Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 18:56)
Vertimas irgi yra geras. Kurių velnių šlebizavot mums vokiškai. Šitą eilėraštį mes žinom. Kiekvienam vaikų daržely kabo bigsmile.gif jūsų caikai nėra jūsų caiksi
Jie sūnus ir dukterys gyvenimo troškimo (...)
Rsšau iš atminties, kabliukys sudėliok tu mirksiukas.gif

Kazkaip vokieciai to zmogaus mintis pastebejau labiau vertina. Tai ir suradau vokiskuose saltiniuose, jau senai... Kokia kalba originalas - nezinau. Na to eilerasciu nepavadinsi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:09)
Jei mano smegenys tikrai tokios, tai reikstu kad moterims labai patinka arogantiski despotai. Deja taip nera. Bet neturejau problemu su moterimis tiek, kad vyrai net nebuvo konkurentai.

Smegenys lotuliukas.gif nugi ne smegenyse musu asmenybes bruozai gyvena ...
Tai, kad deja, patinka , juk jei nepatiktu nebutu tiek smurtavimu seimose, negyventu su tokiais.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:46)
Aha, pakankamai skaiciau cia temu apie moteru problemas su svetimais vaikais ir draugiskus bendravimus su ex.
APIE VISKA PAGALVOTA!
Tokios kategoriskos mintys reikalingos atstumti netinkamo mentaliteto kandidates ir pasirinkti is tinkamu.

Visu pirma man buvo svarbu, kad meergina/ moteris tiketu PASIRINKIMO GYVENIMUI ideja, o ne palaikytu kazkokiu keiciamu kojiniu santuokos tipa (kol patogios tol nesioju, kai suplysta - ismetu)

Matot, kaip ilgai ir nuobodziai vyko diskusijos tokiomis temomis? O va kategoriska nuomone "ex mirtinas priesas", jei naturaliai pritariama - is karto atmeta netinkamas ir pritraukia tinkamas kandidates.

Jusu tipo moteru tai netraukia ir tai buvo tikslas, procesa padaryti kuo lengvesniu

vis dar paieskose? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 16:58)
o plepa ten tik janina su mergaitėmis, jono jokio įrašo nėra  bigsmile.gif
Papildyta:

kaip gaila, leksa, sesės tikras lobis. Sukūriau fb grupę - sesių klubą, ple ple ten per dienas ax.gif  Nesvarbu, kad viena už jūrių, kita kažkur ne čia, vistiek pastoviai žinom, kuri kurią bulvienę virė, kaip pasikirpo plaukus, siunčiam gps (čia ir dabar foto), ant brolių (štai kam jie) pačiuožiam  bigsmile.gif
Papildyta:

ar vyrai veikia dar ką nors šiame gyvenime, išskyrus tai, kad be perstojo giriasi?

lotuliukas.gif butent , kartai snorisi parasyti, tai su kuriuo cia snekuosi?

kaip fainai, tai daug sesiu turit ir dar broliu?

Maniskis atvirskciai, nesigiria visiskai, ir nesistengia sukurti gero ivaizdzio kitiems doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 17:07)
Juss teisingai pastebejote. Tai vienas vyriskumo BUTINU bruozu. Galima ismokti smile.gif

