Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 10, 08:04)
160 km. Ar neišvestum tu manęs iš doros kelio? bigsmile.gif
Papildyta:

Nes pas mus  linksma. Ir gera kompanija 4u.gif
Na argi tu su vyrais taip papilstytum iš tuščio į kiaurą. Pas juos yra taip:
1) problema
2) sprendimas
3) kitas klausimas

Nesamone. Vyrai tiesiog nesugeba suprasti problemu visumos, tai jie KAZKA GREITAI issprendzia.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 10, 21:47)
ne, neatidziai perskaiciau, bet???? Tai cia viskas? Tik tiek is vyro puses?  blink.gif

Leksa, aš kreivai pajuokavau. Tu skaitei atidžiai. Ten taip nebuvo parašyta. Ten buvo parašyta viskas, kaip moteris turi taikytis prie vyro. O čia aš paėmiau vieną sakinuką, perrašiau, kaip vyras turi taikytis prie moters. Galima paimt ir perrašyt tą kliedesį visą, pvz., vyras turi žinoti, kad moteriai reikia romantikos, todėl jis turi tapti romantišku ir t.t.ir pan. Žiūrint iš kieno varpinės žiūrėsi.
na, bet ir šiaip šitai berazumystei per daug mes čia dėmesio davėm.
4u.gif Kaip Virga po kelionės? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 10, 15:58)
<div><strong>Meilės lyrika </strong>
</div><div>(iš interneto lobynų)
</div><div>
</div><div>"Pavasaris savo padarė staiga.
</div><div>Parskrido poruotis varnėnas.
</div><div>Susirgo, taip sakant, ir morčiaus liga
</div><div>Pamilęs lietuvę armėnas.
</div><div>Toliau dar gražiau - pajūry, Palangoj,
</div><div>Karštai masažuodamos papilves,
</div><div>Gražuolės palinkę prie knygos sunkios
</div><div>Klejoja dėl pusšimčio atspalvių.
</div><div>Bet vėl bus ruduo,
</div><div>Bus vaikai vanagai,
</div><div>Anytos ir vyras trintukas.
</div><div>Tačiau moteriškėms sapnuosis ilgai
</div><div>Skaitytas prie jūros "greitukas"..."

Vat čia yra <strong>kūryba</strong> -- užskaitau biggrin.gif
</div><div>
</div><div><strong>Rene</strong>,
</div><div>šitas visai tinka ir tavo ankstesnės žinutės iliustracijai, ne..? Ypač ta dalis, kur apie rudenį tongue.gif
</div><div>
</div><div>Aš MOKU vaikščioti ir kalbėdamas. Gal manyje per daug moteriškojo prado tuomet..? -- dūmoju sau... tongue.gif
</div>

klajokli, miela, kad tu užskaitai, ir aš turiu pripažinti, kad tai yra taiklu ir dozė jumoro, bet aš, sena tarka, mieliau pasilieku prie mūsų seno girtuoklio Pauliuko (P. Širvio) :
mes draugavom ilgai
meilė liejos eilėm
ir svyravo beržai
pakelėm pakelėm.
arba Justuko (just. Marcinkevičiaus) meilės elegijų.
Man atrodo, kad poezija yra tai, ko nereikėtų subuitinti, suvulgarinti, man tai kažkas aukštesnio, šventesnio, dvasingesnio, net jei tai šiuolaikiška, šmaikštu, nes toks yra gyvenimas.
Tu net nepagalvotum, kaip aš nusivyliau, kaip man buvo skauda, kai mano mylimiausias jaunystės, paauglystės rašytojas ir poetas paskutines knygas parašė labai šiuolaikiškai ir į temą šiam gyvenimui, apie grupinius prievartavimus, nusikalstamas veikas. Taip, pripažįstu, gyvenimas žiaurus. bet nors prašau, palikit ką nors švarą, šventą ir nesuteptą. Romantišką romaną. Ar eilėraštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 11 birželio 2018 - 11:42
QUOTE(rene' @ 2018 06 10, 08:53)
Draugė pasakojo, kad paplūdimy, daili, nudegusi, stangri, na, superinė moteriškė su bikini. Atsisuka, o gryna seeenė blink.gif  čia ji taip sakė. Na lyg močiutė privalo būt sukiužusi ir nukarusi viskuo jau vien dėl to, kad  šoko žmonėms nesukeltų biggrin.gif

