QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:00)
Jus tikriausiai Lietuvoje gyvenat? vakaruose ne tiek ir daug moterisku moteru.
o kuo jos nemoteriskos? Rubai, sukuosena, keiksmazodziai ar kas?
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 26, 18:17)
O as pasitikrinu tepalus, juos papildau, pasitikrinu antifryza, vandeni, pati pasikeiciau perdegusia posukiu lempute, i ratus oro prisipuciu. Bet šuns plaukus vaziuoju siurbliuoti uz pinigus
moku rata pakeist. Ir viskas. Na, dar degalu uzpilt galiu, bet mieliau vaziuoju, kur ipila
Uztat puikiai dazau sienas ir lubas, dedu plaukiojancias grindis (nupjaut iki reikiamo dydzio irgi moku), naudojuosi graztais kur ka reikia isgrezt, isukt/issukt.
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 26, 18:21)
Niekad nenesu jokios tases, kai šalia vyras ar sūnus.
o cia jau sakoma: kaip issiauklesi, taip ir turesi. Tinka vyrams, vaikams ir gyvunams.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:55)
As nezinau ar kada nors nauja masina atsiperka? tik isvezei is salono ir krenta kaina po metu dar labiau po keliu vos ne per puse.
o kazin ar kas pirkdamas galvoja apie atsipirkima??? Ir dar kaina skaiciuoja
mes pirkom nauja ir kita irgi bus nauja, bet neskaiciuosim kazkokio durno atsipirkimo ar kainos kritimo, nes ilgai ilgai jos nepardavinesim, iki kol neprades visai byret. O nauja mums reikalinga, kad ilgus metus problemu su ja nebutu. Kad nebaisu per visa Lietuva (ir ne tik) skersai islgai vazinet ir negalvot, kad tik kas nenutiktu kelyje.
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 26, 19:21)
<p>Masina rupinasi vyras.Bet ne todel,kad man per sunku,o todel,kad tingiu tuo uzsiimt.</p>
<p>Buciau viena,susirvarkyciau pati,dzin.</p>
pas mus irgi. Ir kompiuteriu. Ir net nuotraukas is fotoaparato i kompa perraso vyras. Nes... nezinau kaip. Neidomu man. Buciau viena, suzinociau, ismokciau ir pati daryciau, o dabar NENORIU. Ir spausdintuvas namie yra. O va skeneri kaip perjungt ir ka nuskanuot i kompa nezinau kaip. Neidomu man. Reikes, tai padarys vyras. Jei man gerai ir jis nesiskundzia, tai kodel gi ir ne???