Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

* kad nors neapaktu blink.gif
Pries n metu. Studente. Kaunas. Einu Laisves aleja. Ilgas paltas iki zemes, didziule tase, ilgi palaidi iki juosmens blond plaukai. Pribega is uz nugaros vaikinukas, prisistato ir skiedzia, kad as jam patikau (?!) ir ar neisim kavos isgert. Ka, mano paltas, tase, uzpakalis, ir plaukai patiko???? frusty.gifmad.gifJau geriau nebutu sakes, kad patikau, nes tas patikimas tai visai nei i tvora, nei i mieta.

** as ne rasiste, bet... cigonu tai man nereikia biggrin.gifreikia ka kita sugalvot, avdrug prireiks kada biggrin.gif

Netoli Laisves al. ir man buvo juokinga atsitikimas. Grizinejau velai is darbo. Stabdziau «taksa». Tuo metu privatininkai su zaliom migalkom dirbo. Irgi ilgas ploscius, ilgi sviesus plaukai. Sustoja viena masina. AS atidariusi masinos dureles, klausiu ar nuves tokiu ir tokiu adresu? Vairuotojas padvejojo minute ir su perkreipta sypsena veide, atsake, kad ne. Veiksmas vyko prie Karininku namu. Tuo metu pasibaiginejo sokiai. Vaikinas gaude jauna keleive, O mano  apranga ir ilgi plaukai, ji suklaidino. 😂

160 km. Ar neišvestum tu manęs iš doros kelio? bigsmile.gif
Papildyta:
Nes pas mus linksma. Ir gera kompanija 4u.gif
Na argi tu su vyrais taip papilstytum iš tuščio į kiaurą. Pas juos yra taip:
1) problema
2) sprendimas
3) kitas klausimas
O pas mus bigsmile.gif

Ne. Kaip tik atvesciau i doros kelia. 😏🤣

😂

Atsakyti

Mergaitės,

na kaaam jums visoms tas klajoklis..? Valandas skaičiuoja kitos čia jau, žiūriu. Nuo jo paskutinio pasirodymo. Vajeee... :P

Neįsimylėkit tik manęs čia kuri... ;)  Nieko geeero nebus iš to juk :P -- Esu buvęs sykį (dar visai neseniai) virtualaus meilužio statuse. Daug mėnesių... Tikėjausi, kad iš to išsivystys kažkas daugiau. Begalybė žinučių. Temos -- koookios tik nori. Emocinis ryšys buvo išsivystęs toks -- rodos, stipresnio ir būti negali. Ir ką... ir nieko. Galutiniame rezultate. Tai moteriai paprasčiau vis tik buvo likti ties tuo, ką turėjo iki tol, nieko nekeičiant... :P -- Oi, duoda po to per galvą tokie dalykai gerai, žinokit... Ach, tu žalty veins... :P

Užvakar žiūriu filmą. "Meilės pusiausvyra". Anonsas yra, skaitau teletekstą: "Beviltiškas romantikas, gyvenime iškentęs jau keletą nelaimingos meilės atvejų, tačiau vis dar užsispyrusiai tikintis gražaus, abupusio ir amžino jausmo egzistavimu, nuolat padebesiais skrajojantis vaikinas... " [ toliau nebesvarbu :P ] -- Bliamba, pagalvojau, šis tekstas -- tai juk apie mane, nu :D :P -- Juokas pro ašaras :P

O šiaip viskas gerai su manim. Keliauju / klajoju ;) dabar. Vienas pats sau. Po Lietuvą. Dvarus lankau visokius. Fotkinu. Būna ir gražių. Būna šiaip sau tokių :P

Mažiau tupėkit čia, eikit verčiau degintis / maudytis. Ar pomidorus laistyt galų gale :) -- Ciao!

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 10, 10:51)
nieko, žvėrys šiais laikais visko matę popc1.gif

lotuliukas.gif monteverte, prajuokinai. Šauniai pasakei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 10, 11:14)
<p>Mergaitės,
</p><p>na kaaam jums visoms tas klajoklis..? Valandas skaičiuoja kitos čia jau, žiūriu. Nuo jo paskutinio pasirodymo. Vajeee... tongue.gif
</p><p></p><p>Neįsimylėkit tik manęs čia kuri... ;)  Nieko geeero nebus iš to juk tongue.gif -- Esu buvęs sykį (dar visai neseniai) virtualaus meilužio statuse. Daug mėnesių... Tikėjausi, kad iš to išsivystys kažkas daugiau. Begalybė žinučių. Temos -- koookios tik nori. Emocinis ryšys buvo išsivystęs toks -- rodos, stipresnio ir būti negali. Ir ką... ir nieko. Galutiniame rezultate. Tai moteriai paprasčiau vis tik buvo likti ties tuo, ką turėjo iki tol, nieko nekeičiant... tongue.gif -- Oi, duoda po to per galvą tokie dalykai gerai, žinokit... Ach, tu žalty veins... tongue.gif
</p><p></p><p>Užvakar žiūriu filmą. "Meilės pusiausvyra". Anonsas yra, skaitau teletekstą: "Beviltiškas romantikas, gyvenime iškentęs jau keletą nelaimingos meilės atvejų, tačiau vis dar užsispyrusiai tikintis gražaus, abupusio ir amžino jausmo egzistavimu, nuolat padebesiais skrajojantis vaikinas... " [ toliau nebesvarbu tongue.gif ] -- Bliamba, pagalvojau, šis tekstas -- tai juk apie mane, nu biggrin.gif tongue.gif -- Juokas pro ašaras tongue.gif
</p><p></p><p>O šiaip viskas gerai su manim. Keliauju / klajoju ;) dabar. Vienas pats sau. Po Lietuvą. Dvarus lankau visokius. Fotkinu. Būna ir gražių. Būna šiaip sau tokių tongue.gif
</p><p></p><p>Mažiau tupėkit čia, eikit verčiau degintis / maudytis. Ar pomidorus laistyt galų gale smile.gif -- Ciao!
</p><p></p>