man cia daugiau bobiskas bruozas, nei vyriskas lotuliukas.gif vyrai gal daugiau varzosi kas geresnis, o ne liezuviais mala. MOtery stai nuolat giriasi, kas kur buvo, ka paisdare, ka nusipirko, ka vyras nupirko ir t.t. lotuliukas.gif net geles per valentinke siunciamos i darbo vietas, kad pasigirti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 17:23)
Taip, tai iškrypėliška ir nemalonu. bet. toks gyvenimas. nenubrauksi tų buvusių santuokų, yra vaikai, anūkai, sėdi su jo buvusiom už vieno stalo, mandagaujiesi, giri jų vinigretus. Manasis visada sako, kad jam buvusių nebūna. aišku, galėjau suprast, kad visi tiltai sudeginti. bet yra viskas kitaip. tos buvusios yra. bendrauja nuolat, aibė reikalų. Iš pradžių tai bandžiau sakyt, kad man tai nėra malonu, ar tau patiktų, jei aš savo buvusius susisodinčiau į eilutę. jis sako, tai neįmanoma, jie mirę. blink.gif  Na, o jo nemirusios, tai įmanoma ir čia viskas yra gerai.  biggrin.gif
Žiūriu į savo dabartinį gyvenimą, kaip į farsą, ir darau tai, ką protingiausia toj situacijoj galima padaryti,- pasijuokti iš savęs biggrin.gif
Papildyta:
kai viską ten nudirbau ir merginos mane pašaukė į upę prie maudynių prisidėt " oi, ne, nekvieskit jos, jinai negali" biggrin.gif  biggrin.gif
na, ar gali ant žmogaus pykti. juk su medine koja tango irgi nepašoksi. bigsmile.gif
Dar gerai sako, pirmadienį pas daktarus būtinai, pasiimk mėnesiui biuletenį, galėsi pas mane visą dieną dirbti, (o ne kaip dabar prieš darbą ir po darbo kiek suspėju, padedu). ei, alio, sakau, jei aš negaliu dirbti valdiškai, kaip galiu dirbti tau, juk darbas tai tas pats. bigsmile.gif  čia iš serijos " nuvaro arklius ir nušauna" biggrin.gif

Tai kaip tik neiskrypeliska, o sazininga, jei jau turejai zmogu, jis sis tikro ir yra tavo gyvenime, jis niekur nedingsta, ypac jei yra vaikai. Jusu vyriskis, labia saziningai ir teisingai elgiasi situacijoje, kokioje yra.

lotuliukas.gif nu va rupinasi lotuliukas.gif nu bet jei pati taip elgiates tai ka jam zinoti, vyrai visiskai kartais nesusivokia, jei as sergu , nu taip dar nemirstu, nesupranta dazniausiai mano siaip tinginiauju lotuliukas.gif
kaip ten tas anekdotas, kai vyrai turi 37 t tai moterys ji gali suprasti, kaip jis kencia gimdydamos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 17:33)
taaaaaip... "siek tiek" kurioziska  biggrin.gif Bet... gan netradiciska ir neliudna.
Na, ir dar negirdejau nei vienos moters, kuri tokiais slyksciais zmodziais vadintu vyro vaikus, kaip Idomucia vadina savo vaikus. Stai kur skirtumas. O jusu seimynele tokia...keista, bet, kartu verta susizavejimo. Rimtai! Kad zmones pagije nuo visokiu nesveiku neapykantu, sugeba pamint savo isdiduma ir klijuot savo gyvenima/seima, kad visi tilptu. Pagarba  ploja.gif  clap_1.gif  clap.gif

tikrai taip, seima gi kuriama del vaiku, ir svarbiausia, kad jei jaustusi gerai, kad ir tevam nesusikloja, kad ir jie issivaiksto, bet turi buti tas bendrumas, kad vaikai jaustusi savi ir mamos ir tecio namuose ir su ju naujais partenriais ir visiem gi nuo to tik smagiau ir sveikiau.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 18:52)

Baikit jus cia fantazuot ir sureiksminti, kas kaip sako. Nesutikau moteru kurioms idomu butu svetimi vaikai. Viskas tuo pasakyta, o jau ar vadina slyksciai ar nevadina yra tik detales
Papildyta:
Nepykit, bet jus primityvas, todel lengvai valdoma. Nesigilinat i esme. Vien del to punkto su jumis nebutu imanoma kazka planuot.

