Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:55)
<...> Pvz  pries koki pusmeti masinai vyras pakeite pvz variklio dirzeli, nes nu jau reikejo, ten po kazkiek km, aisku galima ir i serviza, bet ir jam patinka ir zinoma daug pigiau kainuoja.

Tai ir sakykit, kad taupot ir negalite sau leisti. Variklio dirželį pakeisti paprasta (pati kadaise važinėjau su senesne nei 10+). Teko keisti ir sankabos diską, ir diržus, ir guolius keisčiausi pati garaže pas bernus. Bet ne todėl, kad taip pigiau, o pinigų nebuvo ir galimybių.
Nežinau kaip gali pati pačiam (nors kuom velnias su hobiais nejuokauja), kai tą laiką galima skirti tikrai naudingesniems dalykams. Kiekvienam savi hobiai.
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 09 26, 10:57)
. Va pasiziurek kokie yra moteru reikalavimai vyrui, raso viena moteris
</p><p><em>
</em></p><div><em>Labai pAvargau, noriu stabilumo. Saugumo. Namo. Vyro - mylincio, stabilaus, patrauklaus, istikimo, aktyvaus, linksmo, rupestingo, su nuomone, ismintingo, issilavinusio, atidaus, kuris galetu manim pasirupinti ir pakelti aukstyn. Nes as zn kai as laiminga ir kitus darau tokiais. As nebenoriu plaukt nei palei nei pries srove, noriu eit aukstai pakelta galva. Visu vertinama, mylima, sekminga, grazi, laiminga, moteris. To noriu. Stovet ir but noriu salia vyro, kuris yra sekmingas, stabilus, laimingas, grazus labai mylintis mane ir vaikus, salia kurio jaustumemes, kaip prie sienos.

Skamba, kaip is fantastinio pasaulio. Jei cia ne humoras, tai man lb. liudna ir geda uz tokias moteris. Jau geriau toks skelbimas pazinciu portale:

Esu grazi, protinga, isilavinus. Turiu gerai apmokama darba, namus ir masina. Nieko neieskau. Atejau pasigirti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 26, 19:02)
Tai ir sakykit, kad taupot ir negalite sau leisti. Variklio dirželį pakeisti paprasta (pati kadaise važinėjau su senesne nei 10+). Teko keisti ir sankabos diską, ir diržus, ir guolius keisčiausi pati garaže pas bernus. Bet ne todėl, kad taip pigiau, o pinigų nebuvo ir galimybių.
Nežinau kaip gali pati pačiam (nors kuom velnias su hobiais nejuokauja), kai tą laiką galima skirti tikrai naudingesniems dalykams. Kiekvienam savi hobiai.

sakiau 2 priezastis, kodel isidemejot viena? jei vyras turetu labai daug pinigu, masinu taisymas , jam butu hobis , gal koks darymas savos masinos ar pan, nu jam tai patinka, nejau sunku priimti? kaip man patinka pvz gaminti valgyti, suktis virtuveje mirksiukas.gif as net nezinau ar daug pigiau net gaunasi , jei sudetum visa varga, idetus pinigus ,laika, bet jam taip patikimiau, nes mechaniku geru kaip su ziburiu reikai ieskoti, nu ir sakiau nors keik pasidziaugia issiterliojes biggrin.gif
man asmeniskai viskas sunku kas su masina susije, ir benzino pripilti sunku, nu ne mano tai sritys.as neikad netaisyciau masinos, jau geriau pestute vaiskciociau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2018 - 18:11

Masina rupinasi vyras.Bet ne todel,kad man per sunku,o todel,kad tingiu tuo uzsiimt.

Buciau viena,susirvarkyciau pati,dzin.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 26 rugsėjo 2018 - 18:21
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:00)

Jus tikriausiai Lietuvoje gyvenat? vakaruose ne tiek ir daug moterisku moteru.

o kuo jos nemoteriskos? Rubai, sukuosena, keiksmazodziai ar kas?

