Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 13:29)
Pora gerai, meile gerai, bet su vyru taip nepakalbesi kaip su kita moterim, jis nesupras.

Kai kurioms, kaip matot nuskilo ant sio punkto smile.gif
Jei jusu teiginys teisingas, tai nesunkiai suvoksit, kad as negaliu tureti draugu. Na kazka DIRBTINAI palaikyti imanoma, bet gaunasi taip jau nenaturaliai, kad beviltiska.

Kai kurios cia teige, kad vyru ir moteru skirtumai yra neesminiai. Jusu teiginys ta neigia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 14:33)
Jei jusu teiginys teisingas, tai nesunkiai suvoksit, kad as negaliu tureti draugu. Na kazka DIRBTINAI palaikyti imanoma, bet gaunasi taip jau nenaturaliai, kad beviltiska.

Kai kurios cia teige, kad vyru ir moteru skirtumai yra neesminiai. Jusu teiginys ta neigia

suprantu. Bet dar suprantu ir tai, kad realiai negali turet ir tikru draugiu. Nes moterim tu tai irgi nesi. Kuna persidarei, bet smegenys despoto arogantisko vyro liko. Sorry, bet tiesa.
Tik nepradek dabar pasakot apie savo zmona, please.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 14:30)
Nė karto nėr pasakęs man "gerai atrodai". Bet vakar tai pasakė kokius 68 kartus. Kai pasitempus nugarą, (vistiek užsiėmiau visa ruoša), atrodė tuoj perlūšiu, rėplinau pritūpus ir atkišus užpakalį, tik tai ir girdėjau.  biggrin.gif

itariu, kad tai kartojo vien del to, kad zmonele ir toliau namu ruosos darbbus dirbtu, nes kitaip atguls i pagala i ka? Jam reikes?
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 14:22)
Kad manojo susižavėjimas savim jau toks didžiului, kad mano žavuliui juo jau nelieka vietos. O dar labiau neturi laiko bent žavtelti manim, savim besižavėdamas biggrin.gif

lotuliukas.gif gerai susaket
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 14:29)
blink.gif  blink.gif  blink.gif ale ir lengvai pavyko mane apmaut, net patikejau, nors ta pastraupa buvau perskaicius  biggrin.gif
vat tam ir reikalingos drauges. Ir pokalbiai vien tik su jom , ne vien kaip sakoma "bendravimas seimom". Niekad nesuprasiu tokiu moteru, kurios nuo vyro uzpakalio neatsiklijoja, kur sako, kad visur visur tik su juo reikia eit, nes gi pora  blink.gif Pora gerai, meile gerai, bet su vyru taip nepakalbesi kaip su kita moterim, jis nesupras.

Taip, leksa, būtent.
Pas sesę man labai patinka. Vyrukai šašlus kepa, alų maukia ir karaoke staugia. O mes kitoj erdvėj su leliais -arbata, tortukas ir šilti pašnekesiai. Kas būtų neįmanoma prie bendro stalo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 14:25)
Tie vyrai kazkokie tragiski, kompleksuoti sutverimai, jei tai tiesa. Kaip kokie gyvunai...

kodel tik vyrai i rmoterys, vienetai , kurie kazkiek labiau uz gyvuliukus pakile, nejau nesimato? ir tai dar gyvuliukai nors tiek nekenkia kaip zmones, netersia zemes... biggrin.gif
dar va video apie delflinus paziurejau, jis gali pasirodyti uz mus net protingesni...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 14:29)
vat tam ir reikalingos drauges. Ir pokalbiai vien tik su jom , ne vien kaip sakoma "bendravimas seimom". Niekad nesuprasiu tokiu moteru, kurios nuo vyro uzpakalio neatsiklijoja, kur sako, kad visur visur tik su juo reikia eit, nes gi pora  blink.gif Pora gerai, meile gerai, bet su vyru taip nepakalbesi kaip su kita moterim, jis nesupras.

tikrai taip lotuliukas.gif man dar juokingai atrodo ,kai susikuria net fb profilius jonas ir janina , atrodo bijo bele kur issiskirti, kazin kaip i darbus atskirus nueina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 14:30)
Nė karto nėr pasakęs man "gerai atrodai". Bet vakar tai pasakė kokius 68 kartus. Kai pasitempus nugarą, (vistiek užsiėmiau visa ruoša), atrodė tuoj perlūšiu, rėplinau pritūpus ir atkišus užpakalį, tik tai ir girdėjau.  biggrin.gif

tai kas jam ten gerai atrode? lotuliukas.gif ar cia palaikymo komanda buvo, kad dirbk , dirbk tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2018 - 14:30
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 14:56)

itariu, kad tai kartojo vien del to, kad zmonele ir toliau namu ruosos darbbus dirbtu, nes kitaip atguls i pagala i ka? Jam reikes?

