Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 17:02)
Nedaug belike tik vyrams tinkamu darbu  biggrin.gif

gal dėl to taip ir išsigimsta pasaulis? kai jau moterys į moteris nebepanašios, o vyrai į vyrus; viskas turi savo kainą unsure.gif ateitų kada kaip iš filmų stichijinė apokalipsė ir šakės tokiems visiems vyrams, kurie tik ant sofkučių sėdėt moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 26, 16:26)
Jau gydytojos darbas, tai daugiau vyriska,s nei moteriskas. Budejimas naktimis ir pan.

nu kodel vyriskas? kaip tik empatijos reikia, svelnuo, atjautos , isiklausymo, gydyti, moters daugiau pareiga, nei vyro, va chirurgija daugiau vyriska, kokia traumatologija. O del budejimo, nu tai cia jau kaip susidarai tuos grafikus, ziurint kur ka dirbi, nebutina parom budeti, bet tai tikrai ne vyriskumas, nes kas, jei ne mamos budi parom prie serganciu vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 26, 17:11)
gal dėl to taip ir išsigimsta pasaulis? kai jau moterys į moteris nebepanašios, o vyrai į vyrus; viskas turi savo kainą unsure.gif ateitų kada kaip iš filmų stichijinė apokalipsė ir šakės tokiems visiems vyrams, kurie tik ant sofkučių sėdėt moka smile.gif

tai ir gali ateit ir be apokalipses sakes vyrams. Nebus poreikio jiems, belieka, kad moterys be vyru pagalbos apsivaisint galetu.
O moterys, mano nuomone, ir toliau i moteris panasios. O kuo jos nepanasios? Dabar net mada papus pasididint, silikonu ar tinkamu liemenuku. Ir tikrai ganetinai mazai moteru, kurios plaukus trumpai vyriskai nusikirpe. O kelnes dabar moterys devi del patogumo, o ne del noro buti panasioms i vyrus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 13:36)
aha gerai nedalinti moteriskus darbus i vyr ir mot lotuliukas.gif juk isvardinai visus moteriskus darbus  mirksiukas.gif  ir  kol nereikia tikru vyrisku darbu atlikti. Kazin ar tau patiktu ryte eiti malku pakapoti arba masina remontuoti, kol vyras tuo metu kosyte namuose virtu  biggrin.gif

Kada paskutinį kartą mašinos kapotą buvai atsidariusi? Tiek vyro, tiek mano mašinas tvarko tik servisas. Prikišti elektronios tiek, kad neturėdamas normalaus stendo nieko nepadarysi. Plius, jei vyras pats bandys pakeisti mano plentvoliui padangas (nekalbu jau apie ratlankių subalansavimą), teks kviestis kokį galiūną. Dar plius - pabandys pats kišti nagus - gamyklinė garantija naikinasi.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 17:33)
tai ir gali ateit ir be apokalipses sakes vyrams. Nebus poreikio jiems, belieka, kad moterys be vyru pagalbos apsivaisint galetu.
O moterys, mano nuomone, ir toliau i moteris panasios. O kuo jos nepanasios? Dabar net mada papus pasididint, silikonu ar tinkamu liemenuku. Ir tikrai ganetinai mazai moteru, kurios plaukus trumpai vyriskai nusikirpe. O kelnes dabar moterys devi del patogumo, o ne del noro buti panasioms i vyrus.

nu ir moteru tiek pat reiks, jei sukurs dirbtines gimdas reiks tik genetionioo materialo, tiek vyru tiek moteru.

Jus tikriausiai Lietuvoje gyvenat? vakaruose ne tiek ir daug moterisku moteru.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 26, 17:52)
Kada paskutinį kartą mašinos kapotą buvai atsidariusi? Tiek vyro, tiek mano mašinas tvarko tik servisas. Prikišti elektronios tiek, kad neturėdamas normalaus stendo nieko nepadarysi. Plius, jei vyras pats bandys pakeisti mano plentvoliui padangas (nekalbu jau apie ratlankių subalansavimą), teks kviestis kokį galiūną. Dar plius - pabandys pats kišti nagus - gamyklinė garantija naikinasi.

tiksliai nepasakysiu, bet kazkur pries savaite biggrin.gif

Nu mano vyras pats tvarkosi, masina ne naujausia, mazdaug 10m senumo, taip, elektronikos netvarko, yra tam draugai su kompiuteriais biggrin.gif , bet be elektronikos pilna ir mechanikos, ka dazniau reikia priziureti, tvarkyti.
Aisku, jei masina nauja su garantija ir nemokamu servizu tai kas kita, bet tikrai ne visi turi dar naujausias masinas, o ir naujausios kazkada pasidaro nebenaujos biggrin.gif
padanagas aisku keicia servize, pats vargiai pasikeisti, o va ratus jau pats keiciasi, bet ir padangas reikia zinoti, kokias nusipirkti. Yra darbu, kur pats gali, yra kur negali, bet vis tiek turi nusimanyti, nes daznai pridaro mechanikai daug ko ir ne ten kur reiktu, jei pamato,kad klientas nesigaudantis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2018 - 17:01
O as pasitikrinu tepalus, juos papildau, pasitikrinu antifryza, vandeni, pati pasikeiciau perdegusia posukiu lempute, i ratus oro prisipuciu. Bet šuns plaukus vaziuoju siurbliuoti uz pinigus biggrin.gif biggrin.gif

