Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 22:14)
*Tai gal jus labai grazi, apanka nuo to grozio , o vyrai tokie yra negudrus dazniausiai lotuliukas.gif

**cigonai rasytu lotuliukas.gif

* kad nors neapaktu blink.gif
Pries n metu. Studente. Kaunas. Einu Laisves aleja. Ilgas paltas iki zemes, didziule tase, ilgi palaidi iki juosmens blond plaukai. Pribega is uz nugaros vaikinukas, prisistato ir skiedzia, kad as jam patikau (?!) ir ar neisim kavos isgert. Ka, mano paltas, tase, uzpakalis, ir plaukai patiko???? frusty.gif mad.gif Jau geriau nebutu sakes, kad patikau, nes tas patikimas tai visai nei i tvora, nei i mieta.

** as ne rasiste, bet... cigonu tai man nereikia biggrin.gif reikia ka kita sugalvot, avdrug prireiks kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 09, 22:27)
* kad nors neapaktu  blink.gif
Pries n metu. Studente. Kaunas. Einu Laisves aleja. Ilgas paltas iki zemes, didziule tase, ilgi palaidi iki juosmens blond plaukai. Pribega is uz nugaros vaikinukas, prisistato ir skiedzia, kad as jam patikau (?!) ir ar neisim kavos isgert. Ka, mano paltas, tase, uzpakalis, ir plaukai patiko????  frusty.gif  mad.gif Jau geriau nebutu sakes, kad patikau, nes tas patikimas tai visai nei i tvora, nei i mieta.

** as ne rasiste, bet... cigonu tai man nereikia  biggrin.gif  reikia ka kita sugalvot, avdrug prireiks kada  biggrin.gif

Iš to užpakalio tai gerą ir aš žinau. Kartą buvome su giminaite, kuri 10+ metų vyresnė koncerte. Sulipe mes ant suoliukų, kad geriau matytųsi ir kraipomės. Ir iš už nugaros bernai tik capt mus į glėbį, bet bernai tai mano amžiaus, man tada apie 19 gal buvo, o giminaitei tai 32 metai kažkur biggrin.gif kaip rusai sako, koks ablomas vienam buvo biggrin.gif kad smulki, blondinė, tai nereiškia, kad jo nosiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 09, 22:41)
Iš to užpakalio tai gerą ir aš žinau. Kartą buvome su giminaite, kuri 10+ metų vyresnė koncerte. Sulipe mes ant suoliukų, kad geriau matytųsi ir kraipomės. Ir iš už nugaros bernai tik capt mus į glėbį, bet bernai tai mano amžiaus, man tada apie 19 gal buvo, o giminaitei tai 32 metai kažkur biggrin.gif kaip rusai sako, koks ablomas vienam buvo biggrin.gif kad smulki, blondinė, tai nereiškia, kad jo nosiai biggrin.gif

lotuliukas.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 09, 21:41)

Ir man panasiai buvo. Sventeme dukters 18 naktiniame klube. Vien paneles. Trys, dukters, vienmetes drauges ir as, mama. Neskubekite smerkti. Tai buvo gudus laikai, kai merginas galedavo, be ju sutikimo issivezti skustagalviai. Tai as buvau ju apsauga. Saleje prietema. Mane iskviete jaunas vaikinukas sokti. Pradejome kalbeti. Kokia proga. Papasakojau, kad dukters gimtadieni svenciame. O jis man taip kandziai: Dukte namie, o mama klube. Atsakiau, kad ne. Dukte sedi, va prie to staliuko. Zinokit vaikino akys pasidare tokios blink.gif. Sokio aisku neuzbaigeme. Maciau, kaip jis vargsas buvo pasimetes. lotuliukas.gif

Ryt i Lietuva. Kaunietes, gal norite susitikti kavos? mirksiukas.gif Rene tavo provincija toli nuo Kauno? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 09, 22:27)
* kad nors neapaktu  blink.gif
Pries n metu. Studente. Kaunas. Einu Laisves aleja. Ilgas paltas iki zemes, didziule tase, ilgi palaidi iki juosmens blond plaukai. Pribega is uz nugaros vaikinukas, prisistato ir skiedzia, kad as jam patikau (?!) ir ar neisim kavos isgert. Ka, mano paltas, tase, uzpakalis, ir plaukai patiko????  frusty.gif  mad.gif Jau geriau nebutu sakes, kad patikau, nes tas patikimas tai visai nei i tvora, nei i mieta.

** as ne rasiste, bet... cigonu tai man nereikia  biggrin.gif  reikia ka kita sugalvot, avdrug prireiks kada  biggrin.gif

nu tai, tai ko pribego, matomai patikot, gal ir is priekio mate kazkur gal praejot tai atsiviju . Galu gale ir is uzpaklio figura gi matosi plaukai, eisena..tik as nesuprantu tu siulymu is kart eiti kazkur kavos smile.gif galima siaip gi einant pabendrauti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 23:15)
nu tai, tai ko pribego, matomai patikot, gal ir is priekio mate kazkur gal praejot tai atsiviju . Galu gale ir is uzpaklio figura gi matosi plaukai, eisena..tik as nesuprantu tu siulymu is kart eiti kazkur kavos smile.gif galima siaip gi einant pabendrauti

