Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 15:58)

ar vyrai veikia dar ką nors šiame gyvenime, išskyrus tai, kad be perstojo giriasi?

Juss teisingai pastebejote. Tai vienas vyriskumo BUTINU bruozu. Galima ismokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:46)
Aha, pakankamai skaiciau cia temu apie moteru problemas su svetimais vaikais ir draugiskus bendravimus su ex.

4u.gif Kuo čia stebėtis. Štai manojo jubiliejukas. vaikai iš pirmos santuokos atsivežė pirmos žmonos pagamintą suši. vaikai iš antros santuokos atsivežė antros žmonos pagamintą tortą, dar manasis pagailavo, kad trečiosios (profesionalios virėjos), neužprašė paruošti banketo. Man tuomet išvis, ketvirtai eilėje į sostą, bebūtų likę sėdėti ir kaip tai princesei, mirksėti: tas neskanu, ano nevalgysiu, šitas išvis fu lotuliukas.gif
Taip, tai iškrypėliška ir nemalonu. bet. toks gyvenimas. nenubrauksi tų buvusių santuokų, yra vaikai, anūkai, sėdi su jo buvusiom už vieno stalo, mandagaujiesi, giri jų vinigretus. Manasis visada sako, kad jam buvusių nebūna. aišku, galėjau suprast, kad visi tiltai sudeginti. bet yra viskas kitaip. tos buvusios yra. bendrauja nuolat, aibė reikalų. Iš pradžių tai bandžiau sakyt, kad man tai nėra malonu, ar tau patiktų, jei aš savo buvusius susisodinčiau į eilutę. jis sako, tai neįmanoma, jie mirę. blink.gif Na, o jo nemirusios, tai įmanoma ir čia viskas yra gerai. biggrin.gif
Žiūriu į savo dabartinį gyvenimą, kaip į farsą, ir darau tai, ką protingiausia toj situacijoj galima padaryti,- pasijuokti iš savęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 16:39)
va va, nieko cia tau ner, gali toliau dirbt.
aaaaa, vadinasi, zmona kencia, o vyras tyciojasi...

juk nuolat kalama, kad reikia žmogų priimti tokį, koks jis yra.
pas vieną koja medinė, pas kitą - širdis.
taip, aš atkišus užpakalį suruošiau tas vaišes, jis viską tik kuravo, prižiūrėjo (ar paėmei kėdes, ar surinkai lėkštes, ar viską jau sukrovei). ryte ir vakare paklausė, kaip jaučiuosi. kai viską ten nudirbau ir merginos mane pašaukė į upę prie maudynių prisidėt " oi, ne, nekvieskit jos, jinai negali" biggrin.gif biggrin.gif
na, ar gali ant žmogaus pykti. juk su medine koja tango irgi nepašoksi. bigsmile.gif
Dar gerai sako, pirmadienį pas daktarus būtinai, pasiimk mėnesiui biuletenį, galėsi pas mane visą dieną dirbti, (o ne kaip dabar prieš darbą ir po darbo kiek suspėju, padedu). ei, alio, sakau, jei aš negaliu dirbti valdiškai, kaip galiu dirbti tau, juk darbas tai tas pats. bigsmile.gif čia iš serijos " nuvaro arklius ir nušauna" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 17:23)
4u.gif Kuo čia stebėtis. Štai manojo jubiliejukas. vaikai iš pirmos santuokos atsivežė pirmos žmonos pagamintą suši. vaikai iš antros santuokos atsivežė antros žmonos pagamintą tortą, dar manasis pagailavo, kad trečiosios (profesionalios virėjos), neužprašė paruošti banketo. Man tuomet išvis, ketvirtai eilėje į sostą, bebūtų likę sėdėti ir kaip tai princesei, mirksėti: tas neskanu, ano nevalgysiu, šitas išvis fu lotuliukas.gif
Taip, tai iškrypėliška ir nemalonu. bet. toks gyvenimas. nenubrauksi tų buvusių santuokų, yra vaikai, anūkai,

taaaaaip... "siek tiek" kurioziska biggrin.gif Bet... gan netradiciska ir neliudna.
Na, ir dar negirdejau nei vienos moters, kuri tokiais slyksciais zmodziais vadintu vyro vaikus, kaip Idomucia vadina savo vaikus. Stai kur skirtumas. O jusu seimynele tokia...keista, bet, kartu verta susizavejimo. Rimtai! Kad zmones pagije nuo visokiu nesveiku neapykantu, sugeba pamint savo isdiduma ir klijuot savo gyvenima/seima, kad visi tilptu. Pagarba ploja.gif clap_1.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 17:33)
taaaaaip... "siek tiek" kurioziska  biggrin.gif Bet... gan netradiciska ir neliudna.
Na, ir dar negirdejau nei vienos moters, kuri tokiais slyksciais zmodziais vadintu vyro vaikus, kaip Idomucia vadina savo vaikus. Stai kur skirtumas. O jusu seimynele tokia...keista, bet, kartu verta susizavejimo. Rimtai! Kad zmones pagije nuo visokiu nesveiku neapykantu, sugeba pamint savo isdiduma ir klijuot savo gyvenima/seima, kad visi tilptu. Pagarba  ploja.gif  clap_1.gif  clap.gif