Yra moteriški darbai ir vyriški. Yra.
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 26, 14:51)
<p>Tai as tai suprantu, kad Idomucia susirado frigidiska motera, katrai siekaso nikaip nereikia. biggrin.gif </p>

Nu i naa...mas biggrin.gif
Atsakyti

Man tai labiau patinka sienas tinkuoti, nei est daryti. Ir dzin, kieno darbas..

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 26, 18:15)
O as pasitikrinu tepalus,  juos papildau,  pasitikrinu antifryza,  vandeni,  pati  pasikeiciau perdegusia posukiu lempute,  i ratus oro prisipuciu. Bet šuns plaukus vaziuoju siurbliuoti uz pinigus  biggrin.gif  biggrin.gif

Yra moteriški darbai ir vyriški. Yra.

drauges vyras airis, nelabai gaudosi tuose dalykuose biggrin.gif o as ju nepernesu, geriau visus namus vienai sutvarkyti ir pietum kokiu cepelinu isvirti biggrin.gif
as paprasciausiai jau ateityje, pagal Lietuva ir man ta ateitis nepatinka , vyru ir moteru santykiuose, man ta dirbtina islausta lygybe nepatinka, nes mes nelygus, mes turetume tureti tik lygias teisias kazko siekti, studijuoti , dirbti, Bet kai eina sveikas stiprus vyras ir salia jo mergina nesa sunkia tase, nes lygybe i rnet bijo pasiisulyti padeti, mane vimdo tokie vyrai biggrin.gif
Atsakyti
Niekad nenesu jokios tases, kai šalia vyras ar sūnus. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 26, 19:17)
O as pasitikrinu tepalus,  juos papildau,  pasitikrinu antifryza,  vandeni,  pati  pasikeiciau perdegusia posukiu lempute,  i ratus oro prisipuciu. Bet šuns plaukus vaziuoju siurbliuoti uz pinigus  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet tai tu kieta. thumbup.gif
As situ dalyku nemoku ir nedarau. Net geda apeme cray.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 18:00)
<...>
Aisku, jei masina nauja su garantija ir nemokamu servizu tai kas kita, bet tikrai ne visi turi dar naujausias masinas, o ir naujausios kazkada pasidaro nebenaujos  biggrin.gif
<...>

Nėra ką prižiūrėti. Patikrinimas (kompas kriokti pradeda kada jau jau reiks), padangos servise saugomos iki pakeitimo - nuvarai, mašiną atiduodi ir po pusvalandžio pasiimi. Mechanika? Ką būtent? Visureigio net neįsivaizduoju kaip reikėtų keisti. Garaže duobes nėra. Tai ką ten? Lenputę kartą per du metus perdegusią pakeisti? Tepalus? Neryja. Esant patikrinimui ir poreikiui pakeičia. Viskas tik servise. Čia jei apie mano kalbėt. O jo iš vis net nėra ką tvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 09 26, 18:38)
Nėra ką prižiūrėti. Patikrinimas (kompas kriokti pradeda kada jau jau reiks), padangos servise saugomos iki pakeitimo - nuvarai, mašiną atiduodi ir po pusvalandžio pasiimi. Mechanika? Ką būtent? Visureigio net neįsivaizduoju kaip reikėtų keisti. Garaže duobes nėra. Tai ką ten? Lenputę kartą per du metus perdegusią pakeisti? Tepalus? Neryja. Esant patikrinimui ir poreikiui pakeičia. Viskas tik servise. Čia jei apie mano kalbėt. O jo iš vis net nėra ką tvarkyti.

dar karta sakau as nesneku apie naujas masinas. mirksiukas.gif Jum tikrai sunku patiketi, kad ne visi zmones su naujom maisnom vaizneja ? biggrin.gif As nezinau ar kada nors nauja masina atsiperka? tik isvezei is salono ir krenta kaina po metu dar labiau po keliu vos ne per puse.
Musu masinai paskutiniais metais vyras daug ka taise, tikrai visko neivardinsiu, nes labai nesidomiu, nesigilinu ir neisidemiu biggrin.gif sutvarko paskui vel vaziuoji ramiai , daug smulkmenu buna, kazkas islenda, susidevi, paskui vel kazkas islenda biggrin.gif . Pvz pries koki pusmeti masinai vyras pakeite pvz variklio dirzeli, nes nu jau reikejo, ten po kazkiek km, aisku galima ir i serviza, bet ir jam patinka ir zinoma daug pigiau kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2018 - 17:57