Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 26, 14:07)
Va va. Ir taip gyvenime šitiek save versti reikia.
Pas mane pvz. princesiškas kraujas, aš nė to valgyt daryti nenorėčiau biggrin.gif Norėčiau tik malonumui gyventi, bet jau geriau prie puodų stovėsiu nei prie statybų biggrin.gif O vyrui mano visai nieko murzinam iki ausų pabūti ir pastatyti kažką, pareperuoti kažką. Užtat jis ir mano vyras smile.gif

tai mes panasios , as irgi galeciau nieko nedaryti ir buti laiminga biggrin.gif be valgyti skaniai man patinka, o skaniausiai sau darau tik as ax.gif ir siaip pasirupinti savim, manau turi visi suauge, apsikuopt, pasimaitint, kaip ir higiena ir t.t.
Nu bet vyriski darbai tai nei is tolo netraukia,sunkus, paskui ka uzsigauni, skauda, nuobodu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 13:59)
nu,  o as nenoriu tu darbu mokintis, as net benzino nenoriu piltis  i rneiznau ,kodel noreciau mokintis, galu gale as fiziskai ne otkia stirpri ir kazkas net neimanom abutu fiziskai, ka padaro mano vyras , vis tike riektu vyro ,kad ir kito biggrin.gif
nu tai pacios sakot, kad reikia dalintis, nebutinai aisku tuo pat metu, bet man nepriimtina, kad as eiciau su drele dirbti, o vyras lankstytu rubelius  biggrin.gif apie tai sneka, kas man patinka, o jei jum patinka masinas remontuotis tai tik jusu reikalas mirksiukas.gif

Bet ka as sakau, perimant vyro roles, atsiranda gyvenime problemu, ligu, kazkokiu kitu bedu, kurios bando moteri garzinti i moters kuna, kaip tame filmukyje apie susaluses varlytes kojeles.
Jus zinot nors viena sveika ir  laiminga moteri, su ja mylinciu vyru, jau vyrensio amziaus, kuri yra labai vyriska, kuri imasi vyrisku darbu? as nezinau, dazniausiai puola visokios ligos, nu jei moteris nenori buti moterim, tai jai ir organai moteriski atimami..deja...

Ligos atsiranda nuo streso ir nervu. O ne nuo vinuko ikalimo i siena. Nereik savo ezoteriniu nesamoniu cia kisti.
Kokie organai atimami? Reprodukciniqi organai veikia puikiai gyvenant reguliaru sveika lytini gyvenina su sveiku partneriu.

Vyresnio amziaus moteru nelabai rasi tokiu, nes beveik visos uzaugo ir gyveno patriarchalineje visuomeneje. Absurdiska prasyt pvz kai zinai kad ju nebus.

Jeogu tu nenori kazko mokytis ir dsryt, tai nedaryk. Svarbiausia ne tai, kad ismoktum auto remontuot, o tai, kad galetum tai daryti, jeigu tik panoretum. Nebutum laikoma nenormalia, ne moterim, ar dar blogiau, nepradetu visokios lutukes ligu pripaisinet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 14:10)
tai mes panasios , as irgi galeciau nieko nedaryti ir buti laiminga  biggrin.gif be valgyti skaniai man patinka, o skaniausiai sau darau tik as  ax.gif ir siaip pasirupinti savim, manau turi visi suauge, apsikuopt, pasimaitint, kaip ir higiena ir t.t.
Nu bet vyriski darbai tai nei is tolo netraukia,sunkus, paskui ka uzsigauni, skauda, nuobodu  flirt.gif

O grindis plauti, skalbinius lankstyti, vaikur visur vezioti, apsipirkineti maisto prekiu-, tai jau cia baisiai idomus ir tave praturtinantys darbai, nori pasakyti? biggrin.gif
Atsakyti

tik mes irgi norim uzdirbti uz ta pati darba, tiek pat kiek ir vyrai. Teisingumo norim.

O kam moterims dirbti? Nejaugi jos nemato prasmes naudotis sekmingo vyro darbo vaisiais, savo gyvenimo darbu netrumpindamos? Bet kuris vyras sutiks savo mylima moteri islaikyt ir aprupint mainais uz tai nieko nereikalaudamas. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 14:15)
O grindis plauti, skalbinius lankstyti, vaikur visur vezioti, apsipirkineti maisto prekiu-, tai jau cia baisiai idomus ir tave praturtinantys darbai, nori pasakyti? biggrin.gif

Visi tokie darbai yra šš. Bet esmė yra nesusimaišyti tarp jų ir nepasimesti kaip ir tarp lyčių.
Jei gyvenama miestietiškai ir nevyksta jokios statybos ar šiaip daržininkystė, sodininkystė, tai be abejo, kad reikia viskuo dalintis, nu bet kai ateina laikas statyboms ar pan. darbams, tai jau sorry, nelėkčiau su vinukais ir gręžtukais iš paskos vyro biggrin.gif Tada jau likčiau namuose ir suskalbčiau, pagaminčiau ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 14:15)
Ligos atsiranda nuo streso ir nervu. O ne nuo vinuko ikalimo i siena. Nereik savo ezoteriniu nesamoniu cia kisti.
Kokie organai atimami? Reprodukciniqi organai veikia puikiai gyvenant reguliaru sveika lytini gyvenina su sveiku partneriu.

