QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 26, 10:36)
Namie- šeimininkė, gatvėje- karalienė,lovoje - prostitutė.Bent jau mano buvęs vyras to reikalaudavo.Stengiausi atitikti tuos reikalavimus.Bet visada niekur nebuvau pakankamai gera.
o pats koks buvo? Ar tik jis reikalavimus moteriai kele? Lengva reikalauti, bet ir paciam tada kazka reikia duoti. Pvz., man juokinga, kai vyras pilva vos pavelka, o reikalauja, kad moteris liekna kaip manekene butu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 26, 11:37)
O man be moters blogai... Gyvenimas netenka prasmes.
Bet kazkaip kitaip atrodo mano atveju? Neatrodo tai silpnybe kazkodel?
Jus gedyjates savo moteriskumo ir varzotes su vyrais. Sakysim svarbiausia uzdirbti.
O gal svarbiausia susirasti gera vyra (mylinti, atsidavusi na ir ne koki asociala valkata)?
O ne pacioms stengtis tapti vyrro pakaitalu
man tai teisiog keista. Zmogus turi prastai save vertinti, kad nesugebeti buti laimingu be kito.
Kas gedijasi? Gyvenime nenoreciau buti vyru. Patalpintu dabar kas nors mane i vyro kuna, ko gero pasikarciau. Rimtai. Nors siaip as pries savizudybe.
Ir nieks su vyrais nesivarzo. Tik
moterys nori buti tinkamai ivertintos. Jei dirba ta pati ir tiek pat, tai nori ir tiek pat uzdirbti, nors buna visaip.
Nezinau kam cia svarbiausia uzdirbti. Jei tai butu svarbiausia, prie kompo dabar nesedeciau. Man
svarbiausia gyventi. Ir naudotis mazais gyvenimo malonumais: prisiglausti prie vyro, paskaityti knyga, pasivaikscioti, skaniai pavalgyti, pakeliauti, nusipirkti kazka kas pakels nuotaika, paglostyti suni, pabendrauti su artimais ir maloniais zmonemis, papliurpti nerupestingai su drauge. Bet jei kazkurio is siu manonumu neturiu, tai visai ne beda. Svarbu, kad kiti butu. Kad butu kuo daugiau. O jei jau tu, kaip rasai svarbiausia susirast atsidavusi vyra nei valkata, tai as noreciau pasakyt: o bl ***, o tai nafik tada tas valkata visai reikalingas, be diedo negalima? Galima! Tik nereikia saves nuvertint, kad be antrod puses gyvenimo nera. Jis yra. Ir gali buti puikus, tik reikia paciam ji susikurt ir neverkt jei nera del ko.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 26, 12:39)
Yra zmoniu kurie uzdirba ir LT pakankamai,
deja, Lietuvoje yra labai mazai tokiu darbu, kur vyrams moketu tiek, kad jie galetu patys pilnai ir visu 100 proc.islaikyti zmona, vaikus, buta. Tikrai mazai. Paprastai ir moteris turi dirbti. O kai nedirba, nes pvz. vaikuti augina, tai gyvena smarkiai susiverze dirza. Todel reikalavimas vyrui, kad islaikytu seima yra mazai igyvendinamas. gali buti, bet cia jau maza tikimybe (o as ir nenoreciau nuo kazko priklausyt).
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 26, 13:02)
MB irgi buvo feministe, nes visos jus manot, kad buti moterimi zema, o vyru buti garbe, todel reikia kazkaip su vyrais varzytis... daugiau uzdirbti, kovot uz nepriklausomybe, lupinet akis.
is kur tu tokias nesamones istraukei? Nei garbe but vyru, nei kas. Ir juolab tikrai ne zema but moterim. Kas taip galvoja, tai arba galva gydosi, arba lyti keiciasi. Ir varzytis niekas nesivarzo, tik mes irgi norim uzdirbti uz ta pati darba, tiek pat kiek ir vyrai. Teisingumo norim.