As pabreziu tam tikrus dalykus, kurie labai gerai atfiltruoja zmones ir ju sugebejimus kazka giliau suprasti. Primityvai tai dauguma, manes jiee nedomina. Domina protingos asmenybes, tokiu vienetai.
Protingu asmenybiu atskirais pikantiskais faktais nepaveiksi

Nu jus aplamai labai keistus zmones sutinkat gyvenime, pilna ir vyru ir moteru, kurie su meile uzaugina ne savus vaikus, isivaikina, pasiima naslaicius, netgi neigalius.
Cia kaip ir saket, kad visom jusu sutiktom moterim vyro kunas buvo slyksus, tai gal pradekim nuo to, akd renkate spirmiausia kazkokais moteri suzeistas su kompleksais ar sutrikimais.

Nu jau kas kas bet Rene tikrai ne primityvas biggrin.gif ji pasake teisybe, zmogus, nesvarbu vyras ar moteris musantis silpnesni ir del to nesigailiantis, o sakantis, kad tai normalus, uzmetantis atsakomybe tam silpnesniam nelabai vertas pagarbos ar zmogaus vardo. tik nesu tikra ar jus taip is tikro elgetes.
nu taip tikrai padeda atfiltuorti zmogus, pagal ju vertybes, taip ir pasirenkat i moteris tokias, kuriom tokie dalykai priimtini, kaip ir jums.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 19:53)
Pas tamsta kazkoks iskreiptas supratimas apie mano, tavo ar savivaldybes.
Vien kraujas nieko neduoda, turi buti kazkas daugiau. Ne visada tai buna.

O ir siaip:

Deine Kinder sind nicht Deine Kinder,

Kahlil Gibran

Ne kraujas - genai, giminingos dvasios ateina mirksiukas.gif ir aisku, kad vaikai mums nepriklauso kaip nuosavybe, per mus tik jie ateina...

Vienas megstamiausiu autoriu 4u.gif
Ir moteris, laikiusi kūdikį prie krūtinės, prabilo. Kalbėk mums apie Vaikus.
Ir jis tarė:
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie sūnūs ir dukros Gyvenimo, paties savęs besiilginčio.
Jie ateina per jus, bet ne iš jūsų,
Ir nors jie su jumis, bet jie jums nepriklauso.
Jūs galit duoti jiems savo meilę, bet ne savo mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytdienos rūme, kuriame jūs negalit apsilankyti netgi savo svajonėse.
Jūs galit stengtis būti tokie kaip jie, bet nesistenkit jų padaryti panašių į save.
Nes gyvenimas negrįžta atgalios ir negaišta su vakarykščia diena.
Jūs esat lankai, iš kurių kaip gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį amžinybės kely,
Jis įtempia jus savo galia, kad Jo strėlės skrietų greitai ir toli.
Tegu jūsų būvimas lankininko rankoj teikia jums tik džiaugsmą,
Nes kaip Jis myli strėlę, kuri lekia, taip myli Jis ir lanką, kuris yra tvirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2018 - 19:32
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 19:23)

rene, katina as dar ir kaip priimciau. Ir suni priemus esu. O jau kiek jo gydymas kainavo... to paprasto kiemsargio blink.gif Bet ar galeciau exa priimt kas savaite maudytis, kuris mane muse, tai jau kazin. GAL neistikimybe sugebeciau atleisti. GAL. Bet tikrai ne smurta.

Kas sakė, kad atleist. Į trobą įsileist, išmaudyt (nublusint ir nukirmint bigsmile.gif )
Atleist = į širdį įsileist. Ir aš to negalėčiau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 19:59)
vis dar paieskose?  bigsmile.gif

Aisku, kad ne. Bet nemanau, kad per 10+ metu moterys pasikeite
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 18:52)
Nepykit, bet jus primityvas, todel lengvai valdoma. Nesigilinat i esme. Vien del to punkto su jumis nebutu imanoma kazka planuot.

