Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:50)
Pagal tavo logika gaunasi, kad techninese srityse dirbancios moterys neturi vidinio moteriskumo. Tik ismoksti atsuktuvu naudotis ir baam, nebe moteriska. </p>

Ne, tai ilgokas procesas. Neužtenka tik atsuktuvą paimti, reikia nuolat, kryptingai tarp vyrų suktis ir iš jų mokytis vyriškų dalykų. Taip lašas po lašo ir akmenį pratašo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:52)
Is tradiciju gerbeju galima pagalvoti, kad tas standartunis skirstymas isgelbeja jas ir pamazina darbo. Gi realybeje atvirksciai gaunasi. Tik teorija graziai skamba, tipo as moteriska, to ano, nedarau. Bet tas pasibaigia daug daugiau darbu galu gale. </p>

Tau panašu, kad aš daug namie dirbu? Kada spėčiau dirbti namie daug? ax.gif
Kiek dar galima kartoti? Kai nėra horizonte sunkių darbų prie žemės ar technikos, ar statybų, tai namuose viskas dalinamasi ir negi žymiai mano naudai. Kai atsirastų vyrui tie minėti darbai, vėlgi viskas būtų mano naudai, aš namie sau tvarkyčiaus, o jis nugarą lenktų prie tų sunkių darbų.
Nu ar jau aišku pagaliau? Kaip jau bepaaiškinti labiau? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 27, 10:09)
Bet po to galima nuoširdžiai pasipiktinti “aš dėl tavęs ir vaikų savo gyvenimą paaukojau, viską dariau! O tu!!!”
Tenka girdėti, ypač kai vyras pabėga nuo viską darančios pas “kalę, kuri net šaukšto sriubai nepaduoda”

Čia irgi kraštutinumas. Nemanau, kad tokių labai jau daug.
Manau, kad maniškis gal ir laimingesnis būtų, jei aš daugiau dirbčiau namie ax.gif Tikrai nesidžiaugia 100 proc. tokia "kale" mirksiukas.gif Nu bet yra kaip yra, mano gerosios savybės kitur - ne tvarkymęsi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man jos nemoteriskos. MB nedirba ir exe nedirbo (nors tai buvo labai reta sovietu sajungoje)

Kai nedirbau ir neturėjau savų pinigų, sužinojau kas yra finansinė kontrolė.Kai reikėdavo prašyti pinigų ir dar įvardinti kam.Jokiu būdu nebenorėčiau to daugiau patirti.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 10:16)
Ne, tai ilgokas procesas. Neužtenka tik atsuktuvą paimti, reikia nuolat, kryptingai tarp vyrų suktis ir iš jų mokytis vyriškų dalykų. Taip lašas po lašo ir akmenį pratašo smile.gif
<...>

Visą savo darbingą amžių tarp vyrų. Nei pimpalas neužaugo, nei krūtinė želt pradėjo. Ir mano aukštakulnių kaukšėjimas tikrai girdisi.
Atsakyti

pasikartosiu, nes matau, kad neskaitei ka anksciau parasiau. Nes Lietuvoj labai labai mazai darbu, kur alga siektu kelis tukstancdius euru, kad vyras visu 100 procentu galetu islaikyti seima. Ir ne taip, kad kiekviena centa skaiciuotu. va ir turi moterys dirbti. Dar yra ir kitas dalykas. Kai moteris nedirba, ji neturi darbo stazo ir draudimo. Is to seka, kad negali sirgt ir pensijos nieko negaus. Gyvens is vyro pensijos. O jei vyrui kas nutiks? Jei vyras pas meiluze iseis(ar meiluzi biggrin.gif), sunkiai susirgs, mirs, zus ar dings be zinios? Kur ji tada desis niekad nieko nedirbus? Kas ja kur priims? Is ko gyvens? Tik visai nemastancios moterys nedirba.
Tavo svaiciojimai tikrai grazus, bet neatitinkantys siuolaikinio gyvenimo realiju.

Sakai svaiciojimai? Na pasiziurekim...Jei moteris nedirba ji vistiek draudziama valstybes. Tarp dirbancio ir nedirbancio sveikatos apsaugoje jokio skirtumo nera, visi turi Medicare korteles su kuriomis gauna viis tas pacias paslaugas. 

Toliau-darbo stazas-o kam jis reikalingas? Jiokio skirtumo ar dirbai 40 metu ar 3 metus, ar nedirbai visai. Pensija vistiek gausi tokia pacia , nepriklausomai nuo darbo stazo ar nuo to kad buvaui visa gyvenima namu seimininke. 

Jei vyrui kas nutiks, yra keli varinatai-susirasi kita vyra, gyvensi is nasles pensijos arba eisi dirbt, pasirinkimu cia daug. 

