QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:46)
Aha, pakankamai skaiciau cia temu apie moteru problemas su svetimais vaikais ir draugiskus bendravimus su ex.
Kuo čia stebėtis. Štai manojo jubiliejukas. vaikai iš pirmos santuokos atsivežė pirmos žmonos pagamintą suši. vaikai iš antros santuokos atsivežė antros žmonos pagamintą tortą, dar manasis pagailavo, kad trečiosios (profesionalios virėjos), neužprašė paruošti banketo. Man tuomet išvis, ketvirtai eilėje į sostą, bebūtų likę sėdėti ir kaip tai princesei, mirksėti: tas neskanu, ano nevalgysiu, šitas išvis fu
Taip, tai iškrypėliška ir nemalonu. bet. toks gyvenimas. nenubrauksi tų buvusių santuokų, yra vaikai, anūkai, sėdi su jo buvusiom už vieno stalo, mandagaujiesi, giri jų vinigretus. Manasis visada sako, kad jam buvusių nebūna. aišku, galėjau suprast, kad visi tiltai sudeginti. bet yra viskas kitaip. tos buvusios yra. bendrauja nuolat, aibė reikalų. Iš pradžių tai bandžiau sakyt, kad man tai nėra malonu, ar tau patiktų, jei aš savo buvusius susisodinčiau į eilutę. jis sako, tai neįmanoma, jie mirę.
Na, o jo nemirusios, tai įmanoma ir čia viskas yra gerai.
Žiūriu į savo dabartinį gyvenimą, kaip į farsą, ir darau tai, ką protingiausia toj situacijoj galima padaryti,- pasijuokti iš savęs
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 16:39)
va va, nieko cia tau ner, gali toliau dirbt.
aaaaa, vadinasi, zmona kencia, o vyras tyciojasi...
juk nuolat kalama, kad reikia žmogų priimti tokį, koks jis yra.
pas vieną koja medinė, pas kitą - širdis.
taip, aš atkišus užpakalį suruošiau tas vaišes, jis viską tik kuravo, prižiūrėjo (ar paėmei kėdes, ar surinkai lėkštes, ar viską jau sukrovei). ryte ir vakare paklausė, kaip jaučiuosi. kai viską ten nudirbau ir merginos mane pašaukė į upę prie maudynių prisidėt " oi, ne, nekvieskit jos, jinai negali"
na, ar gali ant žmogaus pykti. juk su medine koja tango irgi nepašoksi.
Dar gerai sako, pirmadienį pas daktarus būtinai, pasiimk mėnesiui biuletenį, galėsi pas mane visą dieną dirbti, (o ne kaip dabar prieš darbą ir po darbo kiek suspėju, padedu). ei, alio, sakau, jei aš negaliu dirbti valdiškai, kaip galiu dirbti tau, juk darbas tai tas pats.
čia iš serijos " nuvaro arklius ir nušauna"