baik tik, leksa, čia juokutis. Žiūriu į savo būvį iš aukščiau, atsiribojusi. gal būt todėl negali būti meilė, kurią man, (ar tik ne lutuke) bandė pripaišyt bigsmile.gif gyvenime turėjau netekčių, pažinus to gyvenimo trapumą, gal nesureikšminu to, kas kitam svarbu. aš pasilieku teisę į savo gyvenimą, jis turi savo. galvoju (tik esu labai nesumani), kaip toj baloj turėt daugiau gerumo. na tarkim, jeigu jis su šeima penkta valanda liežuviais namą stato, kam man klausyt to, juk galiu paeit toliau ir paklausyt gegutės ax.gif žmogus esi laisvas, kol laisvas esi sau, viduje.
dėl idomucio, aš kažkaip praėjau jo paatviravimus, tuo metu forume negyvenau, užteko vieno posto, kur gyrėsi lupęs žmoną. man to užteko. aš galiu atsakyti į kai kurias jo citatas, neatsižvelgdama į rašiusiojo asmenį, bet žmogumi jo nelaikau. o juolab vyru. tai dvokiantis lavonas.
idomucia, sorry, tiesiog tai pasakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 17:51)
baik tik, leksa, čia juokutis. Žiūriu į savo būvį iš aukščiau, atsiribojusi.

na, as ir nesakau, kad reikia save numenkint ar visi turi sioj seimos (???) herarchijoj lygus but. Bet vien jau tai, kad galit kaip zmones visi prie vieno stalo susest, tai jau gerai. Ir kai vaikai vaises atveza, grazu is ju puses, o is pamotes puses irgi grazu, kad neklykia pvz. "nunuodyt mane norit" ir neteskia tu susiu i siena biggrin.gif nagi, visokiu zmoniu buna. Sugebat visi sugyvent. Daugiau ar maziau. Bet purvais nekyla noras drabstytis, pamate vieni kitus nesistengiat akis iskabint ir nesilieja keiksmai. Bendraujat kaip normalus zmones! Sugebat pasistengt vieni del kitu. Tai yra grazu thumb_yello.gif

Musu mieste buvo toks vyras. Gere smarkiai. Bet sovietmeciu darba turejo, paskui jau ne. Toliau gere, namie nevenge zmonai i kaulus duot. Ta pati ir ji, ir sunu islaike. Kazkokiu budu tas vyras kita boba susirado, tai issiskyre jiedu. Senatvej antra jo zmona mire, jis liko nuogas basas (nezinau kas su jo ir jo antros zmonos turtu nutiko). Apsigyveno kazkokiam pastately be krosnies, vandens, nezinau ar langas buvo. Bet eidavo karta per savaite pas pirma zmona issimaudyt. Ta priimdavo. Neprieme atgal gyvent, bet... na vistiek grazu is jos puses. As taip negaleciau. Ko gero.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 16:33)
Na, ir dar negirdejau nei vienos moters, kuri tokiais slyksciais zmodziais vadintu vyro vaikus, kaip Idomucia vadina savo vaikus. Stai kur skirtumas.

Na jus rimtai neesigilinat i esme. Kazkas slyksciais zodziais vadina, kazkas meiliais bet sirdyje neekencia, va tai skirtumas, vertas jusu demesio???

Mane po skirybu labiausia sokiravo, butent moteru poziuris i mano vaikus. Kaip i kazkoki neisvengiama nelaime, kuria reikia priimti, jei jau nori to vyro...
Va tada supratau, kas yra skirybos.

Baikit jus cia fantazuot ir sureiksminti, kas kaip sako. Nesutikau moteru kurioms idomu butu svetimi vaikai. Viskas tuo pasakyta, o jau ar vadina slyksciai ar nevadina yra tik detales
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 16:51)
dėl idomucio, aš kažkaip praėjau jo paatviravimus, tuo metu forume negyvenau, užteko vieno posto, kur gyrėsi lupęs žmoną. man to užteko.

Nepykit, bet jus primityvas, todel lengvai valdoma. Nesigilinat i esme. Vien del to punkto su jumis nebutu imanoma kazka planuot.