Ziurint kiek draugei metu ir ka vadina sene lotuliukas.gif as atsimenu, kai man 40meciai seniai atrode lotuliukas.gif
Bet kai pats subresti, sensti, supranti, kad amzius tik skaiciuka spopieriuje. Kiap ir Klajoklis is pradziu aiskino, kad nuo tam tikro amziaus jau ten meiles nebuna, o paskui pats prisipazino apie audringa romana, kad ir virtualu lotuliukas.gif
Taigi, tie metai tik tiek, kiek mes patys jauciames ir kaip sugembame savo kuna priziureti...Buna gi masinu pvz senos, antikvarines, o vaziuoja sau be vargo, geriau uz naujas ir zmones dziugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 11, 12:30)
Nesamone. Vyrai tiesiog nesugeba suprasti problemu visumos, tai jie KAZKA GREITAI issprendzia.

4u.gif Idomucia, vyrai konkretūs. jie arba sprendžia problemą, arba apie ją negalvoja. moterys mėgsta apie tai tiesiog pakalbėti. Pvz blogi kaimynai. vyras sako,- keisk butą. Moteris nenori keisti buto. ji nori būti išklausyta ir suprasta, gal paguosta ir užjausta, kaip jai sunku, kokie blogi kaimynai. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 12:45)
Ziurint kiek draugei metu ir ka vadina sene lotuliukas.gif as atsimenu, kai man 40meciai seniai atrode lotuliukas.gif
Bet kai pats subresti, sensti, supranti, kad amzius tik skaiciuka spopieriuje. Kiap ir Klajoklis is pradziu aiskino, kad  nuo tam tikro amziaus jau ten meiles nebuna, o paskui pats prisipazino apie audringa romana, kad ir virtualu lotuliukas.gif
Taigi, tie metai tik tiek, kiek mes patys jauciames ir kaip sugembame savo kuna priziureti...Buna gi masinu pvz senos, antikvarines, o vaziuoja sau be vargo, geriau uz naujas ir zmones dziugina  biggrin.gif

neb jauniklė ir ta draugė, vyresnė už mane šiek tiek, tai gal ta paplūdimio fėja ir jau pensijinio amžiaus buvo, kad jai taip šoką įvarė.
Na, ką savaitgalį lutuke, kokius kalnus nuvertei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2018 06 10, 19:52)
<p>Toli grazu ne visos moterys megsta romantiskus filmus ir knygas, nei as, nei viena is mano draugiu tokiu neskaito.</p>
<p>Antra, psichologai niekada nepataria uzdegti zvakuciu ir romantisku vakarieniu, juo labiau, seksualiu apatiniu, teko lankytis, nieko panasaus negirdejau.</p>
<p>Trecia, yra labai seksualiu moteru, kurioms tai teikia malonuma ne maziau nei vyrams.</p>
<p>Svarbiausia, kad pomegiai sutaptu.</p>
<p>Tavo problema, kad tu labai suabsoliutini, nei vyrai, nei moterys nera visi vienodi. Tik reikia skirti nemazai laiko, kad sutiktum toki, su kuriuo butu gera. Vieniems patinka aktyvi veikla, keliones, o kitiems smagu paguleti kartu ant sofkutes.</p>
<p>Tarkim aš visiškai ne namu seimininke, ir ka, man pasiseke surasti vyru, kurie to nesureiksmino, jiems nereikejo, kad gaminciau, tvarkydavomes kartu. Ir dabar sutikau butent toki. Svarbiausia man, kad butu idomu bendrauti.</p>

pritariu.

Ir dar pamasciau, kad kai renkames is proto, daugiau sansu suklytsi, nes jausmai, intuicija, meile sukupe turi ir perdirba daug didesnius keikius informacijos ir parenka mums geriausiai tinkama partneri. vat bun ata chemija arba nebuna ir protauk neprotaves, koks ans geras, protingas, zavus, nu bet sirdies netraukia ir viskas, o paskui, jei pradeda visgi gyventi, islenda visokie nelabai geri dalykai, kurie ir pagrindzia ta sirdies netrauka, kuri buvo nepaisyta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 12:50)
4u.gif Idomucia, vyrai konkretūs. jie arba sprendžia problemą, arba apie ją negalvoja. moterys mėgsta apie tai tiesiog pakalbėti. Pvz blogi kaimynai. vyras sako,- keisk butą. Moteris nenori keisti buto. ji nori būti išklausyta ir suprasta, gal paguosta ir užjausta, kaip jai sunku, kokie blogi kaimynai. ax.gif
Papildyta:

