ar suprasti kokio prietaiso veikimo principo. </p>

As tai labai dziaugiuosi, kad turiu analitini mastyma, jis pastoviai ziauriai pravercia gyvenima, o lialytės tegus kudakuoja apie 'kaip jos nieko negali be vyru' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 09 27, 10:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72214484" data-time="1537961165">
<div>
<p>Kaip tai nieko. Tu gi sekso reikalauja, kasdien. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>O tai ka, kai moteris dirba tai vyras sekso jau nereikalauja? Atsibusk is letargo. </p>

Man vyras PAREIKALAUTU sekso, tai su melynemis paakyse vaiksciotu, nors ir dviem galvom didesnis uz mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 11:55)
Man vyras PAREIKALAUTU sekso,  tai su melynemis paakyse vaiksciotu,  nors ir dviem galvom didesnis uz mane  biggrin.gif

Pogady...

Niekas juk gatveje neprieina ir nepareikalauja.
Tokie dalykai issisprendzia draugystes laikotarpiu. Jei mergina duoda uzuomina, kad seksas tik kada ji nores, o ne kada vyrui reikes, tai tokia netampa zmona... Nera ko ir mustis po to
Va ir visa matematika
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:12)
LT moterys namu darbams praleidzia 6 kartus daugau laiko nei vyrai. Todel as sakau, kad skirstymas pagal 20o amziaus pradzia yra nelogiskas ir daugeliui seimu nebetinka, nebent moteriai ok dirbti darbe ir visu kruviu namie. Man tai ne ok. Ir ne ok butu jei vyras kaip koks invalidas vienas likes nei valgyt nemoketu pasidaryt, nei namu susitvarkyt, nei marskiniu issilygint.</p>

tai tokie vyrai tada lepsiai, o moterys pacios kaltos, kad susigriebe viska, As jau cia lyg rasiau, kad lietuves kaip vakarietes verziasi i darbus, plius kaip rytietes prisiima viska namuose. Aisku riekai sveiko proto, jei vyras dirba koki nesunku darbuka tiek pat valandu kiek moteris ir grizes nieko neveikia, nu tai moteri smazu maziausiai kvaila, kad vsika daro.
Mano vyras niekad neturejo daugiau laisvo laiko nei as, visada dirbdavo daugiau ir uzdirbdavo daugiau, o jei ne darbe, randa irgi ka namuose nuveikti, arba su vaikais kur isvaziuoja aktyvaus poilsio.
Valgyti daryti aplamai nesunku ir vyras megsta daryti ir skaniai padaro, va susitvarkyti namie po darymom, jau kita sneka, susitavrko, bet mano akim ziurint nedasitvarko biggrin.gif
O lyginti tai nera ka lyginti, jei vyras dirba ne ofise kokiam su kostiumu, vyro nieko nelyginu ir pats nelygina, o ir sau, vaikam kas tik butiniausia biggrin.gif va lyginimo tai nemegstu is visu buities darbu labiausiai, o visa kita tai tokie meditaciniai darbai , galva pailsi, tik laiko rasti reikia biggrin.gif
dabar indaplove sugedusi, naujam name doh.gif tai prisiminiau indu plovimo dziaugsma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:15)
O kas tos lialytes? Inzinieres darbas nereiskia, kad atrodai kaip rutulio stumike. smile.gif Tik tiek, kad as tiek studijuodama, tiek darbe matau koks absurdiskas tas isivaizdavimas, kad moteris varzto isukti negali ar suprasti kokio prietaiso veikimo principo. </p>

viska moteris gali, bet nenori suprasti, o kam man suprasti?nera idomesniu veiklu gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 27, 12:02)
Pogady...

Niekas juk gatveje neprieina ir nepareikalauja.
Tokie dalykai issisprendzia draugystes laikotarpiu. Jei mergina duoda uzuomina, kad seksas tik kada ji nores, o ne kada vyrui reikes, tai tokia netampa zmona...  Nera ko ir mustis po to
Va ir visa matematika

Mhh...mhh...
Nemazai per rankas man perejo moteru ne tik su 'domestic violence' bet ir su 'domestic r.ape' atvejais.

Nesuprantu kodel mamkose zodis 'r.ape' yra traktuojamas kaip keiksmazodis ir jis pakeiciamas zvaigzdutemis?
Kodel - jabytute, mattvoju, bl kv bb ir nx zvaigzdutemis nezymi? Debilai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2018 - 11:14

Man vyras PAREIKALAUTU sekso, tai su melynemis paakyse vaiksciotu, nors ir dviem galvom didesnis uz mane biggrin.gif

Gaila kad paraidziui buvo suprasta. Santuokoj sekso niekas nereikalauja.Tik kartais primena kad turi tam tikru poreikiu. Svelniai primena, vilionemis kokiomis nors ar mirktelejimu kokiu nors.

Ale kas per moterys siais laikais, jau galvoja kad vyras kaip koks karo generolas, prisistato ir sautuva prie galvos priremes ultimatumus desto... Ar jus bent atsimenat ka prie altoriaus saket? Grandines ten jums ant riesu kabino ar zieda auksini move?