Ciai kaip vakaru teletabiska visuomene, parode nuskendusii vaika ir jie gatavi atidaryti savo valstybiu sienas. Nu kaip paprasta su tokiais, parodai viena - vienas rezultatas, parodai ka kita - kitas.

As pabreziu tam tikrus dalykus, kurie labai gerai atfiltruoja zmones ir ju sugebejimus kazka giliau suprasti. Primityvai tai dauguma, manes jiee nedomina. Domina protingos asmenybes, tokiu vienetai.
Protingu asmenybiu atskirais pikantiskais faktais nepaveiksi
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 18:20)
Apsigyveno kazkokiam pastately be krosnies, vandens, nezinau ar langas buvo. Bet eidavo karta per savaite pas pirma zmona issimaudyt. Ta priimdavo. Neprieme atgal gyvent, bet... na vistiek grazu is jos puses. As taip negaleciau. Ko gero.

Galėtum, leksa. Su metais vis daugiau imi galėti 4u.gif
Blusėto katino nepravarytum, o čia žmogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 11 birželio 2018 - 18:19
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 18:52)

zinom, zinom mes ta tavo esme. Aj Aj, bloga ta tavo ex boba, sauke, provokavo tave, kad ja mustum, pati to prasesi, paskui su tokiu diedu neapsikentus kita susirado. Ir vaikus pagimde tavo, bet kadangi ji velnio sekla, tai ir jie tokie, nes tos k***, bl*** vaikai gi jie. Taip, tai "rimta" priezasatis sitaip durnai kalbet ir toliau ugnim ant ju spjaudyti. Gydytis tau reikejo. Galva gydytis. Ne pimpala nusipjaut.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 19:13)
Galėtum, leksa. Su metais vis daugiau imi galėti 4u.gif
Blusėto katino nepravarytum, o čia žmogų.

rene, katina as dar ir kaip priimciau. Ir suni priemus esu. O jau kiek jo gydymas kainavo... to paprasto kiemsargio blink.gif Bet ar galeciau exa priimt kas savaite maudytis, kuris mane muse, tai jau kazin. GAL neistikimybe sugebeciau atleisti. GAL. Bet tikrai ne smurta.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 18:23)
, paskui su tokiu diedu neapsikentus kita susirado. Ir vaikus pagimde tavo, bet kadangi ji velnio sekla, tai ir jie tokie, nes tos k***, bl*** vaikai gi jie. Taip, tai "rimta" priezasatis

Vaikus pagimde SAVO, ne kokia surogatine motina juk.
Dar karta, per daug kreipii demesi i nesmeines detales ir tos detales butent patiekiamos kad uzsikabintu taip mastancios, kaip tamsta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 19:35)
Vaikus pagimde SAVO, ne kokia surogatine motina juk.
Dar karta, per daug kreipii demesi i nesmeines detales ir tos detales butent patiekiamos kad uzsikabintu taip mastancios, kaip tamsta

SAVO? O tu ne prie ko? Jie nera ir tavo? Durnas esi ir nera apie ka su tavim diskutuot.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 18:40)
SAVO? O tu ne prie ko? Jie nera ir tavo? Durnas esi ir nera apie ka su tavim diskutuot.

Pas tamsta kazkoks iskreiptas supratimas apie mano, tavo ar savivaldybes.
Vien kraujas nieko neduoda, turi buti kazkas daugiau. Ne visada tai buna.

O ir siaip:

Deine Kinder sind nicht Deine Kinder,
sie sind die Söhne und Töchter
der Sehnsucht des Lebens
nach sich selbst.

Sie kommen durch dich,
aber nicht von dir
und obwohl sie bei dir sind,
gehören sie dir nicht.

Du kannst ihnen deine Liebe geben,
aber nicht deine Gedanken,
denn sie haben ihre eigenen Gedanken.

Du kannst ihrem Körper ein Heim geben,
aber nicht ihrer Seele,
denn ihre Seele wohnt im Haus von morgen,
das du nicht besuchen kannst,
nicht einmal in deinen Träumen.

Du kannst versuchen,
ihnen gleich zu sein,
aber suche nicht,
sie dir gleich zu machen,
denn das Leben geht nicht rückwärts
und verweilt nicht im Gestern.

Du bist der Bogen,
von dem deine Kinder
als lebende Pfeile ausgeschickt werden.

Laß deine Bogenrundungen
in der Hand des Schützen
Freude bedeuten.

Kahlil Gibran
Atsakyti
Vertimas irgi yra geras. Kurių velnių šlebizavot mums vokiškai. Šitą eilėraštį mes žinom. Kiekvienam vaikų daržely kabo bigsmile.gif jūsų caikai nėra jūsų caiksi
Jie sūnus ir dukterys gyvenimo troškimo (...)
Rsšau iš atminties, kabliukys sudėliok tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 11 birželio 2018 - 18:57