Vyresnio amziaus moteru nelabai rasi tokiu, nes beveik visos uzaugo ir gyveno patriarchalineje visuomeneje. Absurdiska prasyt pvz kai zinai kad ju nebus.
Jeogu tu nenori kazko mokytis ir dsryt, tai nedaryk. Svarbiausia ne tai, kad ismoktum auto remontuot, o tai, kad galetum tai daryti, jeigu tik panoretum. Nebutum laikoma nenormalia, ne moterim, ar dar blogiau, nepradetu visokios lutukes ligu pripaisinet biggrin.gif
Papildyta:

gali manyti taip smile.gif bet ligos atsiranda nuo neiteisingu minciu pirmiausai ir nuo to kyla stresai. Tau nesamones, man samones. Nu megink savo terorijas, as megisniu savo, tik dar ir apsivalgyk aplinkui i vyrsnius zmones ir palygink,kaip jie gyveno. mirksiukas.gif
Nu dabar rasai nesamones, tavo ka mama nedirbo darbe, buvo islaikoma vyro? jai neleido studijuoti, gyventi kaip nori? apie koki patriarhata rasai? blink.gif Tai koki isivaizduoji gyevnime, kad nevadintum patriarhcatu, ka moteris turi galeti daryti?
Pilna bobu su kiausiais, viska galinciu pacios, bet be gimdu, su krutines veziais, jei svelnesnes formos tai uzdegimais, skausmingom menesinem, negalejimas pastoti, hormonu sutrikimai ir t.t.
nu juk ne esme ka as rasau, esme kaip gyvenime bus ar ne?
jei moteris tokia baisia jautri,kad jai labai svarbu, kas, ka pagalvos ar pasakys, tai bele ka darys, jai blogai bus, niekada visiem neitiksi...
Nu taip man idomus, malonus, suteikia dziaugsma mirksiukas.gif Kaip smagu,kai namai svarus, kai padarau skaniai valgyti, kai su vaikai sedim visi prie stalo, jums tai nepatinka? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 09 26, 14:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1537959378" data-cid="72214449" data-author="Terroriste"><div><p> tik mes irgi norim uzdirbti uz ta pati darba, tiek pat kiek ir vyrai. Teisingumo norim.</p></div></blockquote><p>O kam moterims dirbti? Nejaugi jos nemato prasmes naudotis sekmingo vyro darbo vaisiais, savo gyvenimo darbu netrumpindamos? Bet kuris vyras sutiks savo mylima moteri islaikyt ir aprupint mainais uz tai nieko nereikalaudamas. </p>

Kaip tai nieko. Tu gi sekso reikalauja, kasdien. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 14:00)

Is tiesu mano gyvenime nebuvo vyro, kuris mane patriarchaliskai spaustu prie moterisku darbu, tad as tarsi neturiu priezasties cia gincytis. Bet matau kad zmones daznai verciami daryti ka jie nenori, kame saves nemato, bet daro nes reikia, nes ka zmones pagalvos, nes taip priimta, ir tt.

o as turejau toki. Drauga. Kai pradejo prie vestuviuspaust, tai tapo ex draugu. Anot jo, moters pareiga visi darbai namuose (tvarkyti, valgyt gamint, vaikais rupintis, skalbt, lygint ir t.t.) ir i darba eit. O vyro pareiga tik i darba eit blink.gif

O kam moterims dirbti? Nejaugi jos nemato prasmes naudotis sekmingo vyro darbo vaisiais, savo gyvenimo darbu netrumpindamos? Bet kuris vyras sutiks savo mylima moteri islaikyt ir aprupint mainais uz tai nieko nereikalaudamas. 