Lygiai kaip ir moterys kurios nedirba-cia jau savaime suprantamas faktas kad joms reikia savu pinigu, apie kuriu isleidima vyrui nereikia zinoti nei kam nei kada. Gal kas nors tai irgi galetu vadinti kad is vyro reiklauja pinigu, o as tai pavadinciau savaiminiu vyro supratimu kad ir moteris kuria jis islaiko turi poreikiu, apie kuriuos vyrui zinoti nebutina, nes vyrui visikai nesvarbu ka ji ten savo malonumui uz juos pirks ir kada. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 27 rugsėjo 2018 - 11:22

Nesuprantu kodel mamkose zodis 'r.ape' yra traktuojamas kaip keiksmazodis ir jis pakeiciamas zvaigzdutemis?

Viskas paprasta-kad mamkos nepavirstu antru delfiu, kur ZKB retorika liejasi laisvai.

Jos aisku visos daug maz noretu gerai cia issikeikt ir kitus/kitas iskeikt dl savo nenusisekusiu gyvenimu, bet viska ka jos gauna tai tik zvaigzdutes uz savo pastangas. Kuo daugiau keiksmu-tuo daugiau zvaigzduciu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 27 rugsėjo 2018 - 11:26
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 20:56)
Pirmiausia judesiai, eisena, charakteriu, grubios, sunku siaip kazka ivardinti, pamatyti reikia , is nugaros pvz eina, tai neatskirsi vyras ar moteris  biggrin.gif ir tais paciais rubais, ir sukuosena, tarsi stengiasi buti panasios i moteri, bet nera to vidinio pajautimo, tos harmonijos, aisku ne pas visas, bet daug tokui, net balsai kai kuriu tokie pastoreje, nezinau ar nuo rukyo ar kokie hormonu pokyciai...

Jau ner baisiau kaip moteris spiegianciu balseliu. Iskart norisi kad uzsiciauptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:50)
Pagal tavo logika gaunasi, kad techninese srityse dirbancios moterys neturi vidinio moteriskumo. Tik ismoksti atsuktuvu naudotis ir baam, nebe moteriska. 

ne atvirsckiai, moetriska moetris nesimokys atsuktuvu naudotis, jei yra toks poreikis, ne butinybe reiskia to moteriskumo ne daug like biggrin.gif
mus mintys ir veiksmai mus formuoja, jei ilgai kazka veiki, tai atsispindi paskui ir veide ir veiksmuose, judesiuose, mastyme...
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 09 27, 12:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72215180" data-time="1538038519">
<div>
<p>Man vyras PAREIKALAUTU sekso, tai su melynemis paakyse vaiksciotu, nors ir dviem galvom didesnis uz mane vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gaila kad paraidziui buvo suprasta. Santuokoj sekso niekas nereikalauja.Tik kartais primena kad turi tam tikru poreikiu. Svelniai primena, vilionemis kokiomis nors ar mirktelejimu kokiu nors.</p>
<p>Ale kas per moterys siais laikais, jau galvoja kad vyras kaip koks karo generolas, prisistato ir sautuva prie galvos priremes ultimatumus desto... Ar jus bent atsimenat ka prie altoriaus saket? Grandines ten jums ant riesu kabino ar zieda auksini move?</p>
<p> </p>
<p>Lygiai kaip ir moterys kurios nedirba-cia jau savaime suprantamas faktas kad joms reikia savu pinigu, apie kuriu isleidima vyrui nereikia zinoti nei kam nei kada. Gal kas nors tai irgi galetu vadinti kad is vyro reiklauja pinigu, o as tai pavadinciau savaiminiu vyro supratimu kad ir moteris kuria jis islaiko turi poreikiu, apie kuriuos vyrui zinoti nebutina, nes vyrui visikai nesvarbu ka ji ten savo malonumui uz juos pirks ir kada. </p>

Oi, gal tu, tamstele, nekomentuok manes. Prašyčiau. Ačiū. Man tikrai nera tokio didelis poreikio diskutuoti su apsimetele/liu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 27, 12:25)
Jau ner baisiau kaip moteris spiegianciu balseliu. Iskart norisi kad uzsiciauptu biggrin.gif

o prie ko cia tai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 12:28)
ne atvirsckiai, moetriska moetris nesimokys atsuktuvu naudotis, jei yra toks poreikis, ne butinybe reiskia to moteriskumo ne daug like  biggrin.gif
mus mintys ir veiksmai mus formuoja, jei ilgai kazka veiki, tai atsispindi paskui ir veide ir veiksmuose, judesiuose, mastyme...

Nu gerai, is 6 draugiu as viena turiu toki issilavinima, visos kitos ne 'techninės', bet tik as viena vaikstau ant aukstakulniu ir nesioju sukneles biggrin.gif Kaip tai paaiskinsi?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 27, 10:19)
Kai nedirbau ir neturėjau savų pinigų, sužinojau kas yra finansinė kontrolė.Kai reikėdavo prašyti pinigų ir dar įvardinti kam.Jokiu būdu nebenorėčiau to daugiau patirti.
</p>

bet tai netaisykle, as nedirbau apei 10m ir jokios kontroles nepatyriau, niekad nera vyras prikises del pirkiniu ar klauses, kam man cia pinigai , visada turejom bendra priejima i saskaitas.
Yra blogai, jei moteris negali nedirbti, kai pvz reikai vaikus auginti mazus ar pan. tai ne kaip nusako santykius is kart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2018 - 11:49