neb jauniklė ir ta draugė, vyresnė už mane šiek tiek, tai gal ta paplūdimio fėja ir jau pensijinio amžiaus buvo, kad jai taip šoką įvarė.
Na, ką savaitgalį lutuke, kokius kalnus nuvertei? ax.gif

dauguma vyru gal , ne visi, bet taip, nesuvokia, kai tiesiog nori pasitarti, pasibedavoti ir pan lotuliukas.gif mano vyra nervina tokie dalykai, is kart siulo man sprendimus arba supranta kaip kaltinimus, nors kiek aiskinu, kad as jo nekaltinu tik isakau savo nuogastavimus pvz doh.gif
manau labai truksta mums siais laikais moteru ir vyru tokiu atskiru benduromeniu, kur visi bus suprasti, gal del to tokie ir polupiarus soc tinklai, forumai, nes aplinkoje nera, ir nera kada...

Nieko ypatinga, kaip visada namu tvakrymas, paskui siek tiek pramogu prie juros, orai grazus, reikia dziaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 12:54)
pritariu.

Ir dar pamasciau, kad kai renkames is proto, daugiau sansu suklytsi, nes jausmai, intuicija, meile sukupe turi ir perdirba daug didesnius keikius informacijos ir parenka mums geriausiai tinkama partneri. vat bun ata chemija arba nebuna ir protauk neprotaves, koks ans geras, protingas, zavus, nu bet sirdies netraukia ir viskas, o paskui, jei pradeda visgi gyventi, islenda visokie nelabai geri dalykai, kurie ir pagrindzia ta sirdies netrauka, kuri buvo nepaisyta  biggrin.gif

4u.gif Gerai, aš ta raupsuota (t.y. romantiška). Žiūriu serialus ir filmus (na, ne tuos kur tv rodo), ir verkiu, tiesiog plaukiu biggrin.gif Viduj susitapatinu su pagrindine veikėja ir tas dramas išgyvenu. bigsmile.gif Kažkam atrodo, kad jei vonią ar lovą pripilsi žiedlapių, uždegsi žvakę vakarienei, tai oplia, romantika. Tai tik detalės ir dažnai banalios. Piršlybos, pavyzdžiui, dabar labai populiaru, prekybcentriuos, katedros aikštėj, ar bet kur, kur visi mato, o jei nemato, tai į youtube įmesi ir pamatys. O kas už to klausimo? gyvena susimetę metų metais, ko amžina sužadėtinė išgirsta tiksint biologinį laikrodį ir arba grąžina žiedą, arba turbina vedybas šantažu.
Dėl širdies ir proto balso, lutuke, vėlgi tu labai teisi. Pažinčių portalo laikais esu turėjus pasimatymų, kur sau sakai: "gražus, protinga, geras, bet ne mano". ir atmeti, kaip persodintą inkstą biggrin.gif Net bučkio po ketvirto pasimatymo duot negalėjau, nors protas sakė, ko čia spardais ožka, ką tu geriau rasi, į veidrodį pasižiūrėk bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 12:59)
pritariu.
dauguma vyru gal , ne visi, bet taip, nesuvokia, kai tiesiog nori pasitarti, pasibedavoti ir pan lotuliukas.gif mano vyra nervina tokie dalykai, is kart siulo man sprendimus arba supranta kaip kaltinimus, nors kiek aiskinu, kad as jo nekaltinu tik isakau savo nuogastavimus pvz doh.gif
manau labai truksta mums siais laikais moteru  ir vyru tokiu atskiru benduromeniu, kur visi bus suprasti, gal del to tokie ir polupiarus soc tinklai, forumai, nes aplinkoje nera, ir nera kada...