Draugė pasakojo, kad paplūdimy, daili, nudegusi, stangri, na, superinė moteriškė su bikini. Atsisuka, o gryna seeenė blink.gif čia ji taip sakė. Na lyg močiutė privalo būt sukiužusi ir nukarusi viskuo jau vien dėl to, kad šoko žmonėms nesukeltų biggrin.gif
Atsakyti
Klounas iš temos "padėkite man nevykėliui", toliau trolina, bet jau čia - kitoje temoje.
Visumoje, iš tiktųjų, kokiu reikia būti nevykėliu, nevyrišku vyru, kad nuolatos sedėti moteriškose temose?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 09, 23:06)

Ryt i Lietuva. Kaunietes, gal norite susitikti kavos?  mirksiukas.gif Rene tavo provincija toli nuo Kauno?  mirksiukas.gif

160 km. Ar neišvestum tu manęs iš doros kelio? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2018 06 10, 08:55)
Klounas iš temos "padėkite man nevykėliui", toliau trolina, bet jau čia - kitoje temoje.
Visumoje, iš tiktųjų, kokiu reikia būti nevykėliu, nevyrišku vyru, kad nuolatos sedėti moteriškose temose?

Nes pas mus linksma. Ir gera kompanija 4u.gif
Na argi tu su vyrais taip papilstytum iš tuščio į kiaurą. Pas juos yra taip:
1) problema
2) sprendimas
3) kitas klausimas
O pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 10, 09:04)

Nes pas mus  linksma. Ir gera kompanija 4u.gif
Na argi tu su vyrais taip papilstytum iš tuščio į kiaurą. Pas juos yra taip:
1) problema
2) sprendimas
3) kitas klausimas
O pas mus bigsmile.gif

na, tam nevykeliui del darbo tiek sprendimu buvo pasiulyta, kad vargu ar suskaiciuot butu buve galima. Bet jam niekas netiko. Taigi taigi, dar ir nuo "vyro" smegeneliu daug kas priklauso (yapc, kai ju nerasta).

O cia tikrai linksma, tiek smagiu nutykiu galima pasiskaityt. Va tik baisoka man darosi, kad klajokliui tam miske kas bus nutike, kad staiga dingo. O gal cia jus ji iki savizudybes tam miske privedet, priverte atsimint labiausiai nevykusi pasimatyma fear.gif va kabo dabar ant sakeles ir misko zveris gasdina fear.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 09, 23:06)
Ir man panasiai buvo. Sventeme dukters 18 naktiniame klube. Vien paneles. Trys, dukters,  vienmetes drauges ir as, mama. Neskubekite smerkti. Tai buvo gudus laikai, kai merginas galedavo, be ju sutikimo issivezti skustagalviai. Tai as buvau ju apsauga. Saleje prietema. Mane iskviete jaunas vaikinukas sokti. Pradejome kalbeti. Kokia proga. Papasakojau, kad dukters gimtadieni svenciame. O jis man taip kandziai: Dukte namie,  o mama klube. Atsakiau, kad ne. Dukte sedi, va prie to staliuko. Zinokit vaikino akys pasidare tokios  blink.gif. Sokio aisku neuzbaigeme. Maciau, kaip jis vargsas buvo pasimetes.  lotuliukas.gif

Ryt i Lietuva. Kaunietes, gal norite susitikti kavos?  mirksiukas.gif Rene tavo provincija toli nuo Kauno?  mirksiukas.gif

Ir labai gerai, kad buvote. Mus taip suaugusios moterys irgi kartą jaunutes paneles Slovakijoje saugojo, padėjo kartu šokti, kai norėjome tiesiog pasišokti naktiniame klube, o ne slovakų "nusikabinti". Ir pasirodė, kad apsauga tiesiog būtina buvo, nes buvo net su pistoletais slovakų blink.gif Neįsivaizduoju kaip jie buvo įleisti unsure.gif Na bet taip, tada tokie laikai išties dar buvo. Ten mažo miesteliuko klubas, tai turbūt visi pažįstami ir apsauga praleisdavo bet ką unsure.gif

Geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 10, 09:37)
na, tam nevykeliui del darbo tiek sprendimu buvo pasiulyta, kad vargu ar suskaiciuot butu buve galima. Bet jam niekas netiko. Taigi taigi, dar ir nuo "vyro" smegeneliu daug kas priklauso (yapc, kai ju nerasta).

O cia tikrai linksma, tiek smagiu nutykiu galima pasiskaityt. Va tik baisoka man darosi, kad klajokliui tam miske kas bus nutike, kad staiga dingo. O gal cia jus ji iki  savizudybes tam miske privedet, priverte atsimint labiausiai nevykusi pasimatyma  fear.gif va kabo dabar ant sakeles ir misko zveris gasdina  fear.gif

Leksa, ar tikrai dėl to baisu? Gal galėjo dar baisiau klajokliui tam miške nutikti blink.gif kad jam linksma ir be mūsų, susirado draugę tokią, kad mes visos čia nublukom, jis mūsų nė viena smegenų ląstele neprisimena jau 42 valandos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 10, 09:37)
va kabo dabar ant sakeles ir misko zveris gasdina  fear.gif

nieko, žvėrys šiais laikais visko matę popc1.gif
Atsakyti