Maniškis (jau metas ) liežuviu kaskart testamentą rašo (perrašo), verslą dukrom dalina, mane administratore stato (čia po to, kai "užsilenks"), finansus skirsto, ir vis kaskart kitaip Galbūt taip elgiasi didžiuma vyresnio amžiaus žmonių, norėdami pelnyti prielankumą tiesiog dabar už paveldėjimo pažadą kada nors. Taip kokį sykį ir norisi paklausti, ar jau greit užsilenksi. , mat jau labai gražiai tą ateitį po jo nupiešia. Reik žėtis, kad tik aš pirma neužsilenkčiau, besistengdama įtikti.
Netgi tiesiu keliu, kalbėdamas telefonu, nemoka eit.
Klajokli, kaip tu vaikštai? Panašiai?
Vat čia yra kūryba -- užskaitau
Maniškis (jau metas ) liežuviu kaskart testamentą rašo (perrašo), verslą dukrom dalina, mane administratore stato (čia po to, kai "užsilenks"), finansus skirsto, ir vis kaskart kitaip Galbūt taip elgiasi didžiuma vyresnio amžiaus žmonių, norėdami pelnyti prielankumą tiesiog dabar už paveldėjimo pažadą kada nors. Taip kokį sykį ir norisi paklausti, ar jau greit užsilenksi. , mat jau labai gražiai tą ateitį po jo nupiešia. Reik žėtis, kad tik aš pirma neužsilenkčiau, besistengdama įtikti.
mano brolis turta "dalija" ir testamentus "rasineja", kai isgeria
O vyras, tai nieko idomaus - jam aktualiausia visokie remontai, statybos, statybines medziagos, kaip zuvims tvenkini iskast ar saudykla irengt. Tokios ten nuobodybes.
Moterys, siekiančios ilgai išsaugoti meilę,
Pagrindinė problema moteris nėra pakankamai seksuali su savo vyru.
o vyrai? Jie ka nors gali/turi del seimos/zmonos daryti???
Leksa, neatidžiai perskaitei. Pvz penkta pastraipa.
-protingi vyrai, trumpalaikių moters nuotykių nelaiko tragedija (...)
Tai ir man, kaip Mažyliui, tam Karlsono draugui, toks klausimas kyla, aš negalėčiau nors gabalėlį to milijono gauti dabar
Dar vienas nepatingėjo surašyti visai įdomiai filosofuojančio komentaro..."Romantiški filmai bei romanai, sukurti pagal įprastą schemą:beužsimezganti meilė, kliūtys, jų nugalėjimas, o pabaigoje laimingi įsimylėjėliai stovi apsikabinę ir žiūri vienas kitam į akis. Knyga dabar naudojama kaip priemonė užsimiršti, pabėgti nuo gyvenimo, panirti į sapnus. Romantika rizikingai užmigdo.Moterys gali ištaisyti santuokoje daromas klaidas, bet jos mato tik romantiškus filmus ir skaito romanus, kuriuose nėra tikrovės, skaito knygas, kurios daugiausia tik teikia užsimiršimą. Todėl gyvendamos net ir su trečiu vyru daro vis tą pačią klaidą – per mažai vertina vyrų seksualumo reikšmę. Moterims tai – trečiaeilis dalykas.Psichologai? Ką jie pataria? Uždegti žvakutes ir gerti vyną? Apsirengti seksualius apatinius? Tai labiau butaforija, teatras. Rūbai, bendravimo ritualai užgožia svarbiausią dalyką, išoriniai dalykai nuveda nuo intymumo.Moterys, siekiančios ilgai išsaugoti meilę, turi nebijoti suvokti vyrą tokį, koks jis yra, – labiau geidulingą, be romantiškų pagražinimų.– Protingos moterys trumpalaikių vyro nuotykių nelaiko tragedija. O kad ir to išvengtų, tam tikrais momentais moteris turi būti ne tik puiki šeimininkė, mama – ji turi sugebėti persikūnyti į meilužę. Nemažai moterų laukia tik vyro aktyvumo, mano, kad gėdinga pačiai reikšti iniciatyvą, ji – kaip princesė – tik laukia. Vyras stengiasi, tačiau po kokių penkerių metų pastangų jam tai nusibosta.– Dėl ko šeimos skiriasi? Ne vien dėl neištikimybės. Juk būna atvejų, kai vyras palieka žmoną tik todėl, kad nori gyventi taip, kaip jis nori. Ir nėra jokios kitos moters. Tiesiog jis nebenori toliau vaidinti to teatro, kokio nori moteris.– Be privalomos laisvalaikio praleidimo programos, kuri tokia būtina moterims. Vyrai nori paprastesnio gyvenimo – kad ir su laikraščiu ar televizoriaus pulteliu rankoje. Moteris bijo tokios ramybės, todėl stengiasi teatralizuoti, romantiškai sureikšminti gyvenimą. Tai vyrus ypač erzina.Tik kūrybiškos moterys mėgsta vienatvę, pačios moka susirasti įdomios veiklos. Tokių yra labai nedaug, kaip ir tų, kurios be jokių knygų, tiesiog jutimiškai supranta vyrus. O 95 procentai moterų nemėgsta vienatvės: jos knygų neskaito, televizija joms būna įkyrėjusi, draugės užsiėmusios, tad joms lieka tik vyras. Pas moteris poreikis pramogauti kur kas didesnis.-- Pagrindinė problema – moteris nėra pakankamai seksuali su savo vyru. Moteriai į sąvoką „myli“, neįeina sąvoka „geidžia“. Moteriai meilė – šiltas švelnus jausmas. Bet jo nepakanka dviejų laimei. Dėl tokios meilės vyras po kurio laiko savo moteryje mato tik namų šeimininkę."
