Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na ir diskusijos uzvire biggrin.gif nespeju skaityt biggrin.gif
As tai viska pasidatau pati. Nes neturiu kitos iseities. Mielai nedaryciau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 14:27)
nieko nereikalautojas lotuliukas.gif
moteriai reikia dirbti, tik tada, jei ji nori, jei jai idomu  mirksiukas.gif

O tai ka, dirbti ne vyriska? Neatsiras po to ligu? blink.gif
Ar moteriai galima dirbti tik kas susije su namu tvarkynu ir vaiku auginimu? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 26, 14:31)
dabar jau tik vibratoriai ir laizymasis gali but pas juos. Nors ir tuo abejoju. Na, negaleciau ir pasilaizyt su vyru, kuriam papai uzaugtu  blink.gif

Bet kai kuriems ir nuo svorio buna uzauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 26, 14:36)

As tai viska pasidatau pati. Nes neturiu kitos iseities. Mielai nedaryciau.

na, tvarkymui galima nusisamdyti namu pagalba. Plius dar moteris islygint galetu, vakarienei bulviu nuskust pagal susitarima. Tik pinigu reikia. Vyras tipo laiko neturi namie padeti? O ka darytu, jei namie moters neturetu? Samdytusi kazka. Tai ko negalima dabar?

QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 14:38)

Bet kai kuriems ir nuo svorio buna uzauga biggrin.gif

taip, bej jei jam dar ir balsas moteriskeja, plaukus uzsiaugina, moteriskai rengtis pradeda blink.gif nesulyginami dalykai.
Atsakyti

Tai as tai suprantu, kad Idomucia susirado frigidiska motera, katrai siekaso nikaip nereikia. :D 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 14:28)
Patinka nepriklausomai nuo to, ar tai padariau as, ar vyras biggrin.gif

nu dar nesutikau vyro ne gejaus, kuris sugebetu taip pat tvarkytis namie,kaip moteris biggrin.gif O mano namuose i svis turi buti mano tvarka, aisku vyra sissiurbia kilimus pvz sunkensius darbus padaro, bet tikrai neaiskins man, kokias uzuolaidas kabinti, kur kokie baldai stoves, ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 14:38)
O tai ka, dirbti ne vyriska? Neatsiras po to ligu?  blink.gif
Ar moteriai galima dirbti tik kas susije su namu tvarkynu ir vaiku auginimu? lotuliukas.gif

nu kodel? nejau taip siaurai suprantat moteriskuma? mokytojom, kirpejom, dizainierem, vertejom , rasytojom psichologem, gydytojom, seselem ir t.t.
Vyriski darbai tie, kurie yra fiziskai sunkus, reikalaujantys issukiu, kurie gali buti pavojingi gyvybei, sveikatai. Kuriu i rtaip nedirba dauguma moteru.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 14:59)
nu dar nesutikau vyro ne gejaus, kuris sugebetu taip pat tvarkytis namie,kaip moteris  biggrin.gif O mano namuose i svis turi buti mano tvarka, aisku vyra sissiurbia kilimus pvz sunkensius darbus padaro, bet tikrai neaiskins man, kokias uzuolaidas kabinti, kur kokie baldai stoves, ir t.t.

Papildyta:

nu kodel? nejau taip siaurai suprantat moteriskuma? mokytojom, kirpejom, dizainierem, vertejom , rasytojom psichologem, gydytojom, seselem ir t.t.
Vyriski darbai tie, kurie yra fiziskai sunkus, reikalaujantys issukiu, kurie gali buti pavojingi gyvybei, sveikatai. Kuriu i rtaip nedirba dauguma moteru.

Gydytojai mokytis reikia labai daug ir dirbti reikia daug ir sunkiai, ir streso daug priklausomai nuo krypties, tai labai gali buti kad pasirinksi atseit moteriska specialybe ir dirbsi sunkiau nei vyras, turesi galybe issukiu, stresuosi daug, ir susirgsi.
Tai kad tavo sitas siauras skirstymas nieko vertas yra.