Oi ne, tiek toli jis nemąsto. Jis žvengė iš manęs, kaip kelius sulenkus, atkišus užpakalį, pečius atlošus bandžiau būt panaši į tiesią. Gerai = juokingai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 14:33)

Draugu susiradimas visiskai nepriklauso nuo lyties pacio ar kito, cia gal jums del kitu priezasciu sunku bendrauti, socializuotis.
Cia , manau, kelios prasmes imaisytos, viena yra paplepejimai su kitom moterim, vyrai tikrai nelabai ta supras ar jiems bus idomu, kaip ir moterys vyrisku pasnekesiu, daugumoje paemus, nors visada yra isimciu, bet jei imti zmogaus pazintima ir gilensius pokalbius, tai jau neturi reiksmes lytis. Visokiu gi tu vyru yra ir visokiu moteru, pvz mane gyvenime geriausiai suprasdavo tetis, o filosofiniais klausimasi diskutuoti visiskai nemaciau gyvenime skirtumo tarp moteru ir vyru.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 13:56)
bet smegenys despoto arogantisko vyro liko.

Tas jusu teiginys juokingas.

1. Daug geru dalyku slepiama po atgrasiu ipokavimu (atsibaido visokie silpnaprociai, -es kurie giliau iviniojimo popieriuko nemato)

2. Jei mano smegenys tikrai tokios, tai reikstu kad moterims labai patinka arogantiski despotai. Deja taip nera. Bet neturejau problemu su moterimis tiek, kad vyrai net nebuvo konkurentai.

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 15:17)
Taip, leksa, būtent.
Pas sesę man labai patinka.

man tai nepasiseke... seses neturiu, tik broli cray.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 15:21)

tai kas jam ten gerai atrode? lotuliukas.gif  ar cia palaikymo komanda buvo, kad dirbk , dirbk tik lotuliukas.gif

va va, nieko cia tau ner, gali toliau dirbt.

QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 15:21)
Oi ne, tiek toli jis nemąsto. Jis žvengė iš manęs, kaip kelius sulenkus, atkišus užpakalį, pečius atlošus bandžiau būt panaši į tiesią. Gerai = juokingai.

aaaaa, vadinasi, zmona kencia, o vyras tyciojasi...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:09)

1. Daug geru dalyku slepiama po atgrasiu ipokavimu (atsibaido visokie silpnaprociai, -es kurie giliau iviniojimo popieriuko nemato)

2. Jei mano smegenys tikrai tokios, tai reikstu kad moterims labai patinka arogantiski despotai. Deja taip nera. Bet neturejau problemu su moterimis tiek, kad vyrai net nebuvo konkurentai.

1.nezinau kokie pas tavo tie geri dalykai, bet man zmogus, kuris taip niekina savo vaikus, po n metu vis nepamirsta ir purvais drabsto savo ex, tai jokiais gerumais jau nesuzaves.
2. Net ir Hitleris turejo moteri, kuri ji mylejo. Bet tai nereiskia nei, kad tai sektinas pavyzdys, nei, kad yra cia kuo Hitleriu dziaugtis ir ji teisinti, kaip vis tik nebloga zmogu. Taigi taigi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 15:39)
nezinau kokie pas tavo tie geri dalykai, bet man zmogus, kuris taip niekina savo vaikus, po n metu vis nepamirsta ir purvais drabsto savo ex, tai jokiais gerumais jau nesuzaves.

Aha, pakankamai skaiciau cia temu apie moteru problemas su svetimais vaikais ir draugiskus bendravimus su ex.
APIE VISKA PAGALVOTA!
Tokios kategoriskos mintys reikalingos atstumti netinkamo mentaliteto kandidates ir pasirinkti is tinkamu.

Visu pirma man buvo svarbu, kad meergina/ moteris tiketu PASIRINKIMO GYVENIMUI ideja, o ne palaikytu kazkokiu keiciamu kojiniu santuokos tipa (kol patogios tol nesioju, kai suplysta - ismetu)

Matot, kaip ilgai ir nuobodziai vyko diskusijos tokiomis temomis? O va kategoriska nuomone "ex mirtinas priesas", jei naturaliai pritariama - is karto atmeta netinkamas ir pritraukia tinkamas kandidates.

Jusu tipo moteru tai netraukia ir tai buvo tikslas, procesa padaryti kuo lengvesniu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 15:21)
tikrai taip lotuliukas.gif man dar juokingai atrodo ,kai susikuria net fb profilius jonas ir janina , atrodo bijo bele kur issiskirti, kazin kaip i darbus atskirus nueina lotuliukas.gif

o plepa ten tik janina su mergaitėmis, jono jokio įrašo nėra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 11, 16:39)
man tai nepasiseke... seses neturiu, tik broli  cray.gif

kaip gaila, leksa, sesės tikras lobis. Sukūriau fb grupę - sesių klubą, ple ple ten per dienas ax.gif Nesvarbu, kad viena už jūrių, kita kažkur ne čia, vistiek pastoviai žinom, kuri kurią bulvienę virė, kaip pasikirpo plaukus, siunčiam gps (čia ir dabar foto), ant brolių (štai kam jie) pačiuožiam bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:09)

ar vyrai veikia dar ką nors šiame gyvenime, išskyrus tai, kad be perstojo giriasi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 16:46)
Aha, pakankamai skaiciau cia temu apie moteru problemas su svetimais vaikais ir draugiskus bendravimus su ex.

niekas nesako, kad privalu myleti SVETIMUS vaikus (tu niekini SAVUS), ir niekas nesako, kad butina meiliai biciuliautis su ex. Bet taip slyksciai atsiliept apie savo vaikus, savo krauja ir po begales metu ir toliau liet pamazgas ant ex, tai jau yra zemas lygis. Krastutinumai niekur nereikalingi.
Atsakyti