QUOTE(rene' @ 2018 06 11, 13:16)
Gerai, aš ta raupsuota (t.y. romantiška). Žiūriu serialus ir filmus (na, ne tuos kur tv rodo), ir verkiu, tiesiog plaukiu
Viduj susitapatinu su pagrindine veikėja ir tas dramas išgyvenu.
Kažkam atrodo, kad jei vonią ar lovą pripilsi žiedlapių, uždegsi žvakę vakarienei, tai oplia, romantika. Tai tik detalės ir dažnai banalios. Piršlybos, pavyzdžiui, dabar labai populiaru, prekybcentriuos, katedros aikštėj, ar bet kur, kur visi mato, o jei nemato, tai į youtube įmesi ir pamatys. O kas už to klausimo? gyvena susimetę metų metais, ko amžina sužadėtinė išgirsta tiksint biologinį laikrodį ir arba grąžina žiedą, arba turbina vedybas šantažu.
Dėl širdies ir proto balso, lutuke, vėlgi tu labai teisi. Pažinčių portalo laikais esu turėjus pasimatymų, kur sau sakai: "gražus, protinga, geras, bet ne mano". ir atmeti, kaip persodintą inkstą
Net bučkio po ketvirto pasimatymo duot negalėjau, nors protas sakė, ko čia spardais ožka, ką tu geriau rasi, į veidrodį pasižiūrėk
Papildyta:
Gyveni prie jūros? Pavydėti?
Taip, forumai tikrai, kad ir mes kiek čia čiuožtume ant šitos mirkalynės, mums reikia jos labai.
Kaip ir tavasis, mano, pvz. sakau, skiriasi man artima pora. Klausia: "ką aš turiu padaryti?". Sakau, nieko. Tada sako, kam apie tai galvoji. Klankt mygtukas ir nebegalvoju
Sakau, paverktum su manim kartu, statistika teigia, kad 88 proc žmonių paverkus palengvėja. O jei abu paverksim, dar geriau bus
Na, ką daugiau sakyt. taip įpranti tylėt, sau viską pasilieti, nes dar neištaręs klausimo jau tu visus atsakymus žinai. paskui šiur šiur į forumą ir viską ple ple ple išsiplepi
man irgi norisi romantikos, tik pritariu Idem, kad ne visiem to norisi. Del to ir ziuriu turkiskus serialus, papergyvenu, paverkiu, mintyse pasigincyju su personazais
o kas belika. Pamenu paauglyste, vaiksciodavom i visus indisku skinus ir verkem i nosines
..... Gal lengviau, kai ta nera poreikio? ai tiesa . zvakiu ri lapeliu tikria nereikai, man zvakes kazkiap irmena laidotuves, o geliu giala, kam jas draskyt dabar
man romantika prie lauzo pvz lauke pasedet i zvaigzdes paziuret...gal ne tiek tos romantikos norisi bet tikrumo tikru pokalbiu, tikru jausmu....
tai ir gerai, kad nesugebejot, laimei islikot saves neisdavusi
Netoli jura apie 15 min su masina, siaip Airijoje gi visur jura aplinkui, tik jei, kas viduryje paciame gyvena, tai jau siek tiek ilgiau - valanda iki juros. Jura man patinka, bet miskai, upes, ezera labiau, deja, ju cia nelabai yra (misku) o upese maudytis negalima ir pireiti neina, beveik visur pirvacios valdos, o upes is juro s pakylancios, dugnas dubliai, ezeru irgi labai mazai, kurie yra daznai uztersti irgi maudytis negalima....tai belieka is gamtos jura ir parkai tai nors tuo dziaugiames
tai va uzkraunam jauciu vyrams, draugiu, moterisko rato pareigas....
Papildyta:
Idomios mintys atrodo gana tiksliai:
https://www.minfo.lt...iesu-nori-vyrai
Ko iš tiesų nori vyrai?
Didvyrio instinktas
Kiekvienas vyras turi didvyrio instinktą, kuris skatina jį ne tik rizikuoti, atlikti žygdarbius, bet ir siekti garbės, pripažinimo, šlovės, pasitikėjimo, didžiavimosi ir pan. Net jei vyras nežino, kad jo elgesį skatina šis prigimtinis didvyrio poreikis, pastarasis veikia. Ne veltui stebime fantastišką dalyką: kai tik bet kuri vyrui reikšminga moteris pradeda žavėtis vyru, jis tampa labiau panašiu į vyrą, jo krūtinė platėja, jo pasitikėjimas savimi auga, jo potencija gerėja; kai tik bet kuri jam reikšminga moteris pradeda juo abejoti ir laikyti jį lūzeriu, jis glemba ir silpnėja. Kai vyro santykiai su mama yra sudėtingi ir prasti, vyras ieško moters, kuri galėtų juo žavėtis. Kai vyro santykiai su žmona yra prasti, vyras ieško kitos moters, kuri juo galėtų žavėtis. Taip atsiranda vietos meilužėms. Ir tik stiprus dvasiškai vyras gali tverti gyvenimą be jam svarbaus pripažinimo...............