Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

labas vakaras klajokli.o tu man visai patikai.ir kalba man tavo risli 4u.gif.Tik matomai ne cia papuolei lotuliukas.gif.Bet vis delto mintis buvo idomi paieskoti moters wub.gifsupermamose .Ir nuoruodos idetos visos atsidare.grazios dainos ax.gif.Nu neblogai

Neblogai varai, klajokli :D. Su savim pasisneki. Asmenybes susidvejinimas? :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 28, 19:54)
Beje, žinau, kad mano jumoras ne visoms įkandamas. Ką mes ir stebim čia. Bet aš pripratęs prie šito. Galų gale, taip greitai atsifiltruoja akivaizdžiai netinkamos kandidatės  mirksiukas.gif

Tai jau net nejuokinga, verkti norisi.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 04 28, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kastone1" data-cid="71598365" data-time="1493402297"><div><p>labas vakaras klajokli.o tu man visai patikai.ir kalba man tavo risli vartotojo įkelta nuotrauka.Tik matomai ne cia papuolei vartotojo įkelta nuotrauka.Bet vis delto mintis buvo idomi paieskoti moters vartotojo įkelta nuotraukasupermamose .Ir nuoruodos idetos visos atsidare.grazios dainos vartotojo įkelta nuotrauka.Nu neblogai</p></div></blockquote><p>Neblogai varai, klajokli biggrin.gif. Su savim pasisneki. Asmenybes susidvejinimas? biggrin.gif</p>

Atsakyti
Žinokite, turbūt neužsibūsiu čia. Ateidamas čia, tikėjausi susitikti bent kažką iš buvusių čia prieš 2,5 metų. Bet, matyt, per ilgas laiko tarpas..? Tąsyk gal ir būčiau radęs su kuo įdomiai paplepėt čia..? O dabar tik pamokslai, kudakavimai ir kitokie smerkiantys vertinimai.

Atsiprašysiu, kad užklydau į šitą itin brandžių puritonių lizdelį. Likite ir toliau tokios mirksiukas.gif
Atsakyti

Sekmes, sekmes, ka jau cia mums brandzioms puritonems daineles dalinsi :D. Gero kelio

Atsakyti
kastone1,

Parašyk man privačią tada gal? Jei noretum kitų dainų mirksiukas.gif Aš jų turiu bele kiek. Ir visos geeeros, atsakau rolleyes.gif

Per daug čia siutinu visas likusias. Ne čia papuoliau, sutinku. Bet koks desantas į "priešo užnugarį" yra itin įžuli avantiūra, pats žinau biggrin.gif Bet... nepabandęs nesužinosi gi.. ax.gif

BET jei turi vyrą, geriau nerašyk. Tu net neįsivaizduoji, koks galiu būti pavojingas... Kai kurioms biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(kastone1 @ 2017 04 28, 20:58)
labas vakaras klajokli.o tu man visai patikai.ir kalba man tavo risli  4u.gif .Tik matomai ne cia papuolei lotuliukas.gif.Bet vis delto mintis buvo idomi paieskoti moters  wub.gif supermamose .Ir nuoruodos idetos visos atsidare.grazios dainos  ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 28, 20:14)
kastone1,

Parašyk man privačią tada gal? Jei noretum kitų dainų  mirksiukas.gif  Aš jų turiu bele kiek. Ir visos geeeros, atsakau  rolleyes.gif

Per daug čia siutinu visas likusias. Ne čia papuoliau, sutinku. Bet koks desantas į "priešo užnugarį" yra itin įžuli avantiūra, pats žinau  biggrin.gif  Bet... nepabandęs nesužinosi gi..  ax.gif

BET jei turi vyrą, geriau nerašyk. Tu net neįsivaizduoji, koks galiu būti pavojingas... Kai kurioms  biggrin.gif  biggrin.gif
Niekaip nesuprantu ko moterys uzsiuto.gal kad iprasta temutej ,,kertelej sielai ..zmones renkasi su problemom.bedom ir nelaimem.O ne dainu klausyti.Itartinai matomai atrodai : mirksiukas: .,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone1: 28 balandžio 2017 - 20:22

kastone1,

Parašyk man privačią tada gal? Jei noretum kitų dainų mirksiukas.gifAš jų turiu bele kiek. Ir visos geeeros, atsakau rolleyes.gif

Per daug čia siutinu visas likusias. Ne čia papuoliau, sutinku. Bet koks desantas į "priešo užnugarį" yra itin įžuli avantiūra, pats žinau biggrin.gifBet... nepabandęs nesužinosi gi.. ax.gif

BET jei turi vyrą, geriau nerašyk. Tu net neįsivaizduoji, koks galiu būti pavojingas... Kai kurioms biggrin.gifbiggrin.gif

Tai gi jau atsisveikinai, kastone tu, kastone :D. Ar tu kaip tas SELas, kuris kasmet vis po paskutini atsisveikinimo koncerta organizuoja? :D

Atsakyti

QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 28, 20:14)
kastone1,

Parašyk man privačią tada gal? Jei noretum kitų dainų  mirksiukas.gif  Aš jų turiu bele kiek. Ir visos geeeros, atsakau  rolleyes.gif

Per daug čia siutinu visas likusias. Ne čia papuoliau, sutinku. Bet koks desantas į "priešo užnugarį" yra itin įžuli avantiūra, pats žinau  biggrin.gif  Bet... nepabandęs nesužinosi gi..  ax.gif

BET jei turi vyrą, geriau nerašyk. Tu net neįsivaizduoji, koks galiu būti pavojingas... Kai kurioms  biggrin.gif  biggrin.gif

Neuzknisa vis prisilogint ir atsilogint is naujo? Ar per du kompus varai? :D

vaiku darzelis grynas

Atsakyti
Cirkas.
Sedi tas pats zmogus ir is skirtingu adresu pats su savim rasinejasi.
Klajokli, kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 04 28, 20:19)
Neuzknisa vis prisilogint ir atsilogint is naujo? Ar per du kompus varai? biggrin.gif

Turi 2 browserius pvz IE ir Firefox.
Bet stebina zmogaus bukumas.
Atsakyti
[quote=cambala,2017 04 28, 20:21]Cirkas.
Sedi tas pats zmogus ir is skirtingu adresu pats su savim rasinejasi.
Klajokli, kiek jums metu?
[/quote Keista 4u.gif bet as visai kitas zmogus hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone1: 28 balandžio 2017 - 20:23