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 26, 18:17)
O as pasitikrinu tepalus,  juos papildau,  pasitikrinu antifryza,  vandeni,  pati  pasikeiciau perdegusia posukiu lempute,  i ratus oro prisipuciu. Bet šuns plaukus vaziuoju siurbliuoti uz pinigus 

moku rata pakeist. Ir viskas. Na, dar degalu uzpilt galiu, bet mieliau vaziuoju, kur ipila biggrin.gif Uztat puikiai dazau sienas ir lubas, dedu plaukiojancias grindis (nupjaut iki reikiamo dydzio irgi moku), naudojuosi graztais kur ka reikia isgrezt, isukt/issukt.

QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 26, 18:21)
Niekad nenesu jokios tases,  kai šalia vyras ar sūnus.  nail.gif

o cia jau sakoma: kaip issiauklesi, taip ir turesi. Tinka vyrams, vaikams ir gyvunams.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:55)
As nezinau ar kada nors nauja masina atsiperka? tik isvezei is salono ir krenta kaina po metu dar labiau po keliu vos ne per puse.

o kazin ar kas pirkdamas galvoja apie atsipirkima??? Ir dar kaina skaiciuoja blink.gif mes pirkom nauja ir kita irgi bus nauja, bet neskaiciuosim kazkokio durno atsipirkimo ar kainos kritimo, nes ilgai ilgai jos nepardavinesim, iki kol neprades visai byret. O nauja mums reikalinga, kad ilgus metus problemu su ja nebutu. Kad nebaisu per visa Lietuva (ir ne tik) skersai islgai vazinet ir negalvot, kad tik kas nenutiktu kelyje.

Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 26, 19:21)
<p>Masina rupinasi vyras.Bet ne todel,kad man per sunku,o todel,kad tingiu tuo uzsiimt.</p>
<p>Buciau viena,susirvarkyciau pati,dzin.</p>

pas mus irgi. Ir kompiuteriu. Ir net nuotraukas is fotoaparato i kompa perraso vyras. Nes... nezinau kaip. Neidomu man. Buciau viena, suzinociau, ismokciau ir pati daryciau, o dabar NENORIU. Ir spausdintuvas namie yra. O va skeneri kaip perjungt ir ka nuskanuot i kompa nezinau kaip. Neidomu man. Reikes, tai padarys vyras. Jei man gerai ir jis nesiskundzia, tai kodel gi ir ne???
Atsakyti

Ir as skenuot nemoku. O vat namu remontams vadovauju as, vyras pagalbinis darbininkas. :D Nes man patinka , as domiuosi, ir man tai nesunku.

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 26, 19:04)
Esu grazi, protinga, isilavinus. Turiu gerai apmokama darba, namus ir masina. Nieko neieskau. Atejau pasigirti. lotuliukas.gif

Aš už ją džiaugiuosi.

Ir už kin džiaugiuos, mano svajos ir liko svajonėmis. Ir liks nerealizuotomis. Nenoriu savo noro užkrauti kitam žmogui ant pečių. Nebus meilės per prievartą.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 17:33)
tai ir gali ateit ir be apokalipses sakes vyrams. Nebus poreikio jiems, belieka, kad moterys be vyru pagalbos apsivaisint galetu.
O moterys, mano nuomone, ir toliau i moteris panasios. O kuo jos nepanasios? Dabar net mada papus pasididint, silikonu ar tinkamu liemenuku. Ir tikrai ganetinai mazai moteru, kurios plaukus trumpai vyriskai nusikirpe. O kelnes dabar moterys devi del patogumo, o ne del noro buti panasioms i vyrus.