Toli grazu ne visos moterys megsta romantiskus filmus ir knygas, nei as, nei viena is mano draugiu tokiu neskaito.
Antra, psichologai niekada nepataria uzdegti zvakuciu ir romantisku vakarieniu, juo labiau, seksualiu apatiniu, teko lankytis, nieko panasaus negirdejau.
Trecia, yra labai seksualiu moteru, kurioms tai teikia malonuma ne maziau nei vyrams.
Svarbiausia, kad pomegiai sutaptu.
Tavo problema, kad tu labai suabsoliutini, nei vyrai, nei moterys nera visi vienodi. Tik reikia skirti nemazai laiko, kad sutiktum toki, su kuriuo butu gera. Vieniems patinka aktyvi veikla, keliones, o kitiems smagu paguleti kartu ant sofkutes.
Tarkim aš visiškai ne namu seimininke, ir ka, man pasiseke surasti vyru, kurie to nesureiksmino, jiems nereikejo, kad gaminciau, tvarkydavomes kartu. Ir dabar sutikau butent toki. Svarbiausia man, kad butu idomu bendrauti.
Klounas iš temos "padėkite man nevykėliui", toliau trolina, bet jau čia - kitoje temoje. Visumoje, iš tiktųjų, kokiu reikia būti nevykėliu, nevyrišku vyru, kad nuolatos sedėti moteriškose temose?Pagal nerasytas SM taisykles, nesioti «pletku» is kitu temu negrazu. O bet taciau, koks skirtumas kas ka rase kokioje temoje? Atsipalaiduokite ir prisijunkite. 😏
160 km. Ar neišvestum tu manęs iš doros kelio?😏
Klajokili, kam tau adresas. Tu taip ateikKaip toj dainoj: Moj adres ni dom i ni ulica. Moj adres savetskij sajuz.
Kokia pati mėgstamiausia taviškio tema, kai jau kokia proga šeima sueina? Maniškis (jau metas ) liežuviu kaskart testamentą rašo (perrašo), verslą dukrom dalina, mane administratore stato (čia po to, kai "užsilenks"), finansus skirsto, ir vis kaskart kitaip Galbūt taip elgiasi didžiuma vyresnio amžiaus žmonių, norėdami pelnyti prielankumą tiesiog dabar už paveldėjimo pažadą kada nors. Taip kokį sykį ir norisi paklausti, ar jau greit užsilenksi. , mat jau labai gražiai tą ateitį po jo nupiešia. Reik žėtis, kad tik aš pirma neužsilenkčiau, besistengdama įtikti.Koks gudrutis. Lygtais iseidamas i amzina poilsi gales ka nors pasiimti. 😲
Monteverte, aciu! 🌺
-protingi vyrai, trumpalaikių moters nuotykių nelaiko tragedija (...)
ne, neatidziai perskaiciau, bet???? Tai cia viskas? Tik tiek is vyro puses?
as irgi kartais susimastau, bet...kad man atrodo, as uz broli daugiau turiu
Toli grazu ne visos moterys megsta romantiskus filmus ir knygas, nei as, nei viena is mano draugiu tokiu neskaito.
man tas irgi uzkliuvo. Tipo, visos romantikes, muilo operas beziurincios, zvakutes deginejancios.... Fuj Nei as, nei mano pazistamos tokios nesam. Ir meiles romanu neskaitom. Va as geriau istorines knygas paskaitysiu, apie kara pvz. Ar apie gyvunus (sunis), pasaulio religijas (nors bedieve esu). O dar tas kliedesys, kad 95 procentai moteru nemegsta vienatves??? Kur ta apklausa vykdyta??? Kiek su kokiom draugem ar giminaitem kada kalbejom, tai visoms mums be isimties reikalinga kartais vienatve, kad pailset nuo visu, kad sutelkt savo mintis, kad skirti laiko sau. O straipsni pateiktas moters vaizdas toks, kad sedi apsileidele riebaluotais plaukais su nusiurusiais rubais, vyra apsikabinus, "Santa barbara" ziuri ir zirzia kaip lakstyt po svieta nori
Nereikia priimt rimtai visu neaiskiu rasliavu internete. Kas zino, kas ten rasineja? Gal nuobodziaujantis zurnalistelis, kuris jau issikvepe ir nieko doro nesumasto, tai ir leidziasi i fantazijas.