QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 17:33)
tai ir gali ateit ir be apokalipses sakes vyrams. Nebus poreikio jiems, belieka, kad moterys be vyru pagalbos apsivaisint galetu.
O moterys, mano nuomone, ir toliau i moteris panasios. O kuo jos nepanasios? Dabar net mada papus pasididint, silikonu ar tinkamu liemenuku. Ir tikrai ganetinai mazai moteru, kurios plaukus trumpai vyriskai nusikirpe. O kelnes dabar moterys devi del patogumo, o ne del noro buti panasioms i vyrus.
nu ir moteru tiek pat reiks, jei sukurs dirbtines gimdas reiks tik genetionioo materialo, tiek vyru tiek moteru.
Jus tikriausiai Lietuvoje gyvenat? vakaruose ne tiek ir daug moterisku moteru.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 26, 17:52)
Kada paskutinį kartą mašinos kapotą buvai atsidariusi? Tiek vyro, tiek mano mašinas tvarko tik servisas. Prikišti elektronios tiek, kad neturėdamas normalaus stendo nieko nepadarysi. Plius, jei vyras pats bandys pakeisti mano plentvoliui padangas (nekalbu jau apie ratlankių subalansavimą), teks kviestis kokį galiūną. Dar plius - pabandys pats kišti nagus - gamyklinė garantija naikinasi.
tiksliai nepasakysiu, bet kazkur pries savaite
Nu mano vyras pats tvarkosi, masina ne naujausia, mazdaug 10m senumo, taip, elektronikos netvarko, yra tam draugai su kompiuteriais
, bet be elektronikos pilna ir mechanikos, ka dazniau reikia priziureti, tvarkyti.
Aisku, jei masina nauja su garantija ir nemokamu servizu tai kas kita, bet tikrai ne visi turi dar naujausias masinas, o ir naujausios kazkada pasidaro nebenaujos
padanagas aisku keicia servize, pats vargiai pasikeisti, o va ratus jau pats keiciasi, bet ir padangas reikia zinoti, kokias nusipirkti. Yra darbu, kur pats gali, yra kur negali, bet vis tiek turi nusimanyti, nes daznai pridaro mechanikai daug ko ir ne ten kur reiktu, jei pamato,kad klientas nesigaudantis