Nieko  ypatinga, kaip visada namu tvakrymas, paskui siek tiek pramogu prie juros, orai grazus, reikia dziaugtis smile.gif

Gyveni prie jūros? Pavydėti? bigsmile.gif
Taip, forumai tikrai, kad ir mes kiek čia čiuožtume ant šitos mirkalynės, mums reikia jos labai.
Kaip ir tavasis, mano, pvz. sakau, skiriasi man artima pora. Klausia: "ką aš turiu padaryti?". Sakau, nieko. Tada sako, kam apie tai galvoji. Klankt mygtukas ir nebegalvoju biggrin.gif Sakau, paverktum su manim kartu, statistika teigia, kad 88 proc žmonių paverkus palengvėja. O jei abu paverksim, dar geriau bus bigsmile.gif Na, ką daugiau sakyt. taip įpranti tylėt, sau viską pasilieti, nes dar neištaręs klausimo jau tu visus atsakymus žinai. paskui šiur šiur į forumą ir viską ple ple ple išsiplepi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 13:16)
4u.gif Gerai, aš ta raupsuota (t.y. romantiška). Žiūriu serialus ir filmus (na, ne tuos kur tv rodo), ir verkiu, tiesiog plaukiu biggrin.gif  Viduj susitapatinu su pagrindine veikėja ir tas dramas išgyvenu. bigsmile.gif Kažkam atrodo, kad jei vonią ar lovą pripilsi žiedlapių, uždegsi žvakę vakarienei, tai oplia, romantika. Tai tik detalės ir dažnai banalios. Piršlybos, pavyzdžiui, dabar labai populiaru, prekybcentriuos, katedros aikštėj, ar bet kur, kur visi mato, o jei nemato, tai į youtube įmesi ir pamatys. O kas už to klausimo? gyvena susimetę metų metais, ko amžina sužadėtinė išgirsta tiksint biologinį laikrodį ir arba grąžina žiedą, arba turbina vedybas šantažu.
Dėl širdies ir proto balso, lutuke, vėlgi tu labai teisi. Pažinčių portalo laikais esu turėjus pasimatymų, kur sau sakai: "gražus, protinga, geras, bet ne mano". ir atmeti, kaip persodintą inkstą  biggrin.gif Net bučkio po ketvirto pasimatymo duot negalėjau, nors protas sakė, ko čia spardais ožka, ką tu geriau rasi, į veidrodį pasižiūrėk bigsmile.gif
Papildyta:
Gyveni prie jūros? Pavydėti? bigsmile.gif
Taip, forumai tikrai, kad ir mes kiek čia čiuožtume ant šitos mirkalynės, mums reikia jos labai.
Kaip ir tavasis, mano, pvz. sakau, skiriasi man artima pora. Klausia: "ką aš turiu padaryti?". Sakau, nieko. Tada sako, kam apie tai galvoji. Klankt mygtukas ir nebegalvoju biggrin.gif  Sakau, paverktum su manim kartu, statistika teigia, kad 88 proc žmonių paverkus palengvėja. O jei abu paverksim, dar geriau bus  bigsmile.gif  Na, ką daugiau sakyt. taip įpranti tylėt, sau viską pasilieti, nes dar neištaręs klausimo jau tu visus atsakymus žinai. paskui šiur šiur į forumą ir viską ple ple ple išsiplepi biggrin.gif

man irgi norisi romantikos, tik pritariu Idem, kad ne visiem to norisi. Del to ir ziuriu turkiskus serialus, papergyvenu, paverkiu, mintyse pasigincyju su personazais biggrin.gif o kas belika. Pamenu paauglyste, vaiksciodavom i visus indisku skinus ir verkem i nosines biggrin.gif ..... Gal lengviau, kai ta nera poreikio? ai tiesa . zvakiu ri lapeliu tikria nereikai, man zvakes kazkiap irmena laidotuves, o geliu giala, kam jas draskyt dabar lotuliukas.gif man romantika prie lauzo pvz lauke pasedet i zvaigzdes paziuret...gal ne tiek tos romantikos norisi bet tikrumo tikru pokalbiu, tikru jausmu....

tai ir gerai, kad nesugebejot, laimei islikot saves neisdavusi mirksiukas.gif

Netoli jura apie 15 min su masina, siaip Airijoje gi visur jura aplinkui, tik jei, kas viduryje paciame gyvena, tai jau siek tiek ilgiau - valanda iki juros. Jura man patinka, bet miskai, upes, ezera labiau, deja, ju cia nelabai yra (misku) o upese maudytis negalima ir pireiti neina, beveik visur pirvacios valdos, o upes is juro s pakylancios, dugnas dubliai, ezeru irgi labai mazai, kurie yra daznai uztersti irgi maudytis negalima....tai belieka is gamtos jura ir parkai tai nors tuo dziaugiames smile.gif

tai va uzkraunam jauciu vyrams, draugiu, moterisko rato pareigas....
Papildyta:

Idomios mintys atrodo gana tiksliai:
https://www.minfo.lt...iesu-nori-vyrai

Ko iš tiesų nori vyrai?

