Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 08, 17:56)
tai as lyg ir pasakiau lotuliukas.gif gal ne romantika ir pasaka, o realaus meiles jausmo nu vis tiek juk reikia, ar nereikia? Man asmensikai tos romantikos gal tik minimaliai reikia, bet negaleciau gyventi be jasumo su kakzuo , kad tik del kazkokios naudos, man taip atrodo dabar, nezinau kas butu, jei butu, o tas noras uzmusti tarpais, netrukdo, manau, nesipyksti, kai tau tas zmogus dzin lotuliukas.gif
kaip va anoje temoje mergina jau daug metu patogiai gyvena su geru vyruku, bet meiles nejaucia ir kankinasi, kaip ir skirtins nera del ko, o gyventi kartu taip- skauda...
gal aisku i pensija zmones daug nebesitiki, vis ne vienam vis su bendraamziu... pamenu kaip mano senuolis, kai mire mociute bludijo bludijo, paskui susirado panasaus amziaus moteriske, tai jie kartu nors ir pykdavosi(mano mociute ji buvo labai islepinusi, o ta naujoji, visiskai nesiruose jo kaprizu tenkinti), bet vis turejo bendra kalba, mama buvo kazkuri laika pas save ji pasiemusi, tai jam liudna buvo, nera su kuo apie ka pasneket, sakydavo mane dievulis jau pamirso passiimt , vis tiek ne tas pats su vaikais ir anukais bendraut, as su savo bendraamziais smile.gif

Lutuke, tu viską taip protingai sklandžiai susakai, kad tik labai pritart galiu. Na ir paantrinti. Be abejo yra kažkas. Kodėl tuomet esu su tuo žmogum, o ne kuriuo kitu iš begalės man (kaip ir kitoms) rašiusiųjų "labas. Gerai atrodai. Gal kavos?" Galbūt įvardysiu tai šiluma tam žmogui. Ar artumas. Juk jeigu nežinai ką pasirinkti ir meti monetą, dar prieš nukrintant jau žinai, kokia puse norėtum, kad nukristų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 08, 22:15)
Lutuke, tu viską taip protingai sklandžiai susakai, kad tik labai pritart galiu. Na ir paantrinti. Be abejo yra kažkas. Kodėl tuomet esu su tuo žmogum, o ne kuriuo kitu iš begalės man (kaip ir kitoms) rašiusiųjų "labas. Gerai atrodai. Gal kavos?" Galbūt įvardysiu tai šiluma tam žmogui. Ar artumas. Juk jeigu nežinai ką pasirinkti ir meti monetą, dar prieš nukrintant jau žinai, kokia puse norėtum, kad nukristų. mirksiukas.gif

kazkodel atrodo, kad kuklinates prisipazinti, kad mylit si vyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 08, 23:27)
kazkodel atrodo, kad kuklinates prisipazinti, kad mylit si vyra smile.gif

Nevalkiočiau to žodžio. Tai tėra draugystė. Kas yra meilė, aš žinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 08, 21:45)
Leksa, ar tau neatrodo, kad kiek jis kalorijų sugaišo kol papasakojo, kodėl nepasakos, jau būtų ir papasakojęs kokią biški trumpesnę istoriją biggrin.gif

vat vat. Vietoj tusciu pliurpalu, geriau ka fainesnio parasytu. Mums ir pasijuokt butu, o gal ir pasimokyt is ko (kaip nesielgt, arba kaip elgtis, kad isbaidyt)

QUOTE(rene' @ 2018 06 08, 22:15)
"labas. Gerai atrodai. Gal kavos?"

na, jei man pirmi pasakyti zodziai buvo/bus susije su isvaizda (gerai atrodai, grazi esi ir bla bla bla), tai nei kavos, nei nieko tikrai nebuvo/nebus. Nes tai reiskia, kad svarbiausiai zmogeliui isvaizda. O man su tokiais nepakeliui. Jaunyste praeina, grozis isblesta, o ir siaip, visad atsiras dar geriau atrodanciu.
Cia mano nuomone, kurios nekeisiu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 09, 16:09)
na, jei man pirmi pasakyti zodziai buvo/bus susije su isvaizda (gerai atrodai, grazi esi ir bla bla bla), tai nei kavos, nei nieko tikrai nebuvo/nebus. Nes tai reiskia, kad svarbiausiai  zmogeliui isvaizda. O man su tokiais nepakeliui. Jaunyste praeina, grozis isblesta, o ir siaip, visad atsiras dar geriau atrodanciu.
Cia mano nuomone, kurios nekeisiu.