Mano ex draugas nei pro kur ne gejus, bet puikiai tvarkesi namie. Priekaistu neturejau biggrin.gif nes sakau, nesureiksminu buities, man uztenka svaros ir tvarkos. O it kiek bunama tuose namuose, darbas miegas, savaitgali isvykos, renginiai kokie. Tik turek laiko susitvarkyt, tuos butiniausius dalykus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 15:06)
Gydytojai mokytis reikia labai daug ir dirbti reikia daug ir sunkiai, ir streso daug priklausomai nuo krypties, tai labai gali buti kad pasirinksi atseit moteriska specialybe ir dirbsi sunkiau nei vyras, turesi galybe issukiu, stresuosi daug, ir susirgsi.
Tai kad tavo sitas siauras skirstymas nieko vertas yra.
Mano ex draugas nei pro kur ne gejus, bet puikiai tvarkesi namie. Priekaistu neturejau biggrin.gif  nes sakau, nesureiksminu buities, man uztenka svaros ir tvarkos. O it kiek bunama tuose namuose, darbas miegas, savaitgali isvykos, renginiai kokie. Tik turek laiko susitvarkyt, tuos butiniausius dalykus

Mylimuke, visi darbai sunkus, visas gyvenimas pilnas stresu, svarbu ar patinka kelias kuriuo eini, buti namie ir auginti vaikus ir tvarkyti namus irgi labai sunkus darbas. Nera sunkesniu , lengvesniu darbu, yra darbai, kurie patinka arba ne.
Nu gal ne bereikalo ir ex tada? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 15:12)
Mylimuke, visi darbai sunkus, visas gyvenimas pilnas stresu, svarbu ar patinka kelias kuriuo eini, buti namie ir auginti vaikus ir tvarkyti namus irgi labai sunkus darbas. Nera sunkesniu , lengvesniu darbu, yra darbai, kurie patinka arba ne.
Nu gal ne bereikalo ir ex tada? lotuliukas.gif

Tai apie ka mes kalbam tada. Tu kazkodel teigi kad moteriai negali patikt vyriski darbai, atseit tik tie, kurie tau patinka, kurie moteriskis, kurie nekenkia sveikatai. Eilini karta visus ant savo kurpalio mauni. Gi ne visi laimingi namie sededami ir uzuolaidas derindami mirksiukas.gif

Ex tikrai ne del to. Tiesa sakant, cia buvo didelis jo pliusas, nes puikiai suprantu, kad tai retenybe.
Svarbiausia dabartinio draugo neuzsileisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 15:37)
Tai apie ka mes kalbam tada. Tu kazkodel teigi kad moteriai negali patikt vyriski darbai, atseit tik tie, kurie tau patinka, kurie moteriskis, kurie nekenkia sveikatai. Eilini karta visus ant savo kurpalio mauni. Gi ne visi laimingi namie sededami ir uzuolaidas derindami  mirksiukas.gif

Ex tikrai ne del to. Tiesa sakant, cia buvo didelis jo pliusas, nes puikiai suprantu, kad tai retenybe.
Svarbiausia dabartinio draugo neuzsileisti  lotuliukas.gif

Ne, as neneigiu, kad gali patikti ir ne tie, kas man patinka, o kas yra moteriski, pagal moters natura. As tik sakiau, kad uz nepazinima savo esmes, savo moteriskumo ir uz jo blokavima yra paskemes , gali tiketi gali netiketi, ne tame esme, bet tai vyksta, nepriklausomai nuo musu tikejimu. Pvz., jei esi mama ir nevykdai mamos pareigu irgi uz tai buna paskemes , visada uz viska yra sava kaina ir savos pasekmes.
Tai nebutina namie sedeti, gi sivardinau daug moterisku profesiju, ju dar daugiau yra, kodle dabbar istraukei ,kad reikia namuose sedeti?net nedirbant nebutina namie sedeti mirksiukas.gif

As ne sakiau, kad del to, as sakiau, kad su tokiu vyru visgi nepasiseke sukurti seimos.
Atsakyti

Mano diedas tvarkingesnis, nei as. Ir gerai viska sutvarko. Ir sriubas uz mane skaniau verda.

Atsakyti

Jau gydytojos darbas, tai daugiau vyriska,s nei moteriskas. Budejimas naktimis ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 26, 16:26)
<p>Jau gydytojos darbas, tai daugiau vyriska,s nei moteriskas. Budejimas naktimis ir pan.</p>

as ne gydytoja, bet dirbau parom. Ir darbas atsakingas buvo (su dideliais pinigais ir piktais pavargusiais zmonem). Ir nieko, nemanau, kad naktinis darbas tik vyrams tinkamas. Man tai liuks, 1 para atidirbi, 3 laisvos bigsmile.gif Va kitas dalykas, tai arti zeme su arkliu ir artuvu. Va cia tai vyriskas darbas buvo, tikrai ne moterims. Bet dabar jau moteris ir pati traktorium gali zeme susiart. Nedaug belike tik vyrams tinkamu darbu biggrin.gif
Atsakyti