Didvyrio instinktas

Kiekvienas vyras turi didvyrio instinktą, kuris skatina jį ne tik rizikuoti, atlikti žygdarbius, bet ir siekti garbės, pripažinimo, šlovės, pasitikėjimo, didžiavimosi ir pan. Net jei vyras nežino, kad jo elgesį skatina šis prigimtinis didvyrio poreikis, pastarasis veikia. Ne veltui stebime fantastišką dalyką: kai tik bet kuri vyrui reikšminga moteris pradeda žavėtis vyru, jis tampa labiau panašiu į vyrą, jo krūtinė platėja, jo pasitikėjimas savimi auga, jo potencija gerėja; kai tik bet kuri jam reikšminga moteris pradeda juo abejoti ir laikyti jį lūzeriu, jis glemba ir silpnėja. Kai vyro santykiai su mama yra sudėtingi ir prasti, vyras ieško moters, kuri galėtų juo žavėtis. Kai vyro santykiai su žmona yra prasti, vyras ieško kitos moters, kuri juo galėtų žavėtis. Taip atsiranda vietos meilužėms. Ir tik stiprus dvasiškai vyras gali tverti gyvenimą be jam svarbaus pripažinimo...............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2018 - 12:42
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 11:50)

Man teko ismokti naudingu dalyku, kad vyrai sugeba. Na aisku, savo galimybiu ribose, bet man nebuvo kitos iseities. Taciau as neatsisakiau prigimtiniu.

Tai ka jus sakot - tiesiog ne vyriskumas, o primityvumas. Keisk buta, keisk darba, o kitose vieetose bus NAUJOS problemos ir taip galima keisti viska kas metai.
Moterys kurios TIK plepa, tai gal kitas primityvumo krastutinumas.

O moteru poreikis pasikalbet, tai tiesiog akcentas i situacijos platesni ir gilesni suvokima versus vyru maziau apgalvotam veikimui. Reikia moterims suvokti veiksmu reiksme, o vyrams reikia suvokti situaciju suvokimu reiksme. O ne viska nurasyti kvailystems ir nesamonems.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 13:41)
vyras ieško moters, kuri galėtų juo žavėtis. Kai vyro santykiai su žmona yra prasti, vyras ieško kitos moters, kuri juo galėtų žavėtis. Taip atsiranda vietos meilužėms. Ir tik stiprus dvasiškai vyras gali tverti gyvenimą be jam svarbaus pripažinimo...............

Kad manojo susižavėjimas savim jau toks didžiului, kad mano žavuliui juo jau nelieka vietos. O dar labiau neturi laiko bent žavtelti manim, savim besižavėdamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 11 birželio 2018 - 13:33
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 12:41)
Ir tik stiprus dvasiškai vyras gali tverti gyvenimą be jam svarbaus pripažinimo...............

Tie vyrai kazkokie tragiski, kompleksuoti sutverimai, jei tai tiesa. Kaip kokie gyvunai...
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 12:41)
Leksa, aš kreivai pajuokavau. Tu skaitei atidžiai. Ten taip nebuvo parašyta.

blink.gif blink.gif blink.gif ale ir lengvai pavyko mane apmaut, net patikejau, nors ta pastraupa buvau perskaicius biggrin.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 12:50)
moterys mėgsta apie tai tiesiog pakalbėti. Pvz blogi kaimynai. vyras sako,- keisk butą. Moteris nenori keisti buto. ji nori būti išklausyta ir suprasta, gal paguosta ir užjausta, kaip jai sunku, kokie blogi kaimynai. ax.gif

vat tam ir reikalingos drauges. Ir pokalbiai vien tik su jom , ne vien kaip sakoma "bendravimas seimom". Niekad nesuprasiu tokiu moteru, kurios nuo vyro uzpakalio neatsiklijoja, kur sako, kad visur visur tik su juo reikia eit, nes gi pora blink.gif Pora gerai, meile gerai, bet su vyru taip nepakalbesi kaip su kita moterim, jis nesupras.
Atsakyti
Nė karto nėr pasakęs man "gerai atrodai". Bet vakar tai pasakė kokius 68 kartus. Kai pasitempus nugarą, (vistiek užsiėmiau visa ruoša), atrodė tuoj perlūšiu, rėplinau pritūpus ir atkišus užpakalį, tik tai ir girdėjau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 11 birželio 2018 - 13:53