tai ,ka turi pasakyti sutiktas ka tik zmogus, labas, kokia tu protinga, einam kavos lotuliukas.gif pasakyti komplimenta moteriai tikrai nenusikaltimas, priimkit , tai is vis neiko del ateitie sar to zmogaus neresikia, vyrai daznai labai jaudinasi ir siaip gali nesamoniu prisneketi pradzioje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 16:35)
tai ,ka turi pasakyti sutiktas ka tik zmogus, labas, kokia tu protinga, einam kavos lotuliukas.gif pasakyti komplimenta moteriai tikrai nenusikaltimas, priimkit , tai is vis neiko del ateitie sar to zmogaus neresikia, vyrai daznai labai jaudinasi ir siaip gali nesamoniu prisneketi pradzioje mirksiukas.gif

jei nera visiskas idiotas, galetu pajudint smegenis ir pasakyt, kad pvz. jam patinku. O tas patikimas labai jau plati savoka, bent nereiskia konkreciai, kad mano grozis patiko, figura ar juo labiau - faini tavo papai, einam kavos mirksiukas.gif

P.S. o pvz. "labas, noreciau su tavimi susipazinti" netinka????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 09 birželio 2018 - 16:05

Ko gero, tiktų, leksa, jei būtent taip ir būtų parašyta. Bet būna: noreceu susipazynti. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 16:35)

Ir vėl, lutuke, tu triskart teisi. Tie vyrai vargšai, sunku baisiai jiems kažką taip tokio krūto originalaus išlaulžt. Ir griebias banalybės. Tai reikia jiems padėti. mirksiukas.gif Aš būtent tai dariau, turėdama pažintyse anketą, visada parašiau ką įdomaus, nuo ko galėt kalba prasidėti. Na pvz (Turbūt rašiau. Buvau perskaičius tokią gudrią mintį, kad nereikia gaišti laiko su žmogumi, kurio kraujas netiktų tau perpylimui. Aš tą dalyką supratau, kaip tai, kuriuo negali pasikliauti. Man tai gana gražiai nuskambėjo ir aš įrašiau anketoj: ieškau draugo, kurio kraujas man tiktų perpylimui. Nuo to prasidėjo su kiekvienu kalba. Kiekvienas rašė, kaip jis tai suprato. Mintelių buvo įvairių. Nuo konkretaus išdurninimo iki filisofijų. Taigis, manojo tas kraujas tiko. Antra plius. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 09 birželio 2018 - 17:26
QUOTE(rene' @ 2018 06 09, 18:39)

Ir vėl, lutuke, tu triskart teisi.  Tie vyrai vargšai, sunku baisiai jiems kažką taip tokio krūto originalaus išlaulžt. Ir griebias banalybės.

mano jaunystes laikais (o tai buvo beveik akmens amziuj unsure.gif ), vaikinai sakydavo: kokia tu faina lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 09, 21:18)
mano jaunystes laikais (o tai buvo beveik akmens amziuj  unsure.gif ), vaikinai sakydavo: kokia tu faina  lotuliukas.gif  doh.gif

o as jau nei neastimenu labai gerai, kaip budavo mano jaunystes laikais lotuliukas.gif , dazniausiai per sokius kviesdavo pasokti arba mieste siulydavo su masina pasivazineti, dar kavinei budavo priseda ar atsiuncia ka nors kokiu gerimu ar vaisiu, klausia ar galima pabendraut ar pan lotuliukas.gif nepamenu, kad butu kazkokie komplimentai zarstomi, siaip budavo labas paneles einam, vaziuojam ar ka veikiat ar pan...
Papildyta:
Ko gero, tiktų, leksa, jei būtent taip ir būtų parašyta. Bet būna: noreceu susipazynti. bigsmile.gif
Papildyta:

Ir vėl, lutuke, tu triskart teisi.  Tie vyrai vargšai, sunku baisiai jiems kažką taip tokio krūto originalaus išlaulžt. Ir griebias banalybės. Tai reikia jiems padėti. mirksiukas.gif  Aš būtent tai dariau, turėdama pažintyse anketą, visada parašiau ką įdomaus, nuo ko galėt kalba prasidėti. Na pvz (Turbūt rašiau. Buvau perskaičius tokią gudrią mintį, kad nereikia gaišti laiko su žmogumi, kurio kraujas netiktų tau perpylimui. Aš tą dalyką supratau, kaip tai, kuriuo negali pasikliauti. Man tai gana gražiai nuskambėjo ir aš įrašiau anketoj: ieškau draugo, kurio kraujas man tiktų perpylimui. Nuo to prasidėjo su kiekvienu kalba. Kiekvienas rašė, kaip jis tai suprato. Mintelių buvo įvairių. Nuo konkretaus išdurninimo iki filisofijų. Taigis, manojo tas kraujas tiko. Antra plius. bigsmile.gif

Gera ideja. 4u.gif
as jau tais technologiju amziais nebeieskojau, tai nezinau kaip dabar , as aplamai gyvenime neieskojau vyro, mane anksti susirado ir nepaleido lotuliukas.gif buvo kad kadrino veliau vaikinai, jei veina su draugem, parasiau virsuje, kiek atsimenu, bet tai buvo senai ir neteisybe lotuliukas.gif siaip gal tik pas mus miestelyje buvo toks durnas paprotys vaikinai su masinom vazineja ir kalbina, pypsina, mane gal kad kazkaip suzaves lotuliukas.gif kaip smagu, kai dabar jau nebe 18, gali eiti kaip nori apisrengus ir niekam neidomu jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 birželio 2018 - 21:06
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 22:06)
o as jau nei neastimenu labai gerai, kaip budavo mano jaunystes laikais lotuliukas.gif , dazniausiai per sokius kviesdavo pasokti arba mieste siulydavo su masina pasivazineti, dar kavinei budavo priseda ar atsiuncia ka nors kokiu gerimu ar vaisiu, klausia ar galima pabendraut ar pan lotuliukas.gif nepamenu, kad butu kazkokie komplimentai zarstomi, siaip budavo labas paneles einam, vaziuojam ar ka veikiat ar pan...

tai man vistiek atrodo daug geriau, nei "kokia tu faina" ar "nuo tavo grozio apakau", ar "gerai atrodai" ir "einam kavos". Aisku, jaunystej. Jei dabar kas nepazistamas sustotu su masina ir pasiulytu pasivazinet, tai pasiusciau toli toli biggrin.gif
Atsakyti
Buvau perskaičius tokią gudrią mintį, kad nereikia gaišti laiko su žmogumi, kurio kraujas netiktų tau perpylimui. Aš tą dalyką supratau, kaip tai, kuriuo negali pasikliauti.

na, tai noredama pasakyti, as ko gero parasyciau, kad ieskau zmogaus, tinkamo kartu vogti arklius. Tik kazin ar kaliniu daug nesikreiptu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 09, 22:09)
tai man vistiek atrodo daug geriau, nei "kokia tu faina" ar "nuo tavo grozio apakau", ar "gerai atrodai" ir "einam kavos". Aisku, jaunystej. Jei dabar kas nepazistamas sustotu su masina ir pasiulytu pasivazinet, tai pasiusciau toli toli  biggrin.gif

Tai gal jus labai grazi, apanka nuo to grozio , o vyrai tokie yra negudrus dazniausiai lotuliukas.gif
tai mes ir tada pasiusdavom lotuliukas.gif tik sunkiai kai kurie atstodavo, kazkaip isivaizduodavo, jei vaikstai su draugem po miesta vaidnasi kadru ieskai ale kitaip,o tai ka dar tada veikiat, aisku baisu budavo pas kazka i masina sesti, bet matyt kazkas sesdavos, jei jie taip darydavo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 09, 22:13)
na, tai noredama pasakyti, as ko gero  parasyciau, kad ieskau zmogaus, tinkamo kartu vogti arklius. Tik kazin ar kaliniu daug nesikreiptu  blink.gif  biggrin.gif

cigonai rasytu lotuliukas.gif
Atsakyti