Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man patinka padavineti atsuktuvus.

butum nepadavinejus o tik gyrus;kaip graziai jis suka su savo atsuktuvu,nereiktu sukt galvos dabar del atsuktuvo ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 27 rugsėjo 2018 - 07:59
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 26, 22:58)
As, kaip moteris, skalbiankes nenesciau. Nebent, as buciau rutulio stumike karjeros pike. Tada - gal. Bet Monteverte, ar mes cia idiotai visi, kad tokias nesamones atsakineti reikia? Kiekvienas zmogus nestu svori, pagal savo gebejimus, nes cia elementarus rupinimasis savo saugumu ir aplinkiniu. As ir mazucio vyro, kokio prancuzo vidutinio (siaip vidutinis vyras FR yra mano ugio) neprasyciau vieno ta skalbianke tysti. CIA SVEIKAS PROTAS, ne skirstymas i vyriskus darbus ir moteriskus.

Tai kad tu praleidai visus esminius dalykus. Tu įsikandai tik tą žodį "nešti". O aš turėjau omenyje viską, visą sunkesnių, vyriškesnių darbų mąstą. Lygiai kaip ir tu nenoriu rašyti paklodžių ir tikiuos, kad protingi supras. Bet matau, kad nesupranta.
Esmė, kad tikrai moteriška moteris dažnai net varžto normaliai neįsuks ar tarp atsuktuvų pasimes, tai prie ko čia tik tas nešimo darbas?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 08:52)
As tai dirbu inziniere,

nu tai viskas tuo ir pasakyta tada smile.gif jūs inžinierės - kietos bobos, o mes - lialytės lady.gif
biggrin.gif
Atsakyti

Esmė, kad tikrai moteriška moteris dažnai net varžto normaliai neįsuks ar tarp atsuktuvų pasimes, tai prie ko čia tik tas nešimo darbas?

Tai as tada nemoteriska. Manau koki jautienos troskini su vynu daug sudetingiau padaryti, nei varzta isukti. Juo labiau, kad namie robotu niekas nekonstruoja, tikrai yra tik paprasti ir elementarus darbai. 

Esme, kad tu vyrisku darbu beveik nebelike. Moteriski visi palengvejo kazkiek, bet yra kasdien. Del to jei pareigas namie skirstyti pagal tuos laikus kai musu mociutes gyveno kaime ir zeme su arkliais are, vyrai tures daug daugiau laisvo laiko nei moteris. Ir ne tik, kad tures, bet ir turi. LT moterys namu darbams praleidzia 6 kartus daugau laiko nei vyrai. Todel as sakau, kad skirstymas pagal 20o amziaus pradzia yra nelogiskas ir daugeliui seimu nebetinka, nebent moteriai ok dirbti darbe ir visu kruviu namie. Man tai ne ok. Ir ne ok butu jei vyras kaip koks invalidas vienas likes nei valgyt nemoketu pasidaryt, nei namu susitvarkyt, nei marskiniu issilygint.

Atsakyti

nu tai viskas tuo ir pasakyta tada smile.gifjūs inžinierės - kietos bobos, o mes - lialytės lady.gif
biggrin.gif

O kas tos lialytes? Inzinieres darbas nereiskia, kad atrodai kaip rutulio stumike. :) Tik tiek, kad as tiek studijuodama, tiek darbe matau koks absurdiskas tas isivaizdavimas, kad moteris varzto isukti negali ar suprasti kokio prietaiso veikimo principo. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 09:06)
Tai kad tu praleidai visus esminius dalykus. Tu įsikandai tik tą žodį "nešti". O aš turėjau omenyje viską, visą sunkesnių, vyriškesnių darbų mąstą. Lygiai kaip ir tu nenoriu rašyti paklodžių ir tikiuos, kad protingi supras. Bet matau, kad nesupranta.

Daug ir vyru nieko neisuks. O bobas galime priverti dirbti kaip darbines kumeles... tasyti maisus, kibirus su vandeniu ir pan...

Bet darbine kumele, tai ne moteris, o darbo gyvulys. Ju buna labai istvermingu ir nelabai.
Moteru sugebejimai ir verte kitur pasireiskia. Reikia aplinkos, kad jos galetu buti laimingos ir ta laime dalintis. Su vyru, o jei vaiku yra tai perduoti tai ir vaikams.