Primink, ką mes planavom, idomucia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 21:00)
Kas sakė, kad atleist. Į trobą įsileist, išmaudyt (nublusint ir nukirmint bigsmile.gif )

Atleidima as suprantu del saves, nelaikyti savyje pykcio, ne i sirdi priemima, bet atleidimas - paleidimas, paleisti tas situacijas, nebepykti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 21:18)
Aisku, kad ne. Bet nemanau, kad per 10+ metu moterys pasikeite

tai nesvarbu ar moterys pasikeite, klausiu, kodel jus vis dar taip pat elgetes? is inercijos ar visgi kitaip nemokat ar kas?
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 21:00)

ne, man atleidimas tereiskia nelaikyti sirdyje pykcio. Tas, kuris pakels pries mane ranka ar i kaire pasuks, kelio i mano sirdi niekad jau neras. Net jei atleisiu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 19:53)

O ir siaip:

Deine Kinder sind nicht Deine Kinder,

Lietuvoje jau visi vokieciu kalba moka? Antra valstybine? Blyn, kazka praleidau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 21:03)

Lietuvoje jau visi vokieciu kalba moka? Antra valstybine? Blyn, kazka praleidau  blink.gif

As kartais sumaisau, kurioje valstybeje tuo metu esu. Atsikeliau vakar Vokietijoje, siandien Lietuvoje. Pramiegojau darbo susirinkima, nes sumaisiau laikus. Lietuviai gyvenantys Vokietijoje paprastai vokieciu moka.
Atsakyti
bet cia gal pastebejai, kad moterys lietuviskai bendrauja?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 22:16)
As kartais sumaisau, kurioje valstybeje tuo metu esu. Atsikeliau vakar Vokietijoje, siandien Lietuvoje. Pramiegojau darbo susirinkima, nes sumaisiau laikus. Lietuviai gyvenantys Vokietijoje paprastai vokieciu moka.

Tai Virga mums cituos norvegiškai, lutuke airiškai, o aš, kai nuvažiuosiu į egiptą, tai hieroglifais rašysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 21:21)
bet cia gal pastebejai, kad moterys lietuviskai bendrauja?

As irgi juk ne zydiskai rasau? Gal pastebejot?
Siaip bendrauju su zmonemis, kurie nors bendrauja leituviskai, bet moka pusetinai anglu, rusu, vokieciu ir kartais skandinavu kalbas. Ir nemato problemu.

Tai gana paplitusios ir lt kalbos tarp zmoniu dirbanciu rimtesnius darbus. Ar maziau rimtus. Sakysim tos kalbos patenka i LT interesu sfera ir zmones kazkiek jas stengiasi zinot.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 21:21)
Tai Virga mums cituos norvegiškai, lutuke airiškai, o aš, kai nuvažiuosiu į egiptą, tai hieroglifais rašysiu bigsmile.gif

Nera jokios norvegu kalbos - tai danu kalbos dialektas. Susireiksmine norvegai ir tiek, dar du savo kalbos variantus turi!!!

Airiskai Airijoje sneka tik nacionaliniai fanatikai, visi moka anglu, o arabu kalba atgrasi ir ne musu regiono.

Pas mus tinka anglu, rusu (del sovietines praeities), lenku (issivyste kaimynai), vokieciu (buvo ir kazkiek yra zemyno technologiju lyderiai), skandinavu (turi pinigu ir kaimynai).
Kiti kaimynai nereiksmingi ir neidomus.
Na sakysim prancuzu, ispanu kalbos. Per daug toli nuo LT.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 22:21)

as lenkiskai moku biggrin.gif
Idomucia, niepierdol tutaj głupot, twoich bredni i tak tu nikt nie rozumie.
Lenkiskai LT irgi daug kas moka, apsipirkt gi vazineja tautieciai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 22:32)

Pas mus tinka anglu, rusu, lenku, vokieciu, skandinavu (turi pinigu ir kaimynai).
Kiti kaimynai nereiksmingi ir neidomus.
Na sakysim prancuzu, ispanu kalbos. Per daug toli nuo LT.

kurioj mokykloj cia tiek kalbu moko? Pas mus mieste tai tik 2 uzsienio paprastai buna.
Beja, nuo kada skandinavai kaimynai? Vel kazka praleidau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 11 birželio 2018 - 21:44