Klajokli, ačiū už istoriją. ax.gif
viena čia valandas ne skaičiuoja, o šiaip ant baikos apytiksliai primetė mirksiukas.gif
Nereikia mūsų užjaust. Mes moterys, multitastingės veikiam daug ir visko ir dar paplepam šičia pripuolamai . Virga parkeliauja išgert su mumis Kaune kavos. Aš štai taip: vacation1.gif tourist5.gif relaksinuos kaimo turizme. O tau atrodo, kad aš taip: lam.gif
Buvau ir upėj ir pirty perta ir kubile išburbuliuota su dzakuzi. Ką dar liepei mum veikt. Ai, pomidorus laistyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 10 birželio 2018 - 11:14

Rene,

žinau, kad ČIA viskas tik "ant baikos". O man patinka (kai kada) ir rimčiau kažkas gi. Tokia natūra jau... :P

Aš ten visai neužjaučiamai net. O susirūūūūpinęs, tipo :P -- Bet jeigu kaimo turizme, tada OK -- nesirūpinsiu :D :P

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 10, 12:13)
<p>Rene,
</p><p>žinau, kad ČIA viskas tik "ant baikos". O man patinka (kai kada) ir rimčiau kažkas gi. Tokia natūra jau... tongue.gif
</p><p>Aš ten visai neužjaučiamai net. O susirūūūūpinęs, tipo tongue.gif -- Bet jeigu kaimo turizme, tada OK -- nesirūpinsiu biggrin.gif tongue.gif
</p>

Man čia praverstų tavo rūpestis. O ir pagalba. Labai jau maisto priruošiau, o chebra pasirodė nelabai ėdri. Gal šašlykiukų, tuno torto ar pakepintos duonytės? Na, jei pro šalį eitum į tą savo dvarą. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tu rimtai čia..?

Jei taip, tada adresiuką prašom :)

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 10, 11:14)

Oj, Klajokili, kaip gerai, kad gyvas ir sveikas. As ja pradejus nerimaut buvau bigsmile.gif
O ko neisimylet? Kad ir virtualiai? Meile geras jausmas. Kaip ant sparnu zmogus jauciasi, pasaulis kaip pro rozinius akinius atrodo. Kad ir ta meile virtuali. Gal ir tavo ta virtuali drauge tenorejo isimylejusia pasijaust, o realybej gal istekejus buvo? Kas ten zino.
O pomidoru laistymo gali nepriminti. Mes, moterys, vienu metu po n kieki darbu galim dirbt. O jei tu darbu maza, tai jau nuobodu, vat sedim prie kompo ir linksmybiu ieskom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 10, 12:20)
<p>Tu rimtai čia..?
</p><p>Jei taip, tada adresiuką prašom smile.gif
</p>

Klajokili, kam tau adresas. Tu taip ateik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 10, 13:14)
Klajokili, kam tau adresas. Tu taip ateik bigsmile.gif

nu jau, be adreso. Dar taip beklajodamas pas mane ateis. O mano vyras pavydus ir ginkluotas gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 10, 12:42)
Oj, Klajokili, kaip gerai, kad gyvas ir sveikas. As ja pradejus nerimaut buvau  bigsmile.gif
O ko neisimylet? Kad ir virtualiai? Meile geras jausmas. Kaip ant sparnu zmogus jauciasi, pasaulis kaip pro rozinius akinius atrodo. Kad ir ta meile virtuali. Gal ir tavo ta virtuali drauge tenorejo isimylejusia pasijaust, o realybej gal istekejus buvo? Kas ten zino.
O pomidoru laistymo gali nepriminti. Mes, moterys, vienu metu po n kieki darbu galim dirbt. O jei tu darbu maza, tai jau nuobodu, vat sedim prie kompo ir linksmybiu ieskom  bigsmile.gif

Būtent. Net jeigu viskas baigėsi kažkaip netaip, vistiek tai buvo. 4u.gif
Klajokli, paprasčiau. Tarkim guliu dabar ( bigsmile.gif vis dar) vacation1.gif ir oras geras. Faina. Tas viskas juk praeis, ryt vėl darbai, galbūt lietus. Na, žodžiu, nebebus taip. Tai galėtis, kad iš viso buvo, pykti? Ar ne panašiai su meile?
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 10, 13:43)
nu jau, be adreso. Dar taip beklajodamas pas mane ateis. O mano vyras pavydus ir ginkluotas  gun_smilie.gif

Jei ginkluotas tavo, taip kaip nupiešta, tada ne kaip. O jei su meškere ginkluotas būtų, tada mums tiktų prie chebros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 10, 13:49)

Jei ginkluotas tavo, taip kaip nupiešta, tada ne kaip. O jei su meškere ginkluotas būtų, tada mums tiktų prie chebros mirksiukas.gif

ivairiai. Kartais maniskis ir meskere ginkluojasi (kas man visai nepatinka). Bet gaus atostogu, mausim kur prie vandenuko. Lai buna jam ta meskere ir ziaurus elgesys su vargsem zuvytem, bet reikia bent saule, vandeniu, galu gale paciom atostogom pasidziaugt.
Atsakyti