Darbinei kumelei tokia uzduotis per sunki
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:15)
O kas tos lialytes?

Na tokia apsirengus kaip papuga Fyfa ilgais nagais kurietrukdo ne tik kavos puodeli isplauti, bet ir prie kompo klaviaturos prisesti.

Darbines kumeles kitas krastutinumas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 27, 09:28)
Na tokia apsirengus kaip papuga Fyfa ilgais nagais kurietrukdo ne tik kavos puodeli isplauti, bet ir prie kompo klaviaturos prisesti.

Darbines kumeles kitas krastutinumas

neturiu nagų, blakstienos natūraliai ilgos, daug kas pavydi biggrin.gif
lialytė - tai moteriškumas viduje, nebūtinai išorinis fasadas, negi ir jūs to nesuprantate? smile.gif
Atsakyti

Beje, apsimesti gležnu padarėliu taip pat reikia sugebėjimų.Nenoriu būti darbinis arklys.

Yra toks ketureilis Ja i lošad,

ja i byk,

ja i baba,

i mužyk.

Originalo kalba gražiau skamba, bet nelabai turiu laiko žaisti su klaviatūra..Manau esmę suprasite.

Atsakyti

neturiu nagų, blakstienos natūraliai ilgos, daug kas pavydi biggrin.gif
lialytė - tai moteriškumas viduje, nebūtinai išorinis fasadas, negi ir jūs to nesuprantate? smile.gif

Pagal tavo logika gaunasi, kad techninese srityse dirbancios moterys neturi vidinio moteriskumo. Tik ismoksti atsuktuvu naudotis ir baam, nebe moteriska. 

Atsakyti

Beje, apsimesti gležnu padarėliu taip pat reikia sugebėjimų.Nenoriu būti darbinis arklys. Yra toks ketureilis Ja i lošad, ja i byk, ja i baba,   i mužyk. Originalo kalba gražiau skamba, bet nelabai turiu laiko žaisti su klaviatūra..Manau esmę suprasite.
LT moterys dirba darbe. Jei yra vaiku, o pareigos skirstomos i moteriskas ir vyriskas pagal babyciu suvokima, tai dar dirba pilnu kruviu ir namie. Ir daug. Tai va tokios tikrai yra darbiniai arkliai. 

Is tradiciju gerbeju galima pagalvoti, kad tas standartunis skirstymas isgelbeja jas ir pamazina darbo. Gi realybeje atvirksciai gaunasi. Tik teorija graziai skamba, tipo as moteriska, to ano, nedarau. Bet tas pasibaigia daug daugiau darbu galu gale. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 27 rugsėjo 2018 - 08:55
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 27, 09:40)

Man patinka mergaitiskumas labiau... tik nepradekit vel apie pedofilija.
Nes tai viduje...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:52)
LT moterys dirba darbe.

Man jos nemoteriskos. MB nedirba ir exe nedirbo (nors tai buvo labai reta sovietu sajungoje)
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 27, 08:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72214912" data-time="1537990474">
<div>
<p>Man patinka padavineti atsuktuvus.</p>
</div>
</blockquote>
<p>butum nepadavinejus o tik gyrus;kaip graziai jis suka su savo atsuktuvu,nereiktu sukt galvos dabar del atsuktuvo ;)</p>

Tai ne savo ex padavinejau, o broliui, kol jis viska suko.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 27, 09:52)
<...>Is tradiciju gerbeju galima pagalvoti, kad tas standartunis skirstymas isgelbeja jas ir pamazina darbo. Gi realybeje atvirksciai gaunasi. Tik teorija graziai skamba, tipo as moteriska, to ano, nedarau. Bet tas pasibaigia daug daugiau darbu galu gale. </p>

Bet po to galima nuoširdžiai pasipiktinti “aš dėl tavęs ir vaikų savo gyvenimą paaukojau, viską dariau! O tu!!!”
Tenka girdėti, ypač kai vyras pabėga nuo viską darančios pas “kalę, kuri net šaukšto sriubai nepaduoda”
Atsakyti