Cia viskas labai gerai atitinka australiskas  siuolaikinio gyvenimo realijas. 

O jei ziuret kad Lietuvoje reikia dirbti tik del baimes buti paliktai vyro(savo ar nesavo noru), tai toks tuomet ir gyvenimas, visada baimej, su neuztikrintumu ir bijant ateities. Kita kalba aisku kai neuztenka pinigu pragyvenimui ir moteris priversta dirbti, cia jau nieko nepadarysi, yra ir dar biednesniu saliu kurioje ne tik moterys bet ir vaikai seimoje dirba. Bet jei jau Lietuvoje taip gera gyventi, tai Lietuva irgi turetu eiti link to vakarietisko modelio, kurioje del islaikymo dirba seimoje tik vienas o kito darbas yra namai ir seima, kuris irgi yra ne ka lengvesnis nei pinigus uzdirbti. 

Na ir aisku kita kategorija yra kai dirbama del uzimtumo, savo malonumo, bet to darbu jau skaityti negalima, tai jau gyvenimas. Nes vienas dalykas yra daryti tai ka nori ir kitas-daryti tai ka reikia. 

Atsakyti

Kaip tai nieko. Tu gi sekso reikalauja, kasdien. biggrin.gif

O tai ka, kai moteris dirba tai vyras sekso jau nereikalauja? Atsibusk is letargo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 27 rugsėjo 2018 - 09:30
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 27, 10:19)
Kai nedirbau ir neturėjau savų pinigų, sužinojau kas yra finansinė kontrolė.Kai reikėdavo prašyti pinigų ir dar įvardinti kam.Jokiu būdu nebenorėčiau to daugiau patirti.

man skamba taip:
Kai susirgau ir atsiguliau i ligonine - tai vyras susirado meiluze. Geriau nesirgti.

Mano poziuriu, tai butent tokios situacijos parodo santykius. Abieju mentaliteta.
Vienas galvoja - leidzia mano pinigus, o kitas - neturiu SAVO pinigu.
Atsakyti

Galvok ,ką nori apie mano mentalitetą, bet man svarbu turėti savo pinigų.Ir aš jų turiu,esu finansiškai nepriklausoma.

man skamba taip:
Kai susirgau ir atsiguliau i ligonine - tai vyras susirado meiluze. Geriau nesirgti.

O tai ką nežinojai,kad katė iš namų, pelės į namus?Reikia saugoti, bo kaip mat kas užims vietą.

Atsakyti

Tau panašu, kad aš daug namie dirbu? Kada spėčiau dirbti namie daug? ax.gif

Tai cia tu. As manau tu ir darbo nelabai turi, o gal neturi isvis. Paemus statistine lietuve moteri, ji namuose dirba daug ilgiau nei vyrai ir cia butent deka to tradicinio skirstymo.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 27, 10:25)
Visą savo darbingą amžių tarp vyrų. Nei pimpalas neužaugo, nei krūtinė želt pradėjo. Ir mano aukštakulnių kaukšėjimas tikrai girdisi.

Trp vyrų galima ir sekretore būti ar buhaltere, nebūtinai gi mechanike smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 10:44)
Tai cia tu. As manau tu ir darbo nelabai turi, o gal neturi isvis. Paemus statistine lietuve moteri, ji namuose dirba daug ilgiau nei vyrai ir cia butent deka to tradicinio skirstymo.
</p>

Koks įžeidumas iš tavo pusės parėjo biggrin.gif Maniau, kad ant daugiau trauki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 10:53)
Trp vyrų galima ir sekretore būti ar buhaltere, nebūtinai gi mechanike smile.gif

O kas blogai būti mechanike? Aš kai savo jaunystės laikais stojau studijuoti, sraute buvo 10 merginų iš 200 galvų. Baigėm 3. Ir dabar man mesti viską ir dirbti sekretore? Ar ne per didelė prabanga?
Atsakyti

Koks įžeidumas iš tavo pusės parėjo biggrin.gifManiau, kad ant daugiau trauki smile.gif

Ta prasme izeidumas? Tu manai as tave izeisti norejau. Siaip visai ne :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 11:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72215127" data-time="1538035005"><div><p>Koks įžeidumas iš tavo pusės parėjo vartotojo įkelta nuotraukaManiau, kad ant daugiau trauki vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Ta prasme izeidumas? Tu manai as tave izeisti norejau. Siaip visai ne smile.gif
</p>

Jei ne, tai tada tiesiog kvailą komentarą parašei ir tiek smile.gif Nesiskelbi matančiaja, tai ir nereikia apie nematomus žmones tada rašinėti, kai jų nematai, nepažįsti ir nežinai smile.gif
Atsakyti