pasikartosiu, nes matau, kad neskaitei ka anksciau parasiau. Nes Lietuvoj labai labai mazai darbu, kur alga siektu kelis tukstancdius euru, kad vyras visu 100 procentu galetu islaikyti seima. Ir ne taip, kad kiekviena centa skaiciuotu. va ir turi moterys dirbti. Dar yra ir kitas dalykas. Kai moteris nedirba, ji neturi darbo stazo ir draudimo. Is to seka, kad negali sirgt ir pensijos nieko negaus. Gyvens is vyro pensijos. O jei vyrui kas nutiks? Jei vyras pas meiluze iseis(ar meiluzi biggrin.gif ), sunkiai susirgs, mirs, zus ar dings be zinios? Kur ji tada desis niekad nieko nedirbus? Kas ja kur priims? Is ko gyvens? Tik visai nemastancios moterys nedirba.
Tavo svaiciojimai tikrai grazus, bet neatitinkantys siuolaikinio gyvenimo realiju.
Va paziurek i Idomucia. Buvo vyras (siuo metu, kaip suprantu tai jau niekatroji gimine, veliau gal bus tipo moterim), zmona ir vaikus turejo. Dabar exes ir vaiku nekencia kaip tik imanoma kazko nekest. Cia vyras yra, cia jo nera.
Atsakyti

Matai vyras partneris moteriai gali buti ir ne visai vyras, arba net ir aktyvi lesbe.
Todel esme ne lytiskumas, o sugebejimas buti aktyviu partneriu:
Pasirupinti abiemis, leidziant zmonai buti silpnai, prisiimti atsakomybe.
Tureti savo nuomone, sugebeti vadovauti priimant sprendimus del visokiu planu.
Sugebet spresti priestaravimus, konfliktus kurie iskyla neisvangiamai.

Na ir ka turime?
Visus tuos punktus gali ivykdyti ir protinga moteris savais metodais. Ypac ties skirtumai ryskus sprendziant konfliktus ir planuojant.
Vyrai megsta daugiau tiesioginius metodus, siektii tam tikru tikslu. Moterys ziuri placiau

Tai tu pasakyk, tu su zmona dabar kokio sekso turi, ar nebe? Rasei, kad bobiski hormonai tau nusodino visa seksa, tai ka, dabar kaip brolis ir sesuo?

Atsakyti
O kam moterims dirbti? Nejaugi jos nemato prasmes naudotis sekmingo vyro darbo vaisiais, savo gyvenimo darbu netrumpindamos? Bet kuris vyras sutiks savo mylima moteri islaikyt ir aprupint mainais uz tai nieko nereikalaudamas. </p>

nieko nereikalautojas lotuliukas.gif
moteriai reikia dirbti, tik tada, jei ji nori, jei jai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 26, 14:25)
gali manyti taip smile.gif bet ligos atsiranda nuo neiteisingu minciu pirmiausai ir nuo to kyla stresai. Tau nesamones, man samones. Nu megink savo terorijas, as megisniu savo, tik dar ir apsivalgyk aplinkui i vyrsnius zmones ir palygink,kaip jie gyveno.  mirksiukas.gif
Nu dabar rasai nesamones, tavo ka mama nedirbo darbe, buvo islaikoma vyro? jai neleido studijuoti, gyventi kaip nori? apie koki patriarhata rasai? blink.gif Tai koki isivaizduoji gyevnime, kad nevadintum patriarhcatu, ka moteris turi galeti daryti?
Pilna bobu su kiausiais, viska galinciu pacios, bet be gimdu, su krutines veziais, jei svelnesnes formos tai uzdegimais, skausmingom menesinem, negalejimas pastoti, hormonu sutrikimai ir t.t.
nu juk ne esme ka as rasau, esme kaip gyvenime bus ar ne?
jei moteris tokia baisia jautri,kad jai labai svarbu, kas, ka pagalvos ar pasakys, tai bele ka darys, jai blogai bus, niekada visiem neitiksi...
Nu taip man idomus, malonus, suteikia dziaugsma  mirksiukas.gif Kaip smagu,kai namai svarus, kai padarau skaniai valgyti, kai su vaikai sedim  visi prie stalo, jums tai nepatinka? biggrin.gif

Patinka nepriklausomai nuo to, ar tai padariau as, ar vyras biggrin.gif
Atsakyti

Nu taip man idomus, malonus, suteikia dziaugsma mirksiukas.gifKaip smagu,kai namai svarus, kai padarau skaniai valgyti, kai su vaikai sedim visi prie stalo, jums tai nepatinka? biggrin.gif

Patys baisiausi uzsiemimai. Geriau dirbt darbe simtakart.

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 26, 14:26)
Tai tu pasakyk, tu su zmona dabar kokio sekso turi, ar nebe? Rasei, kad bobiski hormonai tau nusodino visa seksa, tai ka, dabar kaip brolis ir sesuo?</p>

dabar jau tik vibratoriai ir laizymasis gali but pas juos. Nors ir tuo abejoju. Na, negaleciau ir pasilaizyt su vyru, kuriam papai uzaugtu blink.gif
Atsakyti