daug labai vyriškų bent jau aš matau
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:19)
as paprasciausiai jau ateityje, pagal Lietuva ir man ta ateitis nepatinka , vyru ir moteru santykiuose, man ta dirbtina islausta lygybe nepatinka, nes mes nelygus, mes turetume tureti tik lygias teisias kazko siekti, studijuoti , dirbti, Bet kai eina sveikas stiprus vyras ir salia jo mergina nesa sunkia tase, nes lygybe i rnet bijo pasiisulyti padeti, mane vimdo tokie vyrai  biggrin.gif

nu. Labai jau kai kurie iškreiptai supranta viską. Pamenu dar kai buvau visai jaunutė ir buvau Lenkijoje, nusikabinau tokį kadrą stiliovą, taikvondočniką, o jis man kad pila vyno tiek pat kiek sau taurę po taurės blink.gif ir vis bumba: taigi norėjot lygių teisių biggrin.gif blink.gif spyriau greitai tokį lauk pro duris ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 26, 19:02)
Tai ir sakykit, kad taupot ir negalite sau leisti.

Nebūtinai dėl taupymo. Normaliam vyrui net smagu pačiam, įdomu susitvarkyti, pasinagrinėti tą mašinos vidų (na kaip moteriai pavyzdžiui kažką numegzti, nor sir gali įpirkti šaliką ar kojines).
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 19:34)
o kuo jos nemoteriskos? Rubai, sukuosena, keiksmazodziai ar kas?

balsas, judesiai, sudėjimas, šukuosena, net veido bruožai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 26, 20:25)

Nebūtinai dėl taupymo. Normaliam vyrui net smagu pačiam, įdomu susitvarkyti, pasinagrinėti tą mašinos vidų (na kaip moteriai pavyzdžiui kažką numegzti, nor sir gali įpirkti šaliką ar kojines).

balsas, judesiai, sudėjimas, šukuosena, net veido bruožai

mano vyras pats taiso auto, nes tik pats sutaiso gerai. O kas taiso pas mechanikus, tai paskui kazkaip magiskai po keliu menesiu ar pusmecio vel reikia i servisa varyt. Patys jau pasimokem.

Balsas, veido bruozai ir sudejimas sakyciau genetika, ne moteru pasirinkimas kaip vyru but.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 20:32)
mano vyras pats taiso auto, nes tik pats sutaiso gerai. O kas taiso pas mechanikus, tai paskui kazkaip magiskai po keliu menesiu ar pusmecio vel reikia i servisa varyt. Patys jau pasimokem.

taip, išties su šiuo dalyku problema. Pas mus viena mašina yra retesnio modleio, tau nu nač... Galiausiai ir skundą rašėm Vartotojams, nes ant tiek bukiai dirba garsiame servize. Reikėjo tik į netą įlysti, gi google laikai dabar smile.gif ir jei nemoki, nežinai to modelio bėdų, tai truputį pagooglinti rusiškai ar angliškai. Pilna tarp meistrų vietinių rusų ir anglų moka jaunimas. O ne dangiškų arabų ten ieškoti ir lupti pinigus už nesamus mašinos defektus ir leisti dlais, kurių keisti nereikia.
Todėl maniškis labai domisi mašinomis, jų remonetais, jam įdomu, youtube žiūri pamokėles ir įrangą testavimui pats turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 26, 20:25)

Dieve apsaugok mane nuo mezgimo, nerimo, lyginimo ir pan. Nuo viso kito apsisaugosiu pati.
Atsakyti

Na as jau supratau, kad vyriski darbai tai pakeisti tepalus, siena nutinkuoti ir kraustantis skalbianke pernesti. Tik beda tame, kad tie moteriski darbai - valgio gaminimas, tvarkymas, lyginimas yra atliekami kasdien, jei vaiku yra, tai kruvis dvigubas. O man sunku isivaizduoti masina, kuriai tepalus ar ratus kasdien reiketu keisti. Ar pvz kas savaite. Gyvenant bute ir jei vyras pats masinos netaiso, tai tu darbu isvis praktiskai nebeliko. 

Atsakyti